Tα ζώδια σήμερα 3 Απριλίου: Ταύροι, η ρουτίνα δεν μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σας

03 Απρ. 2023 - 11:44 | Ζώδια
Tα ζώδια σήμερα 3 Απριλίου: Ταύροι, η ρουτίνα δεν μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σας

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 11 Ιουνίου, σε αυτή τη χρονική περίοδο θα μπούνε σε τάξη οι σκέψεις και οι βλέψεις, θα υπάρξει συγκέντρωση στους στόχους. Βασική ανάγκη θα είναι η εξασφάλιση, η σταθεροποίηση και η κατοχύρωση, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξει η δυνατότητα για θετική και σταθερή εξέλιξη. Στον οικονομικό τομέα δεν θα είναι εύκολη η ανάληψη πρωτοβουλιών και ρίσκων, για να γίνουν ουσιαστικές επιδιώξεις θα πρέπει να υπάρχει σιγουριά ότι το έδαφος είναι σταθερό.

 Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για γνωριμίες και συναναστροφές, οι προσεγγίσεις ενδεχομένως να έχουν αργό ρυθμό, ωστόσο το ενδιαφέρον θα είναι σταθερό. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της αποκατάστασης ή της συγκατοίκησης.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η εμμονή, η προσκόλληση και η πιεστική συμπεριφορά. Στις συζητήσεις ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της συνεννόησης και της αποδοχής, ο τρόπος σκέψης ίσως να είναι κάθετος και δύσκαμπτος. Οι κτητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις πιέσεις, αν κάποιοι προσπαθήσουν να επιβληθούν θα δημιουργήσουν αντιδράσεις και αρνητισμούς. Δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να υποκινήσουν τις καταστάσεις και τις σχέσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, θα εκδηλωθεί ανάγκη για αυτόβουλες και απελευθερωμένες ενέργειες. Νέες επιθυμίες και νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση αρκεί οι ενέργειες να είναι συντονισμένες και μεθοδικές

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν. Η οικογένειά σου θα είναι συμπαραστάτης σε πιθανές ιδέες και θα σου δώσει τη δύναμη με την κατανόηση και την σύμπνοια που υπάρχει να αφήσεις πίσω ότι μπορεί να σε προβληματίζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

 Ο συναισθηματισμός μπορεί να επηρεάσει την καθημερινή σου δράση για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πως πρέπει να κινηθείς για αυτό φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να μην θολώσεις από τις έντονες ευαισθησίες.

Η μέρα είναι ιδανική για συζητήσεις που πιθανά εκκρεμούν και προβληματίζουν τη σχέση σου καθώς η κατανόηση έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και δεν αποκλείεται να εκφράσουν με έντονο τρόπο τα συναισθήματά τους για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η καθημερινότητα μπορεί να είναι φορτική όμως έχεις την ευκαιρία να δώσεις λύσεις καθώς δείχνεις σταθερότητα και δυναμισμό σε όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει. Ευχάριστα μπορείς να κλείσεις την ημέρα σου απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με λίγους και καλούς φίλους που σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εργατικότητα σου είναι παροιμιώδης και δημιουργεί προϋποθέσεις σημαντικής εξέλιξης για εσένα στη δουλειά. Παράλληλα μπορείς να διαπραγματευτείς οικονομικά ζητήματα καθώς έχεις την ευκαιρία να επαναφέρεις πιθανές προτάσεις που έχεις καταθέσει στο παρελθόν και να ικανοποιηθούν.

