Επικαιρότητα:

Άρης στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καβγάδες και εμπόδια

26 Μαρ. 2023 - 21:15 | Ζώδια
Άρης στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καβγάδες και εμπόδια

Ο Άρης περνά στον Καρκίνο το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου και μέχρι τις 21 Μαΐου, θα ωθεί κάποια ζώδια να διεκδικήσουν, να παλέψουν ή να ενεργοποιηθούν για να πετύχουν στόχους τους. Ωστόσο, η οικογενειακή, επαγγελματική ή ερωτική ζωή ορισμένων άλλων θα αναστατωθεί από σφοδρές διαμάχες, καβγάδες και «επιθετικές» διαθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν και στην οριστική ρήξη. Επιπλέον, υπάρχει αυξημένος ο κίνδυνος για ζημιές, ατυχήματα, τραυματισμούς και παραπανήσια έξοδα.

 Γενικά, ο Άρης προξενεί προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν 5 ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι;

 ΚΡΙΟΣ
Με τον κυβερνήτη σου, Άρη, στον 4ο οίκο σου, τον Καρκίνο, από τις συζητήσεις και τα πολλά λόγια, τώρα θα πας στα έργα, γι’ αυτό θα δραστηριοποιηθείς έντονα, ξεκινώντας πρώτα απ’ όλα από το σπίτι σου, δρομολογώντας ή υλοποιώντας δουλειές που είχες αφήσει στη μέση, επιδιορθώσεις, ακόμα και μια ανακαίνιση. Ωστόσο, τα προβλήματα δε θα λείψουν είτε με ζημιές που θα γίνουν είτε γιατί με το που θα ξεκινήσεις να φτιάχνεις το ένα θα χαλάνε άλλα δέκα, κάτι που, εκτός νεύρα, θα σου δημιουργήσει και επιπλέον έξοδα.

Πιθανή είναι μια αναγκαστική μετακόμιση ή μπλέξιμο με ένα ακίνητο. Δεν αποκλείονται, επίσης, θέματα με την οικογένεια, λόγω παρεμβάσεων στην προσωπική σου ζωή ή το χώρο σου, όπως και το να αρρωστήσει κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο και να χρειαστεί τη βοήθειά σου.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Άρης στον 7° οίκο σου, τον Καρκίνο, κάνει τους άλλους ανταγωνιστικούς ή επιθετικούς απέναντί σου κι ενδεχομένως να νιώσεις ότι αδικείσαι ή υποτιμάσαι, οπότε κι εσύ από την πλευρά σου θα βγάζεις ένταση, που θα απομακρύνει από κοντά σου πρόσωπα του αντίθετου φύλου. Όσο κι αν δεν κολλάς στα παλιά, τώρα το παρελθόν ενδέχεται να σε στοιχειώσει και να σε κάνει πολύ πιο επιφυλακτικό απέναντι στον κάθε άνθρωπο που γνωρίζεις.

Οι σχέσεις σου, πάντως, σίγουρα θα περάσουν μια κρίση, είτε είναι επαγγελματικές είτε ερωτικές, με έντονους καβγάδες και διαφωνίες για τη στάση ή τις θέσεις σου, ενώ μπορεί να κατηγορηθείς ότι δε δίνεις σημασία στο συναισθηματικό κομμάτι και τα βλέπεις όλα «στεγνά» και λογικά. Επιπλέον, οι δικοί σου μπορεί να σου δημιουργούν ενοχές και να μετανιώνεις συχνά, αν αρνείσαι να κάνεις κάτι που θέλουν.

ΖΥΓΟΣ
Με τον Άρη στον Καρκίνο, είναι πιθανό να σου βγει μια πιο επιθετική τάση, στα επαγγελματικά σου, ίσως γιατί έχεις μπουχτίσει από τα διάφορα που συμβαίνουν ή δεν ανέχεσαι πια να σε υποτιμούν. Ξαφνικά, δε θα δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου, κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις στον επαγγελματικό σου χώρο, πιθανόν γιατί οι ανώτεροί σου ή το αφεντικό σου σε είχαν συνηθίσει πιο υποχωρητικό και ανεκτικό.

Επιπλέον, η δουλειά θα αυξηθεί αυτό το διάστημα, το ίδιο όμως και τα προβλήματα, ενώ δεν αποκλείεται και ένα «πισώπλατο χτύπημα» ανταγωνιστών ή αντιπάλων σου, όπου θα κληθείς να απαντήσεις. Όπως και να έχει, θα καταναλώσεις αρκετό από τον χρόνο και την ενέργειά σου, με αποτέλεσμα η δουλειά σου να τρώει όλη τη μέρα σου.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συνθήκες στην εργασία σου δε θα είναι ιδανικές, καθώς ανταγωνισμοί, εντάσεις και τσακωμοί με συναδέλφους ή υπαλλήλους σου θα κάνουν δύσκολη την καθημερινότητά σου και συχνά-πυκνά θα σου σπάνε τα νεύρα με τις συντηρητικές τους αντιλήψεις και την επιμονή τους να ακολουθήσουν την πεπατημένη. Από την άλλη κι η δουλειά σου μπορεί να αυξηθεί και να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις.

Ίσως χρειαστεί να ακολουθήσεις ένα είδος διατροφής ή δίαιτας για κάποιο χρονικό διάστημα, εξ αιτίας μικροενοχλήσεων στην υγεία σου, αλλά και παραπανίσιων κιλών που μπορεί να πήρες τον τελευταίο καιρό και σε βαραίνουν. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός στη χρήση μηχανημάτων ή εργαλείων γιατί υπάρχει περίπτωση μικροτραυματισμών.

  ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετές διαφωνίες, λεκτικές κόντρες και παρεξηγήσεις θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα με τον Άρη στον 3ο ηλιακό σου οίκο και θα χρειαστεί να δείξεις πολύ μεγάλη ψυχραιμία για να μην τσακωθείς με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, συγγενείς ή γείτονες. Από την άλλη, οι βλάβες στον εξοπλισμό ή το μεταφορικό σου μέσο και τα μικροατυχήματα κατά τις μετακινήσεις σου είναι πολύ πιθανά γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός και να λαμβάνεις όλα τα μέτρα προστασίας.

Επιπλέον, να έχεις υπόψη σου ότι προς τα έξω θα βγαίνεις κάπως πιο εριστικός, οπότε δεν αποκλείεται να παρεξηγείσαι συχνά ή να μη γίνεσαι και πολύ συμπαθής. Έχει όμως και τα καλά του, αφού θα αναγκαστείς να τρέξεις γραφειοκρατικές ή άλλες υποθέσεις σου και να τις τελειώσεις.

Πηγή: astrology.gr