Επικαιρότητα:

Έρωτας και Ζώδια – Αυτοί είναι οι χειρότεροι συνδυασμοί!

16 Απρ. 2023 - 21:20 | Ζώδια
Έρωτας και Ζώδια – Αυτοί είναι οι χειρότεροι συνδυασμοί!

Υπάρχουν κάποια ζευγάρια που καλύτερα να μην γνωρίζονταν ποτέ! Είναι η σχέση σου μέσα σε αυτά; 
Στον έρωτα δεν υπάρχουν κανόνες… εκτός κι αν αυτούς τους βάζουν τα άστρα! Μην μας παρεξηγήσεις, δεν λέμε πως δεν μπορείς να ερωτευτείς όποιον εσύ επιλέξεις. Όμως κάποιοι συνδυασμοί ζωδίων είναι απλά τοξικοί.

Ανακάλυψέ τους παρακάτω και μην πεις ότι δεν σε… προειδοποιήσαμε!
Κριός και Καρκίνος

Ο Κριός λατρεύει τις σβέλτες κινήσεις και επενδύει στο ρομάντσο της στιγμής. Ναι, είναι ο τύπος του “έρωτα με την πρώτη ματιά”. Τι συμβαίνει όμως όταν μπλέκει με τον Καρκίνο που είναι 100% συναισθηματικός και χρειάζεται χρόνο για να αναπτύξει εμπιστοσύνη και οικειότητα για κάποιον; Για τον Καρκίνο, ο έρωτας είναι έργο τέχνης και απαιτεί χρόνο και ενέργεια. Μέχρι λοιπόν να φτάσει στο σημείο της έκρηξης, ο Κριός έχει ήδη υποθέσει πως δεν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον και έχει περάσει στον επόμενο υποψήφιο… Αν ξεπεράσεις αυτό το σημείο, είσαι “safe”!

Ταύρος και Υδροχόος

Ο σταθερός και προβλέψιμος Ταύρος αγαπάει τους αργούς ρυθμούς και ιδίως σε ζητήματα της καρδιάς. Ο εικονολάστης και πρωτοποριακός Υδροχόος δεν θα αντέξει αυτό το “βιολί” και στην καλύτερη περίπτωση, θα βαρεθεί! Εκείνος ψάχνει κάποιον γεμάτο εκπλήξεις και νεωτερισμούς, κάτι που ο Ταύρος θα χαρακτήριζε χάσιμο ενέργειας και χρόνο. Αν υπάρξει μεταξύ τους πάθος είναι πιθανό πως η ασταθής φύση του Υδροχόου θα διαλύσει την ψυχική υγεία του Ταύρου ή απλά… θα χωρίσουν! 

Δίδυμος και Σκορπιός

Ο γυριστρούλης Δίδυμος μοιάζει να αλλάζει γνώμη συνεχώς κάτι που μπορεί να τρελάνει τον Σκορπιό που γεννιέται με μία ιδεολογία και με αυτήν πεθαίνει. Αν αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα, ο Σκορπιός δεν θα νιώσει ποτέ ασφαλής και, ακόμα κι αν διατηρήσει για καιρό τη σχέση, δεν θα την αφήσει ποτέ να στεριώσει ουσιαστικά. Από την άλλη, ο Δίδυμος περνάει όμορφα σε περιβάλλοντα που μεταβάλλονται ανάλογα με τις συνθήκες και δεν θα νιώσει ποτέ καλά με κάποιον που δεν αποδέχεται τη φύση τους.

Παρθένος και Ζυγός

Ο Παρθένος είναι ένα από τα πιο εγκεφαλικά και λογικά ζώδια. Γι’αυτό και ο λόγος τους μπορεί να γίνει συχνά ξύλινος και σκληρός. Ο Ζυγός είναι εξίσου εγκεφαλικός αλλά και ρομαντικός! Το αποτέλεσμα; Καταλαβαίνει τα πάντα απ’όσα ο σύντροφός του λέει, αλλά πληγώνεται βαθιά από την τεχνοκρατική του φύση. Ο πρώτος προχωρά μπροστά με έναν υγιή εγωισμό, ο δεύτερος λατρεύει να μελαγχολεί και να φοράει τα… ροζ του γυαλιά σε κάθε στραβή εξέλιξη. Τελικά ο Παρθένος βρίσκει τον Ζυγό αφελή και ο Ζυγός, τον Παρθένο γκρινιάρη.

Αιγόκερως και Τοξότης

Ο “καριερίστας” του ζωδιακού Αιγόκερως ξέρει τι θέλει και το κυνηγάει σαν να ήταν προαγωγή και αύξηση (το άκρον άωτον για τον ίδιο, δηλαδή). Από την άλλη ο Τοξότης είναι ο τυχοδιώκτης του ζωδιακού και βασίζεται στην καλή του τύχη περισσότερο απ’ότι στην σκληρή δουλειά. Πώς θα μπορούσαν αυτοί οι δυο να στεριώσουν ποτέ σε σχέση; Τα θεμέλια της κοσμοθεωρίας τους είναι εκ διαμέτρου διαφορετικά. Και κανείς από τους δυο δεν θα μπορούσε να συγχωρέσει τον άλλο για αυτό.

Λέων και Ιχθύς

Ο ευαίσθητος Ιχθύς είναι γεμάτος έμφυτη σοφία και συμπόνοια για όλα τα όντα. Ο Λέων από την άλλη ξεχυλλίζει εγωισμό και έχει αγάπη για το… κοπάδι του. Μόνο. Θα έρθει κάποια στιγμή που ο Ιχθύς θα κληθεί να υπερασπιστεί τον αγαπημένο του σε κάποια “μάχη”. Και τότε δεν έχει σημασία αν ο Λέων έχει δίκιο ή όχι. Όποιος κι αν είναι απέναντι, ο Ιχθύς απλά δεν θα πάρει θέση, δεν θα γίνει πολεμιστής για κανέναν. Είναι μονάχα… “πολεμιστής του Φωτός” και ο Λέων κάτι τέτοιους τους βλέπει άχρηστους!