Τα ζώδια σήμερα 3 Φεβρουαρίου: Παρθένοι, οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες είναι πολλές

03 Φεβ. 2023 - 10:43 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 3 Φεβρουαρίου: Παρθένοι, οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες είναι πολλές

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, έμφαση θα δοθεί στις οικογενειακές σχέσεις, στις φιλικές επαφές, θα υπάρξει ανάγκη για ισορροπία, για αμοιβαιότητα και για συναισθηματική κατανόηση. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση των εργασιακών υποθέσεων, οι ενέργειες θα είναι μεθοδικές, ωστόσο προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική πίεση.

 Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, αισιόδοξος και πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης. Στον εργασιακό χώρο το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις αλλαγές και στις καινοτομίες, οι τεκμηριωμένες απόψεις και ιδέες θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες, θα υπάρξουν θετικές ανατροπές.

Το τρίγωνο τη Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, φαντασία, έμπνευση. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, η φαντασία θα δώσει την ώθηση να ολοκληρωθούν τα έργα. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, στις συζητήσεις δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν ώθηση στις επαφές.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή έμφαση θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο επικοινωνίας, στις συζητήσεις προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιηθούν. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι προτάσεις θα πρέπει να είναι τεκμηριωμένες, ενδεχομένως να υπάρξουν διαφωνίες, καλό θα είναι να οριοθετηθεί η αντίδραση και η αδιαλλαξία.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, είναι γεγονός ότι απογειώνεται η ψυχολογία σου και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου καθώς μπορείς να γίνεις επιθετικός και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Είναι γεγονός ότι οι υποχρεώσεις σου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και αυτό αντικατοπτρίζεται κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Είναι γεγονός ότι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα και να αναλάβεις υποθέσεις μπορείς να τις διεκπεραιώσεις. Δείχνεις έτσι ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει και ότι έχεις την βούληση και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται να ανταπεξέλθεις. Προσοχή γιατί η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει δημιουργώντας προβλήματα.

Αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ ανεξαρτησίας και έντονης ανάγκης για ασφάλεια και αυτό είναι τελικά που μπορεί να δημιουργήσει ένταση και καβγαδάκια με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος ρώτησε να κατασταλάξεις στο τι πραγματικά θέλεις από ένα σύντροφο καθώς τελικά αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να μην εκτονώνεις νευρικότητα σε πρόσωπα που ενδιαφέρονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιδικία με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς οι διαφωνίες σε σχέση με κοινές δράσεις μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες. Φρόντισε να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και παράλληλα να αποκρούσεις πιθανή επιθετικότητα των άλλων που θα σε ενοχλήσει σφόδρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα κινηθούν επιθετικά εναντίον σου και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό και να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις.

Η ένταση στην προσωπική σου ζωή μπορεί να δυναμιτίσει το όμορφο περιβάλλον που έχεις δημιουργήσει με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες του άλλου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή από στην δουλειά, η ανταγωνιστική προσέγγιση των πραγμάτων όμως θα σε ενοχλήσει έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
 Δίδυμε, η αισιοδοξία είναι αυτή που κρατάει ψηλά το ηθικό σου και δεν αφήνει περιθώρια για αρνητικές σκέψεις που μπορεί να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Προσοχή το πρωί γιατί ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σκοτεινιάσεις. Να θυμάσαι ότι θα είναι προσωρινό και ότι όλα ξεπερνιούνται.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός σε χαρακτηρίζει τα επαγγελματικά σου και είναι βέβαιο ότι θα πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζεται για να καλύψεις την ομάδα σου και να δείξεις το έργο σας. Φρόντισε βέβαια να αποφύγεις την αδιαλλαξία και την αλαζονεία καθώς είναι αυτά που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις που είναι αχρείαστες.

Είναι έντονη η διάθεση για να πρωταγωνιστήσεις και να διασκεδάσεις το ταίρι σου, παράλληλα όμως η αίσθηση της ανεξαρτησίας έρχεται στην επιφάνεια και μπορεί να ενοχλήσει. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να υπάρχει πρόσωπο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, η έντονη νευρικότητα όμως που σε διακατέχει μπορεί να μην σου επιτρέψει να το δεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα εντείνει τις ανταγωνιστικές διαθέσεις των γύρω σας και δημιουργεί έντονη νευρικότητα που δεν μπορεί να σας επιτρέψει να ηρεμήσετε. Φροντίστε να αφήσεις τον φόβο και τις ανασφάλειες στην άκρη γιατί είναι αυτά που τελικά μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σήμερα οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς φαίνεται ότι οι συνεργάτες σου μπορεί να είναι έντονα ανταγωνιστικοί απέναντί σου. Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες για συνεργασίες που σου δίνονται καθώς είναι βέβαιο ότι μπορεί να δημιουργήσουν ένα νέο πλαίσιο στα επαγγελματικά σου που θα είναι ιδιαίτερα ευοίωνο για εσένα.

