Επικαιρότητα:

Ζώδια και αριθμολογία: Ανακαλύψτε τους τυχερούς σας αριθμούς για το 2023

22 Δεκ. 2022 - 18:29 | Ζώδια
Ζώδια και αριθμολογία: Ανακαλύψτε τους τυχερούς σας αριθμούς για το 2023

Μπορεί να έχετε ήδη κάποιον αριθμό που τον θεωρείτε τυχερό σας, ωστόσο, σύμφωνα με τους λεγόμενους «αριθμολόγους», οι τυχεροί μας αριθμοί ποικίλλουν ανά έτος και μάλιστα είναι διαφορετικοί για κάθε ζώδιο. Ποιοι είναι, λοιπόν, οι δικοί σας τυχεροί αριθμοί για φέτος; Ανατρέξτε στο ζώδιό σας για να το μάθετε:

Κριός

Οι τυχεροί αριθμοί για τον Κριό το 2023 είναι το 7 και το 9. Παρά την έντονη επιθυμία για επιτυχία και το όνομα του ζωδίου, οι Κριοί δεν έχουν πάντα την αντοχή να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις επ’ αόριστον. Οι αριθμοί 7 και 9 είναι χρήσιμοι σύμμαχοι για τον Κριάρι για να σας βοηθήσουν να επιμείνετε μέχρι το τέλος σε ό,τι θέσετε ως στόχο σας.

Ταύρος

Οι Ταύροι θα έχουν άγχος το 2023 και πολλοί θα είναι επιρρεπείς στη θλίψη. Ο τυχερός τους αριθμός για το 2023, το 6, θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες τους και να βρουν τις ισορροπίες τους, αφού πρόκειται για έναν ζυγό αριθμό που εκπροσωπεί την αρμονία και την ψυχική ηρεμία, σύμφωνα με τους αριθμολόγους.

Δίδυμοι

Για τους Δίδυμους άνδρες και γυναίκες, ο τυχερός αριθμός το 2023 θα είναι 5. Αυτός ο αριθμός συνδέεται με τιμή, επιτυχία, πλούτη και δύναμη. Για τους Διδύμους που θέλουν να αναπτυχθούν στην καριέρα τους ή να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, το 2023 φαίνεται να είναι μια καταπληκτική χρονιά. Επιλέξτε τον αριθμό 5 ως τον τυχερό αριθμό-  συνεργάτη σας. Ο αριθμός 5 θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα, να εκφράσετε τη γνώμη σας και να αποφύγετε να κάνετε λυπηρά λάθη, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Μάιο.

Καρκίνος

Για τα Καρκινάκια, οι τυχεροί αριθμοί του 2023 θα είναι δύο: Το 2 και το 6. Όπως λένε οι ειδικοί, η αριθμολογία του 2 μπορεί να υποδηλώνει μια ερωτική σύνδεση, κάτι πολύ ευτυχές για τους Καρκίνους, που ζορίστηκαν το 2022 με τα προσωπικά τους. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες, είστε μόνοι ή έχετε αποτύχει στην αγάπη, τη φιλία ή την οικογένεια, και οι δύο αριθμοί θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ το 2023.

Λέων

Το νούμερο 7 είναι ο τυχερός αριθμός για τους Λέοντες το 2023. Περιστασιακά θα πρέπει να είναι σεμνοί και προσεκτικοί, αφού μερικές φορές έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση. Η τάση τους να είναι αισιόδοξοι και η ικανότητά τους να αποτυγχάνουν και να πετύχουν ξανά είναι δύο από τα πλεονεκτήματά τους. Το 2023, οι Λέοντες θα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή στον αριθμό 7, που συμβολίζει τη δύναμη. Μπορεί να εμφυσήσει ζωντάνια σε αυτό το ζώδιο και να τους βοηθήσει να επικεντρωθούν στο έργο τους πιο αποτελεσματικά.

Παρθένος

Οι αριθμοί 1, 6 και 7 είναι οι τυχεροί αριθμοί για την Παρθένο το 2023. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο αριθμός 1 συμβολίζει μια καλή αλλαγή που θα ταράξει τα ήρεμα νερά. Ο αριθμός 6 δείχνει ότι όλα πάνε ομαλά. Ο αριθμός 7 μπορεί να αντιπροσωπεύει την αφοσίωση των Παρθένων στο επάγγελμά τους. Αυτά τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι η Παρθένος θα πετύχει τα πιο δύσκολα φέτος, θα εκφραστεί επιτέλους ανοιχτά και θα ανησυχεί λιγότερο για τα μικροπροβλήματα και τις γνώμες των άλλων.

Ζυγός

Οι τυχεροί αριθμοί του Ζυγού για το 2023 θα είναι το 8 και το 10. Το 10 συμβολίζει την τελειότητα, , που μειώνει κάπως τα μπλεξίματα του Ζυγού και επιταχύνει τη λήψη αποφάσεων! Ο αριθμός 8 αντιπροσωπεύει την ισορροπία, τα πλούτη, την επιτυχία και την ευημερία. Όντας απρόθυμος από τη φύση του, ο Ζυγός χρειάζεται τον αριθμό 8 για να διατηρεί τα πάντα σε ισορροπία. Ήρθε λοιπόν η χρονιά να τολμήσει να πάρει μεγάλες αποφάσεις, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, με τους αριθμούς αυτούς για οδηγούς του.

Σκορπιός

Ιδιαίτερης σημασίας για τον Σκορπιό θα είναι οι αριθμοί 1 και 3. Με την προστασία του αριθμού 1, οι άντρες και οι γυναίκες Σκορπιοί μπορούν να βγουν από τα… παγωμένα «κελύφη» τους και να επιτύχουν σημαντικά πράγματα μόνοι τους. Με την παρουσία του αριθμού 3, που αντιπροσωπεύει πρόκληση και θάρρος, ο Σκορπιός μπορεί να ηρεμήσει και να πάρει πιο σοφές αποφάσεις στη ζωή.

Τοξότης

Ο αριθμός 3 θα βοηθήσει φέτος τον Τοξότη να αυξήσει τη γενναιότητα, την προσοχή και το θάρρος του. Μάθετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε τι επιθυμεί η καρδιά σας, ώστε να είστε πιο ανένδοτοι σε αυτό που απολαμβάνετε. Σοβαρευτείτε και σταματήστε να βλέπετε τις σχέσεις ή τον αριθμό των στόχων που έχετε κυνηγήσει ως τα «τρόπαιά» σας.

Αιγόκερως

Τρεις αριθμοί θα σηματοδοτήσουν την πορεία του Αιγόκερου για φέτος, το 3, το 4 και το 9. Αυτοί οι αριθμοί αποτελούν μια μεγάλη πηγή έμπνευσης. Το 9 είναι ένας αριθμός που συμβολίζει την αιωνιότητα και την μακροζωία, το 4 είναι ο αριθμός της αρμονίας και το 3 αντιπροσωπεύει, για τον Αιγόκερω, τη σοφία και τη γενναιότητα. Το 2023, ο Αιγόκερως θα κληθεί να αντιμετωπίσει ποικίλα εμπόδια και δυσκολίες, ωστόσο με τους τρεις αυτούς αριθμούς για «οδηγούς» του, θα καταφέρει να αντεπεξέλθει.

Υδροχόος

Ο αριθμός 22 είναι αυτός που θα καθορίσει το 2023 για τον Υδροχόο. Ο «διπλός» αυτός αριθμός θα πολλαπλασιάσει τις ευχές του ζωδίου για το νέο έτος και θα του υποδείξει να αναπτύξει με τον σωστό τρόπο τις δύο «παράλληλες» ζωές του: Την κοινωνική από την μία και την οικογενειακή από την άλλη. Θα πρέπει επίσης να εξασκήσει διπλά τα ταλέντα του, εάν θέλει να ξεπεράσει τυχόν εμπόδια και να πετύχει.

Ιχθύες

Οι αριθμοί 0 και 9 θα πρέπει να χρησιμοποιούνται περισσότερο από τους Ιχθύες το 2023. Αυτοί οι τυχεροί αριθμοί ωφελούν το ζώδιο, αυξάνουν την τύχη και του δίνουν τη δυνατότητα να βλέπει τη ζωή αισιόδοξα. Εάν ο Ιχθύς μπορεί να είναι πιο πρόθυμος, δραστήριος και χαρούμενος φέτος, η ζωή και η δουλειά του θα είναι γεμάτες από ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Οι Ιχθύες θα πρέπει να θυμούνται ότι κάθε φορά που κάνουν μια επικίνδυνη επιλογή φέτος, η οικογένεια και οι τυχεροί αριθμοί θα είναι πάντα εκεί για να τους υποστηρίξουν.

etypos.gr