Επικαιρότητα:

Πείτε του τα πιο γλυκά λόγια, ανάλογα με το ζώδιό του

18 Μαρ. 2023 - 19:43 | Ζώδια
Πείτε του τα πιο γλυκά λόγια, ανάλογα με το ζώδιό του

Πείτε του τα πιο γλυκά λόγια, ανάλογα με το ζώδιό του!

Το κάθε ζώδιο βιώνει την αγάπη διαφορετικά. Μια κουβέντα που σε κάποιον ακούγεται αδιάφορη μπορεί να είναι η πιο πολύτιμη για κάποιον άλλο. Και φυσικά, μαθαίνοντας τι κάνει τον σύντροφό σας ευτυχισμένο κάνετε τη σχέση σας ακόμα πιο δυνατή. Διαβάστε παρακάτω ποια φράση θα σας χαρίσει το κλειδί της καρδιάς του, χωρίς να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας!

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου
Είσαι η απόδειξη ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα
O Κριός είναι τόσο αποφασιστικός που καμιά φορά ξεχνάει να χαλαρώσει και να απολαύσει τη ζωή. Προσπαθεί να είναι αισιόδοξος σε κάθε τι που κάνει και αυτός είναι ο λόγος που κερδίζει τον θαυμασμό των γύρω του.

Ο Κριός δεν είναι από τους τύπους που περιμένουν, γι’ αυτό το να του πείτε κάτι γλυκό και σαφές είναι αυτό που ταιριάζει. Δείχνοντάς του ότι τον εκτιμάτε θα έρθετε πιο κοντά του.

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου
Κάθε φορά που σε σκέφτομαι, βρίσκω εκατοντάδες πράγματα που λατρεύω σ’ εσένα
Ο Ταύρος είναι ρομαντικός και συναισθηματικός και του αρέσει όταν η σύντροφός του δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά της για αυτόν.

Το να του πείτε κάτι όπως η παραπάνω φράση, δείχνει ξεκάθαρα τι νιώθετε και για έναν Ταύρο σημαίνει ότι είστε πιστή και ενθουσιασμένη με τη σχέση σας.

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου
Κάνεις τη ζωή μου συναρπαστική! Θέλω να φτιάξω μαζί σου τις καλύτερες αναμνήσεις
Ο Δίδυμος είναι άτομο εκφραστικό που ενθουσιάζεται με τον έρωτα. Είναι συναισθηματικό ζώδιο, γι’ αυτό το ωραιότερο πράγμα που μπορείτε να του πείτε είναι ότι μαζί του περνάτε τέλεια.

Ένας Δίδυμος ερωτευμένος, μπορεί να γίνει νευρικός όταν είναι μαζί με τη σύντροφό του. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι σημαντικό λοιπόν να του δείξετε τα συναισθήματά σας και με το να του πείτε ότι θέλετε να φτιάξετε μαζί του αναμνήσεις, η σχέση σας θα γίνει ακόμα καλύτερη.

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Θέλω να είμαι αυτή που θα κάνεις τις κακές σου μέρες καλές και τις καλές, τέλειες
Ο Καρκίνος είναι ένας ζώδιο ιδιαίτερα συναισθηματικό που έρχεται πολύ κοντά με τους ανθρώπους στους οποίους μπορεί να ανοιχτεί. Μερικές φορές νιώθει ανασφάλεια, είτε για τον ίδιο είτε για τη σχέση του.

Με το να δείξετε ότι καταλαβαίνετε πώς νιώθει και ότι θα είστε εκεί για αυτόν, θα κάνετε τον δεσμό σας με έναν Καρκίνο ακόμα πιο δυνατό.

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Όταν είμαι μαζί σου νιώθω ο εαυτός μου
Ο Λέων λατρεύει να περνάει χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάει και λάμπει όταν περιτριγυρίζεται από οικογένεια και φίλους. Ακόμα κι αν δεν είναι μαζί σας, του αρέσει να ξέρει ότι τον σκέφτεστε.

Ζώδιο με αυτοπεποίθηση και μεγάλη καρδιά, γι’ αυτόν οι σχέσεις είναι εξίσου σημαντικές και εύκολες. Εάν πείτε σε έναν Λέοντα ότι είναι διασκεδαστικός και ότι νιώθετε άνετα μαζί του έχετε βρει το κλειδί για την καρδιά του.

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Η καρδιά σου είναι τόσο όμορφη όσο και το μυαλό σου
Ο Παρθένος είναι ένα από τα πιο «εργατικά» ζώδια και είναι περήφανος γι’ αυτό. Είναι πρακτικός τύπος και αναλύει τα πάντα εις βάθος, αλλά μπορεί επίσης να γίνει αυστηρός με τον εαυτό του.

