Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Μάιος 2023: Πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιό σου

30 Απρ. 2023 - 12:27 | Ζώδια
Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Μάιος 2023: Πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιό σου

Και φτάσαμε στον Μάιο! Πώς θα είναι ο μήνας σου, σύμφωνα με την αστρολόγο του TLIFE, Λίτσα Πετρίδη; Για να αποκτήσεις μια συνολικότερη εικόνα, διάβασε το ζώδιο, αλλά και τον ωροσκόπος σου.

Κριός
Εδώ και λίγους μήνες ευεργετείσαι από τη θετική ενέργεια του Δία, που σου προσφέρει ευκαιρίες που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την καθημερινότητα σου ή να σε οδηγήσουν σε μια νέα αρχή. Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να χρησιμοποιήσεις όλα σου εφόδια και όλα τα οφέλη που σου προσφέρει το τυχερό αστέρι και η εξέλιξη. Αφιέρωσε χρόνο για να αδράξεις τις ευκαιρίες που σου έρχονται. Από την άλλη, για να κάνεις πιο συγκεκριμένους τους στόχους σου θα πρέπει να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις που σου επιβάλλουν οι ενέργειες που προέρχονται από το ζώδιο του Καρκίνου. Αν λοιπόν νιώθεις ότι χάνεις χρόνο μην απελπίζεσαι, γιατί δεν θα κρατήσει για πολύ. Τώρα είναι η ώρα να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες στα εργασιακά και την ενέργεια που κερδίζεις από τον Δία. Ωστόσο, αν δυσκολεύεσαι λίγο να ξεκινήσεις νέα πράγματα μην πανικοβάλλεσαι. Κάνε ένα συμβιβασμό και θα φτάσεις τους στόχους σου χωρίς να χάσεις πολύτιμο χρόνο. Η τύχη χαμογελά στον τομέα των οικονομικών σου, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα είσαι πιο προσεκτική από ότι συνήθως με τη διαχείριση των χρημάτων σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται ηρεμία και μια απόδραση από τη ρουτίνα. Το άλλο σου μισό θα σε ανταμείψει εκατονταπλάσια. Εάν είσαι μόνη, με τη Αφροδίτη στους Διδύμους, το φλερτ και οι έρωτες δίνουν και παίρνουν. Ωστόσο αν θέλεις να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση θα πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις.

 
Ταύρος
Οι ενέργειες που προέρχονται από τους Ιχθείς και τον Καρκίνο δίνουν νόημα στην ύπαρξη σου. Οι δεσμοί με αυτούς που μοιράζεσαι τις ίδιες αξίες γίνονται πιο ισχυροί. Ωστόσο λείπει αυτό το μικρό κάτι που κάνει ένα υπέροχο σύνολο. Ο Δίας θα μεταφερθεί στο δικό σου ζώδιο από τις 17 και η εξέλιξη σου θα προωθηθεί μαζί με την προσωπική σου επέκταση. Θα σου δώσει ευκαιρίες που θα σε επαναφέρουν στον σωστό δρόμο ή θα αποκαταστήσουν την ισορροπία που έχει διαταραχθεί. Αυτόν τον μήνα η σύνοδος του Δία με τον Ερμή επαναφέρει την καλοσύνη, τον σεβασμό και την ευκολία στην καθημερινότητα σου. Ωστόσο από τις 21, με τον Άρη στον Λέοντα, συμφώνησε να συνεργαστείς, γιατί μπορείς να κερδίσεις περισσότερα απ’ όσα νομίζεις. Τα πράγματα στον τομέα των επαγγελματικών και οικονομικών σου γίνονται όλο και καλύτερα και από τις 17 η τύχη αρχίζει να σου χαμογελά. Οι πολυαναμενόμενες ευκαιρίες, σου παρουσιάζονται χάρη σε ανθρώπους που γνωρίζεις εδώ και καιρό. Αν λοιπόν ένας από αυτούς σου κάνει μια συναρπαστική πρόταση, ρίξε μια προσεκτική ματιά γιατί έχει όλες τις δυνατότητες να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου. Επίσης από τις 21 μην ξενερώνεις κάποιον με το πρόσχημα ότι τον βρίσκεις επιφανειακό. Η σχέση με τον αγαπημένο σου και η εξέλιξη της σε καθησυχάζει και γίνεστε ο ένας για τον άλλον ο βράχος που χρειάζεται ο καθένας από την πλευρά του. Εάν είσαι μόνη, για να λειτουργήσει η μαγεία, σκέψου τις προηγούμενες εμπειρίες σου και μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη.

