Ζώδια: Ποιοι θα περάσουν καλά τις επόμενες ημέρες και ποιοι θα δυσκολευτούν

12 Δεκ. 2022 - 20:49 | Ζώδια
Ζώδια: Ποιοι θα περάσουν καλά τις επόμενες ημέρες και ποιοι θα δυσκολευτούν

Αφροδίτη βρίσκεται από τις 10 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω, με ένα κλίμα σοβαρότητας (που μπορεί να μοιάζει με ψυχρότητα) να δημιουργείται στις σχέσεις. Στις 14/12 το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, όμως, βγάζει για λίγο τις μάσκες της σοβαρότητας και δίνει πεδίο έκφρασης στη φαντασία, τον ρομαντισμό, το όραμα.

 Ποια ζώδια θα περάσουν όμορφα τις επόμενες ημέρες;
Παρθένος
Μπορεί να παρατηρήσετε πόσο εύκολα είναι τα πράγματα αυτή την εβδομάδα και επειδή σπάνια συμβαίνει αυτό, νοερά θα κρατήσετε σημειώσεις για το τι συμβαίνει ακριβώς, ώστε αργότερα να γνωρίζετε πώς θα τα καταφέρετε ξανά. Τα πράγματα εξελίσσονται πιο αργά αυτή την εβδομάδα και αυτό λιγάκι σας ξενίζει, διότι έχετε μάθει να λειτουργείτε σε σβέλτες ταχύτητες. Ωστόσο, αυτός ο ρυθμός λειτουργεί θετικά για εσάς και σας δίνει ανανεωμένη ενέργεια. Και επειδή αναρωτιέστε αν αυτό θα κρατήσει, σας λέμε ότι δεν θα είναι για πολύ, γι’ αυτό απολαύστε το. Συνήθως ψάχνετε αφορμές για να γκρινιάξετε και να κάνετε παρατηρήσεις στους άλλους. Αυτή την εβδομάδα σας δίνουμε συγχαρητήρια, διότι θα βρείτε ελάχιστες αφορμές για να το κάνετε.

Ζυγός
Αυτό που σας κάνει να ξεκινήσετε αυτή την εβδομάδα είναι η Σελήνη στον Λέοντα. Αυτή η διέλευση ενεργοποιεί τις φιλοδοξίες σας και σας κάνει να οραματιστείτε τι θα θέλατε να πετύχετε το 2023. Είστε επικεντρωμένοι στο μέλλον και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό για εσάς, αλλά αυτό που σας κάνει να νιώθετε τόσο αισιόδοξοι είναι ότι επιτέλους έχετε «το τέλειο σχέδιο». Νιώθετε αρκετά δυνατοί για να σταθείτε δίπλα στις ιδέες σας και να τις εφαρμόσετε με τον τρόπο που πρέπει να εφαρμοστούν. 

Η αγάπη σας για τον εαυτό σας υποστηρίζει τις πράξεις σας και κατά κάποιο τρόπο θα είστε ένα παράδειγμα του πώς η αγάπη για τον εαυτό μάς κάνει να καταφέρουμε πολλά. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε πολλές ιδέες έτοιμες για δράση. Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με τη φιλοδοξία και την αναζήτηση στόχων.

 Ιχθύς
Το μυαλό σας κινείται γύρω από μία λέξη αυτές τις ημέρες: Οικογένεια. Λογικό, καθώς διανύουμε την εορταστική περίοδο και όλοι ερχόμαστε πιο κοντά με τους δικούς μας. Είναι όμορφο που ανυπομονείτε να συναντηθείτε μαζί τους κι αυτή η εβδομάδα σάς βοηθά να περάσετε όμορφα με οικογένεια και φίλους. Αυτή η επαφή σάς χαλαρώνει και η ιδέα των οικογενειακών δείπνων και διενέξεων δεν σας τρομάζει καθόλου. Ανυπομονείτε, μάλιστα, για αυτά. Οι επόμενες ημέρες είναι αγαπησιάρικες και πολύ θετικές για εσάς.

Τα ζώδια που θα δυσκολευτούν αυτή την εβδομάδα
Ταύρος
Τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα τα θέλατε μέχρι τώρα. Τίποτα δεν πάει σύμφωνα με το αρχικό σας σχέδιο. Νιώθετε απογοητευμένες και θεωρείτε γι’ αυτό υπεύθυνο ένα άτομο που βρίσκεται πολύ κοντά σας. Πιστεύετε τόσο πολύ στον σύντροφό σας που τον έχετε αφήσει να σας παρασύρει, και παρόλο που το κάνει με αγάπη στην καρδιά του, εσείς έχετε καταλάβει πολύ καλά πως δεν έχει ιδέα τι κάνει και σας παρασύρει σε έναν άγνωστο δρόμο. Και ενώ νιώθετε πως όλα θα φτιάξουν, τα κύρια συναισθήματά σας είναι η απογοήτευση και ο φόβος.

Δίδυμοι
Ενώ το να ζητήσετε συγγνώμη για κάτι δεν είναι στο μυαλό σας αυτές τις ημέρες, στις σκέψεις σας στριφογυρίζει κάτι που θα θέλατε να έχετε πει ή κάνει διαφορετικά. Ίσως ο τρόπος που θελήσατε να γιορτάσετε κάποια σημαντική επέτειο να πλήγωσε τους ανθρώπους γύρω σας. Πληγώνετε κάποιον και δεν θέλετε να αναλάβετε την ευθύνη για ό,τι έχετε κάνει, και έτσι, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, νιώθετε ότι πρέπει να διατηρήσετε αυτή τη σκληρή θέση. Αυτές τις ημέρες καταφέρνετε να προσποιείστε ότι είστε πιο ψυχρές και δυνατές από ό,τι είστε στην πραγματικότητα.

 Λέων
Νιώθετε μεγάλη πίεση αυτές τις ημέρες. Έχετε δώσει τον λόγο σας σε κάποιον, αλλά πιέζεστε τόσο πολύ που φαίνεται πως δεν θα τα καταφέρετε. Ο χρόνος σάς πιέζει και το άγχος σας κυριέυει. Γοητεύσατε ένα άτομο τόσο πολύ που έδωσε σε εσάς πολλά περισσότερα από όσα περιμένατε. Όταν οι άλλοι σας εμπιστεύονται αρμόζει μόνο να τους συμπεριφέρεστε ανάλογα. Αυτή η εβδομάδα είναι δύσκολη, διότι σας φέρνει αντιμέτωπες με τα δικά σας ψέματα. Πρέπει να κάνετε το σωστό, τηρήστε τις υποσχέσεις σας και μην απογοητεύετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

marieclaire.gr