Τα ζώδια σήμερα 5 Απριλίου: Κριοί, οι φιλικές παρέες πρωταγωνιστούν και σήμερα

05 Απρ. 2023 - 10:36 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 5 Απριλίου: Κριοί, οι φιλικές παρέες πρωταγωνιστούν και σήμερα

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην εσωτερική πειθαρχία, στην αυτοσυγκράτηση και στην μεθοδικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για διεκπεραιώσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφωνίες και ουσιαστικές συζητήσεις.

 Οι σκέψεις θα είναι σοβαρές και οργανωμένες, εφικτές θα είναι οι βλέψεις, θα υπάρξει δυνατότητα για εφαρμογή και υλοποίηση. Με ώριμο τρόπο θα διαχειριστούν οι συνεργασίες και οι προτάσεις, τα δεδομένα και οι πληροφορίες θα επεξεργαστούν αναλυτικά. Οι ενέργειες θα είναι μεθοδικές και όχι σπασμωδικές, οι άμεσες προσεγγίσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας και της αυτοπεποίθησης, άμεσες θα είναι οι προσεγγίσεις που θα γίνουν τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή. Φεύγει η απογοήτευση και η ανασφάλεια, ανεβασμένο θα είναι το ηθικό, στις επιδιώξεις θα υπάρχει οργάνωση και μεθοδικότητα. Στον επαγγελματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για ουσιαστικές προσεγγίσεις, θα εμφανιστούν ευκαιρίες για προαγωγή και άμεση βελτίωση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, οι οξύθυμοι χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να ελέγξουν τα συναισθήματά τους, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η αντίδραση, ελλοχεύει κίνδυνος για εξάρσεις, ξεσπάσματα και θυμούς. Τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις, η επίμονη προσκόλληση στις προσωπικές απόψεις θα φέρει αρνητισμούς. Δυσκολία θα υπάρξει στη συνεννόηση και στην αποδοχή, προσοχή στα πείσματα και στις απότομες αντιδράσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι φιλικές παρέες πρωταγωνιστούν και σήμερα δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεφύγεις από τις όποιες εντάσεις και να απολαύσεις στιγμές χαλαρότητας και ξεγνοιασιάς. Προσοχή το απόγευμα καθώς παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν από την κακή διάθεση σου χωρίς επί της ουσίας λόγο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Οι ανασφάλειές έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν την πορεία σου σε σχέση με φιλοδοξίες που έχεις θέση. Αξιοποίησε τη συγκυρία για να κλείσεις εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να εκκρεμούν εδώ και καιρό. Η μέρα είναι ιδανική και θα αποδώσει σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο.

Οι ευχάριστες αναμνήσεις με το ταίρι σου δημιουργούν ένα όμορφο σκηνικό όπου απολαμβάνετε στον απόλυτο βαθμό. Φρόντισε να μην ανατρέψεις τα πράγματα το απόγευμα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο από το παρελθόν κυριαρχεί, όμως μπορεί να προκαλέσει εσωτερικές συγκρούσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, αφιέρωσε την ημέρα σε πνευματικές αναζητήσεις που πιθανά σε καλύπτουν και ανοίγουν μπροστά σου νέα μονοπάτια γνώσης. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον έρχονται με αιφνιδιαστικές προτάσεις για εξόδους, φρόντισε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που είναι αχρείαστες σε συζητήσεις που θα βρεθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να δρομολογήσεις με γνώμονα το μέλλον πιθανά επαγγελματικά βήματα που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις πρωτότυπες ιδέες και λύσεις που θα εντυπωσιάσουν. Φρόντισε όμως να είσαι ανοιχτός στη διαφορετική σκέψη και άποψη καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις φραστικές αντιπαραθέσεις και να έχεις μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα πράγματα.

