Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαρτίου 2023 για όλα τα ζώδια

28 Φεβ. 2023 - 18:32 | Ζώδια
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαρτίου 2023 για όλα τα ζώδια

Ζώδια Μαρτίου 2023: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ο μήνας ξεκινά καλά για την ερωτική σου ζωή. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα, όμως δεν ανοίγεσαι εύκολα σε προσωπικά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται και να κάνεις κρυφές συναντήσεις. Μπορεί να δημιουργηθεί μια απόσταση με τον σύντροφό σου. Άκου τι έχει να σου πει, τι περιμένει από εσένα, τι αισθάνεται. Με τον Ερμή, από τις 19 στο ζώδιό σου, επικοινωνείς και εκφράζεσαι πιο ανοιχτά χωρίς να φοβάσαι πως θα παρεξηγηθείς, είσαι πιο διαθέσιμη. Η νέα Σελήνη, στις 21 στο ζώδιό σου, σε βοηθά να κάνεις νέα ξεκινήματα και να πάρεις αποφάσεις. Με τον Δία στο ζώδιό σου και τον Άρη στους Διδύμους ως τις 24, δεσμεύεσαι σε κάποια σχέδια. Κάνεις αυτό που σου αρέσει και νιώθεις πως η τύχη σού χαμογελά. Παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και οδηγείσαι προς την επιτυχία. Όλοι σε θαυμάζουν για τις πρωτοβουλίες που παίρνεις και τις ιδέες σου.

Τip: Προσοχή στην υγεία με την πανσέληνο στις 7.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Έχεις ανάγκη αυτό τον μήνα να κάνεις νέες γνωριμίες, να βρίσκεσαι με φιλικά πρόσωπα, να ασχολείσαι με τα κοινά. Το περιβάλλον σου σε στηρίζει, σε βοηθά. Συναισθηματικά όμως δεν ανοίγεσαι εύκολα, προτιμάς την απομόνωση ή μπορεί να εμπλακείς σε μια κρυφή σχέση. Η Αφροδίτη, από τις 17, περνά στο ζώδιό σου και τα πράγματα αλλάζουν, έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και μπαίνουν όλα σε τάξη. Έρχεται η αναγέννηση και, αν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε ένα ειδύλλιο. Προς το τέλος του μήνα τα οικονομικά καλυτερεύουν και οι εντάσεις σταματούν. Οι πιέσεις σταδιακά υποχωρούν. Ο Κρόνος, από τις 8, περνά στους Ιχθύες και ανακουφίζεσαι. Με τον Άρη, από τις 25 στον Καρκίνο, ασχολείσαι με τα σχέδιά σου, παίρνεις τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου και πραγματοποιείς τις φιλοδοξίες σου.

Tip: Οι δυσκολίες δίνουν θέση στις ευκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ​​​​​​​ (22/5-21/6)

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου είναι πολλές και η οικογενειακή σου ζωή επηρεάζεται από αυτό. Με τον Άρη στο ζώδιό σου ως τις 24, η ενέργειά σου είναι στα ύψη, όπως και η ανυπομονησία σου. Προσοχή σε εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Με τον Κρόνο, από τις 8 στους Ιχθύες, ξεκινά μια νέα περίοδος για την επαγγελματική σου ζωή. Οι απαιτήσεις στη δουλειά είναι μεγαλύτερες, κάτι αλλάζει και καλείσαι να ανταποκριθείς σε νέες ανάγκες. Με το τρίγωνο Άρη/Κρόνου προς το τέλος του μήνα, θα ανταμειφθείς οικονομικά. Κάνε τις σωστές επιλογές και η τύχη θα σου χαμογελάσει. Μην αλλάζεις κατεύθυνση όταν τα σχέδιά σου συναντούν δυσκολίες, προσπάθησε να τις λύσεις. Πάρε πρωτοβουλίες και άκου τις συμβουλές που σου δίνουν. Άκου, επίσης, την κριτική που σου ασκούν για να πας μπροστά. Θα υπάρχουν μπλοκαρίσματα και θα πρέπει να δεχτείς τις προκλήσεις.

Τip: Οι φίλοι είναι σημαντικοί στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 7 αλλά και ο Κρόνος στους Ιχθύες, από τις 8, φέρνουν αλλαγές. Τα σχέδιά σου προωθούνται, οι ιδέες σου είναι θαυμάσιες. Είσαι πιο αισιόδοξη, πιο συναισθηματική. Η κατανόηση με το ταίρι σου είναι αμοιβαία. Με τον Άρη, από τις 25 στο ζώδιό σου, ανασυντάσσεσαι και προχωράς ό,τι είχε μείνει πίσω. Το τρίγωνό του με τον Κρόνο στο τέλος του μήνα σε κάνει να ξεχάσεις κάθε ταλαιπωρία και εμπόδιο. Παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, οι εντάσεις εξαφανίζονται και αισθάνεσαι καλύτερα. Εξελίσσεσαι σε ένα κλίμα πιο ευνοϊκό. Μπαίνεις σε μια περίοδο χαρούμενη και εποικοδομητική, που θα σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι έχεις περάσει. Μπορεί να ασχοληθείς με ένα χόμπι που σε ηρεμεί και σε αναζωογονεί. Μείνε ζεν με τη νέα Σελήνη στις 21 που δημιουργεί διαφωνίες.

