Τα ζώδια σήμερα 22 Μαρτίου: Ταύροι, πιθανό να δεχτείτε ξαφνικές προτάσεις από το εξωτερικό

22 Μαρ. 2023 - 09:10 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 22 Μαρτίου: Ταύροι, πιθανό να δεχτείτε ξαφνικές προτάσεις από το εξωτερικό

Τα ζώδια σήμερα 22 Μαρτίου: Ταύροι, πιθανό να δεχτείτε ξαφνικές προτάσεις από το εξωτερικό

Συνεχίζεται η επίδραση της Νέας Σελήνης στον Κριό, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα καταφέρουν να βελτιώσουν τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα οι συντονισμένες βλέψεις θα βρουν υλοποίηση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για θετική εξέλιξη. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυθορμητισμός, ζωτικότητα.

 Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα δώσουν μία ουσιαστική ώθηση στις γνωριμίες, στις σχέσεις και στις επαφές. Διαφοροποιούνται οι αρνητικές συνθήκες, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να δοθούν λύσεις, να αναμορφωθούν οι σχέσεις και να τερματιστούν οι τοξικές επαφές. Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα και στον οικονομικό τομέα, οι συναλλαγές θα πορευτούν ομαλά χωρίς εμπόδια, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αγοροπωλησίες.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή και τον Δία είναι μία θετική όψη, φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, οι συζητήσεις θα είναι εποικοδομητικές, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, υποσχέσεις. Στον εργασιακό χώρο βελτιώνονται οι σχέσεις, οι συνεργασίες θα καταλήξουν σε εποικοδομητικό αποτέλεσμα. 

Καινούργιες προτάσεις θα ακουστούν, τεκμηριωμένες θα είναι οι απόψεις θα έχουν τη δυνατότητα να πείσουν και να επηρεάσουν. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και συναναστροφές, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν είτε επαγγελματική όψη είτε πιο αισθηματική. Ανεβαίνουν οι διαθέσεις, η αισιοδοξία θα δώσει την ώθηση για αυθόρμητες προσεγγίσεις, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση στο επαγγελματικό πεδίο. Προσοχή σε πιθανές ανατροπές και αιφνιδιαστικά γεγονότα που αλλάζουν ριζικά τα δεδομένα και επηρεάζουν σχέσεις με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Συγκρούσεις και απροσδόκητα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν το τοπίο στην επαγγελματική σου ζωή και να σε αιφνιδιάσουν οδηγώντας σε σε μία νέα πορεία στην καριέρα σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αξιοποιήσεις τις οποίες ευκαιρίες του δοθούν χωρίς εκνευρισμό και διάθεση για αντίδραση χωρίς μετρό.

Είναι σημαντικό να αποφύγεις να μεταφέρεις την ένταση στη σχέση σου καθώς θα ανοίξεις ένα νέο πεδίο μάχης με το ταίρι σου δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία στη ζωή σου, η ένταση όμως που σε διακατέχει δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα αν μπορεί να σου προσφέρει αυτά που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να πάρεις επαναστατικές αποφάσεις σε σχέση με ζητήματα επιμόρφωσης και ταξίδια που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να δεχτείς ξαφνικές προτάσεις που προέρχονται από το εξωτερικό ή έχουν σχέση με αυτό και αφορούν κυρίως την επικοινωνία και την διαφήμιση. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τις όποιες ευκαιρίες καθώς μπορούν να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά για εσένα. Θα σου δοθούν επαγγελματικές δυνατότητες που θα σε οδηγήσουν να αφήσεις πίσω ότι παρωχημένο σε κρατούσε καθηλωμένο.

Λειτουργείς επαναστατικά απέναντι σε ότι μπορεί να καταπιέσει εσένα και το ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που αλλάζει τα δεδομένα για την μελλοντική σας πορεία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου ανατρέποντας την οποία θεωρία είχες για την αγάπη και για τις σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
 Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να εκφράσεις πιθανές ανασφάλειες και φόβους που επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου. Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις όμορφα απολαμβάνοντας τις στιγμές, το καλό φαγητό, την καλή παρέα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό μπορούν να έχουν αισιόδοξη πορεία καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις αυτά που σε φοβίζουν και σου δημιουργούν ανασφάλεια με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσπάθησε να απαλλαγείς από το πείσμα γιατί θα μπει εμπόδιο στις όποιες επιδιώξεις σου.

