Επικαιρότητα:

Αυτό το ΣΚ τα ζώδια μπαίνουν σε νέες περιπέτειες: Ποια επηρεάζονται περισσότερο

10 Μαίου 2023 - 12:22 | Ζώδια
Αυτό το ΣΚ τα ζώδια μπαίνουν σε νέες περιπέτειες: Ποια επηρεάζονται περισσότερο

Αν και η εποχή του Ταύρου είναι συνήθως μια εποχή για να δοθεί προτεραιότητα στην ικανοποίηση, την άνεση και τη σταθερότητα, αυτή τη φορά, ήταν πολύ δύσκολο να διατηρήσετε μια σταθερή αντίληψη για τη μονιμότητα. Με τις διαδοχικές εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή, είναι σωστό να πούμε ότι η ασφάλεια ήταν πολύ στον αέρα για όλους.

Η χαλάρωση και η κλίση στις απολαύσεις της ζωής δεν είναι τόσο εύκολο όταν αυτό που είναι οικείο και άνετο φαίνεται να είναι αβέβαιο, αλλά ευτυχώς, καθώς τελειώνει ο ανάδρομος Ερμής την άνοιξη του 2023, κάθε ζώδιο θα βιώσει μερικές πρωτοποριακές επιφάνειες όταν πρόκειται να δημιουργήσει παρατεταμένη ικανοποίηση.

Αν και αυτό το ανάδρομο είναι πιθανό να σας απωθήσει από τη ζώνη άνεσής σας, σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία.Η ασφάλεια έχει σκοπό να σας προσφέρει ψυχική ηρεμία, όχι να σας κρατά στάσιμους!

Κριός (20 Μαρτίου - 20 Απριλίου)
Η οικονομική σταθερότητα είναι στο μυαλό σας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, και θα αποκτήσετε επιτέλους τη διαύγεια που αναζητούσατε σχετικά με τους πόρους και τα περιουσιακά σου στοιχεία. Καθώς ο ανάδρομος Ερμής φτάνει στο τέλος του, θα μπορείτε να πάρετε ξεκάθαρες αποφάσεις σχετικά με το πώς να ασφαλίσετε αποτελεσματικά τα απαραίτητα.

 
Ταύρος (20 Απριλίου - 21 Μαΐου)
Ήταν ένας χαοτικός μήνας για σένα, Ταύρε, αλλά αποκτάς επιτέλους την απαραίτητη διαύγεια γύρω από την επιθυμία σου για σταθερή ευκολία και άνεση. Εξετάστε τα σχέδιά σας για τον εαυτό σας και την εικόνα σας ενώ επιτέλους έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς θέλετε να απεικονίσετε τον εαυτό σας στον κόσμο γύρω σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Στις 14 Μαΐου, ο Ερμής, ο κυβερνήτης του χάρτη σας, θα σταθεί επιτέλους απευθείας στον Ταύρο, κλείνοντας πολλές από τις εσωτερικές συζητήσεις που έχετε με τον εαυτό σας. Είστε κάποιος του οποίου οι τροχοί γυρίζουν πάντα, αλλά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου από τις 21 Απριλίου, έχετε ενθαρρύνει να επιβραδύνετε ορισμένες από τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

Καρκίνος (20 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η κοινότητα και οι φιλίες σας αντιμετωπίζουν κάποια αναδιάρθρωση τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά στις 14 Μαΐου, θα συναντήσετε κάποια σαφήνεια σχετικά με τα είδη των ανθρώπων με τα οποία θέλετε να περιβάλλεστε. Αν και αυτό το ανάδρομο μπορεί να έχει προκαλέσει κάποιες δύσκολες συζητήσεις στις κοινωνικές σας ομάδες, μπορείτε τώρα να προχωρήσετε με μια πιο ξεκάθαρη κατανόηση του τι χρειάζεστε από τους ανθρώπους γύρω σας για να αισθάνεστε ασφαλείς και ικανοποιημένοι.

