Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα 22 Δεκεμβρίου: Αιγόκεροι, οι αδέσμευτοι ξέρετε τι αξίζεις και τι ζητάτε

22 Δεκ. 2022 - 09:23 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 22 Δεκεμβρίου: Αιγόκεροι, οι αδέσμευτοι ξέρετε τι αξίζεις και τι ζητάτε

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, ομαλοποιούνται οι σχέσεις, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν και καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες και αυθόρμητες, οι επαφές πολύ γρήγορα θα πάρουν μία πιο προσωπική όψη.

 Οι φιλοφρονήσεις που θα ακουστούν θα ανεβάσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση, θα δώσουν την ώθηση να προχωρήσουν οι σχέσεις και οι επαφές. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές. Οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση, η συναισθηματική δίνη ίσως να οδηγήσει σε λάθη.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, θα υπάρξει διάθεση για νέα άλματα, σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά προσγειωμένα θα πρέπει να είναι τα ρίσκα. Νέα οράματα και νέοι στόχοι θα κάνουν την εμφάνισή τους, οι μεθοδικές προσεγγίσεις θα έχουν θετική κατάληξη. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην επεξεργασία των δεδομένων θετικών και αρνητικών.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στην υπεραισιοδοξία, στη νευρικότητα και στην έντονη παρόρμηση. Απαραίτητο θα είναι να υπάρχει όριο και μέτρο, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές στις ενέργειες και στις αντιδράσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στην συναισθηματική ισορροπία, σκεπτόμενες θα είναι οι αποφάσεις, ομαλοποιούνται οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, ο δυναμισμός και το συναίσθημα εναρμονίζονται και μπορεί να σε οδηγήσουν σε σημαντικές πρωτοβουλίες που θα ικανοποιήσουν το περιβάλλον σου. Απολαμβάνεις την επαφή με τους φίλους σου και είναι αυτοί που μπορεί να σε οδηγήσουν σε νέα πράγματα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο βρίσκουν αρωγούς μέσα στο περιβάλλον του κινείσαι. Αυτό είναι κάτι που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα καθώς σε γεμίζει χαρά το γεγονός ότι σου δείχνω εμπιστοσύνη. Η αυτοπεποίθησή σου δίνει το σύνθημα στους γύρω σου ότι μπορούν να στηριχθούν σε σένα.

Το ταίρι σου αντιλαμβάνεται την ανάγκη για χώρο μέσα στη σχέση και σε ικανοποιεί πλήρως σε όποια αιτήματά και αν έχεις. Ο αδέσμευτος έχεις την δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που μπορεί να σε γεμίζει νέες ιδέες και να δουλέψετε αρμονικά για να πετύχετε κοινούς στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο δυναμισμός και η ψυχραιμία που σε διακρίνει σε βοηθούν να κλείσεις θέματα του παρελθόντος με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Λογική και ευαισθησία εναρμονίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε βοηθούν να σταθεί στα πόδια σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες για να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν αναστάτωση. Η αποφασιστικότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου και αυτό θα σε βοηθήσει στο να δρομολογήσεις τις εξελίξεις με τον καλύτερο τρόπο για εσένα.

Νιώθεις ότι μπορεί να προσφέρεις πολλά στο ταίρι σου και βρίσκεις ισορροπία μεταξύ των πολλών υποχρεώσεων για να απολαύσεις στιγμές μαζί του. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που να ανακινήσει έντονα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
 Δίδυμε, η επικοινωνία με το ευρύτερο περιβάλλον είναι αυτή που σε βοηθά να κρατήσεις την ψυχολογία σου στα ύψη και να ικανοποιήσεις την περιέργειά σου για νέα πνευματικά ενδιαφέροντα. Σε αυτό σε ακολουθούν και φιλικά πρόσωπα που βρίσκεις ότι μπορούν να αντιληφθούν άμεσα τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει είναι αυτή που βοηθά για να προχωρήσει με γοργά βήματα στο να πετύχεις τους στόχους σου. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στο να έρθεις κοντά στα όνειρά σου καθώς φαίνεται ότι έχεις δίπλα σου τα κατάλληλα πρόσωπα που μπορούν να σε στηρίξουν.

