Τα ζώδια σήμερα 10 Ιανουαρίου: Τοξότες, τάσεις φυγής σας αναστατώνουν και προκαλούν εντάσεις

10 Ιαν. 2023 - 10:37 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 10 Ιανουαρίου: Τοξότες, τάσεις φυγής σας αναστατώνουν και προκαλούν εντάσεις

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στην Παρθένο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για τακτοποίηση, οργάνωση, τάξη. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προγραμματισμούς, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανωθούν τα πλάνα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή, αν υπάρχουν εκκρεμότητες και ανοιχτοί λογαριασμοί θα πρέπει να μπούνε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης.

Στον αισθηματικό τομέα ίσως να υπάρξει δυσκολία στην εκδήλωση των αισθημάτων, οι κλειστοί χαρακτήρες καλό θα είναι να προσπαθήσουν να εκδηλωθούν αποφεύγοντας τη μυστικοπάθεια και την εσωτερική απομόνωση. Θα υπάρξουν ανοίγματα για κοινωνικές επαφές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ευχάριστες και ανέμελες συζητήσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο, ενδεχομένως να γίνει κάπως απογοητευτικός ο τρόπος σκέψης, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην ανασφάλεια και στην αβεβαιότητα. Θα υπάρξουν ανοίγματα που όμως θα πρέπει να αξιοποιηθούν με αμεσότητα, καθυστερήσεις και αναβολές θα προκαλέσουν επιπλέον άγχος.

Στον επαγγελματικό τομέα ίσως να υπάρξει διστακτικότητα στην ανάληψη πρωτοβουλιών, ενδεχομένως οι βλέψεις να είναι μπερδεμένες και τα πλάνα να μην έχουν οργάνωση. Χρόνος θα πρέπει να δοθεί σε περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, η πίεση δεν θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Αναγκαίο θα είναι να οργανωθούν τα πλάνα και να υπάρχει τάξη στις σκέψεις, προσοχή στις σπασμωδικές ενέργειες.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, δημιουργικές ασχολίες που σε ενδιαφέρουν, σε ότι αφορά τα παιδιά. Προσοχή καθώς ο υποκειμενισμός και πιθανή ψυχρότητα μπορεί να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Είναι σημαντικό για εσένα να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν αρκεί να αντιληφθείς ότι πρέπει να ξεφύγεις από υπερβολές και αμετροέπεια που θα ενοχλήσουν. Με σκληρή δουλειά και προσπάθεια είναι γεγονός ότι μπορείς να καταφέρεις ότι βάλεις στο μυαλό σου, να θυμάστε ότι το άγχος δεν θα σε ωφελήσει.

Είναι καθοριστικό να αντιληφθείς ποιες ανάγκες του συντρόφου σου είναι καθοριστικές καθώς είναι σημαντικό να ξεφύγεις από τον εγωκεντρισμό που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στο πλευρό σου που σε καλεί να δεις με ρεαλιστικούς όρους στην προσωπική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, γίνεσαι πιο εξωστρεφής από ποτέ καθώς εκδηλώνεις με αμεσότητα συναισθήματα και ανάγκες κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Η μέρα απογειώνει τη σχέση σου και δημιουργεί συνθήκες για μοναδική διασκέδαση με το πρόσωπο που αγαπάς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο που να σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή καθώς ο εγωκεντρισμός και υπερβολές μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και δυσαρέσκεια στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για να απολαύσεις υπέροχες στιγμές διασκέδασης και πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν καθώς εντυπωσιάζεις με την γοητεία και τη λάμψη σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
 Δίδυμε, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθεί με θέματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να σε αναστατώσει δημιουργώντας έντονη ανασφάλεια και φόβο για το εισόδημά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικές συζητήσεις και θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην οδηγηθείς σε σπασμωδικές κινήσεις που θα έχουν κόστος τόσο στην τσέπη σου όσο και στην ψυχολογία σου.

Προσπάθησε να ξεφύγεις από αυτά που σε φοβίζουν, διαφορετικά θα δημιουργηθούν εντάσεις στην προσωπική σου ζωή λόγω ανασφαλειών σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μία γνωριμία, όμως το έλλειμμα αυτοπεποίθησης κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να αφεθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το πρωί μπορεί να δημιουργήσει το ιδανικό πλαίσιο για σημαντικές συζητήσεις εμπορικού χαρακτήρα. Το απόγευμα ενισχύει την καχυποψία και την ανάγκη ελέγχου σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καχυποψία που μπορεί να υπάρξει σε ότι αφορά συνεργάτες και επαγγελματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις θα επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου εξέλιξη. Αξιοποίησε ευκαιρίες για νέες συμφωνίες σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία.

Προσοχή καθώς θέλεις να επιβάλεις απόψεις και συμπεριφορές στο ταίρι σου λόγω των ανασφαλειών σου. Απέφυγε το γιατί θα δημιουργήσει εκρηκτική ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στην προσωπική σου ζωή ώστε να μεταμορφώσει σε όλα τα επίπεδα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσει με ευνοϊκούς όρους οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά σε καθημερινό και εργασιακό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να κινηθείς άκρως διαισθητικά στον εργασιακό χώρο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη νευρικότητα και να αντιληφθείς με ευκολία ποιες είναι οι καλύτερες λύσεις που μπορεί να έχεις. Σημαντικές θα είναι οι συζητήσεις που μπορούν να καταλήξουν σε εξαιρετικά οικονομικά οφέλη για εσένα.

Οι ανησυχίες σου αυξάνονται λόγω εργασιακών υποχρεώσεων όμως δεν πρέπει να επηρεάσουν την σχέση σου. Προσπάθησε να μην δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η από τον εργασιακό χώρο μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να επιβάλλει την παρουσία του στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να εκφράσεις με ευκολία συναισθήματα κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα απογειώνει το πάθος και τις αισθήσεις απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αισιοδοξία και η γενναιοδωρία σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία στις συνεργασίες. Μεγαλεπήβολα σχέδια μπορεί να σε ενθουσιάσουν, θα πρέπει όμως να είσαι απόλυτα ρεαλιστής για κάθε προσπάθεια που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Μπορείς να βιώσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου αρκεί να αφήσεις στην άκρη πιθανές αμφιβολίες που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για αναγεννησιακές αλλαγές στην αγάπη.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, στρέφεις όλη σου την προσοχή στην προσωπική σου ζωή και στο πώς να διασκεδάσεις με τις παρέες που έχεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τόσο το ταίρι σου όσο και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δυναμικές κινήσεις μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να πετύχεις σημαντικούς στόχους στην καριέρα σου. Είναι σημαντικό όμως να αποφύγεις την ένταση καθώς αυτή μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα είναι δύσκολο μετά να διορθώσεις.

Φρόντισε να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και μείνε μακριά από υπερβολές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις με την γοητεία και τη λάμψη σου και δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος από νέα πρόσωπα που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια σημαντικά ζητήματα και απωθημένα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Επικεντρώνεσαι στην οικογένεια και σε ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές μπορεί να είναι οι συμφωνίες σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα. Προσπάθησε να αξιοποιείς ευκαιρίες καθώς είναι πολύ πιθανό να αποδώσουν σημαντικά οφέλη και σε προσωπικό επίπεδο.

Η τρυφερότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση αρκεί να ξεφύγεις από εμμονές και φανατικές διαθέσεις που θα επηρεάζουν αρνητικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη διαφορετικής αντίληψης και σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σήμερα δεν έχεις περιθώριο από το να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου που έρχονται με φόρα στο προσκήνιο. Το απόγευμα προκαλεί καχυποψία σε φιλικές σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να συζητήσεις με ψυχραιμία πιθανές διαφωνίες που μπορεί να έχεις με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να είναι η περίεργη διάθεσή σου που δεν σου επιτρέπει να είσαι αντικειμενικός και σε οδηγεί σε έντονη καχυποψία

Τάσεις φυγής σε αναστατώνουν και προκαλούν εντάσεις με το ταίρι σου, είναι σημαντικό να ισορροπήσεις απόλυτη ανεξαρτησία και καχυποψία. Αν είσαι Αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, οι αμφιβολίες σου όμως κυριαρχούν και ενισχύουν τον εκνευρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το πρωί σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα και θέματα παιδείας που σε ενδιαφέρουν έντονα. Το απόγευμα μπορεί να σε οδηγήσει σε επιθετικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που έρχονται στην επαγγελματική σου ζωή καθώς σε βοηθούν να σχεδιάσεις μελλοντικές υποθέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή καθώς η ανάγκη ελέγχου και χειρισμού μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με τους συνεργάτες σου.

Είναι σημαντικό να αφήσεις τον εαυτό σου να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθει μακριά από περιορισμούς και καχυποψία που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου και να αλλάξει συθέμελα την άποψή σου σε ότι αφορά τις σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και πώς να περάσεις όμορφα μαζί τους. Το απόγευμα μπορεί να φέρει αναστάτωση που θα δημιουργήσει ένταση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ξαφνικές κόντρες μπορεί να υπάρχουν σε επίπεδο συνεργασιών που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στην επαγγελματική σου πορεία. Προσπάθησε να μην αντιπαρατεθείς με έντονο τρόπο με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην καριέρα σου καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις.

Ξαφνικές αλλαγές μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή και να υπάρξει σφοδρή σύγκρουση με το ταίρι σου θα λειτουργήσει αποσταθεροποιητικά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, η αναστάτωση και η αστάθεια που προκαλούν σε προβληματίζει.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, νιώθεις τον εκνευρισμό να αυξάνεται καθώς οι ανασφάλειες και τα απωθημένα που κρύβεις μέσα σου έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να πιστέψεις την πραγματική σου αξία ξεπερνώντας τις όποιες αμφιβολίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να προκύψουν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να χρειαστεί να τακτοποιήσεις. Η διαίσθηση και η γρήγορη αντίληψη που σε χαρακτηρίζουν θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εσένα μην επιτρέποντας στα νεύρα και το άγχος να πρωταγωνιστήσουν.

Μπορείς να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας και λεπτομέρειες οι σχέσεις που δημιουργούν ένταση αφήνοντας πίσω ότι σε ενοχλεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα ενισχύσει το πάθος και τον αισθησιασμό της ζωής σου αλλάζοντας τα δεδομένα της ρουτίνας και της καθημερινότητας.