Λέων (21 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η σύγχυση που έχετε βιώσει όταν πρόκειται για επαγγελματικές αναζητήσεις θα αρχίσει επιτέλους να υποχωρεί. Ενώ ορισμένα από τα σχέδιά σας για τη δουλειά μπορεί να χρειάστηκε να τεθούν σε αναμονή τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ερμής θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε σε ορισμένες από αυτές τις προσπάθειες. Η αποτελεσματική επικοινωνία με συναδέλφους ή συναδέλφους θα πρέπει επίσης να είναι ευκολότερη τώρα, γι' αυτό μη διστάσετε να μοιραστείτε τις στρατηγικές ή τις σκέψεις σας για την καριέρα σας με τους ανθρώπους γύρω σας - θα είναι όλοι αυτιά.

 
Παρθένος (22 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Στις 14 Μαΐου, ο Ερμής θα δημιουργήσει κάποια σύγχυση γύρω από τις προοπτικές σας. Εάν δεν ήσασταν σίγουροι για το πού βρίσκεστε, ο ανάδρομος Ερμής που πλησιάζει στο τέλος του θα σας φέρει την απαραίτητη διαύγεια. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε!

Ζυγός (21 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η αναθεώρηση που κάνατε στους κοινούς πόρους και τις ευθύνες σας φτάνει επιτέλους στο τέλος, καθώς οι σταθμοί του Ερμή κατευθύνονται στον όγδοο οίκο σας. Εάν αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις με την υποβολή φόρων, την υπογραφή συμβολαίων ή την εξασφάλιση μιας μεγάλης αγοράς, αυτά τα ζητήματα θα αρχίσουν σιγά σιγά να υποχωρούν τώρα. 

Σκορπιός (22 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Στις 14 Μαΐου, θα αποκτήσετε ξαφνική διαύγεια στις ρομαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, επαναξιολογήσατε τις σχέσεις γύρω σας και τώρα που η ανάδρομη πορεία φτάνει στο τέλος της, θα κατανοήσετε καλύτερα ποιες είναι οι ανάγκες σας στη δυναμική σας με τους άλλους.

Τοξότης (21 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Οι αγώνες που έχετε αντιμετωπίσει για να δημιουργήσετε μια σταθερή, άνετη ρουτίνα θα αρχίσουν επιτέλους να υποχωρούν. Τώρα είναι η ώρα να εφαρμόσετε μερικές από αυτές τις συνήθειες και τελετουργίες που δίνουν προτεραιότητα στην ευημερία σας! Η ικανότητά σας να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί θα αρχίσει σιγά σιγά να αυξάνεται τώρα!

 
Αιγόκερως (20 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Θα προσεγγίσετε τα έργα του πάθους σας με καθαρό μυαλό! Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, έχετε ξανασκεφτείτε τους τρόπους με τους οποίους αναζητάτε την ευτυχία και την ικανοποίηση στη ζωή σας, και δεν θα αντιμετωπίσετε τόσα εμπόδια όταν πρόκειται να δώσετε προτεραιότητα στην απόλαυση στη ζωή σας.

Υδροχόος (19 Ιανουαρίου - 20 Φεβρουαρίου)
Στις 14 Μαΐου, ο Ερμής θα τοποθετηθεί απευθείας στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας, φέρνοντας ξαφνική διαύγεια στις σκέψεις και τα σχέδιά σας σχετικά με το φυσικό σας περιβάλλον. Έχετε την τάση να αναζητάτε αρκετή συνέπεια στον ιδιωτικό σας κόσμο και με τον Ερμή να μην είναι πλέον ανάδρομος, θα είναι πιο εύκολο να οργανωθείτε σε αυτόν τον τομέα. Είτε προετοιμάζεστε για μια μετακόμιση είτε συμμετέχετε σε σημαντικές συζητήσεις με ένα μέλος της οικογένειας ή έναν συγκάτοικο, είναι βέβαιο ότι θα γίνει πολύ πιο εύκολο τώρα.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Οι ιδέες και προοπτικές σας θα είναι πιο εύκολο να εκτελεστούν και να μεταδοθούν στους ανθρώπους γύρω σας. Από τις 21 Απριλίου, αθόρυβα αναθεωρείτε και ανσκευάζετε τα σχέδια και τις απόψεις σας, αλλά τώρα που ο Ερμής δεν είναι πλέον ανάδρομος, θα νιώθετε πιο διατεθειμένοι να πείτε τη γνώμη σας. Αυτή είναι επίσης μια ιδανική στιγμή για να συνεχίσετε τυχόν νέες σπουδές ή ενδιαφέροντα που έχετε αφήσει, τώρα που ο πλανήτης του μυαλού προχωρά για άλλη μια φορά.

pink.