Δίδυμοι
Αυτόν τον μήνα ο Δίας ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Κριού. Έχεις λοιπόν μέχρι τις 16 για να αξιοποιήσεις ευκαιρίες και να γεμίσεις το βιβλίο των επιλογών και ευκαιριών σου. Τότε είναι η ευκαιρία με την υποστήριξη του Άρη στον Λέοντα και του Ήλιου στους Διδύμους, που θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς όλα τα οφέλη. Αν και σε ενθαρρύνουν οι δυναμικές ενέργειες, αφιέρωσε χρόνο για να σκεφτείς και να ζυγίσεις τα πράγματα. Ταξινόμησε όλα όσα έχεις μαζέψει για να διατηρήσεις μόνο ότι είναι ρεαλιστικό και εφικτό. Μην ξεχνάς ότι οι παραφωνίες του Κρόνου σε ακολουθούν στενά. Δεν είναι εκεί για να σε κάνουν να δυστυχείς… το αντίθετο. Σου έβαλαν μπαστούνια στους τροχούς για να σε αποτρέψουν από το να ξεκινήσεις σχέδια που δεν θα σε εξυπηρετούσαν. Μετά τις 17 μπορείς να τακτοποιήσεις τα όσα έχεις αναλάβει στα εργασιακά και μόλις το κάνεις αυτό θα μπορέσεις ευκολότερα να εστιάσεις στα βασικά, μελλοντικά σχέδια σου. Μην είσαι άπληστη με τα χρήματα και προσπάθησε να περιορίσεις τη γενναιοδωρία σου για να μην βρεθείς για μια ακόμη φορά σε δύσκολη θέση. Για να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου προσπάθησε να καθησυχάσεις τις ανησυχίες του αγαπημένου σου. Εάν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό για το αν θέλεις να ζήσεις μέσα σε μια μόνιμη σχέση. Να είσαι βέβαιη πως ευκαιρίες θα υπάρξουν.

Καρκίνος
Σταδιακά οι ενέργειες που δέχεσαι από τον Δία στον Κριό μειώνονται και εξαφανίζονται μέχρι τις 16. Από τις 17 η ζωή σου ξεκινά ξανά δεχόμενη θετικά vibes που προέρχονται από τον Δία στον Ταύρο. Η θετική και εποικοδομητική όψη που συνδέει τη μια πλευρά με τον Κρόνο στους Ιχθύες και την άλλη με τον Άρη στον Καρκίνο, προμηνύει ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Η αίσθηση ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σου εξαφανίζεται. Αντικαθίσταται από την αίσθηση ότι έχεις ένα τυχερό αστέρι πάνω από το κεφάλι σου. Σε αυτήν την ατμόσφαιρα κατανόησης, καλού χιούμορ και τύχης, η ύπαρξη σου παίρνει άλλη διάσταση. Σου ανοίγονται άλλες προοπτικές που θα σου επιτρέψουν να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες σου. Λίγες μέρες ακόμη για να αντέξεις το άγχος του Δία στον Κριό και μετά θα μπορέσεις να αναπνεύσεις. Από τις 17 ήδη θα νιώσεις καλύτερα, χάρη σε ένα χαρούμενο συνδυασμό περιστάσεων. Οι δυσκολίες και οι εντάσεις περνούν στο παρελθόν. Θα ανακαλύψεις ξανά την ευχαρίστηση να εκπληρώνεις τις υποχρεώσεις σου σε μια ατμόσφαιρα όπου κυριαρχεί η κατανόηση, η ανάπτυξη και η γαλήνη. Από οικονομικής πλευράς θα πρέπει να παραμείνεις λογική με τα έξοδα και τις σπατάλες, προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Οι καθησυχαστικές επιδράσεις του Ερμή αποκαθιστούν το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η Αφροδίτη αναβιώνει τα συναισθήματα και έτσι μετά τις 16 μπορείς να κάνεις προτάσεις στο άλλο σου μισό χωρίς να μπορεί να σου αρνηθεί. Εάν είσαι μόνη, τα άστρα σε φιλικά ζώδια για σένα σου επιφυλάσσουν νέους έρωτες που πιθανά που να σε εκπλήξουν.
 