Η καλή σου διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο να ξεφύγετε εσύ και το ταίρι σου από πιθανές εντάσεις. Μία ευχάριστη έκπληξη ή θα ανανεώσει τη σχέση σας για αυτό φρόντισε να τη δημιουργήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να προκύψει, προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να σας απομακρύνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
 Δίδυμε, νιώθεις έντονα την καχυποψία να κυριαρχεί και αυτό μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και τις σχέσεις με πρόσωπα σημαντικά στο περιβάλλον σου. Φρόντισε να μην εκδηλώσεις με ορμή απωθημένα που θα αιφνιδιάσουν και θα απογοητεύσουν τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους σε απασχολούν σήμερα και δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι προσπαθούν να σου επιβληθούν ή να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και την επιθετική σου διάθεση και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες.

Προσπάθησε να εκφράσεις ότι σε προβληματίζει στο ταίρι σου χωρίς να εκδηλώσεις με επιθετικότητα όποιες ανασφάλειες μπορεί να σου δημιουργούν ανησυχία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου ώστε να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλα αυτά που φοβάσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να εκφράσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση όλα αυτά που σε ικανοποιούν. Θα γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε παρέες όπου πρωταγωνιστεί η διασκέδαση και οι συζητήσεις για πνευματικά αντικείμενα που σου κεντρίζουν την προσοχή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις επαγγελματικές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ατενίζεις το μέλλον με σιγουριά. Πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να πρωταγωνιστήσουν και στην καριέρα καθώς οι συζητήσεις μαζί τους εξελίσσονται μοναδικά.

Εκφράζει με αμεσότητα τα συναισθήματά σου και αυτό είναι αρκετό για να ικανοποιήσει το ταίρι σου. Η χαρά και η αισιοδοξία κατακλύζει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσει έντονα συναισθήματα και θα δώσει την αίσθηση της περιπέτειες σε προσωπικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα εκτοξεύει την ψυχολογία και το κέφι σου στα ύψη. Προτάσεις από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και πιθανές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις τη δυνατότητα που σου δίνεται για εξαιρετική επικοινωνία και έκφραση αυτών που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στις συνεργασίες σου καθώς θα διαπιστώσεις ότι τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι έχουν διάθεση να σε καταλάβουν και να σε στηρίξουν.

Η επικοινωνία και η σύμπνοια κυριαρχεί στη σχέση σου. Είναι γεγονός ότι μπορείς να αντιληφθείς τι ζητάει το ταίρι σου από σένα, όπως με ευκολία συμβαίνει και το αντίστροφο. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς φαίνεται να σου κεντρίζει την προσοχή με τις πρωτότυπες σκέψεις και αντιλήψεις της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες βρίσκονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα. Βρίσκεις την δύναμη να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους σου και να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου την πραγματική σου άξια. Σε αυτό μπορούν να σε βοηθήσουν και πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού του περίγυρου που δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται στο απόγειο της καθώς δείχνεις με τον τρόπο σου τι μπορείς να καταφέρεις και ποιες είναι οι προοπτικές σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές συζητήσεις που θα σε ικανοποιήσουν με την εξέλιξή τους καθώς αναγνωρίζεται στο πρόσωπό σου η προσπάθεια και η εργατικότητα που δείχνει.

Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές σε κοινωνικές εκδηλώσεις με το ταίρι σου που θα σας γεμίσουν έντονα συναισθήματα και θα σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κατανόηση και η αισιοδοξία δημιουργεί μοναδικές προϋποθέσεις ένωσης για νέο πρόσωπο που θέλει να σε κατακτήσει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σε βοηθά να ξεπεράσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε αγχώνουν το προηγούμενο διάστημα. Η καλή επικοινωνία με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές όμως εσύ μπορείς να καταφέρεις να ξεπεράσεις ότι κι αν μπορεί να εμποδίσει το δρόμο σου καθώς βρίσκεις άμεσες λύσεις. Οι συζητήσεις στον εργασιακό χώρο είναι εποικοδομητικές αφού σου δίνουν την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει με έξυπνο τρόπο.