Οι κόντρες με το ταίρι σου μπορεί να σε προβληματίσουν και η προσωπική σου αναστάτωση να μην επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα ποια είναι η πραγματικότητα. Σκέψου λογικά και άφησε την καχυποψία στην άκρη. Ο αδέσμευτος δεν αφήνεις περιθώρια σε νέα πρόσωπα να μπουν στη ζωή σου λόγω των έντονων φόβων που σε διακατέχουν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η εξωστρέφεια κυριαρχεί και η ανάγκη να σε επιβεβαιώσουν οι γύρω σου μπορεί να οδηγήσει στο να συμβιβαστείς με καταστάσεις και αντιλήψεις που δεν σου ταιριάζουν. Αργά ή γρήγορα να θυμάσαι ο δυναμισμός σου θα βγει στην επιφάνεια και θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα για αυτό εξέφρασε αυτά που πραγματικά θέλεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου μπορεί να αυξάνουν το άγχος και να σε οδηγούν στο να γίνεις έντονα επικριτικός με πρόσωπα στο συναδελφικό περίγυρο. Φρόντισε να ανταπεξέλθεις σε ότι έχεις αναλάβει αδιαφορώντας για το τι κάνουν οι άλλοι και προσπαθώντας να αδράξεις ευκαιρίες σε εργασιακό επίπεδο που μπορεί να σου δοθούν.

Απόλαυσε τις στιγμές με το ταίρι σου που σου δίνουν χαρά και μην αφήσει σε προσωπικές ανασφάλειες και ματαιοδοξία να κυριαρχήσουν και να εισβάλουν στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να δεις πραγματικά ποια πρόσωπα είναι αυτά που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πολλές, ομολογουμένως, απαιτήσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η καθημερινότητα είναι απαιτητική καθώς φαίνεται οι υποχρεώσεις πιέζουν το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να μην αφεθείς στη ρουτίνα και τον εκνευρισμό καθώς θα χάσεις την διάθεσή σου και αυτό θα το μεταφέρεις και στους γύρω σου. Επικεντρώσου στο να κλείσεις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες είναι πολλές και καλείσαι να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει καθώς είναι αυτό που τελικά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα συναδελφικό επίπεδο. Είναι βέβαιο ότι με ότι ασχοληθείς θα μπορέσεις να ανταποκριθείς εξαιρετικά αρκεί να επικεντρώσεις την ενέργεια σου σε αυτό και όχι στην γκρίνια.

Εμμένεις στις λεπτομέρειες που σε ενοχλούν στο ταίρι σου και αυτό μπορεί να το δυσαρεστήσει. Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει καθώς είναι αυτή που θα οδηγήσει στο να αντιπαρατεθείς έντονα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι σημαντικό να ασχοληθείς με ζητήματα που πρέπει να διεκπεραιώσεις και αυτό δεν αφήνει περιθώρια για φλερτ.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα εντείνει τις ανησυχίες και την κυκλοθυμία σου και οδηγεί σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να σε βγάλουν εκτός ελέγχου. Φρόντισε να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου καθώς ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται και καλείσαι να τα διαχειριστείς χωρίς να μπεις σε έντονες αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει στη δουλειά σου καθώς φαίνεται ότι αυτό είναι που σε βοηθάει αυτή την περίοδο να ξεφύγεις από τη νευρικότητα που σε διακατέχει. Η δραστηριοποίηση σου θα βοηθήσει στο να ισορροπήσεις και να πετύχεις στόχους λύνοντας προβλήματα.

Τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις δεν είναι εύκολο να τα εκφράσεις στο ταίρι σου με ηρεμία και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές που θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Το καλύτερο είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Ο αδέσμευτος ταλαιπωρείσαι από έντονη κυκλοθυμία και σκαμπανεβάσματα της διάθεσής που σε οδηγούν στην εσωστρέφεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η χαρά που νιώθεις γεμίζει και αντανακλάται σε όλο το περιβάλλον που κινείσαι και αυτό είναι κάτι που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Είσαι ο πρωταγωνιστής όπου κι αν βρεθείς, φρόντισε βέβαια να ξεπεράσεις εγωκεντρικές διαθέσεις μπορεί να μη σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα είναι αυτό που απολαμβάνεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις πιο δημιουργικός από ποτέ και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα εξάλειψη των επαγγελματικών σου επιδιώξεών. Οι προτάσεις σου μπορεί να είναι πολύτιμες και είναι βέβαιο ότι θα γίνουν εκτιμητές από τα πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για συνεργασίες που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα.

