Τα ζώδια σήμερα 19 Δεκεμβρίου:  Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό

19 Δεκ. 2022 - 10:53 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 19 Δεκεμβρίου:  Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό

Τα ζώδια σήμερα 19 Δεκεμβρίου: Ταύροι, αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συνεργάζεστε είναι πιθανό να προκύψουν
 
 Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό, στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, η συγκέντρωση στους στόχους θα έχει τη δυνατότητα να φέρει θετικό αποτέλεσμα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι συντονισμένες επιδιώξεις θα ανοίξουν τον δρόμο για αλλαγή και βελτίωση. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια προσοχή στην καχυποψία, στις κτητικές συμπεριφορές και στις χειριστικές διαθέσεις.

 Κάποιοι θα προσπαθήσουν να κατευθύνουν το ταίρι τους, το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τον τρόπο πού θα χειριστούν τις καταστάσεις, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι πιέσεις άμεσες ή έμμεσες. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο φέρνει τυχερά συμβάντα, ανοίγματα θα υπάρξουν επαγγελματικά και οικονομικά, φεύγουν τα εμπόδια. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που αγχώνουν και δημιουργούν ανασφάλεια.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δημιουργήσουν άγχος και πανικό. Για τους συναισθηματικά ευάλωτους και προσκολλημένους θα είναι δύσκολο να δώσουν ένα τέρμα στις τοξικές σχέσεις. Προσοχή σε ενέργειες χειραγώγησης, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να κατευθύνουν τις σχέσεις και τα συναισθήματα με στόχο να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σκέψου καλά πριν εκφράσεις αντιρρήσεις ή λειτουργήσεις σπασμωδικά στο φιλικό περιβάλλον καθώς αυτό θα έχει σημαντικό κόστος. Οι ανατροπές σε ότι αφορά τους στόχους σου μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν, πρέπει όμως να επιδείξεις την απαιτούμενη ψυχραιμία και ωριμότητα για να μπορέσεις να διαχειριστείς με επιτυχία την κάθε κατάσταση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Ρήξεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να μην μπορείς να ανεχτείς ότι μπορεί να σε περιορίζει. Προσπάθησε βέβαια να μην χρησιμοποιήσεις διπλωματικά τα όπλα που διαθέτεις για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που θα κοστίζουν και να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σένα.

Η ανάγκη να περάσεις έντονα συντροφικές στιγμές με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσουν στο να ανεχθεί καταστάσεις που δεν σου αρμόζουν. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα πού έρχονται αιφνιδιαστικά στο δρόμο σου και το ξέρουν τη νευρικότητα κατακόρυφα.

ΤΑΥΡΟΣ
 Ταύρε, η καλή διάθεση που σε διακατέχει παίζει σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου. Δείξε προσοχή σε πιθανές αντιπαραθέσεις το μεσημέρι που μπορεί να είναι αχρείαστες καθώς θα σε βάλουν σε διαδικασία συγκρούσεων ρίχνοντας την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συνεργάζεσαι είναι πιθανό να προκύψουν καθώς φαίνεται να έχετε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Φρόντισε να βρεις την χρυσή τομή των πραγμάτων για να μην υπάρχουν τριβές που μπορείς να αποφύγεις. Άλλωστε η επίτευξη των στόχων είναι ο κοινός σκοπός.

Είναι σημαντικό να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς ο αισθησιασμός φαίνεται να κυριαρχεί και δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να αξιοποιήσεις την ευκαιρία να έρθεις κοντά με πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει το άμεσο ενδιαφέρον τους για εσένα και ανεβάζουν την διάθεση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
 Δίδυμε, νιώθεις ότι έχεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο περιβάλλον που κινείσαι παρ’ όλες τις ανατροπές σε μελλοντικά σχέδια που βλέπεις να προκύπτουν. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να περάσεις καλά και μην επιτρέψεις τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι δεν θέλεις να ασχοληθείς ιδιαίτερα με επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς η διάθεσή σου είναι άκρως ανέμελη. Φρόντισε να δρομολογήσεις με σταθερότητα πιθανά βήματα που θέλεις για μελλοντικά σχέδια καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές που καλούν να αλλάξει συμπεριφορά.

Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε μία περίοδο ιδιαίτερα θετική που καλείσαι να αξιοποιήσεις για να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις για το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθει σε επαφή με νέα πρόσωπα που απογειώνουν τη διάθεση για φλερτ και εξάπτουν τη φαντασία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα στρέφει την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσεις. Οι δονήσεις είναι έντονες και μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και καχυποψία που θα ταλαιπωρήσουν την ψυχολογία και τις σχέσεις με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καριέρα σου έρχεται στο προσκήνιο και καλείται να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να σε επηρεάζουν άμεσα. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να εμπιστευτείς το έντονα ένστικτό σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει στο να πάρεις άκρως θετικές αποφάσεις ανατρέποντας τα μέχρι τώρα αρνητικά δεδομένα.

Μην αφήσεις τα απωθημένα να κατακλύσουν τη σχέση σου καθώς το πιθανότερο είναι αυτό να οδηγήσει στην απομάκρυνση του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο για εσένα να αποβάλεις τις ανασφάλειες και την κυκλοθυμία και αυτό δεν θα σε αφήσει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι διάχυτη και κάνεις τα πάντα για να συζητήσεις μαζί τους ζητήματα που σε απασχολούν. Προσοχή όμως γιατί η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε διαπληκτισμούς και προστριβές που τελικά δεν θα βοηθήσουν στο να βγάλεις τα απαραίτητα συμπεράσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές κυριαρχούν στις συνεργασίες σου και μπορεί να λειτουργήσουν απογοητεύτηκα για την πορεία τους από δω και στο εξής. Αιφνιδιαστικά γεγονότα έρχονται για να δείξουν τις αντιθέσεις που υπάρχουν και να φέρουν στην επιφάνεια εγωκεντρικές διαθέσεις που σε ενοχλούν.

Οι ανταγωνιστικές διαθέσεις που έρχονται στην επιφάνεια ταλαιπωρούν τη σχέση σου και δεν αποκλείεται να σε απογοητεύσει η συμπεριφορά του/ης συντρόφου σου λόγω της έντασης που εκδηλώνει. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε απομακρύνουν από νέο πρόσωπο λόγω της διάχυτης νευρικότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή που δείχνεις εντυπωσιάζουν τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Καλά θα κάνεις βέβαια να συγκρατήσεις την ορμή σου και να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων χάνοντας το νόημα της επικοινωνίας και της πραγματικής επαφής μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να κάνεις βήματα που θεωρείς ότι μπορούν να αποφέρουν σημαντικά οφέλη επαγγελματικό επίπεδο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις συνεργασίες σου ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς οι διαφωνίες μπορεί να είναι έντονες και να οδηγήσουν σε εκνευρισμό και συγκρούσεις. Φρόντισε να ξεφύγεις από τη νευρικότητα που δεν σου προσφέρει απολύτως τίποτα.

Η αισιοδοξία και το πάθος που σε γεμίζει το ταίρι σου είναι αυτή που οδηγεί στο να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσετε όμορφα μαζί. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεις νέο πρόσωπο με την αυτοπεποίθηση και την ενεργητικότητά σου και είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξει να έρθει

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είσαι αγαπητός και αποδεκτός από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Μην αφήσεις τις ανασφάλειες να κυριαρχήσουν και δείξε ξεκάθαρα την συναισθηματική ωριμότητα που σε διέπει καθώς αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να βρεις τα καλύτερα στοιχεία των συνεργασιών σου καθώς αυτά θα σε βοηθήσουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να έχεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η σταθερότητα στον βηματισμό και στις αποφάσεις θα βοηθήσει στο να εξελίξεις οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου ομαλά και δημιουργικά.

