Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα 28 Μαρτίου: Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία

28 Μαρ. 2023 - 09:21 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 28 Μαρτίου: Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία, είναι μία όψη που θα φέρει επικοινωνιακά ανοίγματα. Αναλυτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι απόψεις θα διατυπωθούν τεκμηριωμένα, οι συζητήσεις θα είναι δημιουργικές. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι συνεδριάσεις και οι συμφωνίες θα έχουν εποικοδομητικό αποτέλεσμα, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για να διατυπωθούν προτάσεις και νέες ιδέες.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Καρκίνο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο σπίτι, στην οικογένεια, στις προσωπικές σχέσεις. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για εξασφάλιση, κατοχύρωση και συναισθηματική ισορροπία. Ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα στο θέμα των ρίσκων και των πρωτοβουλιών. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις εργασιακές και προσωπικές, θα υπάρξει δυνατότητα για συμφιλίωση και επανασύνδεση.
Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, η διαίσθηση ενδεχομένως να είναι παραπλανητική. Τα συμπεράσματα θα πρέπει να βασίζονται στα απτά γεγονότα και όχι στις αυθαίρετες εικασίες ή στο προαίσθημα.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της δυναμικότητας, ωστόσο οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η ανυπομονησία, προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις. Οι προσεγγίσεις θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες, απαραίτητο θα είναι να επεξεργαστούν τα δεδομένα και οι πληροφορίες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι μεθοδικότητα, εσωτερική πειθαρχία, αυτοσυγκράτηση. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, τα συμβάντα πρόσφορο θα κάνουν το έδαφος για αποδοτικές συνεργασίες.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η επικοινωνιακή σου διάθεση παίζει καθοριστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς καθώς του δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου και να κερδίσεις με την θετική σου προσέγγιση. Η διασκέδαση και οι όμορφες στιγμές με την παρέα σου θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

 Είναι σημαντικό να προχωρήσεις με δυναμισμό σε συνεργασίες που έχουν σχέση με το εμπόριο καθώς μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Άλλωστε έχεις την ευκαιρία να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις που θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου και θα δημιουργήσουν ένα άκρως θετικό πλαίσιο εξέλιξης.

Οι όμορφες στιγμές που μπορεί να περάσεις με το ταίρι σου είναι αυτές που λειτουργούν αναζωογονητικά στην ψυχολογία σου και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο ή πιθανή επιστροφή από το παρελθόν που θα σε απασχολήσει έντονα με την παρουσία της στη ζωή σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, είναι πιθανό να συγκρουστείς σε καθημερινό επίπεδο με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς στις όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει και αυτό σε αγχώνει. Προσοχή και το απόγευμα αφού η ψυχολογία σου εξακολουθεί να μην ανεβαίνει και μπορεί να σε απομόνωση από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες στον εργασιακό χώρο θα σε προβληματίσουν έντονα όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και την ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου. Η επικριτικότητα δεν θα βοηθήσει για να αντιληφθούν οι γύρω σου ποιες πραγματικές είναι οι προθέσεις σου και αυτό θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Οι πολλές ευθύνες που έχεις αναλάβει επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σου και δεν επιτρέπουν να αφιερώσεις χρόνος το ταίρι σου δημιουργώντας απόσταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σου όμως η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη για να δώσει συνέχεια. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ο εγωισμός θα παίξει αρνητικό ρόλο στις σχέσεις με το περιβάλλον που κινείσαι καθώς δείχνεις ένα εξουσιαστικό πρόσωπο που δεν αρέσει στους γύρω σου. Το απόγευμα οι εμμονές και η επικριτική διάθεση δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα μπορεί να σε απογοητεύσουν και δεν θα διστάσεις να επιδιώξεις να επιβληθείς θεωρώντας ότι έχεις το δίκιο με το μέρος σου. Φρόντισε να κυριαρχήσει έναντι των φόβων και των ανασφαλειών σου καθώς αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς.