Η ρουτίνα δεν μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς φροντίζεις να ξεπεράσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου τις όποιες δυσκολίες σας δημιουργεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο από το περιβάλλον της δουλειάς που να επανέλθει με μία πρόταση που θα είναι άκρως ελκυστική για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ήρθε η ώρα να χειριστείς καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε προβληματίζουν, όμως έχεις το ψυχικό σθένος που απαιτείται για να δώσεις καθοριστικές λύσεις που θα σε απαλλάξουν από βαρίδια. Οι δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν σε επικοινωνιακό επίπεδο είναι πιθανό να σε φέρω σε δύσκολη θέση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς με ευκολία καθώς το άγχος μπορεί να κυριαρχήσει. Φρόντισε να βρεις πρωτοποριακές διεξόδους που θα σου εξασφαλίσουν άνεση κινήσεων, προσοχή όμως σε συζητήσεις καθώς ο εκνευρισμός μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να σε οδηγήσει σε λανθασμένες συμπεριφορές.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις οριστικά ζητήματα του παρελθόντος που απασχολούν τις σχέσεις σου και να αφοσιωθείς με πάθος στο ταίρι σου δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει εντείνοντας τα συναισθήματα και τα απωθημένα που υπάρχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, είναι χαρακτηριστική η ανάγκη σου για να επικρατήσει η αρμονία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συμβιβασμούς και μεγάλο βαθμό ανοχής. Προσπάθησε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου καθώς μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να αποκτήσουν ισορροπία και καλές προοπτικές αν αποφασίσεις να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις που σου γίνονται. Παράλληλα θα πρέπει να είσαι διαλλακτικός τις απόψεις σου και να ακούς αυτό που οι άλλοι θέλουν να πουν γιατί μπορεί τελικά να παίξει καθοριστικό ρόλο στις επόμενες κινήσεις σου.

Είναι σημαντικό να συζητήσεις και να εξομαλύνεις τη σχέση σου, θα πρέπει όμως να προσπαθήσεις να περιορίσεις την ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου για να μην υπάρξουν κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει κεραυνοβόλα νέα γνωριμία από την δουλειά που θα σε εντυπωσιάσει, παράλληλα όμως δεν θα είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις την ένταση που νιώθεις. 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, πάρε βαθιές ανάσες και φρόντισε να αξιοποιήσεις τη μέρα αφήνοντας πίσω η σύγχυση και τον εκνευρισμό. Καλλιτεχνικά και δημιουργικά ενδιαφέροντα μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή σου από πιθανές εντάσεις και να ισορροπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα οικονομικά ζητήματα συνεχίζουν να σε απασχολούν όμως θα πρέπει να ρίξεις τους τόνους και να δεις ρεαλιστικά και ψύχραιμα πως μπορείς να τα διαχειριστείς. Καλά θα κάνεις να πιστέψεις στον εαυτό σου καθώς η αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για εσένα.

Αξιοποίησε την ημέρα για να αφήσεις πίσω ότι μπορεί να προβλημάτισε τη σχέση σου και να απολαύσεις το χρόνο που σου δίνεται με το ταίρι σου, αυτό θα σε χαλαρώσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθεί και πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω ότι σε έχει προβληματίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μην χάσεις την ευκαιρία να δεχτείς αιφνιδιαστικές προσκλήσεις για διασκέδαση καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να απολαύσεις την κάθε στιγμή με τα πρόσωπα που θα βρεθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές διαφωνίες μπορεί να προκύψουν σήμερα σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις. Πρόσωπα μέσα από την ομάδα σου θα δείξουν αναστάτωση και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Φρόντισε να ακούσεις πραγματικά τις προτάσεις τους και να μπορέσεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και αυτό βοηθάει να ανανεώσεις τη σχέση σου με πιθανές εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο από την δουλειά μπαίνει στη ζωή σου αιφνιδιαστικά για να σου μάθει τι σημαίνει πραγματικά ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα εκτοξεύει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου στα ύψη. Είναι γεγονός ότι θα πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς λάμπεις με την γοητεία και μαγνητίζεις με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να έχεις τον κυρίαρχο ρόλο στα επαγγελματικά σου καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου. Αυτό θα εντυπωσιάσει πολλούς και κυρίως πρόσωπα από το εξωτερικό που μπορεί να έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή πάθους που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου για να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα ώστε να απολαύσεις τον χρόνο σου μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, είναι σημαντικό να νιώσεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου γιατί το κοντινό περιβάλλον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για εσένα. Οι απόψεις είναι διαφορετικές και αυτό θα πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους για να μην υπάρξουν κόντρες. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν που θα οδηγήσουν σε σημαντικές συνεργασίες για αυτό φρόντισε να τις αξιοποιήσεις. Το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και τα επιχειρήματα που παραθέτεις εντυπωσιάζουν και στρώνουν το δρόμο για σημαντικά βήματα στα επαγγελματικά σου.

Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να απολαύσετε κάθε στιγμή μακριά από εντάσεις και νευρικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο από την δουλειά έρχεται ξαφνικά στη ζωή σου για να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την αγάπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις. Οι ισορροπίες είναι δύσκολο να κρατηθούν καθώς χτυπήματα κάτω από τη ζώνη μπορεί να πληγώσουν και να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς εκδηλώνονται ανταγωνιστικές συμπεριφορές και έρχεται στην επιφάνεια θυμός. Οι συγκρούσεις μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις για αυτό φρόντισε να αποφύγεις τις σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις αυτή την περίοδο.

Ο αγώνας επιβολής που υπάρχει μεταξύ εσού και του/η συντρόφου σου μόνο αρνητικά μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση για αυτό προσπάθησε να ξεφύγεις από κατώτερα συναισθήματα και διάθεση επιβολής. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο που μπορεί να σημαίνει πολλά για εσένα, όμως ο εκνευρισμός δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την κρίση σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, θέλεις να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς αφού επιδιώκεις να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Προσπάθησε να μην μπεις σε διαδικασία συγκρούσεων σε συζητήσεις καθώς αυτό θα οδηγήσει στο να γίνεις υποκειμενικός και εγωκεντρικός δυσαρεστώντας τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ιδέες και οι αντιλήψεις σου θα πρωταγωνιστήσουν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς μπορείς να βρεις πρωτότυπες και επαναστατικές λύσεις που θα εντυπωσιάσουν. Προσοχή σε συζητήσεις με συνεργάτες καθώς η ένταση αυξάνεται χωρίς πραγματικό λόγο και μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες.

Μία έκπληξη από το ταίρι σου μπορεί να σε ανανεώσει και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσετε πιθανές εντάσεις και προβλήματα που μπορεί να σας ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και μαγνητίζει πρόσωπα που έρχονται ξαφνικά για να δημιουργήσουν νέες προϋποθέσεις στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, αφιέρωσε την μέρα σου σε φιλικά πρόσωπα που μπορεί να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις καλά. Έτσι θα ξεφύγεις από την ένταση των τελευταίων ημερών και μπορεί να λυθούν παρεξηγήσεις που έχουν στιγματίσει τις σχέσεις σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, έχοντας στο πλάι σου πρόσωπα που εμπιστεύονται τις απόψεις και τις ιδέες σου. Απέφυγε την αλαζονεία και την εριστική διάθεση που θα δημιουργήσουν εντάσεις και δείξε ομαδικό πνεύμα και διάθεση για κοινή δουλειά ώστε να επιτυχείς όλα αυτά που ονειρεύεσαι.

Σου δίνεται η δυνατότητα να αναθεωρήσεις κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου και να προσπαθήσετε από κοινού με νέα ορμή και αποφασιστικότητα για αυτά που σας ενδιαφέρουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η από το φιλικό περίγυρό μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν την προσοχή με την εκκεντρική τους στάση.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, βγαίνεις από την εσωστρέφεια και θέλεις να πρωταγωνιστήσεις διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό για σένα. Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα αξιοποιώντας πιθανές προτάσεις από κοντινά πρόσωπα που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και αφήνοντας στην άκρη πιθανές εντάσεις λόγω της κυκλοθυμίας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Διεκδικείς το καλύτερο δυνατό σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό εκδηλώνεται έντονα σε εμπορικές συναλλαγές, δημόσιες σχέσεις και διαδικτυακές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε την παρούσα συγκυρία καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις πού θα σε ευνοήσουν.

Ο εγωισμός δεν θα βοηθήσει στο να εκδηλώσεις όπως θα ήθελες τις ανάγκες σου. Η ένταση καραδοκεί για να δημιουργήσει προβλήματα που θα παίξουν ρόλο στην πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις με την αποφασιστικότητα που δείχνεις, προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που δεν θα ευνοήσουν νέες γνωριμίες.