Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 23 Απριλίου 2023

23 Απρ. 2023 - 11:08 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ακολουθώντας σήμερα τις υψηλότερες αξίες σου ή τις κατευθυντήριες αρχές σου αισθάνεσαι απόλυτα ικανοποιημένη, υπεύθυνη και χαρούμενη. Η διαίσθηση σου βρίσκεται στα καλύτερα της και μπορείς να λύσεις προβλήματα που σχετίζονται με τα εργασιακά και μάλιστα, δίνοντας τους μια διαφορετική προοπτική. Η δημιουργική σου πλευρά έρχεται στην επιφάνεια ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με την ηγεσία και τη διαχείριση. Αέρας ανανέωσης πνέει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου κι αν σήμερα δώσεις και προσοχή στα λεγόμενα του θα λάβεις πολύτιμες πληροφορίες. Εσύ που είσαι μόνη, η διάθεση σου για φλερτ και νέες γνωριμίες βρίσκεται στο κόκκινο.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων διευκολύνοντας τη συναισθηματική σου έκφραση. Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για τη σύνδεση σου  με τους άλλους, ειδικά αν επιλέξεις να αφήσεις τις ανησυχίες πίσω σου και να απολαύσεις τα θετικά vibes. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε το συστατικό που θα δώσει νόημα και χρώμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, αλλά και στη συναισθηματική σου ζωή γενικότερα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ευκαιρία να επιλέγεις εσύ πια και όχι να σε επιλέγουν. Η πιθανότητα μιας επανασύνδεσης και κατά πόσο θα έπρεπε να γίνει ίσως σε απασχολήσει.

Δίδυμοι
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου, να ασχοληθείς με προβληματικές καταστάσεις που σε βαραίνουν, να εκφραστείς και να δώσεις τις λύσεις στις οποίες σε οδηγεί το ένστικτο σου. Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σε φέρνει στο επίκεντρο και αυξάνει την ανάγκη σου για διασκέδαση και προσωπική απόλαυση. Εξαιρετική επίσης είναι και η ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία αυξάνουν τις πιθανότητες μιας νέας συναρπαστικής γνωριμίας.

Καρκίνος
Είναι ιδανική η μέρα για να βρεθείς με φίλους ή να κλείσεις σημαντικά ραντεβού. Είναι καιρός να πιστέψεις στα όνειρα σου και να προωθήσεις την ατζέντα και τα σχέδια σου. Ο ανταγωνισμός που υπάρχει στα εργασιακά φαίνεται να ξυπνά την επιθυμία σου για διάκριση και επιτυχία. Ακολούθησε το ένστικτο σου στις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις. Εμπιστεύσου απόψε τη φαντασία σου και κάνε πραγματικό και το πιο τρελό σενάριο που θα σε φέρει πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως είναι μια καλή μέρα για να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια μεγαλώνει κι αυτό σε κάνει να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένεια και το σπίτι. Πρόσθεσε όμορφες πινελιές στους προσωπικούς σου χώρους, ακόμα και στον επαγγελματικό σου χώρο. Βρες δημιουργικούς ακόμα και ευφάνταστους τρόπους για να ξεπεράσεις τους όποιους ενδοιασμούς σου. Άνοιξε την καρδιά σου στον ερωτικό σύντροφο σου και μίλησε του επιτέλους για τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Είναι σημαντικό για αυτόν να βεβαιωθεί ότι τον συμπεριλαμβάνεις σε αυτά. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απόψε να περάσεις όμορφα και διώξε απ’ το μυαλό σου τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Παρθένος
Αυτή η Κυριακή είναι μια υπέροχη μέρα για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους. Φαίνεται να είσαι σε θέση να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα και να κυνηγήσεις με πάθος τους επαγγελματικούς σου στόχους. Μπορείς να πείσεις και με τη δύναμη της πειθούς σου να αποκτήσεις ισχυρούς συμμάχους. Μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον ερωτικό σύντροφο σου θα βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά και να πάρετε αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν τηρούν τις προϋποθέσεις σου και μην φοβηθείς να ανεβάσεις ακόμα περισσότερο τα στάνταρ σου.

Ζυγός
Οι σημερινές περιστάσεις, συνθήκες και εισερχόμενες πληροφορίες σε βοηθούν να αισθανθείς πιο άνετα και πιο ασφαλής. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα στα εργασιακά και να προωθήσεις τη δουλειά και τα σχέδια σου. Άφησε το ένστικτο σου να αποφασίσει και ακολούθησε το πιστά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η μέρα με τον ερωτικό σύντροφο σου, μιας και αποφασίζεις να του ανοίξεις την καρδιά σου και να είσαι ειλικρινής μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, διασκέδασε, φλέρταρε και μέτρα τους θαυμαστές σου. Όσο για το πού πρέπει να χαρίσεις την καρδιά σου, αυτό είναι δική σου υπόθεση.

Σκορπιός
Ενδεχομένως σήμερα να αναλάβεις δράση και να διορθώσεις ή να αποβάλεις αυτά που σε κάνουν δυστυχισμένη ή σε προβληματίζουν. Η διαίσθηση κυριαρχεί του λόγου και για αυτό καλά θα κάνεις να την εμπιστευτείς με κλειστά μάτια, κυρίως για αποφάσεις που αφορούν στα επαγγελματικά. Είσαι ιδιαίτερα ελκυστική γι’ αυτό προκάλεσε τον σύντροφο σου που είναι αδύνατον να σου αντισταθεί ακόμα και στην πιο τρελή φαντασίωση σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες, αρκεί να το θέλεις. Νέες αλλά και παλιές γνωριμίες σου δίνουν τη δυνατότητα της επιλογής.

Τοξότης
Είναι ένα καλό timing και μια καλή μέρα για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρα, στα συναισθήματα και στη διαίσθησή σου. Βρίσκεις κίνητρα και τρόπους να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Ωστόσο σήμερα φρόντισε να εκμεταλλευτείς τη μέρα και να περάσεις καλά. Πρόσθεσε σασπένς στη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου. Μια ανανέωση τη χρειάζεται η σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τους φίλους σου και τις γνωριμίες που σου κάνουν αυτό το διάστημα.

Αιγόκερος
Με τη Σελήνη στον τομέα της φιλίας σου σήμερα είναι καιρός να πλησιάσεις τους ανθρώπους μέσω κοινών δραστηριοτήτων. Απόλαυσε τη μέρα σου και εμπιστεύσου την ενέργεια και την αποφασιστικότητα σου για να προχωρήσεις τα σχέδια σου ένα βήμα παρακάτω. Έχεις μια πρόσθετη δόση προσωπικού μαγνητισμού και ασκείς θετική επιρροή στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ.

Υδροχόος
Είσαι σήμερα διατεθειμένη να δώσεις τη βοήθεια σου σε αυτούς που τη ζητούν, καθώς και οι επικοινωνίες σου είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές και ωφέλιμες.  Ο λόγος σου έχει ισχύ και οι εμπειρίες σου σε έχουν κάνει σοφότερη. Είναι μια καλή στιγμή για να εξομολογηθείς και να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε αυτήν τη μέρα να την εκμεταλλευτείς. Ο μεγάλος έρωτας που ονειρεύεσαι βρίσκεται εκεί που πιθανά δεν μπορείς να φανταστείς.

Ιχθείς
Είσαι σε άριστη κατάσταση σήμερα για να διαμορφώνεις και να καταστρώνεις στρατηγικές, οι οποίες αφορούν στα μελλοντικά σχέδια σου. Μπορείς να συνεισφέρεις σε μια ομαδική προσπάθεια που αφορά σε ένα έργο και να οδηγηθείς σε νέες εμπειρίες. Είναι εύκολο να βρεις κοινά σημεία με τους άλλους, αλλά να μάθεις και τα μέγιστα απ’ τις διαφορές σας. Η διαίσθηση και οι ευαισθησίες σου σήμερα δίνουν μια άλλη διάσταση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις, αλλά και νέες  γνωριμίες σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένη.