Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα 11 Ιανουαρίου: Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο

11 Ιαν. 2023 - 09:50 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 11 Ιανουαρίου: Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις που έχουν να κάνουν με θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανωθούν τα πλάνα, έμφαση θα δοθεί στις λεπτομέρειες. Προσοχή στην προσκόλληση και στην τελειομανία, στην περίπτωση που κάποιες καταστάσεις οδηγήσουν τη ροή των γεγονότων εκτός προγράμματος θα πρέπει να οριοθετηθεί το άγχος και η εσωτερική πίεση.

 Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για συζητήσεις, ωστόσο για τους κλειστούς χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να εκδηλωθούν. Καλό θα είναι να αξιοποιηθεί το άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες θα έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, τη διατροφή και τη σωματική τόνωση.

Προσοχή στο τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, τα χαρακτηριστικά θα είναι νευρικότητα, αντίδραση, ανυπομονησία, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι σπασμωδικές ενέργειες και οι αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Δυσκολίες θα υπάρξουν στην επικοινωνία, ενδεχομένως η συνεννόηση να μην είναι εφικτή, θα υπάρξει διάθεση για εναντίωση και πεισματική αντίδραση. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συνεδριάσεις, συνελεύσεις, συμφωνίες, η αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσει να δοθεί μία ουσιαστική κατάληξη. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις προσωπικές σχέσεις επαγγελματικές και οικογενειακές, ενδεχομένως να υπάρξουν καβγάδες και εντάσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, η διαίσθηση θα είναι σωστή. Θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες, έμφαση θα δοθεί στις αλλαγές και στις καινοτομίες.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, βρίσκεις την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Μπορείς να περιορίσεις τον αυθορμητισμό που θα προκαλέσει εντάσεις και να δείξεις στους γύρω σου ότι ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις από αυτούς. Συναίσθημα και λογική εναρμονίζονται μοναδικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Στρέφεις την προσοχή σου σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και στο πως θα τους πραγματοποιήσεις. Δείχνεις αποφασιστικότητα σε πιθανές συζητήσεις που συμμετέχεις. Δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Η συναισθηματική σταθερότητα που σε διακατέχει βοηθά σημαντικά την πορεία της σχέσης σου και δεν αφήνει περιθώρια για περιττές αντιπαραθέσεις. Ο αδέσμευτος μπορείς να δείξεις τι πραγματικά σε ευχαριστεί σε μία σχέση στο πρόσωπο που έρχεσαι σε επαφή και κεντρίζει την προσοχή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνση και εσωστρέφεια. Μην επιτρέψεις στα τραύματα του παρελθόντος να κυριαρχήσουν στην διάθεσή σου. Μπορείς να βρεις την δύναμη να αφήσεις πίσω ότι σε έχει πληγώσει βαθιά αναγνωρίζοντας τα μαθήματα που σου έδωσε.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέματα που δεν έχουν ακόμα τακτοποιηθεί έρχονται και πάλι στο μυαλό σου. Αρχικά μπορεί να νιώσεις ότι πελαγώνεις, όμως στην διάρκεια της ημέρας βρίσκεις την απαραίτητη ψυχολογική ισορροπία. Αξιοποίησε την συγκυρία για να σχεδιάσεις επόμενες κινήσεις που θα σε απεμπλέξουν από ότι σε αγχώνει.

Βρίσκεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν με το ταίρι σου και να νιώσεις την ασφάλεια που είναι απαραίτητη για εσένα. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικεντρωθείς στο να τακτοποιήσεις πιθανές εκκρεμότητες με πρόσωπο του παρελθόντος που σε επηρεάζει ακόμα έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η αναστάτωση που πιθανά σου δημιουργούν καταστάσεις του παρελθόντος παίρνουν τέλος καθώς φαίνεται να συμβιβάζεσαι και να ξεπερνάς ότι μπορεί να σε έχει πληγώσει μέχρι στιγμής. Βρίσκεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις με θετική διάθεση τις όποιες δυσκολίες και να τις αφήσεις πίσω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα που πιθανά σε προβληματίζουν από το παρελθόν και επηρεάζουν τα οικονομικά σου. Να θυμάσαι ότι οι συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν για οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους είναι πολύ πιθανό να φέρουν ιδιαίτερα αισιόδοξα αποτελέσματα για αυτό μην χάσεις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Η θετική διάθεση είναι αυτή που θα πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο και θα δώσει ώθηση στη σχέση σου για μεγάλο πάθος και μοναδικές εξομολογήσεις. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που ανακινεί μοναδικά συναισθήματα και εντείνει τον ρομαντισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το επόμενο διάστημα για εσένα είναι σημαντικό να επικεντρωθείς στα φιλικά πρόσωπα. Απολαμβάνεις την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση νέων και πρωτοπόρων ιδεών που μπορεί να οδηγήσουν στο να δημιουργήσεις νέους στόχους και φιλοδοξίες που σε ελκύουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις που πιθανά υπάρχουν το τελευταίο διάστημα σε επαγγελματικό επίπεδο σε ωθούν στο να είσαι άκρως δημιουργικός. Οι σκέψεις για νέα επαγγελματικά σχέδια είναι πολλές. Η αποφασιστικότητα και το ψυχικό σθένος που δείχνεις θα παίξουν ρόλο στις μετέπειτα εξελίξεις.

Η χαρά και η αισιοδοξία απογειώνουν την σχέση σου και εξάρουν την φαντασία. Ονειρεύεσαι τα καλύτερα για το κοινό μέλλον με το ταίρι σου και απολαμβάνεις τον χρόνο που περνάς μαζί του. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που πιθανά φαίνεται ιδανικό για εσένα, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι και να αφήσεις τον χρόνο να δείξει πραγματικές προθέσεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η πιθανή νευρικότητα φαίνεται να μην σε επηρεάζει πια καθώς δείχνεις να ξεπερνάς την απαισιοδοξία και να βλέπεις την θετική πλευρά τα πράγματα. Η κοινωνική σου εξέλιξη είναι κάτι που σε απασχολεί ιδιαίτερα και είναι βέβαιο ότι θα βρεις διαισθητικά πώς πρέπει να κινηθείς για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θα σου είναι ιδιαίτερα εύκολο να δρομολογήσεις επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά να έχεις καθώς φαίνεται ότι η μεθοδικότητα και το ένστικτο εναρμονίζονται με ιδανικό τρόπο. Πιθανό είναι να πραγματοποιήσεις οικονομικές συζητήσεις με ανώτερους σου που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα.

Το να εκφράσεις σημαντικά συναισθήματα και βαθύτερες σκέψεις στο ταίρι σου θα βοηθήσει στο να παρθούν αποφάσεις για την μετεξέλιξη της σχέσης σας που θα είναι σημαντικές για εσένα. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι στο να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που λειτουργεί αναγεννησιακά στη ζωή σου και απογειώνει το πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα σε καλεί να αναλογιστείς τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πατάς σταθερά στα πόδια σου και να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Οι ανατροπές στον καθημερινό προγραμματισμό είναι αναμενόμενες και μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στην ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πραγματοποιήσεις αλλαγές λόγω αιφνιδιαστικών καταστάσεων που επηρεάζουν τη δουλειά σου. Καλά θα κάνεις να δείξεις ευελιξία καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Οι πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες σου μπορεί να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην εργασιακή σου πορεία.

Το πείσμα δεν θα βοηθήσει να διατηρήσεις ισορροπίες στη σχέση σου, καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να σκεφτείς διαλεκτικά για να βοηθήσεις στην ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. Ο αδέσμευτος οι φοβίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που έρχονται στην επιφάνεια δεν βοηθούν να αφεθείς σε νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να λειτουργήσουν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου και να μην επιτρέπουν να χαρείς την ημέρα. Το βράδυ η διάθεσή σου αλλάζει και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά και σε βοηθούν να εκφράσεις τις σκέψεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προβλήματα που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο στην καριέρα σου σε απασχολούν έντονα καθώς φαίνεται να υπάρχουν πρόσωπα στον επαγγελματικό περίγυρο που θέλουν να σε περιορίσουν. Το παρασκήνιο σε ενοχλεί, όμως μην επιτρέψεις να επηρεάσει αρνητικά την όποια απορία σου. Επικεντρώσου στο να κλείσεις ζητήματα με θετικό τρόπο.

Μην επιτρέψεις στο άγχος να επηρεάσει τη σχέση σου εκτονώνοντας στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου πιθανά προβλήματα της καριέρας. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που θα σε γεμίσουν χαρά και θα σε βοηθήσουν να λύσεις ζητήματα που πιθανά σε απασχολούσαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θέλεις να είσαι αρεστός και αποδεκτός από τα πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Προσοχή καθώς στην ανάγκη για ισορροπία συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σου κάνουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δίνεις λύσεις σε καθημερινό επίπεδο στη δουλειά σου και αυτό είναι κάτι που θα αναγνωριστεί. Σε χαρακτηρίζει ο δυναμισμός και η επιθυμία για πρόοδο και το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για πρωτοβουλίες. Κάνε τους απαραίτητους σχεδιασμούς καθώς τώρα μπορείς να προσέξεις και την τελευταία λεπτομέρεια.

Μπορείς να δημιουργήσεις παραμυθένια ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου και να περάσεις υπέροχες στιγμές όπου η τρυφερότητα κυριαρχεί. Ο αδέσμευτος φρόντισε να βλέπεις αντικειμενικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς η τάση να το εξιδανικεύεις θα σου κοστίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ο εγωισμός είναι υπέρμετρος και μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις καθώς δεν θα διστάσεις να απαιτήσεις υπακοή από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Αυτό θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις και οι σφοδρές αντιπαραθέσεις είναι προ των πυλών.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Οι υπερβολές που σε χαρακτηρίζουν μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος μου. Αυτό όμως δεν αποκλείεται να είναι αποκύημα του μυαλού σου και τελικά να δημιουργήσεις αρνητικές καταστάσεις χωρίς να υπάρχει λόγος.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διαχειριστείς τον εγωκεντρισμό και την διάθεση ελέγχου προς το ταίρι σου, διαφορετικά οι προστριβές θα είναι έντονες επηρεάζοντας αρνητικά τις σχέσεις σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, μην προσπαθήσεις να το κατευθύνεις καθώς η αντίδραση θα είναι έντονη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η οικογένεια θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με αυτούς που σε γεμίζουν ζεστασιά. Ήρθε η ώρα να κλείσεις καταστάσεις που μπορεί να επηρέαζαν την αυτοεκτίμησή σου και να συνειδητοποιήσεις μέσα από αυτές την προσωπική σου άξια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κλείσε οικονομικά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν. Σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς με μεθοδικότητα τις κινήσεις σου και να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο εισόδημά σου. Θα είναι οι καλύτερες δυνατές στις παρούσες συνθήκες.

Η ρομαντική διάθεση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση και δημιουργεί πλαίσιο ασφάλειας για εσένα και το ταίρι σου, κάτι που σας φέρνει πιο κοντά από ποτέ. Ο αδέσμευτος θέλεις να βάλεις ένα πρόσωπο στη ζωή σου που θα σε γεμίσει ζεστασιά και θα σου δώσει έντονα την αίσθηση της οικειότητας που είναι καθοριστική για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το κοντινό περιβάλλον είναι αυτό που προστρέχεις για συμβουλές και συζητήσεις σε πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν. Η επικοινωνία μαζί τους θα σε βοηθήσει να οριοθετηθείς και να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς από δω και στο εξής για να πετύχεις στόχους και προσωπικές φιλοδοξίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Βάζεις τα όριά σου έναντι των συνεργατών σου και με την ωριμότητα σκέψης που σε διακρίνει εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι πιθανές καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει. Ο δυναμισμός δεν κρύβεται και βοηθά να δοθούν συγκεκριμένες λύσεις που θα ξεμπλοκάρουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Δείχνεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει, κάτι που επηρεάζει θετικά το ταίρι σου. Η ωριμότητα που αντιμετωπίζεις τη σχέση δημιουργεί την απαραίτητη ασφάλεια. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που θέλεις να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου δείχνοντας με ωριμότητα τι θέλεις να σου δώσει μία σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος καθώς αυτά είναι που ανακουφίζουν την ψυχολογία σου. Η κυκλοθυμία και τα σκαμπανεβάσματα δεν θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να απασχολούν το μυαλό σου και να σε οδηγούν στην εσωστρέφεια. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που πιθανά έχεις πραγματοποιήσει φαίνεται να αρχίζουν να αποδίδουν σημαντικά κέρδη, κάτι που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς σε κόντρες και αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν εμπόδια σε θετικές εξελίξεις και επίτευξη στόχων.

Η ανάγκη για επικοινωνία είναι αυτή που κυριαρχεί σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σου και σε οδηγεί στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου εκτοξεύοντας το πάθος στα ύψη. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να κεντρίσεις το ενδιαφέρον και να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου καθώς το χιούμορ και η γοητεία συνδυάζονται μοναδικά.