Επικαιρότητα:

Τα 3 ζώδια που θα έχουν έναν λαμπερό Δεκέμβρη

05 Δεκ. 2022 - 14:48 | Ζώδια
Τα 3 ζώδια που θα έχουν έναν λαμπερό Δεκέμβρη

Υπάρχει ένας αναμφισβήτητος ενθουσιασμός στον αέρα λίγο πριν υποδεχθούμε το 2023.

Καθώς ο Ήλιος συνεχίζει να διασχίζει τον Τοξότη μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, υπάρχει μια συλλογική αίσθηση ελπίδας και προσμονής. Κι όμως, κάποιοι λάμπουν λίγο περισσότερο. Κι αυτοί ανήκουν σε 3 συγκεκριμένα ζώδια.

Ποια είναι αυτά; Το elitedaily.com αποκαλύπτει:

Κριός
Καθώς ο Δεκέμβριος προχωρά, ο Ήλιος θα διασχίζει τον 9ο οίκο σου, που σχετίζεται με τα ταξίδια και τη σοφία, ενθαρρύνοντάς σε να ξεκινήσεις νέα ταξίδια του νου και του πνεύματος. Δεδομένου του ότι πάντα ψάχνεις για την επόμενη ασχολία σου, τώρα είναι η τέλεια στιγμή να ακολουθήσεις ένα μονοπάτι που σου επιτρέπει να σκεφτείς «έξω από το κουτί». Ακόμα κι αν κάποιες από τις προσπάθειες που ξεκινάς αποδειχθούν προσωρινές, αυτά που θα κερδίσεις είναι βέβαιο ότι θα σε συνοδεύσουν και τη νέα χρονιά.

Λέων
Αυτό το μήνα, ο κυβερνήτης σου, ο Ήλιος, θα συνεχίσει να πορεύεται στο ανάλαφρο, αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη, ενθαρρύνοντάς σε να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες στις δημιουργικές σου αναζητήσεις. Δίνεις προτεραιότητα στη συνέπεια, αλλά αυτή η σεζόν σε προκαλεί να διευρύνεις τις προοπτικές σου με νέους και υπάρχοντες τρόπους. Είτε πρόκειται για δραστηριότητες που αγαπάς, για επαφές με άλλους ή για νέα χόμπι, αυτός ο μήνας έχει να κάνει με τη διασκέδαση, οπότε άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να το απολαύσει.

Τοξότης
Αυτός ο μήνας θα σε παροτρύνει να δώσεις προτεραιότητα στις αυθόρμητες, εξερευνητικές σου επιθυμίες, με τρόπο που σε ενθαρρύνει να είσαι ο αληθινός σου εαυτός. Αν και είναι μια εποχή που ενδείκνυται για να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, είναι ταυτόχρονα και η εποχή σου, αρά η κατάλληλη στιγμή για να δώσεις περισσότερη προσοχή στον εαυτό σου. Μπορείς, όμως, να συνδυάσεις και τα δύο. Με γνώμονα την ανεξαρτησία σου, δώσε προτεραιότητα στις σχέσεις που σου δίνουν χώρο να περιπλανηθείς.