Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου 2023

04 Απρ. 2023 - 11:12 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Τα οικονομικά θέματα είναι στο επίκεντρο και ξέρεις που βαδίζει. Ο Ερμής μόλις πέρασε στον τομέα των πόρων σου και κατά τη διάρκεια τη παραμονής του, έως τις 11/6, μπορεί να κάνεις κάποιες από τις νέες ιδέες σου πράξη ή να προσθέσεις τις λεπτομέρειες που λείπουν στα σχέδια σου. Η εφαρμογή νέων πληροφοριών σε επιχειρηματικά εγχειρήματα μπορεί να είναι ισχυρή. Είναι επίσης μια στιγμή να δουλέψεις με τα φυσικά σου ταλέντα και να τα χρησιμοποιήσεις στην πράξη. Όταν αγχώνεσαι μπορεί να σου δημιουργηθεί κάποια ανησυχία ή υπερδιέγερση που σχετίζεται με χρήματα, τα περιουσιακά στοιχεία και τους πόρους κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.


Ταύρος
Ο Ερμής είναι τώρα στο ζώδιο σου και θα συνεχίσει αυτή τη διέλευση μέχρι τις 11/6. Έχεις πιο δυνατή φωνή και είναι πιο πιθανό να σε ακούσουν και να σε καταλάβουν κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Οι αυτοδίδακτες προσπάθειες μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές. Επειδή ο Ερμής κυβερνά τον τομέα των χρημάτων σου, αυτή μπορεί να είναι μια εποχή που θα προστεθούν έξτρα χρήματα στα έσοδά σου. Αυτή η διέλευση φέρνει περισσότερη σαφήνεια στη ζωή σου μετά από μια περίοδο σχετικού προβληματισμού, και ίσως κάποιας αναποφασιστικότητας.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου Ερμής διέρχεται τώρα στο ακριβώς πίσω σου ζώδιο, όπου θα παραμείνει έως τις 11/6. Αυτή η διέλευση προκαλεί την ανάγκη να αναθεωρήσεις πρόσφατα γεγονότα, ιδέες, έργα, ενδιαφέροντα και διαδρομές μάθησης, καθώς προετοιμάζεσαι για ένα νέο κύκλο επικοινωνίας. Θέματα του παρελθόντος αποτελούν μια ισχυρή ψυχική εστίαση. Επωφελείσαι περισσότερο από νοητικές δραστηριότητες, έρευνα και προβληματισμό. Μπορεί να είσαι λίγο μυστικοπαθής ή αναποφάσιστη, αλλά μπορεί επίσης να την εκτιμήσεις ως στιγμή για αυξημένη ψυχική ανάπαυση.

Καρκίνος
Οι ενέργειες σήμερα είναι καλές για τη δημιουργία ιδεών και την αξιοποίηση των νέων πληροφοριών που έρχονται στον δρόμο σου. Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον ηλιακό 11ο οίκο σου και σε φέρνει σε ευνοϊκή θέση με φρέσκες ιδέες και ανατρεπτική σκέψη. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό και οι επικοινωνίες ρέουν ομαλά κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί. Είσαι πιο διατεθειμένη να εστιάσεις το μυαλό σου σε όνειρα, επιθυμίες, ελπίδες και στόχους ευτυχίας.

Λέων
Ο Ερμής κινείται τώρα μέσα στον ηλιακό 10ο οίκο σου και θα τον επηρεάζει μέχρι τις 11/6. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου σκέφτεσαι ή μιλάς πιο συχνά για το σχέδιο ζωής ή τους στόχους καριέρας, τις ευκαιρίες και τις ευθύνες. Ο Ερμής είναι αναλυτικός και λογικός και αυτά τα στοιχεία θα εφαρμόσεις στους παραπάνω τομείς της ζωής σου. Ωστόσο όταν βρίσκεσαι υπό πίεση, ο Ερμής μπορεί επίσης να είναι νευρικός και εκνευριστικός. Ευτυχώς είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προωθήσεις τη δουλειά σου, να επικοινωνήσεις, να σχεδιάσεις και να διευθετήσεις σημαντικούς στόχους και έργα.

Παρθένος
Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον τομέα του πνεύματος και θα επηρεάζει αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη έως τις 11/6. Είναι μια μεγαλύτερη διέλευση από το συνηθισμένο για τον Ερμή και είναι αρμονική για σένα. Αυτός ο κύκλος ανυψώνει τη σκέψη σου και μετατοπίζει την εστίαση σου προς τα έξω. Έχεις την τάση να κάνεις μια πιο ευρεία σκέψη. Διασκεδάζεις μεγάλες ιδέες και προβάλλεις τον εαυτό σου στο μέλλον και αυτή η εστίαση τείνει να σε βοηθά να αυξήσεις τη διάθεση σου. Είσαι πιο θαρραλέα και αυθόρμητη όταν εκφράζεις τις απόψεις σου και μοιράζεσαι τις ιδέες σου.