Σε απασχολούν πρακτικά πράγματα στη σχέση σου και μπορείς να ασχοληθείς με αυτά άκρως αποτελεσματικά καθώς υπάρχει άμεση κατανόηση και συνεννόηση από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα σου κεντρίσει την προσοχή με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που δείχνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις έντονα με πρόσωπο του περιβάλλοντός σου. Η διασκέδαση πρωταγωνιστεί και οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά, ιδιαίτερα σε ότι αφορά πνευματικά ζητήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζεται στα επαγγελματικά σου καθώς έχει στην αυτοπεποίθηση και τον απαραίτητο δυναμισμό. Μπορείς να επικοινωνήσεις σκέψεις και ιδέες για να καταπλήξεις τους πάντες. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δείξει τι μπορεί να καταφέρει εκφράζοντας αυτά που σκέφτεσαι και επιδιώκεις.

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου λειτουργούν ανανεωτικά στη σχέση καθώς δημιουργείται την ιδανική ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Ο ενθουσιασμός εναρμονίζεται μοναδικά με την σταθερότητα και αυτό σε ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου και μπορεί να σου προσφέρει πολλά σε πνευματικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σε βοηθά να εκδηλωθείς επικοινωνιακά με μεγαλύτερη ευκολία. Είσαι το κεντρικό πρόσωπο στις παρέες καθώς λειτουργείς ρεαλιστικά και δυναμικά εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Η διασκέδαση παίζει κυρίαρχο ρόλο μέσα στην ημέρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπορικά ζητήματα μπορεί να σε προβληματίσουν μέσα στην ημέρα, όμως έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολύ συμφέρουσες προτάσεις για συνεργασίες που πρέπει να αξιολογήσεις θετικά καθώς έχουν πολλά να σου δώσουν.

Μπορείς να εκδηλώσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι στο ταίρι σου αφού είναι βέβαιο ότι θα βρεις την κατανόηση και την τρυφερότητα που αποζητάς. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με το σκέρτσο και την προσωπικότητά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η διάθεση να εξομαλύνεις καταστάσεις μπορεί να βοηθήσει να λυθούν ζητήματα καθώς οι συμβουλές σου είναι πολύτιμες και αξιοποιούνται από τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές καθώς φαίνεται να προχωράτε με γοργά βήματα στην επίτευξη των στόχων σας. Οι ιδέες και τα επιχειρήματά σου πρωταγωνιστούν και δημιουργούν θετικές προϋποθέσεις για την επαγγελματική σου πορεία.

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν και να ξεπεράσεις τις όποιες εντάσεις έχουν δημιουργήσει ένταση στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα σε ενθουσιάσει λόγω της καλής συνεννόησης και κατανόησης που υπάρχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και να εκφράσεις με αμεσότητα σκέψεις και απόψεις που έχεις. Θα εντυπωσιάσεις και θα παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο με την αποφασιστικότητά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το ψυχικό σθένος και η αποφασιστικότητα σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον προσώπων που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου. Είναι γεγονός ότι θα πάρεις πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις σε σχέδια επαγγελματικού χαρακτήρα. Αυτό θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τα πρόσωπα που συνεργάζονται μαζί σου.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη σχέση και θα ενισχύσουν τα έντονα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο αισθησιασμός πρωταγωνιστεί σε νέα γνωριμία που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς πολύ καλά τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και σου δημιουργεί ανασφάλεια. Παράλληλα έχεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή να το ξεπεράσεις και σε αυτό θα σε στηρίξουν και πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός που θα σταθούν δίπλα σου για να σε στηρίξουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται σε οικονομικό επίπεδο καθώς μπορεί να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα για εσένα. Τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι έχουν θετική διάθεση και κατανόηση απέναντι σου και αυτό θα βοηθήσει στο να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τα ζητήματα που σε απασχολούν.

Ο συναισθηματισμός φορτίζει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, σου δίνει όμως και την ευκαιρία να γευτείς μοναδικές στιγμές πάθους με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η υπέροχα συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να δονήσει για τα καλά την ατμόσφαιρα.