Οι εμμονές δεν αφήνουν περιθώριο για να είσαι αντικειμενικός με το ταίρι σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα στη σχέση και απομάκρυνση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να επικεντρωθείς στο φλερτ καθώς η κακή σου διάθεση δεν σου επιτρέπει να αφεθείς σε κάτι καινούργιο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να έχουν προκύψει και απαιτούν λύσεις. Έχεις όμως την ψυχική δύναμη να δώσεις τις απαραίτητες διεξόδους που θα σε βοηθήσουν να ανακουφιστείς και να πάρεις σημαντικές ανάσες καθώς απαλλάσσεσαι από πιθανά βάρη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να επανέλθουν και να ζητούν επίλυση, είναι βέβαιο ότι εσύ μπορείς να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι κι αν προκύψει καθώς δείχνεις δυναμισμό και ψυχικό σθένος. Οι οικονομικές δυνατότητες που προκύπτουν από τις ευκαιρίες μπορούν να αξιοποιηθούν και να αποδώσουν σημαντικά οφέλη.

Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου δημιουργώντας ένα ιδανικό σκηνικό ρομαντισμού και τρυφερότητας που θα απογειώσει την σχέση στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν σε προβληματίζουν με την παρουσία τους και πάλι στη ζωή σου καθώς δημιουργούν έντονα συναισθήματα για ακόμα μία φορά. 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καλή παρέα που σου προσφέρουν τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε βοηθά να ξεφύγεις από τις οποίες δύσκολες καταστάσεις αντιμετωπίζεις και να νιώσεις ευχάριστα και αισιοδοξία μαζί τους. Πρωταγωνιστικό ρόλο μπορούν να παίξουν και φίλοι που σε γεμίζουν χαρά με την παρουσία τους στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες σου δίνονται σε εμπορικό επίπεδο καθώς μπορείς να πρωταγωνιστείς σε συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό για εσένα να έχεις και τα κατάλληλα οικονομικά οφέλη και αυτό μπορείς να το πετύχεις καθώς δείχνεις με την ευφυΐα και την προσαρμοστικότητα σου ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις.

Προχωράτε μαζί με το σύντροφό σου και αυτό το κοινό πλαίσιο που έχετε θέσει στη σχέση σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά από ποτέ και να απολαύσετε υπέροχες στιγμές ο ένας με τον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία ή πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που επιστρέφει και πάλι για να σου τονίσει ότι ενδιαφέρεται για εσένα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες βρίσκονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα. Βρίσκεις την δύναμη να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους σου και να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου την πραγματική σου άξια. Σε αυτό μπορούν να σε βοηθήσουν και πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού του περίγυρου που δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται στο απόγειο της καθώς δείχνεις με τον τρόπο σου τι μπορείς να καταφέρεις και ποιες είναι οι προοπτικές σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές συζητήσεις που θα σε ικανοποιήσουν με την εξέλιξή τους καθώς αναγνωρίζεται στο πρόσωπό σου η προσπάθεια και η εργατικότητα που δείχνει.

Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές σε κοινωνικές εκδηλώσεις με το ταίρι σου που θα σας γεμίσουν έντονα συναισθήματα και θα σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κατανόηση και η αισιοδοξία δημιουργεί μοναδικές προϋποθέσεις ένωσης για νέο πρόσωπο που θέλει να σε κατακτήσει. 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς με την αισιοδοξία και την χαρά που αποπνέεις δημιουργείς ένα όμορφο περιβάλλον γύρω σου. Είναι σημαντικό να απολαύσεις τις στιγμές διασκέδασης που σου προσφέρονται από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που χαίρονται ιδιαίτερα να σε έχουν στην παρέα τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες από τους συνεργάτες σου καθώς δείχνεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που σε διακατέχει. Η θετική εξέλιξη των πραγμάτων θα φέρει ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές που θα χαροποιήσουν τους πάντες.

Συναισθήματα και ανάγκες μπορεί να εκφραστούν με μοναδικό τρόπο, να είσαι βέβαιος ότι το ταίρι σου έχει διάθεση να σε κατανοήσει και να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που θα απογειώσει την αισιοδοξία και τον αισθησιασμό ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς φαίνεται ότι δεν τα έχεις ξεπεράσει. Όμως έχεις το ψυχικό σθένος να αναγνωρίσεις αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί και να το αφήσεις στην άκρη δίνοντας προτεραιότητα στο μέλλον. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν και να αφορούν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους. Το ένστικτό σου δεν αφήνει περιθώρια για λάθη καθώς σου δείχνει με τον τρόπο του πως πρέπει να κινηθείς και ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εσένα.

