Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα 3 Δεκεμβρίου: Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δυναμικές θα είναι οι ενέργειες

03 Δεκ. 2022 - 09:50 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 3 Δεκεμβρίου: Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δυναμικές θα είναι οι ενέργειες

Τα ζώδια σήμερα 3 Δεκεμβρίου: Δίδυμοι, ήρθε η στιγμή να κλείσετε θέματα που σας προβληματίζουν από το παρελθόν

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δυναμικές θα είναι οι ενέργειες, θα υπάρξει διάθεση για πρωτοβουλίες και προσεγγίσεις, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση. Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για νέες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν είτε σε κοινωνικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην καλοπέραση, προτάσεις θα ακουστούν για κοινωνικές συναναστροφές, οι επαφές θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ψυχολογική τόνωση.

 Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, όσο πιο συντονισμένες θα είναι οι ενέργειες τόσο πιο άμεση θα είναι η κατάληξη. Ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα, δεν αποκλείεται να ακουστούν προτάσεις που θα δώσουν την ώθηση για νέες συνεργασίες.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη βελτιώνονται οι προσωπικές και αισθηματικές σχέσεις, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, στις συζητήσεις θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις. Οι νέες γνωριμίες θα έχουν την προοπτική για θετική εξέλιξη. Δεν αποκλείεται για τους προσφάτως χωρισμένους να υπάρξει κατάληξη επανασύνδεσης.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη και τον Κρόνο ξεκαθαρίζουν οι βλέψεις, τα συναισθήματα θα είναι σταθερά θα δώσουν την ώθηση για ουσιαστικές προσεγγίσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, ευρηματικότητα, σωστή θα είναι η αντίληψη, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ
 Κριέ, αυτό που θέλεις πραγματικά είναι να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και αισιοδοξία και σήμερα έχεις την ευκαιρία να το πετύχεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στο να απολαύσεις όμορφες στιγμές και πρόσωπα που έχεις κοντά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις την καλύτερη δυνατή εξέλιξη στα επαγγελματικά σου για αυτό μην απογοητεύεσαι και γίνεσαι κατηφής. Μπορείς να έχεις και καλύτερες οικονομικές απολαβές για αυτό επεδίωξε να μπεις σε συζητήσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά κέρδη.

Η προσωπική σου ζωή βιώνει μία άκρως αισιόδοξη και θετική περίοδος και είναι αυτό που σε βοηθά να ξεπεράσει άγχη και ανασφάλειες. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες για να περάσεις όμορφα. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που απογειώνουν την ψυχολογία σου και σε γεμίζουν με τα συναισθήματα που σου δημιουργούν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου καθώς φαίνεται να θέλεις να επικεντρωθούν όλοι πάνω σου. Είναι σημαντικό βέβαια ότι είσαι δοτικός και θετικός και αυτό έχει αντίκρισμα. Η καλή σου διάθεση εκτιμάται από το περιβάλλον σου και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ημέρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Με το βλέμμα στο μέλλον μπορεί να κάνεις κινήσεις που θα εξασφαλίσουν σου ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις στις συνεργασίες σου. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς και να δεις μελλοντικά τι μπορεί να σου αποφέρει. Η καλή διάθεση κυριαρχεί και με τους συνεργάτες σου που δείχνουν να εμπιστεύονται τις πρωτοβουλίες σου. 

Είναι γεγονός ότι θέλεις να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες και ευελπιστείς αυτό να κάνει και το ταίρι σου. Η αισιοδοξία και το πάθος πρωταγωνιστούν σε προσωπικό επίπεδο και απογειώνουν τη σχέση του. Ο αδέσμευτος δεν πτοείσαι από τις δυσκολίες και πιθανό είναι να ασχοληθείς με νέα πρόσωπα που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου. 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δίδυμε, η αναστάτωση που πιθανά σου δημιουργούν καταστάσεις του παρελθόντος παίρνουν τέλος καθώς φαίνεται να συμβιβάζεσαι και να ξεπερνάς ότι μπορεί να σε έχει πληγώσει μέχρι στιγμής. Βρίσκεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις με θετική διάθεση τις όποιες δυσκολίες και να τις αφήσεις πίσω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα που πιθανά σε προβληματίζουν από το παρελθόν και επηρεάζουν τα οικονομικά σου. Να θυμάσαι ότι οι συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν για οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους είναι πολύ πιθανό να φέρουν ιδιαίτερα αισιόδοξα αποτελέσματα για αυτό μην χάσεις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Η θετική διάθεση είναι αυτή που θα πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο και θα δώσει ώθηση στη σχέση σου για μεγάλο πάθος και μοναδικές εξομολογήσεις. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που ανακινεί μοναδικά συναισθήματα και εντείνει τον ρομαντισμό.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επικεντρώσου στον επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα που έχουν να σου δώσουν πολλά και μπορούν να σε βοηθήσουν σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Η αισιοδοξία θα σε οδηγήσει στο να δεις χωρίς προκαταλήψεις πώς μπορείς να κινηθείς για να πετύχεις τα όνειρά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κινείσαι σε ομαδικό πνεύμα και αυτό σε βοηθά να δεις πραγματικά ποιες συνεργασίες σου μπορούν να σε οδηγήσουν στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Ήρθε η στιγμή να αξιολογήσεις την βοήθεια προσώπων που επιδιώκουν να σταθούν δίπλα σου σαν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια καθώς αυτή μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά.

Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να δώσεις στο ταίρι σου αυτά που ζητά και να κινηθείτε μαζί σε στόχους που σας δίνουν τη δυνατότητα να λειτουργήσετε με μοναδικό τρόπο από κοινού. Ο αδέσμευτος έχεις τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο. 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι εξελίξεις σε ότι αφορά την κοινωνική σου καταξίωση θα είναι θετικές και αυτό θα είναι αρκετό για να ανέβεις κατακόρυφα σε ψυχολογικό επίπεδο και να αφήσεις το άγχος στην άκρη. Η καλή διάθεση σε βοηθά να επικεντρωθείς σε θέματα ρουτίνας που πρέπει να λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δείξεις την πραγματική σου άξια, κάτι που να είσαι βέβαιος ότι θα έχει ανταπόκριση και θα σε φέρει σε προνομιούχα θέση απέναντι στον εργοδότη ή στους ανωτέρους σου. Οι στόχοι σου μπορούν να επιτευχθούν με επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο για αυτό δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και κινήσου με μόνο γνώμονα την θετική σκέψη.

Το ταίρι σου φαίνεται να πρωταγωνιστεί στην ημέρα καθώς είναι γεγονός ότι θέλεις να περάσεις τις στιγμές μαζί του και να ξεπεράσετε πιθανά ζητήματα που αναστατώνουν την καθημερινότητά σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει σε επαφή με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σου κεντρίσουν έντονα το ενδιαφέρον. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το κέφι και η χαρά δεν αφήνουν την ψυχολογία σου να επηρεαστεί από τα τεκταινόμενα και έχεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να περάσεις όμορφα επικοινωνώντας με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις πνευματικά και να δεχθείς νέα ερεθίσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δημιουργικότητα είναι αυτό που κυρίως ενδιαφέρει σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να βαριέσαι τη ρουτίνα και να μην μπορείς να λειτουργήσεις κάτω από ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό και είναι βέβαιο ότι αυτό θα παίξει ρόλο στην μετέπειτα εξέλιξή σου. 

Είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσεις να δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου καθώς είναι έντονα και είναι αυτά που σε οδηγούν στο να νιώθεις μοναδικός. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον μέσα από τις πνευματικές αναζητήσεις και συζητήσεις που θα προκύψουν. 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, τα συναισθήματα και η ένταση τους πια δεν σε φοβίζουν και είναι αυτά που παίζουν κυρίαρχο ρόλο σήμερα καθώς φαίνεται να ξεπερνάς τις ανασφάλειές σου και να αφήνεις τη νευρικότητα στην άκρη. Το οικογενειακό περιβάλλον παίζει κυρίαρχο ρόλο για να νιώσεις ηρεμία και σταθερότητα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις ευκαιρίες που σου δίνονται σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς δεν αποκλείεται οι συναλλαγές με τρίτους να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά για εσένα. Φρόντισε να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και σε επαγγελματικό επίπεδο που θα ανοίξουν ζητήματα σε ότι αφορά τις αποδοχές σου.

