Τα ζώδια σήμερα 4 Ιανουαρίου: Ιχθύες, η σημερινή μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σας

04 Ιαν. 2023 - 10:35 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 4 Ιανουαρίου: Ιχθύες, η σημερινή μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σας

Τα ζώδια σήμερα 4 Ιανουαρίου: Ιχθύες, η σημερινή μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σας

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην επικοινωνία, στις συναναστροφές, στην ποικιλία, στις νέες εμπειρίες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν νέες προτάσεις, οι συζητήσεις που θα γίνουν θα είναι δημιουργικές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ωστόσο θα υπάρξει δυσκολία στο θέμα της αποφασιστικότητας.

Οι διχασμοί και η συναισθηματική αστάθεια δεν θα βοηθήσουν στη λήψη άμεσων αποφάσεων. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα υπάρξει άνεση. Τονωτικές θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν φιλικές, κοινωνικές και αισθηματικές.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είναι μία θετική όψη, φεύγουν τα εμπόδια, σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση. Απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθούν τα έσοδα με τα έξοδα, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι επενδυτικός.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν αναλυτικά, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνεννόηση και συναισθηματική αποδοχή. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό πρόσφορο θα βρουν το έδαφος για συζητήσεις σχετικά με το θέμα της μελλοντικής αποκατάστασης. Σοβαρές και ώριμες θα είναι οι βλέψεις, σε περίπτωση που γίνουν καινούριες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σταδιακά σε σχέση. 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, επικεντρώνεις όλη σου την προσοχή στην καθημερινότητα και σε υποχρεώσεις στην δουλειά. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή και σε πιθανές οικονομικές υποθέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Διαφωνίες μπορείς να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα που πιθανά να προκύψουν στις συνεργασίες σου. Δεν είναι κατάλληλη η μέρα για να λύσεις υποθέσεις. Η καθημερινότητα θα σε φορτίσει καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες σε όλα τα επίπεδα.

Είναι σημαντικό να περιορίσεις την γκρίνια και την νευρικότητα καθώς μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την σχέση σου. Είναι απαραίτητο να κατασταλάξεις σε αυτό που σε καλύπτει. Αν είσαι Αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, όμως δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δεν σε γεμίζει, καλά θα κάνεις να δώσεις μία ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας την διασκέδαση και το φλερτ το επόμενο χρονικό διάστημα. Το απόγευμα είναι πιθανό να προκαλέσει εντάσεις στην δουλειά που είναι προτιμότερο να αποφύγεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι καθημερινές διαφωνίες εντείνονται καθώς νιώθεις ότι δεν γίνονται αντιληπτές οι ανάγκες σου σε ότι αφορά την δουλειά και σε αυτό που ικανοποιεί. Προσοχή σε εντάσεις με συναδέλφους που θα προκληθούν κυρίως από την δική σου συμπεριφορά και όχι από δικά τους λάθη.

Νευρικότητα και επικριτική διάθεση μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις με το ταίρι σου που καλά θα κάνεις να αποφύγεις. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν σου είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς η διάθεσή σου δεν σου το επιτρέπει, ο εκνευρισμός παίζει ανασταλτικό ρόλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
 Δίδυμε, το πρωί δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να πάρεις αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λόγω ανασφάλειας. Μετά το μεσημέρι στρέφεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα πόσο δημιουργούν εκνευρισμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Γεγονός είναι ότι έχεις αναλάβει αρκετές υποχρεώσεις που μπορεί να δημιουργούν την ανάγκη για αρκετό τρέξιμο. Το ασφυκτικό πρόγραμμα θα σου δημιουργήσει άγχος, όμως θα πρέπει να αντιληφθείς γρήγορα ότι η γκρίνια δεν θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει.

Είναι προτιμότερο να περιορίσεις την γκρίνια και πιθανή ένταση που σου δημιουργούν οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις καθώς δεν πρέπει να επηρεάσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να αφήσεις την κούραση στο περιθώριο και να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σήμερα νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Το απόγευμα αναστατώνει το καθημερινό σου πρόγραμμα και δημιουργεί εντάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο δυναμισμός σου είναι χαρακτηριστικός και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προχωρήσεις σε σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν αχρείαστες εντάσεις.

Προσοχή γιατί με ευκολία μπορεί να κολλήσεις σε λεπτομέρειες και να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει όμως η κούραση και η ένταση του καθημερινού προγράμματος δύσκολα θα επιτρέψουν να δείξεις το καλύτερο σου πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, από σήμερα ανοίγει μία περίοδος μπροστά σου που θέματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών θα σε απασχολήσουν έντονα. Το απόγευμα αναστατώνει τις σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που εμφανίζονται και πάλι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε κόντρες με πρόσωπα που θέλεις να πραγματοποιήσεις συμφωνίες εμπορικής φύσεως καθώς οι οικονομικές διαφωνίες δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν σήμερα. Δεν αποκλείεται να περιμένεις χρήματα που σου οφείλονται, δύσκολα θα γευτείς αυτή την ευχαρίστηση την συγκεκριμένη μέρα.

Σπασμωδικές συμπεριφορές και φραστικά λάθη μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις στην προσωπική σου ζωή, η ηρεμία είναι το κλειδί για την αποφυγή των καυγάδων. Αν είσαι Αδέσμευτος/η τραύματα του παρελθόντος μπορεί να μπουν εμπόδιο σε νέα γνωριμία, είναι απαραίτητο να τα αφήσεις στο περιθώριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο που είναι απαραίτητες για την εξέλιξή σου. Το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που σου προκαλούν ανασφάλεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να εξελιχθούν ιδανικά αν δώσεις χώρο στους συνεργάτες σου ώστε να εκφράσουν άμεσα και ξεκάθαρα τι θέλουν επαγγελματικά. Πιθανό είναι να υπάρχουν οικονομικά ζητήματα που επηρεάζουν την ψυχολογία σου, με επιμονή και υπομονή θα δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις.

Είναι απαραίτητο για εσένα να σου χαρίσει το ταίρι σου σταθερότητα και ασφάλεια καθώς αυτό είναι που επιζητάς κυρίως από μία σχέση. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται οι ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης να κυριαρχήσουν και να μπουν εμπόδιο σε εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον που σε γεμίζουν χαρά. Το απόγευμα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει, οι αντιδικίες είναι πολύ πιθανές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε εμπορικό επίπεδο καθώς έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα από το παρελθόν ή θέματα που εκκρεμούν και πρέπει να δώσετε λύσεις. Η δυσκολία στην επικοινωνία θα οδηγήσει σε εντάσεις, φρόντισε να τις αποφύγεις.

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις όλα αυτά που σε πλήγωσαν παλιότερα καθώς το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τις παρέες σου, σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κάνει την εμφάνισή της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σήμερα στρέφεις την προσοχή σου το επόμενο χρονικό διάστημα σε φιλικές παρέες και ομαδικές προσπάθειες που σε ενθουσιάζουν. Το απόγευμα δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον, κατήφεια και εσωστρέφεια σε πολιορκούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δυσκολία στην συγκέντρωση είναι αυτό που επηρεάζει την ημέρα και μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και παραλήψεις στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και άφησε τη νευρικότητα στην άκρη καθώς σε δυσκολεύει περισσότερο.

Συναισθηματικές υπερχειλίσεις δεν αφήνουν την αισιοδοξία να κυριαρχήσει στη σχέση προκαλώντας κόντρες. Αν είσαι Αδέσμευτος/επιστροφές προσώπων μπορεί να προκύψουν που δημιουργούν την αίσθηση ότι δεν σου επιτρέπεις να ξεκολλήσεις και να χαρείς τη ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία καθώς απολαμβάνεις στιγμές χαράς και διασκέδασης. Αργότερα το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικές πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρει καθώς νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερο άγχος, με ψυχραιμία θα δώσεις λύσεις.

Το πάθος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς είναι η κινητήριος δύναμη για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου που είναι διατεθειμένες να σου δώσουν ασφάλεια και γαλήνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο που σε ευχαριστούν ιδιαίτερα. Η μέρα ενισχύει την αναστάτωση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν λανθασμένα συμπεράσματα για πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Λειτουργείς μοναδικά σε ομαδικό επίπεδο καθώς έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή τις απογευματινές ώρες καθώς τα λάθη λόγω νευρικότητας μπορεί να έχουν κόστος στο εργασιακό περιβάλλον.

Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς σε φόβους και ανασφάλειες που έχουν δημιουργηθεί από παλαιότερες καταστάσεις και επηρεάσουν ακόμα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι η επιστροφή του εμποδίζει μελλοντικά σου πλάνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα αυξάνει την εσωστρέφεια κατακόρυφα. Ζητήματα οικονομικής φύσεως έρχονται στην επιφάνεια και σε απασχολούν. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και δυσθυμία που θα επηρεάσει δυσάρεστα τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να περιορίσεις αμέλεια και συμπεριφορές που δεν θα σε βοηθήσουν να αποδώσεις τα αναμενόμενα. Προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να προκληθούν από το πουθενά και θα δημιουργήσουν σημαντικά ζητήματα στις συναδελφικές σχέσεις.

Η επικριτική σου διάθεση μπορεί να προκαλέσει εντάσεις που είναι προτιμότερο να αποφευχθούν καθώς δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν είσαι βέβαιος για τις προσωπικές σου επιλογές και αυτό εκδηλώνεται έντονα σε νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου καθώς θέλεις να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με την παρέα σου. Το απόγευμα εκτοξεύει την γοητεία σου στα ύψη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον πολλών.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι δεν θέλεις να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα καθώς το κέφι είναι στα ύψη και θέλεις να απολαύσεις τις στιγμές. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες ή να συμμετέχεις σε πιθανές συζητήσεις, είναι βέβαιο ότι ο δυναμισμός σου θα κυριαρχήσει και θα δώσει τις καλύτερες λύσεις.

Η ημέρα είναι ιδανική για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ξεφαντώνοντας και εκφράζοντας όλα αυτά που νιώθεις για αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία και η λάμψη σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, για αυτό και πολλοί θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν για να μπουν στη ζωή σου.