Το ταίρι σου αποτελεί για εσένα τον ιδανικό σύμμαχο για όποιες μελλοντικές επιδιώξεις και αυτό είναι κάτι που σας δίνει ακόμα περισσότερο. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που κεντρίζει το ενδιαφέρον και ανοίγει νέους πνευματικούς ορίζοντες μπροστά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να ισορροπήσεις ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Βρίσκεις την δύναμη να προχωρήσεις μακριά από ότι σε προβληματίζει και σου δημιουργία. Αυτό λειτουργεί ευεργετικά και στις σχέσεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους. Μπορείς να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες και να ευεργετηθείς καθώς το πιθανότερο είναι η αποφασιστικότητα σου να δώσει το μήνυμα για καλύτερη αντιμετώπιση.

Δεν χάνεσαι στην καχυποψία και αυτό δίνει ανάσα στη σχέση σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις και εξελίξεις. Ο αδέσμευτος μπορείς να απολαύσεις την επαφή με πρόσωπο σε γεμίζει πάθος, παράλληλα όμως νιώθεις ασφάλεια μαζί του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, επιδιώκεις να είσαι αρεστός στους γύρω σου καθώς ενδιαφέρει έντονα η γνώμη τους για εσένα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χάνεις την προσωπικότητά σου καθώς έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να εντυπωσιάσεις τους πάντες με την χαρά και την παιδικότητα που εκφράζεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου ξεπερνούν τις όποιες δυσκολίες και σε αυτό βοηθά σημαντικά το γεγονός ότι έχεις διάθεση να επικρατήσει ισορροπία. Εμπιστεύεσαι τις δυνατότητές σου και αυτό είναι εμφανές στο επαγγελματικό περιβάλλον. Αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε νέες ευκαιρίες.

Η αρμονία στη σχέση είναι κυρίαρχο στοιχείο και βοήθα το να εξαλειφθούν προβλήματα που μπορεί να είχαν προβληματίσει τις προηγούμενες ημέρες. Ο αδέσμευτος βρίσκεις ισορροπία μέσα από την επαφή με πρόσωπα που σε γεμίζουν θετική διάθεση και δείχνουν και το αντίκτυπο της παρουσίας σου στη ζωή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, βρίσκεις την ισορροπία για να αντιμετωπίσεις καθημερινές αγγαρείες που μπορεί να σου δημιουργούσαν ένταση. Κινείσαι ενστικτωδώς προς τις λύσεις που θεωρείς ότι είναι οι καλύτερες. Να είσαι βέβαιος ότι εμπιστευόμενος τη διαίσθηση σου μόνο κερδισμένος θα είσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η γρήγορη αντίληψη και το ένστικτο που διαθέτεις θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις πράγματα στον εργασιακό χώρο που μπορεί να εκκρεμούσαν και να σου δημιουργούσαν εκνευρισμό. Έχεις το πάθος και τον δυναμισμό για να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να δώσεις οριστικές λύσεις.

Μπορείς να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας που σε προβληματίζουν στη σχέση σου και να χαρείς τις στιγμές με τον άνθρωπο που σε γεμίζει συναισθήματα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται πιο κοντά με πρόσωπο από τον εργασιακό περίγυρο που σου δημιουργεί έντονο καρδιοχτύπι.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, απολαμβάνεις τον χρόνο που περνάς με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς νιώθεις αποδεκτός από τους γύρω σου και αυτό είναι σημαντικό για εσένα. Η προσωπικότητά σου λάμπει και αυτό σε βοηθά να τραβήξεις την προσοχή και να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να βιώσεις μοναδικές στιγμές χαράς και αγάπης με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να αντιλαμβάνεται ο ένας τον άλλον στον απόλυτο βαθμό. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπο το εντυπωσιάζεται από την προσωπικότητά σου και την αισιοδοξία που εκπέμπεις.

Πιστεύεις στον εαυτό σου και αυτό σε βοηθά να κατακτήσεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνεργασίες σου. Είσαι αυτός που θα πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για να προχωρήσουν με γοργά βήματα χωρίς να διαταράξεις τις ισορροπίες και να δημιουργήσεις προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, αξιοποίησε την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα μπορεί να απασχολούν την οικογένεια καθώς έχει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να πάρει τις αποφάσεις που θα δώσουν διέξοδο σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτό θα βοηθήσει να εξομαλυνθεί και η ατμόσφαιρα στο οικείο περιβάλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις στη δουλειά θα βοηθήσουν στο να δρομολογήσεις θέματα που μπορεί να σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Μπορείς να εμπιστευτείς την γρήγορη αντίληψη στα πράγματα και να προχωρήσεις χωρίς εμπόδια σε επόμενες καταστάσεις στον εργασιακό χώρο που έχουν να προσφέρουν πολλά.