Ο αισθησιασμός κυριαρχεί και συνάμα με τις ευαισθησίες σου δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο που μπορεί να απολαύσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η επικοινωνιακή σου δεινότητα και η θετική σου διάθεση παίζουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις με το περιβάλλον σου καθώς είναι αυτό που θα δώσει ώθηση στο να ξεπεραστούν γκρίνιες και να επικρατήσει η απόλυτη αρμονία. Να θυμάσαι μόνο ότι οι πολλές υποσχέσεις δεν χρειάζονται για να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φαίνεται ότι πια μπορείς να δεις πραγματικά πώς πρέπει να διαχειριστείς τις συνεργασίες σου για να αποδώσουν σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα. Πιθανές κινήσεις σε ότι αφορά το εμπόριο θα σε ευνοήσουν για αυτό καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς προτάσεις που μπορεί να είναι δελεαστικές και να υπόσχονται πολλά.

Φρόντισε να δείξεις στο ταίρι σου αγάπη και τρυφερότητα καθώς η μέρα ενδείκνυται. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις την σχέση σου και να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου μέσα από τις παρέες και το κοντινό σου περιβάλλον. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει φαίνεται πια να μην σε απελπίζουν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις λύσεις που δεν θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου και θα σε απαλλάξουν από άγχη που πιθανά είχες. Πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό έχει ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο και στους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις σε ότι αφορά τη δουλειά σου κάτι που σήμερα φαίνεται να το καταφέρνεις με μεγάλη ευκολία. Η εύνοια είναι με το μέρος σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματος σου που μπορεί να σε ικανοποιήσουν στον απόλυτο βαθμό. 

Τα μικρά και πιθανά σήματα θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν με το ταίρι σου τώρα μπαίνουν στην άκρη και κυριαρχεί η ανάγκη για ρομαντισμό και πάθος που απογειώνουν τη σχέση. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που απογειώνει την αισιοδοξία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είναι βέβαιο ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει και να χάσεις το κέφι σου καθώς βλέπεις τη ζωή από τη θετική της σκοπιά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου το αφαιρέσει. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα που διασκεδάζεις ερχόμενος σε επαφή μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καριέρα σου φαίνεται να σου δίνει τις διαβεβαιώσεις που ζητάς παρά τις δυσκολίες των καιρών. Φυσικά και εσύ δείχνεις τον δυναμισμό που απαιτείται και δεν χάνεις το κέφι και την θετική σου διάθεση, κάτι που λειτουργεί ανανεωτικά στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσοχή σε σπατάλες γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Το κέφι και η αισιοδοξία κατακλύζουν την προσωπική σου ζωή και δίνουν ώθηση στη σχέση σου, φέρνοντας σε πιο κοντά από ποτέ με τον/η σύντροφο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος η αυτοπεποίθησή που νιώθεις πρωταγωνιστεί και κεντρίζεις το ενδιαφέρον πολλών με την προσωπικότητά σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να ξεκαθαρίσεις ζητήματα με πρόσωπα από τον οικογενειακό περίγυρο που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει στο παρελθόν. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου και να βρεις την αισιοδοξία να προχωρήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις την δυνατότητα που σου δίνεται για να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές και σε ευνοούν απόλυτα. Να θυμάσαι ότι η ανάγκη για να νιώσει ασφάλεια κυριαρχεί και στο επαγγελματικό πεδίο, αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι χάνεις τον δυναμισμό σου. 

Είναι σημαντικό να αρπάξεις την ευκαιρία και να περάσει όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο που απογειώνει τη διάθεση σου και βρίσκεται δίπλα σου. Η τρυφερότητα κυριαρχεί και δίνει άλλο νόημα στη σχέση. Ο αδέσμευτος μπορείς να βρεις μέσα από τον οικογενειακό περίγυρο πρόσωπο που να ανακουφίσει τις ανασφάλειές σου. 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις και αργά ή γρήγορα θα πάρεις τις πρωτοβουλίες για να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που μπορούν να σταθούν δίπλα σου. Η καλή σου διάθεση και η αισιόδοξη στάση σου πρωταγωνιστούν και στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στα επαγγελματικά σου καθώς προβλέπεται να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου. Οι οικονομικές απολαβές φαίνεται να εξασφαλίζονται και αυτό είναι κάτι που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα.

Έχεις την ανάγκη να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου συζητώντας και δημιουργώντας ευχάριστο κλίμα μεταξύ σας. Είναι αυτό που σε βοηθά να αφήσεις τον έντονο συναισθηματισμό και τα ξεσπάσματα στην άκρη. Ο αδέσμευτος φρόντισε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που ανεβάζουν το κέφι σου και δείχνουν τα συναισθήματά τους για εσένα.