Τip: Προσοχή στις παγίδες και τις καταχρήσεις στα μέσα του μήνα.

ΛΕΩΝ​​​​​​​ (23/7-23/8)

Φιλικά πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και νιώθεις πως μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις αυτό τον μήνα είναι τα οικονομικά σου. Λογαριασμοί, υπολογισμοί, συναλλαγές μπορεί να σου αδειάσουν το πορτοφόλι. Η νέα Σελήνη στον Κριό στις 21 σε βοηθά να διορθώσεις τα λάθη σου. Το τρίγωνο Άρη/Κρόνου στο τέλος του μήνα σε βοηθά να βρεις λύσεις με παρασκηνιακό τρόπο. Κράτα μυστικά τα σχέδιά σου. Ο Δίας σου δίνει την ευκαιρία να διευρύνεις τον τομέα της δράσης. Σταδιακά απελευθερώνεσαι από τον Κρόνο στο απέναντι ζώδιο. Άρπαξε τις ευκαιρίες που σου χτυπούν την πόρτα. Η ζωή σου θα αλλάξει. Με την Αφροδίτη όμως, από τις 17 να συναντά τον Ουρανό, θα πρέπει να είσαι ρεαλίστρια και να βλέπεις αν αυτά που σου προσφέρουν μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Tip: Προσοχή σε εξαπατήσεις από οικεία πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Η λεπτομέρεια είναι σημαντική για σένα. Νιώθεις πως η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο μικροσκόπιο. Ο Κρόνος, από τις 8, περνά στο απέναντι ζώδιο και φέρνει δυσκολίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Τα πράγματα δεν είναι καλά όσον αφορά στις δεσμεύσεις σου, τις υποχρεώσεις απέναντι σε σύντροφο ή συνεργάτες, τα πρέπει σου. Θα πρέπει να κάνεις κάποιες τακτοποιήσεις, είναι όλα μπερδεμένα, νιώθεις πως δε σε καταλαβαίνουν. Αυτά εξαπλώνονται με την πανσέληνο στις 7 στο ζώδιό σου. Δες τα πράγματα διαφορετικά και τι δυνατότητες έχεις. Η Αφροδίτη, από τις 17 στον Ταύρο, συναντά Ουρανό και σε κάνει αισιόδοξη. Κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος του μήνα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες με απρόσμενο τρόπο. Έχεις επιλογές και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Με τον Άρη στον Καρκίνο, από τις 25, θα έχεις το θάρρος να περάσεις στη δράση.

Tip: Προσοχή σε εξαπατήσεις και καταχρήσεις στα μέσα του μήνα.

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Η νέα Σελήνη στις 21 στο απέναντι ζώδιο ενισχύει την επιθυμία να κάνεις αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να αποφασίσεις έναν χωρισμό ή μπορεί να απομακρυνθείς ένα διάστημα από τον σύντροφό σου, είναι ένα σύνθετο φεγγάρι. Η πανσέληνος στις 7 μπορεί να φέρει μια αδιαθεσία, ή ένα κρύωμα, ή αλλεργίες. Να είσαι προσεκτική σε εξαπατήσεις ακόμα και από οικεία πρόσωπα. Αν έχεις επαφές με το εξωτερικό, να προσέχεις τυχόν λάθη που θα σου κοστίσουν. Ο Άρης, ως τις 24, είναι βοηθητικός, σε βοηθά να διαχειριστείς καταστάσεις. Σε ενθαρρύνει να έχεις ένα χόμπι που σου αλλάζει τις ιδέες και δημιουργεί σχέσεις με χαρούμενα πρόσωπα. Προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά της ζωής. Από τις 25 κάνε τις απαραίτητες υποχωρήσεις στη σχέση σου για να επιστρέψουν όλα στην τάξη. Προς το τέλος του μήνα, αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια διαφορετική γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μια ήρεμη και σταθερή σχέση.

Τip: Προσοχή σε μικροενοχλήσεις στην υγεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Η σύνοδος Αφροδίτης/Δία στον Κριό στις αρχές του μήνα μπορεί να φέρει μια επιτυχία στη δουλειά ή ένα νέο αντικείμενο δουλειάς αν είσαι άνεργη. Πετυχαίνεις τους στόχους σου, είσαι αρεστή και προσιτή στον εργασιακό χώρο. Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 7 σε φέρνει κοντά σε φιλικά πρόσωπα παρ’ όλη την καχυποψία σου. Με τον Κρόνο στους Ιχθύες, από τις 8, πατάς γερά στη γη και ξέρεις τι συμβαίνει γύρω σου. Οι πόρτες ανοίγουν και τα εμπόδια εξαφανίζονται. Οι δυσκολίες στη σχέση σου φεύγουν. Έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και τους άλλους. Η χαρά της ζωής επιστρέφει, αισθάνεσαι πιο άνετα. Η Αφροδίτη, από τις 17 στο απέναντι ζώδιο, φέρνει μια συμφιλίωση, ίσως και με έναν παλιό έρωτα. Με τον Άρη στον Καρκίνο, από τις 25, δεν υπάρχουν αμφιβολίες, τα συναισθήματα είναι ειλικρινά. Σε αγαπούν και σ’ το δείχνουν.