Η προσωπική σου ζωή μπορεί να απογειωθεί αρκεί να μην εγκλωβιστείς στις υπερβολές και τον εγωισμό που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Πιθανές εκπλήξεις λειτουργούν ανανεωτικά στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να βρεις τον άνθρωπο που σου ταιριάζει, πρόσεξε τις υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν σε πιθανές νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι έντονες ανασφάλειες και οι φοβίες που εκδηλώνεις δημιουργούν νευρικότητα και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που εκδηλώνεται σαν πείσμα. Αυτό θα προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω σου αν δεν καταφέρεις να το διαχειριστείς. Προσοχή ιδιαίτερα σε ότι αφορά οικογενειακές σχέσεις καθώς αυτές κυρίως πλήττονται.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο στον επαγγελματικό χώρο, κάτι που θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα και να πατήσει γερά στα πόδια σου. Πιθανές προτάσεις για οικογενειακή επιχείρηση η δική σου δουλειά μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά γι’ αυτό σκέψου καλά τις κινήσεις σου.

Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις ασφάλειας και σταθερότητας στη σχέση σας. Ο αδέσμευτος μην επιτρέψεις σε έντονα κυκλοθυμικές συμπεριφορές και απωθημένα να σε οδηγήσουν στο να απομονωθείς και να κλειστείς στον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι εδώ για να σε βοηθήσει να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Ξαφνικές ιδέες οδηγούν σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης που απολαμβάνεις καθώς χαίρεσαι να είσαι εξωστρεφής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε πρωτοβουλίες σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς είναι αυτά τα αντικείμενα που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην σκεφτείς να κάνεις πίσω σε πιθανές προτάσεις που έρχονται ξαφνικά καθώς μπορείς γρήγορα να αντιληφθείς ότι το πιθανότερο είναι να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Η καλή επικοινωνία με το ταίρι σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθείτε τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με νέα πρόσωπα που μπορεί να σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου για να ανατρέψουν τα δεδομένα στα αισθηματικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, έχεις τη διάθεση να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες σε γενικότερο πλαίσιο όμως η έντονη κυκλοθυμία ιδιαίτερα το πρωί μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και γκρίνια. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να δεις ρεαλιστικά τι θέλεις πραγματικά γιατί πιθανό είναι να μην έχεις κατασταλάξει και αυτό να είναι το ζητούμενο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να σε προβληματίσουν όπως φαίνεται να υπάρχουν κόντρες για οικονομικά θέματα που πρέπει να διαχειριστείς. Οι αντιρρήσεις όμως το πιθανότερο είναι να είναι δικές σου για αυτό φρόντισε να δεις πραγματικά πως θέλεις να κινηθείς και τι θέλεις να πετύχεις για να είσαι ικανοποιημένος.

Η ένταση που εκδηλώνει ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες προς το ταίρι σου να δημιουργήσει προβλήματα. Καλά θα κάνεις να αφεθείς στην τρυφερότητα και το ρομαντισμό που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τον οποίο εκνευρισμό νιώθεις. Ο αδέσμευτος δεν είσαι βέβαιος για το τι πραγματικά θέλεις την προσωπική σου ζωή και αυτό εκδηλώνεται άμεσα σε νέα πρόσωπα που σε απασχολούν.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, οι κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολούν και να χρειάζεται να παρευρεθείς πιθανά αρχικά να σου δημιουργούν ένταση και τη διάθεση να απέχεις. Καλά θα κάνεις να αρπάξεις την ευκαιρία και να βγεις, φρόντισε βέβαια να μην δώσεις υποσχέσεις ή να μην εμπιστευτείς πρόσωπα που τελικά θα σε πληγώσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να βρεθείς με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρό και να κληθείς σε συζητήσεις σε ότι αφορά την καριέρα σου και τις επιλογές σου. Είναι σημαντικό να μην εντυπωσίασε στις από πιθανές προτάσεις που μπορεί να φαίνονται μοναδικές, όμως το πιθανότερο είναι να κρύβουν πράγματα που τελικά να μην σου αρέσουν καθόλου.

Η κατήφεια και η ανάγκη για να αποτραβηχτείς από το ταίρι σου είναι έντονη και είναι αυτό που τελικά μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στη σχέση, καθώς φαίνεται να προτιμάς να περάσεις το χρόνο σου χωρίς τον άνθρωπο σου. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεσαι από νέες γνωριμίες που δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες, καλά θα κάνεις όμως να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί ο χρόνος μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.