Τα ζώδια σήμερα 9 Ιανουαρίου: Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό

09 Ιαν. 2023 - 11:41 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 9 Ιανουαρίου: Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό

Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις αλλαγές, στις καινοτομίες και στις πρωτοποριακές απόψεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διαφοροποιηθούν αρνητικά δεδομένα, αλλαγές θα υπάρξουν σε αρνητικές καταστάσεις που διαδραματίστηκαν κατά τις προηγούμενες μέρες.Δεν αποκλείεται να αλλάξουν οι απόψεις σε κάποια συγκεκριμένα θέματα που προκαλούν δυσανασχέτηση, θα υπάρξει διάθεση για απελευθερωμένες και δυναμικές ενέργειες. Οι προσεγγίσεις και οι διεκδικήσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα αρκεί οι ενέργειες να είναι συντονισμένες, απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί ο ενθουσιασμός και να αποφευχθούν οι σπασμωδικές αντιδράσεις.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας και της αυτοπεποίθησης, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, θα υπάρξουν ανοίγματα για να προχωρήσουν σχέσεις που είχαν ξεκινήσει κατά τις προηγούμενες μέρες. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, θα υπάρξει ειλικρίνεια, ίσως να βγούνε στο φως υποθέσεις συγκαλυμμένες.

Τολμηρός θα είναι ο τρόπος που θα διαχειριστούν οι σχέσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να δοθούν λύσεις και να ακουστούν εξομολογήσεις. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις, οι απότομες αντιδράσεις και τα ξεσπάσματα θα φορτίσουν το κλίμα με αρνητισμό.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, μέχρι το μεσημέρι μπορείς να τακτοποιήσεις καθημερινές υποθέσεις και εργασιακά θέματα, ώστε να απαλλαγείς από το άγχος. Το απόγευμα και μετά επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά σε συνεργάτες και ταίρι, καθώς δεν θέλεις να σε κατακλύσουν οι ανασφάλειες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Μέχρι το μεσημέρι έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν στην δουλειά, αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσες. Από εκεί και μετά μπορείς να ασχοληθείς με τις συνεργασίες σου και να προχωρήσεις σε καινούργιες ή να κινηθείς σε παλαιότερες με γνώμονα τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

Το βράδυ μπορείς να περάσεις χαρούμενες και έντονα συντροφικές στιγμές με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είστε κοντά ο ένας στον άλλον . Αν είσαι Αδέσμευτος/η πολλά πρόσωπα μπορούν να ενδιαφερθούν καθώς η έντονη κοινωνικότητα και το ταπεραμέντο σου κεντρίζει την προσοχή των γύρω σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, μπορείς να απολαύσεις στιγμές χαράς και ευδαιμονίας με πρόσωπα που αγαπάς. Η μέρα αυξάνει κατακόρυφα τις καθημερινές υποχρεώσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν θέματα στον εργασιακό χώρο που πρέπει να λύσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι ξεκάθαρο ότι κατά την διάρκεια της ημέρας το άγχος κάνει την εμφάνισή του καθώς υπάρχουν σημαντικά εργασιακά ζητήματα που φαίνεται ότι σε απασχολούν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την συμπεριφορά σου καθώς τα νεύρα και τα ξεσπάσματα σε συναδέλφους δεν θα ωφελήσουν.

Η γκρίνια και η κούραση της καθημερινής προσπάθειες μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου, απέφυγε δυσάρεστες συζητήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δείξε ενδιαφέρον σε πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που μπορεί να σε πολιορκεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
 Δίδυμε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε συζητήσεις και σχέδια που υπάρχουν και αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον. Η μέρα σε βοηθά να κλείσεις οικογενειακές υποθέσεις οικονομικού ενδιαφέροντος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που εμπλέκεται η οικογένειά σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου καθώς οι συναλλαγές και συμφωνίες μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά για εσένα. Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία.

Ρομαντισμός και αισθησιασμός βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία και λειτουργούν ευεργετικά στη σχέση και στα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα εκτοξεύσει το πάθος στα ύψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα ενισχύει τον εκνευρισμό και τις αμφιβολίες που εκδηλώνονται απότομα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συναλλαγές που κυρίως απασχολούν τις συνεργασίες σου καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια συμπεριφορές πού θα σε αιφνιδιάσουν. Προτίμησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αφήσεις υποψία στο περιθώριο.

Οι συγκρούσεις λόγω εξουσιαστικών διαθέσεων μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου και να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει νέο πρόσωπο που θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, τα συναισθήματα θα είναι μοναδικά και πρωτόγνωρα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δημιουργεί ιδιαίτερη αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή καθώς έρχονται στην επιφάνεια πράγματα που ακόμα σε πληγώνουν. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη σου για κοινωνικότητα και εξωστρέφεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να ισορροπήσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα. Να θυμάσαι ότι καλό είναι να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι καλύπτουν εσένα καθώς η υποχωρητικότητα δεν θα ωφελήσει.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι το ταίρι σου προσπαθεί να σε ελέγξει, φρόντισε να έχεις ξεκάθαρη σκέψη καθώς είναι πιθανό να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και δημιουργεί συγκρουσιακές καταστάσεις μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον καθώς απολαμβάνεις το χρόνο μαζί τους. Το απόγευμα σου δίνει ώθηση να εκφράσεις σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις επιδιώκοντας να έχεις δίπλα σου πρόσωπα που νιώθεις κοντά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις δυνατότητα να προχωρήσεις με γρήγορο ρυθμό εμπορικές συμφωνίες και ζητήματα επικοινωνίας μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Μην χάσεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις που έρχονται για να ανοίξουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες μπροστά σου αλλάζοντας πιθανά τις φιλοδοξίες σου σε επαγγελματικό επίπεδο.