Tip: Λύνεις θέματα υγείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Θέλεις να βγεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά. Η ερωτική σου διάθεση είναι στα ύψη. Θέλεις να βρίσκεσαι με αγαπημένα πρόσωπα. Η σχέση σου με τον σύντροφο κινείται σε έντονους ρυθμούς. Έλεγξε την ενέργειά σου που ξεχειλίζει και κατανόησε τα συναισθήματά σου. Κάνε μια νέα αρχή. Αν είσαι μόνη, το πάθος κυριαρχεί, μην ενθουσιάζεσαι με το πρώτο ραντεβού. Τα σχέδιά σου στηρίζονται. Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 7 σε μπερδεύει ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα. Με τον Κρόνο στους Ιχθύες από τις 8, τα πράγματα γίνονται πιο σύνθετα. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις, μείνε ρεαλίστρια. Σκέψου τα συμφέροντά σου και όχι των άλλων, δες τις φιλοδοξίες σου. Στο τέλος του μήνα μια οικονομική ανταμοιβή σε αποζημιώνει για τις θυσίες και τη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει στο παρελθόν.

Τip: Προσοχή σε παγίδες και καταχρήσεις στα μέσα του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Κινείσαι σε έντονους ρυθμούς στη δουλειά, περνάς όμως όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 7 σε κάνει γοητευτική. Τύχη και ευκαιρίες παρουσιάζονται. Προς τα μέσα του μήνα προσοχή σε παραπλανήσεις από κοντινά πρόσωπα, μπορεί να κάνεις λανθασμένες επιλογές. Με την Αφροδίτη από τις 17 ζεις μία από τις πιο ωραίες περιόδους της χρονιάς. Οι πλανήτες σε στηρίζουν. Γνωρίζεις άτομα που έχουν τις ίδιες αξίες με τις δικές σου. Με τον Κρόνο στους Ιχθύες από τις 8 επωφελείσαι από οτιδήποτε σου ταιριάζει. Πάρε τον χρόνο σου και μη βιάζεσαι. Σκέψου τις φιλοδοξίες σου. Αισθάνεσαι όλο και καλύτερα, έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, από τις 25, το ταίρι σου παίρνει πρωτοβουλίες. Με τη νέα Σελήνη στον Κριό στις 21 παίρνεις αποφάσεις για το σπίτι και την οικογένεια.

Τip: Κάνεις κοντινές εκδρομές και μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη αυτό τον μήνα. Μετακινείσαι συνεχώς, γνωρίζεις νέα πρόσωπα, κυνηγάς ευκαιρίες και προωθείς τα σχέδιά σου. Η τύχη σού χαμογελά. Ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στις 8 στους Ιχθύες. Έχεις ωριμάσει και το πεδίο πλέον είναι ελεύθερο. Οι σχέσεις σου με τους άλλους είναι καλές, τα πράγματα προχωρούν και με τον Άρη, ως τις 24, έχεις ιδέες και αντιδράς γρήγορα. Το φως είναι πράσινο και αρπάζεις ευκαιρίες στον αέρα. Παρουσιάζονται ενδιαφέρουσες προτάσεις που σε οδηγούν στην επιτυχία. Με την Αφροδίτη, από τις 17, ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια ή βρίσκεσαι περισσότερο στο σπίτι. Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη. Στα μέσα του μήνα προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις. Μην εμπιστεύεσαι τα οικονομικά σου σε ανθρώπους που δε γνωρίζουν τέτοια θέματα.

Tip: Συναντάς συγγενείς και φίλους αυτό τον μήνα.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Εντάσεις και κούραση κυριαρχούν αυτό τον μήνα, όμως βρίσκεις τρόπους και τις αντιμετωπίζεις. Η πανσέληνος, στις 7 στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί το ταίρι σου να είναι παραμελημένο, επειδή ασχολείσαι πολύ με το σπίτι και την οικογένεια. Από τις 8 ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιό σου και εισέρχεσαι σε μια περίοδο με υποχρεώσεις και δοκιμασίες που θα περιορίσουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου. Θα πρέπει και οικονομικά να περιοριστείς και να ξοδεύεις όσα αντέχει η τσέπη σου. Θα χρειαστεί να βάλεις βάσεις στις φιλοδοξίες σου. Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα εμβαθύνουν. Με τον καιρό θα διατηρήσεις αυτές που συμμετέχουν στην εξέλιξή σου. Θα χρειαστεί να παρατηρείς τα γεγονότα πριν πάρεις σοβαρές αποφάσεις.

Tip: Είσαι λαμπερή και αισιόδοξη.