Το ταίρι σου αντιλαμβάνεται αυτά που ζητάς σε καθημερινό επίπεδο κάτι που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα και εσύ οδηγεί στο να δημιουργήσεις ιδιαίτερα τρυφερό περιβάλλον μεταξύ σας. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που σου δίνει την αίσθηση της σταθερότητας και της ασφάλειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η καλή σου διάθεση σε ωθεί να παίξεις σημαντικό ρόλο στο κοντινό περιβάλλον καθώς γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία τους γύρω σου. Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο σε πιθανές επιδιώξεις θα μπορεί να έχεις και αφορούν την εκπαίδευση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την άμεση αντίληψη στα πράγματα και την πειθώ με τα κατάλληλα επιχειρήματα ώστε να δείξεις αποφασιστικότητα σε προτάσεις και σχέδια που σε ενδιαφέρουν. Οι εμπορικές συναλλαγές εξελίσσονται ιδανικά καθώς δίνεις μεγάλες υποσχέσεις με τις κινήσεις και την αποτελεσματικότητα που σε βλέπει.

Νιώθεις ότι έχεις δίπλα σου το πρόσωπο που μπορείς να επικοινωνήσεις και να αντιληφθείς στον απόλυτο βαθμό τη θέλεις από την προσωπική σου ζωή και την αγάπη. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που θέλει να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στα αισθηματικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είναι σημαντικό ότι καταφέρνεις να ξεπεράσεις ήτανε σαν ασφάλειες και βρίσκεις την αυτοεκτίμησή σου. Δημιούργησε στιγμές με τους γύρω σου όπου θα απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής καθώς σήμερα είναι ιδανική. Είναι αυτό που θα σου χαρίσει έντονα συναισθήματα και χαλάρωση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικοί διακανονισμοί και επαγγελματικές συζητήσεις εξελίσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς διεκδικείς αυτά που νιώθεις ότι σου αξίζουν χωρίς να έρθεις σε ρήξη. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και λογαριασμούς καθώς αυτό είναι που θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου.

Το πάθος κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να μπει εμπόδιο σε σένα και τον άνθρωπο που παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος ξέρεις τι αξίζεις και τι ζητάς και αυτό κάνεις ξεκάθαρο στην επικοινωνία σου με νέο πρόσωπο που μπορεί να εκδηλώνει συναισθήματα για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον με άμεσο και ευθύ τρόπο. Να είσαι βέβαιος ότι θα μπορέσουν να αντιληφθούν τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη χωρίς να προκαλέσεις ένταση καθώς αναζητάς να βρεις ισορροπίες και όχι να δημιουργήσεις προστριβές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι καθοριστικό για εσένα να εξελιχθούν οι συνεργασίες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ξεμπλοκάρουν τις οποίες καταστάσεις. Έχεις αφήσει πίσω σου τον εκνευρισμό και αυτό λειτουργεί ανακουφιστικά στην επικοινωνία.

Δείξε άμεσα έντονα τα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου καθώς αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και είναι βέβαιο ότι θα σου το ανταποδώσει. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που εντυπωσιάζεται από την προσωπικότητά σου και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, αυτό που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα είναι να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η ημέρα άλλωστε είναι ιδανική για να ευχαριστηθείς την παρέα των κοντινών σου ανθρώπων καθώς το κέφι δεν λείπει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο εντυπωσιάζουν και δεν αφήνουν περιθώρια για αποτυχίες. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να συζητηθούν με πρόσωπα της οικογένειας που δείχνουν κάθε διάθεση να σε στηρίξουν. Αυτό δημιουργεί έντονη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Μπορείς να ξαφνιάσεις με μοναδικό τρόπο το ταίρι σου δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να απογειώσετε την σχέση σας με έντονα ρομαντικές και παθιάρικες στιγμές. Ο αδέσμευτος νιώθεις έρχεσαι κοντά με πρόσωπο που σε εμπνέει και σου δίνει την αίσθηση της οικειότητας. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τραύματα του παρελθόντος.