Απόλαυσε την κάθε στιγμή την διασκέδαση και η επικοινωνία πού κυριαρχούν στη σχέση και δίνουν το έναυσμα για μοναδικές στιγμές απολαμβάνοντας την παρέα του συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα σε βοηθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα και τα σχέδιά σου για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς σε θέματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών που είναι σημαντικά για εσένα. Το απόγευμα είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος που θα αποδώσουν σημαντικά αποτελέσματα σε οικονομικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις την ευκαιρία να προχωρήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις καθώς το πιθανότερο είναι να πετύχεις τον στόχο σου στον απόλυτο βαθμό. Πιθανό είναι να υπάρξει ανταμοιβή για τον κόπο και την εργατικότητα σου από πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που παίζουν σημαντικό ρόλο για εσένα.

Μπορείς να χαρείς στιγμές σε κοινωνικές εκδηλώσεις έχοντας το ταίρι σου στο πλευρό σου καθώς η ανάγκη για απόλαυση κυριαρχεί στη σχέση και πρωταγωνιστεί στη ζωή σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στο πλευρό σου που εκφράζει με σαφήνεια και σταθερότητα αυτά που νοιώθει για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορείς να απολαύσεις χαλαρές στιγμές με δικά σου πρόσωπα, όμως φρόντισε να μην ξεφύγεις σε επίπεδο εξόδων γιατί οι σπατάλες είναι πιθανές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να διαπραγματευτείς με αυστηρό και απόλυτο τρόπο οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Παράλληλα όμως θα πρέπει να δείξει σύνεση σε πιθανά έξοδα και αγορές που θέλεις να πραγματοποιήσεις καθώς δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις και να δημιουργήσεις προβλήματα στον προϋπολογισμό σου.

Ο ρομαντισμός και το πάθος μπορούν να απογειώσουν τη σχέση σου και να δημιουργήσουν μία μοναδική ατμόσφαιρα για δύο όπου θα απολαύσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται στη ζωή σου που θα σου χαρίσει σταθερότητα και ασφάλεια αυξάνοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον. Η επικοινωνία για εσένα είναι σημαντική για αυτό και δεν θα διστάζεις να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να εκφράσεις τα συναισθήματά της προβληματισμούς που μπορεί

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πολλές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά το εμπόριο που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να δημιουργήσουν νευρικότητα. Δεν αποκλείονται οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα.

Η διασκέδαση θα παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σου και να βιώσετε στιγμές χαράς και κεφιού μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις, η γρήγορη αντίληψη και το χιούμορ θα σου κεντρίσουν την προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το πρωί μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο λόγω των ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που θέλεις να λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως ή εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Μείνε μακριά από καχυποψία και ανασφάλειες που δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα ποια πρόσωπα ενδιαφέρονται πραγματικά να σε στηρίξουν και ποια όχι.

Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς στο πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου καθώς οι αντιδράσεις που θα υπάρξουν θα δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται για να τονίσει την ανάγκη αναγέννησης σε όλα τα επίπεδα στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το πρωί σε βοηθά να λύσεις καταστάσεις οικονομικής φύσεως που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Το απόγευμα μπορεί να ενισχύει ανασφάλειες και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν και που πιθανά σου δημιουργούν άγχος εμπιστευόμενος απόλυτα την διαίσθηση σου. Ευνοϊκές συνθήκες για οικονομικές συμφωνίες που δεν ήταν εύκολο να κλείσουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως τώρα οι συνθήκες έχουν αλλάξει.

Πάθος και τρυφερότητα μπορούν να απογειώσουν την προσωπική σου ζωή και να σε βοηθήσουν να πετάξεις από πάνω σου όλα αυτά που σε πληγώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν που έχουν στιγματίσει την ζωή σου επιστρέφουν και διεκδικούν μία θέση δίπλα σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα σε οικονομικά θέματα καθώς η αντίδρασή σου θα είναι έντονη. Το απόγευμα δείχνεις το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις, όμως θα πρέπει να αφήσεις στο περιθώριο τις όποιες αμφιβολίες για τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Πιθανό είναι να προκύψουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που πρέπει να χειριστείς με ψυχραιμία και ξεκάθαρη σκέψη.

Είναι σημαντικό να μην προσπαθήσεις να επιβληθείς πεισματικά το ταίρι σου καθώς αυτό θα έχει αρνητικές προεκτάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο, όμως η αναστάτωση που νιώθεις και οι προσωπική σου φόβοι δεν σου επιτρέπουν να έχεις ξεκάθαρη σκέψη.