Επικαιρότητα:

Ζώδια: Αυτά θα περάσουν τα πιο δύσκολα Χριστρούγεννα

14 Δεκ. 2022 - 11:53 | Ζώδια
Ζώδια: Αυτά θα περάσουν τα πιο δύσκολα Χριστρούγεννα

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει. Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου βρίσκεται προ των πυλών και όλοι ανυπομονούν να περάσουν τις ημέρες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, κάνοντας πράγματα που τους ευχαριστούν.

Κάποια ζώδια όμως θα συναντήσουν εμπόδια, ορισμένες υποθέσεις θα τους μελαγχολήσουν και θα τους αγχώσουν, ενώ θα κάνουν και πολλά ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά τους. Ποια είναι αυτά που θα περάσουν δύσκολα τις γιορτές;

Ταύρος
Αυτός ο Δεκέμβριος θα δοκιμάσει αρκετά τα αγαπημένα μας Ταυράκια και ενδεχομένως να τα φτάσει στα όριά τους. Μπορεί να ξεκινήσει δύσκολα και αγχωτικά αλλά τελικά θα σας προσφέρει περισσότερη ελευθερία και χώρο. Καθώς ο ήλιος συνεχίζει να περνάει από τον όγδοο οίκο σας αυτό το μήνα, θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα κυρίως στην επαγγελματική σας πορεία. Καλό θα ήταν αυτό τον μήνα να βεβαιωθείτε ότι έχετε δίπλα σας όσους ανθρώπους σας κάνουν καλό και προσπαθήστε να μην επιτρέψετε καμία τοξική συμπεριφορά. Ίσως αυτός ο μήνας να είναι η αρχή για ένα πολύ καλό και σταθερό 2023 που θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε και να νιώσετε πιο έτοιμοι από ποτέ για τα μεγαλύτερα όνειρά σας!

Καρκίνος
Περισσότερο άγχος και ένταση έχετε να αντιμετωπίσετε εσείς οι Καρκίνοι. Η δουλειά σας θα γίνει η Νο1 προτεραιότητά σας και τα επαγγελματικά σας θα γίνουν η βασική σας ασχολία. Καλό θα ήταν αυτές τις γιορτές να βάλετε ως στόχο να έχετε ένα πρόγραμμα και να το ακολουθείτε πιστά και τυφλά. Το καλύτερο για εσάς αυτή την περίοδο θα ήταν ένα πρόγραμμα όχι τόσο φορτωμένο. Κάποιες μέρες μπορεί να είναι πιο δύσκολες και κάποιες πιο εύκολες αλλά αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να θέσετε τα όρια που είναι απαραίτητα για τον ψυχισμό σας.

Αιγόκερως
Δύσκολη περίοδος, τα Χριστούγεννα, θα είναι και για τους Αιγόκερους οι οποίοι είναι γνωστό ότι έχουν πάθος για την οικονομική ανεξαρτησία αλλά και για την καριέρα. Ήρθε ο καιρός που οι Αιγόκεροι θα πρέπει να γεμίσουν τις μπαταρίες τους καθώς ο ήλιος συνεχίζει να περνάει από τον 12ο οίκο σου, τον οίκο της απομόνωσης. Πριν ξεκινήσει η περίοδος των γενεθλίων σας, αγαπημένα Αιγοκεράκια, θα προβληματιστείτε και υα αγχωθείτε με τον ελεύθερο χρόνο που θα σας απομένει και θα σας φαίνεται λίγος. Μην πανικοβάλλεστε παρόλα αυτά! Βάλτε τα δυνατά σας ώστε να μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να διώξετε το περιττό άγχος από την καθημερινότητά σας!

in.gr