Λέγοντας σε έναν Παρθένο ότι η καρδιά του είναι εξίσου όμορφη και σημαντική με το μυαλό του, θα του υπενθυμίσετε ότι είναι ενδιαφέρον και σημαντικός για εσάς.

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Είσαι ακριβώς αυτό που περίμενα από τον έρωτα
Ο Ζυγός θέλει πάνω απ’ όλα να είναι όλοι γύρω του χαρούμενοι. Τόσο ώστε καμιά φορά ξεχνάει τη δική του ευτυχία. Το ζώδιο αυτό πάντα φροντίζει αυτούς που αγαπάει.

Ο Ζυγός καμιά φορά γίνεται αυστηρός με τον εαυτό του, γι΄ αυτό είναι σημαντικό να του υπενθυμίζετε ότι όσα κάνει είναι παραπάνω από αρκετά. Το να πείτε σε έναν Ζυγό ότι είναι τέλειος ακριβώς όπως είναι, είναι αυτό που έχει ανάγκη να ακούσει.

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Θέλω να ζήσω τη ζωή με το δικό σου πάθος
Ο Σκορπιός κάνει τα πάντα με πάθος, γι΄αυτό και είναι τέλειος εραστής. Είναι ζώδιο γενναίο και σπάνια κάνει πίσω σε κάτι.

Κάποιες φορές μπορεί να είναι μυστικοπαθής και κλειστός, γι’ αυτό το να του πείτε ότι το πάθος τους για τη ζωή είναι διασκεδαστικό είναι ο καλύτερος τρόπος για να σας ανοιχτεί.

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Κάθε μέρα μαζί σου είναι καλύτερη από την προηγούμενη
Αυτό που θέλει να ακούει κάθε Τοξότης είναι κάτι αισιόδοξο και ειλικρινές. Τους αρέσει όταν κάποιος πέρα από τον εαυτό τους ανυπομονεί για το μέλλον και το βλέπει θετικά.

Μπορεί να είναι ανήσυχο ζώδιο, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί θέλει το κοινό σας μέλλον να ξεκινήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να είστε ανοιχτή απέναντί του κι εκείνος θα σας λατρέψει για την ειλικρίνειά σας.

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Με κάνεις να χαμογελάω ακόμα κι όταν δεν είμαστε μαζί
Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο φιλόδοξο που εκτιμά ιδιαίτερα τους φιλόδοξους ανθρώπους. Είναι υπομονετικός και δεν βιάζει ποτέ καταστάσεις χωρίς να ξέρει τι θέλει ο ίδιος ή οι άλλοι.

Μπορεί κάποιες φορές να είναι απαισιόδοξος, γι΄αυτό το να ξέρει ότι τον σκέφτεστε ακόμα κι όταν δεν είναι δίπλα σας θα φτιάξει τη μέρα του. Ακόμα και η πιο μικρή κίνηση έχει μεγάλη σημασία για έναν Αιγόκερω.

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Κάνεις την ψυχή μου ευτυχισμένη
Ο Υδροχόος το μόνο που θέλει από αυτούς που αγαπάει είναι η αποδοχή. Δεν είναι πάντα εύκολο να ανοιχτεί στους γύρω του, εκτός κι αν νιώσει ευπρόσδεκτος, ή αν κάποιος δει τη ζωή μέσα από τα μάτια του.

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο βαθιά σκεπτόμενο και αυθεντικό, γι΄αυτό και το να μιλάει για την ψυχή αντί για την καρδιά του είναι κάτι πολύ σημαντικό. Θέλει οι γύρω του να ξέρουν ότι η μοναδικότητα είναι ένα το βασικό του στοιχείο.

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Αν δεν μπορείς να δεις τη φωτεινή πλευρά ακόμα, θα μείνω μαζί σου στο σκοτάδι μέχρι να είσαι έτοιμος
Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος και ρομαντικός, οπότε το να σας πει κάτι που μοιάζει με ατάκα από βιβλίο είναι πολύ σημαντικό για αυτόν. Του αρέσει να ξέρει ότι ο άνθρωπος που αγαπά βλέπει την ιδεαλιστική τους πλευρά ως κάτι όμορφο και όχι ως κάτι που απλά τους κάνει να μην πατάνε στη Γη.

Μπορεί καμιά φορά να είναι κυκλοθυμικός, γι’ αυτό και η αναφορά του στο φως είναι γι΄αυτόν ένας τρόπος να ξεπεράσει ό,τι του συμβαίνει. Το μόνο που θέλει είναι να ξέρει ότι νοιάζεστε πραγματικά γι’ αυτόν.