Λέων
Μέχρι τις 16 ο Δίας στον Κριό συνεχίζει να σου προσφέρει ευκαιρίες που έχουν σκοπό να διευρύνουν το πεδίο δράσης σου. Τότε ο τυχερός πλανήτης ενώνει τον Ουρανό, τον Ερμή και τον Ήλιο στον Ταύρο. Αυτή η μεταφορά μπορεί να σου φανεί λίγο σκληρή, γιατί σίγουρα θα σταματήσει αυτήν την όμορφη παρόρμηση που σε ωθεί να αλλάξεις αυτό που δεν σε εξυπηρετεί πια. Αντί να τα παρατάς ή να επαναστατείς ενάντια στις αποτυχίες, κάνε ένα βήμα πίσω. Επωφελήσου από τις καθυστερήσεις για να τελειοποιήσεις αυτό που σου έχει προταθεί τελευταία. Φρόντισε, αφού μπορείς, τα έργα σου να γίνουν αποδεκτά από αυτούς που τα απορρίπτουν. Για να το κάνεις αυτό με μεγαλύτερη επιτυχία δώσε τους χρόνο αντί να συμπεριφέρεσαι σαν να ήταν μια ολοκληρωμένη συμφωνία. Όσο περισσότερο ακούς τις απόψεις των άλλων τόσο περισσότερο θα είσαι στον σωστό δρόμο. Εκμεταλλεύσου το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα για να τακτοποιήσεις εργασιακές υποθέσεις, καθώς το κλίμα κατόπιν γίνεται λίγο περίπλοκο. Συγκέντρωσε τις θετικές σου ενέργειες και βρες λύσεις στα όσα νιώθεις να λειτουργούν σαν τροχοπέδη στα σχέδια σου. Εάν ένα έργο ή μια επιδίωξη σταματήσει την εξέλιξη της, άδραξε την ευκαιρία για να κάνεις κάποιες αλλαγές. Με τον τρόπο αυτόν θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα και την επιτυχία. Από οικονομικής πλευράς, αν και η καθημερινότητα είναι εξασφαλισμένη, αυτή η περίοδος δεν είναι ευνοϊκή για σημαντικές επενδύσεις. Αν θέλεις να διατηρήσεις τη μαγεία στη σχέση με τον αγαπημένο σου δεν θα πρέπει να χαλαρώνεις λεπτό. Εάν είσαι μόνη, όσο ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεις το άλλο σου μισό.

Παρθένος
Ο Κρόνος συνεχίζει ενδεχομένως να σε πιέζει λίγο, ενώ προσπαθεί να σου ανοίξει ένα καινούριο όραμα ζωής. Ως αποτέλεσμα, μερικές φορές αισθάνεσαι καλά και άλλες αποθαρρύνεσαι. Λάβε λοιπόν την καλοπροαίρετη και ρεαλιστική υποστήριξη των ενεργειών που προέρχονται από τον Ταύρο και τον Καρκίνο. Σε βοηθούν να βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του Κρόνου. Σου φέρνουν αυτήν τη σταθερότητα που σε σώζει από τη λήψη κακών αποφάσεων. Ωστόσο μια προνοητική βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη. Την ενσαρκώνει ο Δίας, ο τυχερός πλανήτης και η εξέλιξη που εγκαθίσταται στον Ταύρο στις 17/5. Ανοίγεται η πόρτα σε νέες δυνατότητες που γίνονται αισθητές εδώ και αρκετό καιρό. Μια μικρή βοήθεια στα εργασιακά δεν θα σε βλάψει, το αντίθετο μάλιστα. Αν θέλεις να αλλάξουν τα πράγματα, τώρα είναι η ώρα να είσαι σε επιφυλακή για το τι συμβαίνει γύρω σου. Αν λοιπόν κάποιος σου κάνει μια συναρπαστική προσφορά, σκέψου το σοβαρά. Από οικονομικής πλευράς τα χρήματα και τα μικρά δώρα καταπραΰνουν τις συγκρούσεις, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να σπάσεις τον κουμπαρά σου. Να είσαι γενναιόδωρη, αλλά με μέτρο. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να είναι λίγο βαριά, αλλά να είσαι βέβαιη πως τίποτα δεν έχει χαλάσει. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες και να εκφράσεις την αγάπη σου. Εάν είσαι μόνη, τα άστρα γίνονται ισχυρός σύμμαχος σου και σου προετοιμάζουν εκπλήξεις.