Εξέφρασε το πάθος και τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις για το ταίρι σου χωρίς απολυτότητα και αδιαλλαξία που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον στενό σου κύκλο επανέρχεται πρόσωπο που δημιουργεί έντονα την ανάγκη για να συζητήσεις μία νέα αρχή μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να αυξήσει το άγχος και την ένταση στην καθημερινότητα δημιουργώντας προβλήματα με τους γύρω σου. Προσοχή καθώς χάνεις τον προγραμματισμό σου λόγω λαθών και αυταπατών που έχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Χάνεις την ευθυκρισία σου στην καθημερινότητα και στη δουλειά και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου καθώς οι λανθασμένες εντυπώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Ο εκνευρισμός θολώνει τη σκέψη και δεν αποκλείεται να ξεσπάσει στο ταίρι σου για ζητήματα που δεν χρειάζεσαι. Φρόντισε να προστατεύσεις τη σχέση σου από την ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση και η δυσθυμία δεν αφήνουν περιθώρια για να αφιερωθεί στο φλερτ και το πιθανότερο είναι να επιλέξεις να μείνεις στον προσωπικό σου χώρο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς μπορείς να αντιμετωπίσεις ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν με δυναμικό τρόπο. Τα οποία ξεκαθαρίσματα προκύψουν θα λειτουργήσουν θετικά για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πολλές μπορεί να είναι οι εκκρεμότητες που πιθανά σε προβληματίζουν επαγγελματικά και θέλεις να τακτοποιήσεις. Πάρε αποστάσεις καθώς οι ευαισθησίες σου δεν σε αφήνουν να επικεντρωθείς με ρεαλιστικούς όρους στα επόμενα βήματά σου. Μόνο με λογική και ωριμότητα μπορείς να κλείσεις ότι σε επιβαρύνει ψυχολογικά στην επαγγελματική σου ζωή.

Ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και να προβληματίσουν τη σχέση σου. Προσπάθησε να τα ξεκαθαρίσεις για να προχωρήσεις με το ταίρι σου σε γερές βάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται και διεκδικούν να είναι και πάλι στη ζωή σου με σταθερότητα και λογική προσέγγιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Οι πρωτότυπες ιδέες και τα σχέδιά σου μπορούν να βρουν ανταπόκριση στο περιβάλλον σου και να υπάρξουν πρόσωπα που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργάτες σου μπορούν να κατανοήσουν τις φιλοδοξίες σε επαγγελματικό επίπεδο και να σε βοηθήσουν σε κάθε προσπάθεια επίτευξής τους. Μπορείτε να προχωρήσετε σε ικανοποιητικές συζητήσεις που θα δώσουν το έναυσμα για νέους σχεδιασμούς και στόχους που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σου με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι γεγονός ότι η καλή επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσει και θα δώσει φτερά στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει λόγω της άμεσης επικοινωνίας και κατανόησης που υπάρχει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος φροντίζουν να φτιάξουν το κέφι σου και να δημιουργήσουν το κατάλληλο σκηνικό ώστε να περάσετε όμορφα μαζί. Οι συζητήσεις που γίνονται δίνουν την ευκαιρία να λυθούν ζητήματα που μπορεί να έχουν πληγώσει στο παρελθόν και κουβαλάς ακόμα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει στήριξη από πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος στις οποίες κινήσεις σου. Προτάσεις για νέες εμπορικές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο.

Η ανάγκη για επικοινωνία πρωταγωνιστεί και σήμερα στη σχέση σου και σου δίνει την ευκαιρία για να δημιουργήσεις στέρεες βάσεις με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με τον δυναμισμό και την γενναιοδωρία του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς το έχεις πολύ ανάγκη. Το μεσημέρι είναι πιθανό να δημιουργήσει προϋποθέσεις εξαπάτησης για εσένα από φίλους, αυτό είναι κάτι που θα σου στοιχίσει έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε επιλογές που καλείσαι να κάνεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σε καθοδηγήσουν με εσφαλμένο τρόπο. Είναι προτιμότερο να μην δείξεις απεριόριστη εμπιστοσύνη σε κανέναν και να αφήσεις το χρόνο να σε κατευθύνει και να ξεκαθαρίσει την κάθε κατάσταση.

