Δύσκολος προβλέπεται ο Μάιος για αυτά τα ζώδια

02 Μαίου 2023 - 13:21 | Ζώδια
Δύσκολος προβλέπεται ο Μάιος για αυτά τα ζώδια

Μπορεί ο Μάιος να είναι μήνας αισιόδοξος, με θετική αύρα και να μας γεννά τάσεις για ανανέωση, τα παρακάτω ζώδια δεν θα τον ζήσουν έτσι – τουλάχιστον για φέτος. Ο Δίας είναι ιδιαίτερα ενεργός αυτόν τον μήνα και παρά το ότι μπορεί να μας οδηγεί σε θετικά μονοπάτια, ενισχύει και τις αρνητικές καταστάσεις. Ο Δίας περνά στον Ταύρο και σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ο οποίος κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο. Αυτές οι διελεύσεις, ενδεχομένως, να επηρεάσουν ιδιαιτέρως τρία ζώδια. Εκείνο που μπορούμε να περιμένουμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι η καταιγίδα πριν από την ησυχία. Τώρα παίρνουμε τα μεγάλα μαθήματα, και αν θέλουμε να φτάσουμε στην άλλη πλευρά, πρέπει να αποδεχτούμε αυτό το μονοπάτι που μας οδηγεί στους στόχους μας.

 
Ξεκινά η εποχή του Ταύρου και αυτό θα μπορούσε να σημαίνει επίσης περισσότερο πείσμα και ξεροκεφαλιά. Είναι στο χέρι μας το πώς θα πορευτούμε υπό αυτές τις συνθήκες, αν και για τα παρακάτω τρία ζώδια τα πράγματα φαίνονται ιδιαιτέρως δυσοίωνα.

Καρκίνος
Η υπερβολική ευαισθησία σας δεν πρόκειται να σας φανεί χρήσιμη αυτόν τον μήνα. Ωστόσο, μπορεί να επιστρατεύσετε το πείσμα σας για να καταφέρετε κάτι που θέλετε, αν και δεν είναι απαραίτητα αποτελεσματικό αυτό. Αντί να απομακρύνετε τον εαυτό σας από τις ευθύνες του, καλύτερα δείξτε ωριμότητα και αντιμετωπίστε τις. Να θυμάστε ότι οι παθητικοεπιθετικές συμπεριφορές είναι ψυχοφθόρες τόσο για εσάς όσο και για τους αγαπημένους σας. Ο Μάιος έρχεται για να σας διδάξει ότι μεγαλώνετε και θεραπεύεστε. Προσπαθήστε να μην αντιστέκεστε στις αλλαγές και αφήστε τις να σας οδηγήσουν στην ανάπτυξη. Από το δεύτερο μισό του μήνα, οπότε και ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία ίσως νιώσετε ότι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν, πράγμα που θα σας βοηθήσει να επανέλθετε σε έναν πιο φωτεινό δρόμο.

Σκορπιός
Ο Δίας στον Πλούτωνα θα σας κάνει να σκέφτεστε τα χειρότερα για τον εαυτό σας, καθώς φαίνεται να έχετε ξεθάψει κάποια παλιά πληγή και τώρα το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε είναι πώς τη δημιουργήσατε. Πώς κάνατε αυτό το τρομερό πράγμα, και πώς πρέπει να πληρώσετε για το λάθος σας. Συνήθως δεν σας αρέσει να κατηγορείτε τον εαυτό σας για τίποτα, αλλά η ενοχή φαίνεται να κυριαρχεί τις πρώτες δύο εβδομάδες του Μαΐου. Το καλό είναι ότι διαλύεται έπειτα από λίγο, ειδικά όταν ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία από τις 14 του μήνα και μετά. Είναι στο χέρι σας να φτια΄ξετε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σας, να δώσετε τις σωστές προτεραιότητες, να βελτιώσετε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και γενικότερα, να μη φοβηθείτε να κάνετε μια νέα αρχή, εκεί που φαίνεται να είναι η ιδανικότερη λύση.

 
Αιγόκερως
Αυτό που σας εκνευρίζει περισσότερο αυτόν τον μήνα είναι πως όλοι δείχνουν ξέγνοιαστοι και χαλαροί, ενώ εσείς νιώθετε απογοήτευση, κυρίως στα ερωτικά σας. Έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα πράγματα αυτόν τον μήνα, αν και μοιάζει περισσότερο να λυπάστε τον εαυτό σας – πράγμα που δεν παραδέχεστε σε κανέναν. Ο Δίας περνά στον Ταύρο στις 17 και αυτό σημαίνει ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο στις καθημερινές σας δραστηριότητες, ότι δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις όσον αφορά στο μέλλον και ότι καταλαβαίνετε καλύτερα τους όποιους κινδύνους στις συνεργασίες σας.

.marieclaire.