Ζυγός
Αυτόν τον μήνα η κατάσταση είναι λίγο περίπλοκη, αλλά δεν είναι και τόσο άσχημη. Οι έμφυτες δυσκολίες σου για να πάρεις μια απόφαση ενισχύονται. Δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και μπροστά στο πρώτο εμπόδιο έχεις την τάση να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Για να αποφύγεις αυτά τα ψυχικά σκαμπανεβάσματα, μπορείς να βασιστείς στις ενέργειες που προέρχονται από τους Διδύμους και τον Λέοντα. Σε βοηθούν να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις περισσότερα όπλα από ότι νομίζεις. Σε βοηθούν επίσης να γνωρίσεις ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να σε στηρίξουν. Μέχρι τις 20 η ικανότητα σου να παίρνεις αποφάσεις στα εργασιακά δέχεται σοβαρό πλήγμα. Αν διστάσεις πολύ, αυτό που έχεις αναλάβει θα καταρρεύσει. Αν και δεν είναι στη φύση σου, πάρε το κουράγιο σου και εμπιστεύσου το μυαλό και τα δυο σου χέρια και πάρε μια απόφαση. Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρέσεις ένα αγκάθι από την πλευρά σου και θα δεις πιο καθαρά κάποια πράγματα. Από οικονομικής πλευράς, αν χρειάζεσαι περισσότερα χρήματα απ’ το συνηθισμένο, στα τέλη του μήνα μπορείς να τα αποκτήσεις. Η αποχώρηση του Δία από το ζώδιο του Κριού καταπραΰνει τις συγκρούσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου. Από την άλλη οι παρορμήσεις που προέρχονται από το ζώδιο του Καρκίνου ξυπνούν παλιά παράπονα. Επιδίωξε μικρές αποδράσεις με τον αγαπημένο σου και ευχάριστες δραστηριότητες προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες και το καλό κλίμα. Εάν είσαι μόνη, αυτόν τον μήνα φαίνεται να προκύπτουν πολλές νέες γνωριμίες στη ζωή σου, όμως αν χρειάζεσαι κάτι πιο σταθερό και μόνιμο θα πρέπει να περιμένεις ευνοϊκότερες μέρες και διαστήματα.

Σκορπιός
Από τον περασμένο μήνα οι δυσκολίες στις σχέσεις που προέρχονται από τον Ουρανό και τον Ερμή στον Ταύρο, σηματοδοτούν ότι θα υπάρξει αλλαγή η οποία πραγματοποιείται στις 17 με τη μεταφορά του Δία στο ζώδιο του Ταύρου. Με απροσδόκητες ευκαιρίες αυτόν τον μήνα μπορείς να αλλάξεις και να βελτιώσεις τις καταστάσεις που σε απασχολούν. Για να πετύχεις αυτό το μικρό θαύμα, αφιέρωσε χρόνο για να μελετήσεις αυτό που σου προτείνεται. Επίσης να είσαι πιστή στις συνήθειες σου και στις υποχρεώσεις σου παραμένοντας διακριτική ως προς τα έργα σου. Από τις 21 με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, παρακολούθησε προσεκτικά τι λάμπει και τι αξίζει τον κόπο, αντί να το απορρίψεις. Η πολυαναμενόμενη εξέλιξη στα εργασιακά αρχίζει να δίνει τα πρώτα της σημάδια. Ωστόσο η απόφαση είναι δική σου. Αν το επιθυμείς, η τρέχουσα κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά, αλλά μόνο αν συμφωνήσεις να εργαστείς ομαδικά. Επομένως μάθε να ακούς καλά τις προτάσεις και τις ευκαιρίες που σου δίνονται και κατόπιν αποφάσισε αν θα δεσμευτείς ή όχι. Στα οικονομικά, γύρω στις 5, μην μπερδεύεις τις ταμειακές εισπράξεις με τα έξοδα. Με τις ενέργειες που προέρχονται από τον Ταύρο, η αρμονία δεν είναι πάντα εύκολο να διατηρηθεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η άφιξη του Δία μπορεί να τακτοποιήσει τα πράγματα όσο και να τα περιπλέξει. Εάν έχεις να του κάνεις κάποια παράπονα μπορείς να τα πεις με ευγενικό τρόπο. Εάν είσαι μόνη, ξεκινώντας από τις 21 ο Άρης σε προκαλεί και θα μπορούσες να συναντήσεις κάποιον σημαντικό ή μια ήδη υπάρχουσα γνωριμία να γίνει πιο επίσημη.

Τοξότης
Με τον Δία στον Κριό εξελίσσεσαι μέσα σε μια ατμόσφαιρα που σου αρέσει και σου ταιριάζει. Η μεταφορά του ωστόσο στο ζώδιο του Ταύρου θα γίνει αισθητή, γιατί ο ρυθμός θα γίνει πιο αργός και λιγότερο ενθουσιώδης. Από τις 17, αν θέλεις να διατηρήσεις την ίδια πορεία θα χρειαστεί να προσαρμοστείς σε γεγονότα και συνθήκες ακόμα κι αν δεν σε βολεύουν. Ωστόσο, μόλις ο κυβερνήτης σου εισέλθει στον 6ο οίκο σου που εστιάζεται στην ευθύνη, η ικανότητα σου να εξυπηρετείς τους άλλους θα επεκταθεί όπως και η ικανότητα σου να είσαι πιο παραγωγική από μόνη σου. Στις 21, το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα επαναφέρει την αισιοδοξία και τη σιγουριά που ανατρέπει τα εμπόδια. Σε ενθαρρύνει να αλλάξεις τακτική για να διατηρήσεις ή να ανακτήσεις την ευημερία σου. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στις 19, είναι η τέλεια στιγμή για να εφαρμόσεις μερικές χαρούμενες και υγιείς συνήθειες που θα σε κρατήσουν προσγειωμένη. Μιλώντας για την ερωτική σου ζωή ο Άρης από τις 21 αυξάνει τη διάθεση σου για περιπέτεια και την επιθυμία να δοκιμάσεις νέα πράγματα με τον αγαπημένο σου, που θα επαναφέρουν το πάθος στο κρεβάτι σας. Εάν είσαι μόνη, οι περιπέτειες και το φλερτ μέσα από τον χώρο της δουλειάς ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου, ωστόσο σου δίνεται και η δυνατότητα να ξεπεράσεις μια παρεξήγηση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος και να κάνετε μια καινούρια αρχή.

Αιγόκερος
Οι ταραχώδεις ενέργειες του Κριού χάνουν την ένταση τους και από την άλλη αυτές που προέρχονται από τον Ταύρο ανακτούν την εξουσία. Όλα αυτά επιβεβαιώνονται από τις 17 με τη μετακίνηση του Δία στον Ταύρο, ανακοινώνοντας της επιστροφή της ευκολίας. Τα επίπεδα της υπομονής σου εκτοξεύονται, είσαι περισσότερο διατεθειμένη να συζητήσεις και να βρεις λύσεις και νέα κίνητρα, καθώς οι αποφάσεις διέπονται περισσότερο από τη λογική. Για αυτό μπορείς να ηρεμήσεις, μιας και οι ευκαιρίες που εμφανίζονται δεν είναι πλέον από πηγές ανυπομονησίας και έντασης. Το να δίνεις υποσχέσεις κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων εβδομάδων δεν είναι η καλύτερη ιδέα, αλλά δεν είναι κακό να διασκεδάσεις και να συλλέξεις πληροφορίες, έτσι ώστε τα βήματα σου στη συνέχεια να είναι σταθερά προοδευτικά. Από οικονομικής πλευράς στο τέλος του μήνα το εισόδημα σου αυξάνεται ταχύτατα. Έτσι μπορείς να προσφέρεις πράγματα στον εαυτό σου που σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένη. Θέλεις και μπορείς να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο σου, κάτι που θα ευνοήσει τη σχέση σας. Απλά να θυμάσαι πως πρέπει να κάνεις κοπλιμέντα και όχι συστάσεις. Μετά από μια περίοδο αστάθειας, αν είσαι μόνη, τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Τα πηγαίνεις καλύτερα με τον εαυτό σου, αναγνωρίζεις το τι πραγματικά θέλεις και προς ποια κατεύθυνση να βαδίσεις. Το πιθανότερο είναι να θελήσεις να προχωρήσεις μπροστά και να αποκοπείς εντελώς από το παρελθόν.

Υδροχόος
Αν και η πρόοδος σου είναι αργή, με τον Δία στο ζώδιο του Κριού αρπάζεις τις ευκαιρίες. Σου δίνει θέληση για να μην αποθαρρύνεσαι μπροστά σε εμπόδια και αναποδιές. Υποστηριζόμενη από την Αφροδίτη μέχρι τις 7, νιώθεις άνετα παντού και με όλους και η τύχη νιώθεις ότι σου χαμογελά. Με τη μεταφορά του Δία στο ζώδιο του Ταύρου στις 17 η ατμόσφαιρα αλλάζει. Οι άνθρωποι ή οι υποχρεώσεις σου γίνονται πιο απαιτητικοί. Επωφελήσου ωστόσο από αυτές τις συνθήκες για να εντοπίσεις ποιο είναι το λάθος και να το διορθώσεις. Από τις 21 με τον Άρη στο Λέοντα αντιδρώντας με θετικό τρόπο οι εντάσεις και οι αρνήσεις θα υποχωρήσουν. Εάν είσαι πραγματίστρια στα εργασιακά όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν όλα θα πάνε καλά. Αν παλεύεις να επιβάλλεις τα ιδανικά σου να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις κάποιες απογοητεύσεις. Επιδιώκοντας έναν στόχο τη φορά να είσαι βέβαιη πως θα βγεις κερδισμένη. Τα οικονομικά ίσως νιώσεις λίγο να σε στενεύουν, όμως αυτό οφείλεται περισσότερο στις δικές σου ανασφάλειες. Ίσως χρειαστεί κάποια προσπάθεια από μέρους σου προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη συναισθηματική σου ζωή. Με τις αστρικές παραφωνίες ίσως να υπάρξουν κτητικότητα, ζήλιες και μομφές από τον ερωτικό σύντροφο σου. Αφουγκράσου το ένστικτο σου και κάνε λίγο πίσω όταν επιβάλλεται. Εάν είσαι μόνη, συναντάς πολλούς ανθρώπους αλλά όχι κάτι σταθερό. Γι’ αυτό δώσε μεγαλύτερη βαρύτητα και έμφαση στη φροντίδα του εαυτού σου. Αποδέξου τα πάντα με χαμόγελο και κράτησε μόνο ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλά έστω και περιστασιακά.

Ιχθείς
Χάρη στις καθησυχαστικές και καλοπροαίρετες ενέργειες του Ταύρου και του Καρκίνου, οι σχέσεις σου βρίσκουν ξανά το νόημα τους και την ειλικρινή προέλευση τους. Οι άνθρωποι που έχουν φύγει θα μπορούσαν να επιστρέψουν σε σένα. Από τις 17 η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο του Ταύρου δίνει συνέπεια στις προτάσεις που οδηγούν τις ανταλλαγές σου εδώ και μερικές εβδομάδες. Σε ενθαρρύνει να τα μελετήσεις πιο προσεκτικά και αν συμφωνείς σε προτρέπει να τα αποδεχτείς. Ο τυχερός πλανήτης σου προσφέρει εξέλιξη, βελτίωση, περισσότερη ασφάλεια και άνεση στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Οι εργασιακές σου ικανότητες και προσφορές αναγνωρίζονται και κάποιοι καυχιούνται για τα ταλέντα σου. Όσο περνούν οι μέρες, οι στόχοι σου γίνονται πιο συγκεκριμένοι και οι προτάσεις που δέχεσαι είναι δελεαστικές. Σκέψου τα σοβαρά όλα αυτά και κάνε τις σωστές επιλογές. Από οικονομικής πλευράς αυτός ο τομέας πηγαίνει αρκετά καλά, γιατί αντικατοπτρίζει όλες τις προσπάθειες που έχεις κάνει για να φτάσεις εκεί που ήθελες. Ανακτάς τον έλεγχο της συναισθηματικής, ερωτικής σου ζωής μετά τις 7 του μήνα. Δείχνεις κατανόηση στον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό σας φέρνει πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, περιβάλλεσαι από ανθρώπους που είναι γεμάτοι καλές προθέσεις απέναντι σου, αλλά ίσως κάποιες προσωπικές ανασφάλειες σου που σχετίζονται με το παρελθόν να σε μπερδεύουν λιγάκι.

.tlife