Το ταίρι σου ζητά συναισθηματική σταθερότητα και αυτό μπορείς να το δώσεις με απόλυτο τρόπο. Είσαι διατεθειμένος να δείξεις ότι μπορείς να προσπαθήσεις για τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε γεμίζει ασφάλεια λόγω της ωριμότητας που δείχνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να εντείνουν τον συναισθηματισμό σου. Προσοχή σε αποφάσεις που μπορεί να παρθούν χωρίς ξεκάθαρη σκέψη καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε απογοήτευση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν στις συνεργασίες σου θα επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς φαίνεται να απομακρύνονται πρόσωπα που είχες επενδύσει. Είναι καθοριστικό να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να αξιοποιήσεις πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου.

Η αναστάτωση που μπορεί να επικρατήσει στη σχέση σου λόγω του έντονου εκνευρισμού θα οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από το ταίρι σου αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Ο αδέσμευτος, η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν αφήνουν περιθώρια για να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

ΤΟΞΟΤΗ

Τοξότη, η ανάγκη να απομονωθείς από το περιβάλλον σου γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του και δημιουργεί πιθανή κατήφεια. Προσοχή σε απότομες αντιδράσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο και θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις λόγω δικών σου ξεσπασμάτων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά το εμπόριο και πιθανές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς οι ευαισθησίες σου επηρεάζουν την κρίση και δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς επαγγελματικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τη λογική και να αφήσεις το συναισθηματισμό μακριά από συνεργασίες.

Οι θολές σκέψεις λόγω συναισθηματισμού επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου και σε οδηγούν σε κινήσεις που μπορεί να απογοητεύσουν το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο του παρελθόντος που σε αναστατώνει και ξυπνάει δυσάρεστες μνήμες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που μπορεί να αγγίζουν τη δημόσια εικόνα σου. Οι ανασφάλειες κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να προτάξεις τη λογική.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να μην σε ικανοποιούν. Αξιοποίησε την καλή επικοινωνία και την αισιοδοξία που εκπέμπεις για να μπεις σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και συμφωνιών που θα σε ωφελήσουν σημαντικά σε τομείς όπως το εμπόριο και το διαδίκτυο.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες στη σχέση σου που με καλή επικοινωνία μπορεί να έρθουν και να ξεπεραστούν δημιουργώντας και πάλι αισιόδοξο κλίμα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον που ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, αφήνεις πίσω την καχυποψία και βρίσκεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής θέλοντας έτσι να ξεφύγεις από ότι αρνητικό μπορεί να σε απασχολεί αυτές τις ημέρες. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου γιατί μπορεί να γίνεις εκρηκτικός και να δημιουργήσεις προβλήματα ιδιαίτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η συγκρουσιακή σου διάθεση είναι διάχυτη και επηρεάζει σημαντικά τις συνεργασίες και τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου. Οι σπασμωδικές κινήσεις λειτουργούν αρνητικά στις οποίες πρωτοβουλίες παίρνεις καθώς φαίνεται να μην έχεις ψύχραιμη ανάγνωση στα πράγματα και να επηρεάζεσαι από την νευρικότητα που σε διακατέχει.

Ο έντονος εγωισμός και εριστική διάθεση δεν θα βοηθήσουν για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, παρά τα δημιουργήσουν κλίμα έντασης και αντιπαραθέσεων που δεν θα ευνοήσει τη σχέση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που δείχνει το ενδιαφέρον του.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται με βία στο μυαλό σου. Το απόγευμα σε βοηθάει να ξεφύγεις από τη μελαγχολία και να πατήσεις γερά στα πόδια σου βρίσκοντας την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος καθώς βρίσκεις την υπομονή και την επιμονή που χρειάζονται για να δώσεις λύσεις. Προσπάθησε να ξεφύγεις από τον συναισθηματισμό και να λειτουργήσεις απόλυτα ρεαλιστικά ώστε να έχεις το ανάλογο κέρδος που σου αξίζει.

Είναι απαραίτητο να αφήσεις πίσω ότι σε πονάει και μπορεί να πληγώνει τη σχέση σου, απόλαυσε στιγμές χαράς και πάθους με το ταίρι σου που θα σε ηρεμήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων μπορεί να σε επηρεάσουν αρχικά, όμως θα βρεις τον εαυτό σου και θα διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα.