Επικαιρότητα:

Tα ζώδια σήμερα 2 Ιανουαρίου: Ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα - Αισιοδοξία, ευχάριστες αναμνήσεις

02 Ιαν. 2023 - 12:54 | Ζώδια
Tα ζώδια σήμερα 2 Ιανουαρίου: Ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα - Αισιοδοξία, ευχάριστες αναμνήσεις

Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, συναισθηματική τόνωση, θετικός τρόπος σκέψης. Ευχάριστες μνήμες θετικών γεγονότων θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα δώσουν την ώθηση για προσεγγίσεις και δυναμικές ενέργειες.

Με ζωτικότητα και ανάγκη για άμεση διαφοροποίηση θα επανεξεταστούν παλιές προτάσεις είτε αυτές έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, είτε με υποθέσεις της αισθηματικής ζωής. Θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, στις συζητήσεις τα λόγια θα έχουν σαφήνεια, με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, οι συγκαταβατικές διαθέσεις θα δώσουν ώθηση στις επαφές.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, ωστόσο θα είναι προσπελάσιμα, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός και η μεθοδική τακτική. Οι εργασιακές εκκρεμότητες και οι οικονομικές υποθέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιηθούν αρκεί να υπάρχει συγκέντρωση στους στόχους, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί προσπάθεια και οργάνωση.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν, θα ακουστούν εξομολογήσεις, οι φιλοφρονήσεις θα καταφέρουν να τονώσουν το ηθικό. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή, τα χαρακτηριστικά θα είναι κατανόηση, δοτικότητα, διαίσθηση, ψυχική γενναιοδωρία. Δείτε αναλυτικά τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου καθώς η παρέα τους σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Το απόγευμα δημιουργεί έντονο εκνευρισμό και μπορεί να υπάρξουν αντιδικίες χωρίς επί της ουσίας λόγο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που έρχονται από το εξωτερικό ή σε σχέση με θέματα που αφορούν την επικοινωνία και το εμπόριο. Προσπάθησε να συγκρατήσει τη νευρικότητα που σε διακατέχει καθώς δεν αποκλείεται να ειπωθούν πράγματα που θα είναι ενάντια στις επιδιώξεις σου.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά

Προσοχή καθώς η υπερένταση εκδηλώνεις μπορεί να οδηγήσει σε εκφράσεις που θα πληγώσουν το ταίρι σου, είναι προτιμότερο να μην υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία όμως έχεις την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με ευκολία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα εγείρει ανασφάλειες και αμφιβολίες που δεν σε αφήνουν να σκεφτείς ξεκάθαρα και θολώνουν το μυαλό σου. Μην επιτρέψεις σε περίπλοκες σκέψεις να κυριαρχήσουν επηρεάζοντας σημαντικά τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Είναι σημαντικό να αποφύγεις να κλείσεις οικονομικά ζητήματα σήμερα καθώς δεν έχεις αντικειμενική θεώρηση στα πράγματα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Παράλληλα, προσπάθησε να περιορίσεις έξοδα και σπατάλες γιατί θα είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά

Το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που έρχεται στην επιφάνεια μπορεί να μην σου επιτρέπει να χαρείς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου γιατί είναι πιθανό να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει και να απογειώσει το πάθος, προσοχή καθώς αργότερα μπορεί να ανακαλύψεις ότι σου δημιουργεί έντονη ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες σε επίπεδο συνεργασιών που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου. Αργότερα το απόγευμα, νιώθεις έντονα την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου λόγω της νευρικότητας που αυξάνεται.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με δυναμισμό μπορείς να προχωρήσεις σχέδια που έχει σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στις φιλοδοξίες σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου καθώς είναι διατεθειμένοι να σε στηρίξουν στον απόλυτο βαθμό.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά

Προσπάθησε να μην εκφράσεις άμεσα αμφιβολίες στη σχέση σου καθώς αυτό θα δημιουργήσει σημαντική αναστάτωση στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η φρόντισε να απολαύσεις το πάθος το νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου, μακριά από ανασφάλειες και καχυποψία που θα δημιουργήσουν εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις της καθημερινότητας πού σου δημιουργούν ιδιαίτερη υπερένταση. Αργότερα το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι θα δείξεις απόλυτη αποφασιστικότητα σε καθημερινά ζητήματα και εργασιακές υποχρεώσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις. Κάνε στροφή στις συνεργασίες σου καθώς μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά

Η συντροφικότητα είναι σημαντική για εσένα για αυτό προσπάθησε να ισορροπήσει τις οποίες διαφωνίες μπορεί να έχεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου και αυτό μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθεί με αυτά που απολαμβάνεις και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Το απόγευμα σε ωθεί στην αδιαλλαξία και τη νευρικότητα δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν καθώς εκδηλώνεσαι με απόλυτο εγώ εγωισμό στα πρόσωπα προβλέπονται. Προσπάθησε να ξεφύγει από πιθανές ανασφάλειες που σε οδηγούν σε λανθασμένες συμπεριφορές.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά

Μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες και αμφιβολίες να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, καθώς μπορείς να αντιδράσεις απότομα και να υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί είναι αυτοί που δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσένα όμως δεν μπορείς να το αντιληφθείς λόγω των φόβων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν το εμπόριο και σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το απόγευμα ενισχύει την κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσει σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που θα είναι αξιόλογες για εσένα. Σημαντικό είναι βέβαια να μην υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα οδηγήσουν να χάσεις την εμπιστοσύνη από τα πρόσωπα που θέλεις να συνεργαστείς.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά

Δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν σήμερα στη σχέση σου κάπως φαίνεται να μην υπάρχει η απαιτούμενη συνεννόηση μεταξύ εσού και του συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα εμπιστευτείς νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς υπάρχει έντονη κυκλοθυμία και ανασφάλεια που σε επηρεάζουν.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα καθώς σε ευχαριστεί να εκφράζει σκέψεις και απόψεις που σε προβληματίζουν. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την καχυποψία και μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες που θα σε στεναχωρήσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιθανό είναι να υπάρξουν ανατροπές επαγγελματικά σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις λόγω αποκαλύψεων που έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με χαμηλούς τόνους τις οποίες καταστάσεις καθώς μόνο έτσι θα αντιληφθείς γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε σχέδια που έχεις με το ταίρι σου, προσπάθησε να λειτουργήσεις ψύχραιμα και ήρεμα για να μην υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχεται ξαφνικά νέα γνωριμία που θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό, παράλληλα θα εξάψει τη φαντασία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να του δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια πρόβλημα συνεννόησης με πρόσωπα που εμπλέκονται στις οικονομικές υποθέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κόντρες μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, όμως θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος ώστε να αντιληφθείς την διαφορετική άποψη που μπορεί να έχουν τα πρόσωπα που εμπλέκονται διαφορετικά οι συγκρουσιακές καταστάσεις δεν θα σας επιτρέψουν να έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά

Η ανασφάλεια και ο εκνευρισμός που σε διακατέχουν δεν του επιτρέπουν να είσαι αντικειμενικός σε συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέα πρόσωπα κάπως είναι σημαντικό να ρίξει τους τόνους και να λειτουργήσεις μακριά από υπερένταση και αντιδικίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, νιώθεις έτοιμος να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας καθώς θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικά στην επιφάνεια ζητήματα της καθημερινότητας που ανατρέπουν τα σχέδιά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καθημερινότητα έχει αυξημένες υποχρεώσεις που δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς. Δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί, κάτι που θα σε απογοητεύσει και θα σου δημιουργήσει έντονη νευρικότητα.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά

Η ένταση κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που θα αλλάξουν τα σχέδια σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να σε αναστατώσει σε ότι αφορά τα μελλοντικά σου σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Αιγόκερε, η μέρα σε βοηθά να δείξεις δυναμισμό στο οικογενειακό περιβάλλον κλείνοντας υποθέσεις που σε απασχολούν. Αργότερα το απόγευμα βγαίνεις από την εσωστρέφεια καθώς διεκδικείς να είσαι ο πρωταγωνιστής στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι χαρακτηριστικό ότι θέλεις να κλείσεις σημαντικά ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και κάνει κινήσεις που θα σε απαλλάξουν από τη νευρικότητα και θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις ανάγκες σου με άμεσο τρόπο στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου, φρόντισε μην ξεφύγεις εγωιστικές συμπεριφορές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα καθώς είναι γεγονός ότι κεντρίζει το ενδιαφέρον όπου κι αν βρεθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα πού μπορείς να εκφράσεις με ευκολία τα συναισθήματά σου. Το απόγευμα δημιουργεί αναστάτωση λόγω της καχυποψίας που σε διακατέχει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να καταλάβουν τα πρόσωπα που συνεργάζεται πιθανές απόψεις και ιδέες που έχεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά την πορεία των στόχων σου. Δες πραγματικά τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και μείνε μακριά από τις προστριβές.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά

Προσπάθησε να ξεφύγεις από συμπεριφορές που μπορείς να δημιουργήσουν σημαντικές εντάσεις στη σχέση σου καθώς θα σου είναι εύκολο να γίνεις απαξιωτικό για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται νέα πρόσωπα που δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα, οι αμφιβολίες που εκδηλώνεις θα ενοχλήσω.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, το πρωί δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για οικονομικές συζητήσεις στο περιβάλλον της δουλειάς σου. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα τις καθημερινές και εργασιακές υποχρεώσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η γρήγορη αντίληψη που έχεις και η ικανότητα να ξεχωρίζεις με ευκολία πως πρέπει να κινηθείς στη δουλειά σε βοηθούν να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για υποχρεώσεις και αγγαρείες που σε απασχολούν. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες για συζητήσεις που θα φέρουν σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά

Μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες που μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου καθώς χάνεις την ουσία και αυτό που σου προσφέρει πραγματικά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη για αυτό και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να ξεκουραστείς παρά να φλερτάρεις.

.ethnos.