Ζυγός
Ο Ερμής βρίσκεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου μέχρι τις 11/6 και αυτή η διέλευση ενισχύει τις αντιληπτικές σου ικανότητες. Τις περισσότερες φορές παρακολουθείς και μαθαίνεις, αντί να ρίχνεσαι στη δράση κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Μπορεί να ερευνάς, να διερευνάς και μπαίνουν και οι συνομιλίες στο παιχνίδι. Οι πιο δύσκολες στιγμές του Ερμή σε αυτόν τον τομέα μπορεί να σε κάνουν να αναλύεις υπερβολικά ή να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές εις βάρος σου.

Σκορπιός
Με τον Ερμή στον τομέα της συνεργασίας σου μέχρι τις 11/6, είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να ανοίξεις τις επικοινωνίες με έναν σύντροφο ή με έναν σημαντικό και καλό φίλο. Οι άνθρωποι στη ζωή σου μπορούν να σε βοηθήσουν να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις ιδέες σου, επειδή οι συνομιλίες μαζί τους ξεκινούν τη διαδικασία σκέψης σου. Η συζήτηση με ανθρώπους στη ζωή σου είναι ιδιαίτερα πολύτιμες και η αντίδραση σου στα σχόλια τους σε βοηθά να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Σήμερα και αύριο ενδιαφέρεσαι για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Τοξότης
Ο Ερμής διασχίζει τον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 11/6 ενισχύοντας το ενδιαφέρον σου και την προσοχή σου στις λεπτομέρειες, τη δουλειά, την υγεία και την επίλυση προβλημάτων. Οι μικρές δουλειές και τα καθήκοντα βρίσκονται σε μεγαλύτερη εστίαση. Είναι η καλύτερη στιγμή για να τακτοποιήσεις τη ζωή σου με σημαντικούς τρόπους, αλλά είναι ζωτικής σημασίας να αποφύγεις την υπερβολική σκέψη και την ανησυχία. Είναι πιθανό να ανακαλύψεις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους εργασίας και υγείας και να μάθεις νέους και βελτιωμένους τρόπους αναδιοργάνωσης της ζωής σου.

Αιγόκερος
Ο Ερμής διέρχεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου μέχρι τις 11/6 και είναι μια πολύτιμη διέλευση για να εξομαλύνεις τις συνομιλίες σου και να ενισχύσεις την ικανότητα σου να μεταδώσεις τα μηνύματα σου όπως θέλεις. Εκφράζεσαι με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και οι σκέψεις συχνά στρέφονται στην αναψυχή, την ψυχαγωγία, την αγάπη και την εύρεση τα χαράς σου. Σήμερα λεπτομέρειες που μπορεί να έχασες τις τελευταίες μέρες γεμίζουν τη συνείδηση σου, καθώς τα πράγματα προχωρούν, καθιστώντας αυτή ως κατάλληλη στιγμή για να δώσεις περισσότερη προσοχή σε ένα συγκεκριμένο τομέα ενδιαφέροντος.

Υδροχόος
Η εστίαση στην οικογένεια ή σε ένα πρακτικό έργο μπορεί να ανακουφίσει το άγχος σήμερα και αύριο ιδιαίτερα αν κόψεις τους περισπασμούς και συγκεντρωθείς σε ένα πράγμα και ένα βήμα τη φορά. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να φροντίσεις τις δουλειές σου και να ασχοληθείς με λεπτομέρειες που μπορεί να έχεις παραβλέψει στο παρελθόν. Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και θα συνεχίσει να επηρεάζει αυτόν τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 11/6. Οι επόμενες εβδομάδες μπορεί να είναι ιδιαίτερα απασχολημένες με τη ζωή στο σπίτι.

Ιχθείς
Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον τομέα της επικοινωνίας σου και τείνει να οξύνει και να βελτιώνει τις επικοινωνιακές και μαθησιακές σου δεξιότητες. Μπορεί να είσαι αρκετά απασχολημένη και έτοιμη να προχωρήσεις σε συγκεκριμένα έργα ή ιδέες. Θα μπορούσες επίσης να νιώσεις μια ισχυρή επιθυμία να μοιραστείς την ιστορία σου. Το μειονέκτημα είναι ότι το εύρος της προσοχής σου είναι λίγο μικρότερο από το συνηθισμένο κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Ωστόσο είναι μια εξαιρετική στιγμή για να λάβεις κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. Οι σταθερές ενέργειες του σήμερα μπορεί να είναι ανακουφιστικές.

tlife.