Τα ζώδια σήμερα 8 Ιανουαρίου: Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα

08 Ιαν. 2023 - 10:26 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 8 Ιανουαρίου: Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα

Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνική εικόνα, στην αυτοπροβολή και στην κατάκτηση. Δεν αποκλείεται κάποιοι να προσπαθήσουν να αλλάξουν το προσωπικό τους στυλ για να μπορέσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, δεν θα λείψουν οι γενναιόδωρες ενέργειες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών.

 Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι τολμηρές και άμεσες, θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν οι επαφές σε σχέση. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, δεν θα λείψουν οι ευχάριστες κοινωνικές επαφές.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις και τα απότομα ξεσπάσματα. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης και της συναισθηματικής κατανόησης, οι πιεστικές συμπεριφορές θα δημιουργήσουν προβλήματα. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια αποκαλυπτικά συμβάντα που θα προκαλέσουν άγχος, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι σκηνές ζήλιας.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικών διεκδικήσεων. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, θάρρος, δυναμικότητα, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα ανεβάζει την ψυχολογία σου κατακόρυφα. Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις ένα χρονικό διάστημα χαράς και διασκέδασης. Το βράδυ σε βοηθά να χαρείς στιγμές και παρέες. Προσοχή σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Νιώθεις την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και να επιβάλλεις θέλω και ανάγκες που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια σε συνεργάτες και ανωτέρους σου και δείξε την απαιτούμενη αποφασιστικότητα όταν χρειάζεται.

Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου, η συναισθηματική σου γενναιοδωρία μπορεί να εντυπωσιάσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, φρόντισε να χαρείς την προσοχή που σου δείχνουν γιατί σε απογειώνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη να αλλάξεις ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις μεγαλεπήβολα σχέδια και δεν θα διστάσεις να τα εκφράσεις σε πρόσωπο που παίζουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου. Προσοχή στις υπερβολές που μπορεί να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά, φρόντισε να είσαι ρεαλιστής καθώς η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Είναι σημαντικό με εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς πάθος και αισιοδοξία μπορούν να δώσουν μοναδικά αποτέλεσμα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να έρθει μοναδική νέα που θα αλλάξει τα δεδομένα στην προσωπική σου εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, μπορείς να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Το απόγευμα ανεβαίνει η διάθεσή σου κατακόρυφα καθώς αφήνεις πίσω ότι σε πιέζει και φροντίζεις να περάσεις καλά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις συμφωνίες σε σχέση με θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Διεκδίκησε το καλύτερο που μπορείς για εσένα. Οι πρωτοβουλίες και οι κινήσεις που θα πραγματοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα σου δώσουν ψυχολογικό και πρακτικό πλεονέκτημα.

Νιώθεις ότι μπορείς να εκφράσεις με μοναδικό τρόπο συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι σου, η γενναιοδωρία σου θα δώσει ώθηση για σημαντικές εξελίξεις στην σχέση σου. Αν είσαι Αδέσμευτος/η ο έντονος αισθησιασμός δεν αφήνει περιθώρια για να μέτριες καταστάσεις, το πάθος απογειώνει νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή στον εκνευρισμό και στις ανασφάλειες που μπορείς να δείξεις καθώς θα προκαλέσουν υπερένταση με πρόσωπα που εμπλέκονται στις συναλλαγές σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν αναστάτωση. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου καθώς θα είναι αλάνθαστο κριτήριο για τις επιλογές σου.

Ζήλια και καχυποψία μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου καθώς προσπαθείς να εξουσιάσεις το ταίρι σου λόγω τον προσωπικό σου ανασφαλειών. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μοναδική μία γνωριμία που θα δημιουργήσει θύελλα συναισθηματική, δεν θα είναι εύκολο να την διαχειριστείς.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με την δημιουργία και τα παιδιά. Η γενναιοδωρία που σε χαρακτηρίζει θα αποτελέσει μαγνήτη για νέα πρόσωπα που θέλουν να έρθουν στη ζωή σου και να πρωταγωνιστήσουν σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς νιώθεις ότι η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός που σε χαρακτηρίζουν μπορούν να σε βοηθήσουν για να πετύχεις τους επαγγελματικούς τους στόχους. Καλά θα κάνεις να ξεφύγεις από εγωκεντρικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν το περιβάλλον που κινείσαι.

Το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να νιώσεις βαθύτερα συναισθήματα για το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου καθώς μαγνητίζεις με την γοητεία που εκπέμπεις και την αυτοπεποίθησή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα επικεντρώνεσαι οικογενειακές υποθέσεις που έρχονται στην επιφάνεια και χρειάζονται λύση. Η έντονη κυκλοθυμία και ο συναισθηματισμός μπορεί να μην αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις και αυτό να έχει κόστος σε αποφάσεις που θα πάρεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον επαγγελματικό χώρο πού κινείσαι καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονα την ανάγκη να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που είναι ανώτεροι σου λόγω διαφωνιών που δεν μπορείς να ξεπεράσεις.