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να συζητήσεις με το ταίρι σου για στόχους και φιλοδοξίες που έχετε καθώς το πιθανότερο είναι να πάρετε λάθος αποφάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που είναι πολλά υποσχόμενη όμως το πιθανότερο είναι να υπάρχουν ζητήματα που δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα φορτίζει συναισθηματικά το οικογενειακό περιβάλλον καθώς φέρνει στην επιφάνεια αναμνήσεις που σε έχουν πληγώσει βαθύτατα. Προσπάθησε να μην βουλιάξεις στη μελαγχολία και να αποφύγεις κόντρες και εντάσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση κυριαρχεί και στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δείχνεις να μην είσαι βέβαιος για επιλογές που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις κόντρες με ανώτερους σου και να μην εξιδανικεύεις πιθανές ιδέες και σχέδια που μπορεί να σου φαίνονται ιδανικά όμως κολλάνε σε πρακτικά ζητήματα.

Δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό για δύο στο προσωπικό σου χώρο και έμεινε μακριά από πιθανές υπερβολές και συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, άφησε το χρόνο να δείξει ποιες είναι οι πραγματικές της προθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για απομόνωση καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και σε απογοητεύουν έντονα. Φρόντισε να ασχοληθείς με την τέχνη και τη μουσική για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι θολές σκέψεις και ο έντονος συναισθηματισμός δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα και στην διαχείριση των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει στη δουλειά. Προσοχή γιατί τα λάθη είναι πιθανά και δεν αποκλείεται να εκτεθείς λόγω επιλογών πού προέρχονται από το έλλειμμα ευθυκρισίας.

Αφιέρωσε στιγμές για το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα. Μην επιτρέψεις σε παλιότερα ζητήματα να θολώνουν τις σκέψεις σου και να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσει, κράτησε μικρό καλάθι σε πιθανές υποσχέσεις που μπορεί να δώσει γιατί το πιθανότερο είναι να μην ανταποκριθεί σε αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Η καθημερινότητα ομορφαίνει καθώς φροντίζεις να βάλεις στο πρόγραμμά σου αυτά που απολαμβάνεις και σε βοηθούν να ξεκουραστείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συζητήσεις πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς ήρθε η στιγμή να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει. Είναι σημαντικό για εσένα να ανταμειφθείς για την προσφορά και την εργατικότητα σου καθώς δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να είσαι άψογος σε όλες τις υποχρεώσεις σου.

Μπορείς να λύσεις λεπτομέρειες της σχέσης που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και να ξεφύγεις από φόβους και προκαταλήψεις που σε προβληματίζουν σε ότι αφορά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή λόγω της ωριμότητας και της σταθερότητας στις απόψεις του.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η ανάγκη να προβληθείς και να γευτείς την κοινωνική καταξίωση μπορεί να καθορίσει τη συμπεριφορά σου και να δημιουργήσει προστριβές με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Απόλαυσε πιθανές κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω τη νευρικότητα και να περάσεις όμορφα με παρέες που σου κινούν έντονα το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται στην επαγγελματική σου ζωή για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των στόχων σου. Άφησε την απολυτότητα στην άκρη και επικεντρώσου με υπεύθυνη στάση τις ευθύνες που έχεις αναλάβει καθώς η προσπάθεια και η εργατικότητα που θα δείξεις θα σε οδηγήσουν εκεί που θέλεις.

Νιώθεις απογοήτευση και μοναχικότητα και αυτό επηρεάζει σημαντικά τη σχέση σου, μπορείς να εκφράσεις ότι σε ενοχλεί στην προσωπική σου ζωή για να ξεπεραστούν οι εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν σε αναστατώνει, όμως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου για να πάρεις αποστάσεις αν χρειαστεί.