Ο ρομαντισμός και ο αισθησιασμός εναρμονίζονται σε ένα μοναδικό περιβάλλον που εκτοξεύει τη σχέση σου στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να ασχοληθείς με πρόσωπο από το παρελθόν που έρχεται για να τονίσει τα έντονα συναισθήματα που έχει για εσένα και να σε διεκδικήσει για ακόμα μία φορά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το φιλικό περιβάλλον πρωταγωνιστεί σήμερα καθώς του δίνεται η ευκαιρία να μιλήσεις με πρόσωπα που είναι αγαπημένα και μπορούν να αντιληφθούν τις πρωτοποριακές ιδέες και τις απόψεις σου. Δεν αποκλείεται μέσα από αυτή την διαδικασία να υπάρξουν μοναδικές νέες γνωριμίες που θα στιγματίσουν τη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρό που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις επαγγελματικές επιδιώξεις καθώς φαίνεται να ανοίγει ένας νέος δρόμος μπροστά σου σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Αξιοποίησε πιθανές προτάσεις που σου ταιριάζουν καθώς μπορείς να ανταποκριθείς ιδανικά σε αυτές.

Το να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι σημαντικό και για τους δύο καθώς θα σας βοηθά να λειτουργήσετε σαν ομάδα και να επικεντρωθείτε στον κοινό σκοπό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για σένα επιδιώκοντας να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η εικόνα που δείχνει στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον είναι σημαντική για εσένα και μπορείς να κάνεις τα πάντα για να την βελτιώσεις. Δείχνοντας τη διάθεση αυτή είναι βέβαιο ότι θα βρεις πρόσωπα που θα ανταποκριθούν με καλή θέληση στις οποίες επιδιώξεις έχεις και θα σε βοηθήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δείχνεις ότι έχεις διάθεση για εργατικότητα, έχεις μεθοδική σκέψη και υπευθυνότητα σε ότι αναλάβεις. Αυτό εντυπωσιάζει τους πάντες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και δημιουργεί σημαντικές προϋποθέσεις εξέλιξης, κάτι που σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Είναι εύκολο για εσένα και το ταίρι σου να καθορίσετε ζητήματα που πρέπει να λύσετε σε καθημερινό επίπεδο και μπορεί να σας απασχολούν χωρίς λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει πρόσωπο που επανέρχεται με το ενδιαφέρον του για εσένα. Αυτό θα σε κολακεύσει ιδιαίτερα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, δίνεις την εικόνα ενός ανθρώπου που είναι ευτυχισμένος και αισιόδοξος και αυτό καταφέρνεις να δημιουργήσεις και στο περιβάλλον που κινείσαι. Τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα σε απασχολούν έντονα και μπορείς να συζητάς ώρες με επίκεντρο τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις και που μπορούν να σε ταξιδέψουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές του κινήσεις μπορεί να επικεντρώνονται σε πρόσωπα από το εξωτερικό που έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα. Σκέψου καλά πριν πάρεις αποφάσεις και δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων γιατί είναι αυτή που τελικά μπορεί να σε καθοδηγήσει με άκρως θετικό τρόπο.

Απόλαυσε στιγμές χαράς και πάθους με το ταίρι σου που θα εκτοξεύσουν τη σχέση στα ύψη και θα ανανεώσουν την ατμόσφαιρα με καθοριστικό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία από την δουλειά που θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σου αλλάζοντας την κοσμοθεωρία σου. 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, οι φόβοι και οι ανασφάλειες κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τι σου προσφέρουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα θα ενοχλήσουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι δεν μπορείς να χειριστείς οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους με τον τρόπο που θέλεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις μεταξύ σας. Προσπαθώντας να επιβάλεις τα θέλω σου μπορεί να ξεφύγεις, φρόντισε να το αποφύγεις για να επιτυχείς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ καλά τι θέλει από επίσχεση καθώς κινείται μεταξύ απαισιοδοξίας και ανασφάλειας και αυτό επηρεάζει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η απόμακρη στάση σου θα αποτρέψει νέο πρόσωπο να σε προσεγγίσει και να δείξει τα συναισθήματά του.