Μπορείς να διαμορφώσεις ένα ιδανικό σκηνικό όπου ο ρομαντισμός θα πρωταγωνιστήσει και θα οδηγήσει σε στιγμές για δύο που είναι πολύτιμες για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που βιώνεις δεν αφήνουν περιθώρια για να βρεθείς σε μία νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Απολαμβάνεις την παρέα τους και τις συμβουλές τους σε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Πολλές είναι οι προτάσεις που είναι πιθανό να δεχτείς για διασκέδαση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καλά θα κάνεις να εκθέσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τα επιχειρήματά σου σε πιθανές εμπορικές συμφωνίες ή θέματα επικοινωνίας που σε ενδιαφέρουν. Είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσεις τα πρόσωπα που θέλεις να συνεργαστείς με την γρήγορη αντίληψη και την αμεσότητα που δείχνεις.

Έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αντιλαμβάνεται πού βρίσκεσαι και τι πραγματικά θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η ανάγκη για έντονο φλερτ μπορεί να φέρει στο πλευρό σου πολλές νέες γνωριμίες που θα σε οδηγήσουν σε παράλληλα παιχνίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σήμερα σε απασχολούν έντονα οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα είναι πιθανό να σε ωθήσει σε συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος και θα αφορούν οικονομικά ζητήματα που θέλεις να κλείσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές απολαβές σε απασχολούν και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον. Η αυτοπεποίθηση που δείχνεις και η εργατικότητα σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Βάλε το πάθος και τον αισθησιασμό στην καθημερινότητα καθώς αυτά θα βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα που μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βάλει σε μία νέα πορεία αλλάζοντας τα δεδομένα σε καθημερινό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από την ανάγκη να αρέσεις καθώς η ανασφάλεια αυτή σε οδηγεί σε υποχωρητικότητα και συμβιβασμούς που τελικά δεν σε γεμίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διαλλακτικότητα και η διπλωματία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε πιθανά επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς οι συζητήσεις θα πρωταγωνιστήσουν για να υπάρξουν σημαντικές κινήσεις. Έχεις στην διάθεση να ικανοποιήσεις τους πάντες και αυτό θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου χωρίς να μπαίνει τίποτα ανάμεσά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα κυριαρχήσει στη ζωή σου καθώς αντιλαμβάνεται τον τρόπο σκέψης και τις ανάγκες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Προσπάθησε να μην επικεντρώνεσαι μόνο σε ότι απολαμβάνεις εσύ και έδωσε την ευκαιρία στους άλλους να αντιληφθούν τι είναι αυτό που πραγματικά σε βοηθάει να νιώσεις σταθερότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς αυτά σε αναστατώνουν και σου δημιουργούν άγχος. Είναι απαραίτητο να δείξεις επιμονή και υπομονή μέχρι να πετύχεις τα οικονομικά σχέδια που έχεις. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είσαι διαλλακτικός για να ικανοποιήσεις και τους γύρω σου.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς μπορεί να εκδηλώσεις πείσμα και αδιαλλαξία δημιουργώντας προβλήματα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να ενισχύσουν την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα που θέλεις, προσοχή καθώς το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να μπει εμπόδιο στις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το πρωί δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα καθώς έρχονται στο προσκήνιο εμμονές και εντάσεις. Η μέρα σε βοηθά να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα βήματα λύσεις στο προσωπικό και επαγγελματικό πεδίο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν τα πόδια ότι προσπαθούν να σου βάλουν εμπόδια ή ότι σε υπονομεύουν. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις αδιαφορώντας για παρασκηνιακές διεργασίες και κακόβουλα σχόλια.

Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωιστής και υποκειμενικός σε ότι αφορά το τέλος σου και αυτό να δημιουργήσει προστριβές χωρίς λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο δυναμισμός σου και η έντονη κοινωνική διάθεση που δείχνεις είναι γεγονός ότι προκαλούν το ενδιαφέρον πολλών.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα ενισχύει την κυκλοθυμία και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα οικογενειακό επίπεδο. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να λειτουργήσεις ρεαλιστικά βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να κινηθείς με ιδανικό τρόπο σε ότι αφορά εργασιακό περιβάλλον και πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο πιθανές εξελίξεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Οι διεκδικήσεις σου μπορεί να ικανοποιηθούν.

Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να επηρεάσουν δυσάρεστα την προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να μπεις με αντικειμενικό πρίσμα την πραγματικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να δημιουργήσουν ένα ιδεατό σκηνικό σε προσωπικό επίπεδο, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός.