Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

11 Μαίου 2023 - 10:47 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 11η ημέρα του Μαΐου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση.

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μπορεί να δυσκολευτείς σήμερα να κάνεις το μυαλό να συμφωνήσει με την καρδιά σου. Με τη Σελήνη σε μια προκλητική όψη με τον ανάδρομο Ερμή, μπορείς απλά να κάνεις αποτοξίνωση. Δεν είναι η ιδανική μέρα για αποφάσεις, είναι όμως μια καλή στιγμή για να νιώσεις ενθουσιασμό για τα έργα σου. Η φροντίδα των πρακτικών θεμάτων και η σημασία στις λεπτομέρειες είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σου. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να απλοποιήσεις τη ζωή σου.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα και το μυαλό σου είναι στους στόχους, στις ευθύνες και στις επιδόσεις σου. Πρόσεξε τον παρορμητισμό σου. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις και μην μιλάς χωρίς να σκεφτείς πρώτα. Προσπάθησε να μην υποκύψεις στην πίεση να αφήσεις κάτι πίσω σου προτού να είσαι έτοιμη να το κάνεις. Ευτυχώς η μέρα είναι καλή για τις σχέσεις σου. Οι επικοινωνίες, ιδιαίτερα εκείνες που εξυπηρετούν έναν ξεχωριστό σκοπό, μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά αργότερα σήμερα και αύριο.

Δίδυμοι
Αναζητάς έμπνευση σήμερα και ίσως μια απόδραση από τα συνηθισμένα. Ένα πρόβλημα σε απασχολεί και σε κουράζει ή έχεις πολλά στο μυαλό σου. Μπορεί να μην είσαι σε θέση να αφιερωθείς ολόψυχα σε μια δραστηριότητα χωρίς να χαθείς στις σκέψεις σου. Αργότερα σήμερα όμως σου είναι πιο εύκολο να συγκεντρωθείς. Να θυμάσαι πως όταν εμπιστεύεσαι και εστιάζεις στις θετικές ιδιότητες των άλλων, γίνεσαι πιο δυνατή.

Καρκίνος
Σήμερα προτιμάς να παρατηρείς παρά να κάνεις. Είναι καιρός να καταστρώσεις τη στρατηγική σου και να κάνεις έναν προγραμματισμό. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις. Πρόσεξε γιατί μπορεί να ασκείς περιττή πίεση στον εαυτό σου. Η παρατηρητικότητά σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και έχεις μια τάση να σκαλώνεις περισσότερο από ότι πρέπει στις λεπτομέρειες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να συνεργαστείς. Αισθάνεσαι τυχερή στην αγάπη και στις φιλικές σου σχέσεις.

Λέων
Σήμερα αντιλαμβάνεσαι ότι τα σχόλια των φίλων μπορεί να σε ωφελήσουν είτε συμφωνείς είτε όχι με αυτά, καθώς μπορεί να πυροδοτήσει καινούριες, δικές σου σκέψεις. Μια διαφορετική οπτική σε βοηθά να κατανοήσεις λίγο καλύτερα τον εαυτό σου και τη ζωή σου. Η μέρα προχωρά με περισσότερη εστίαση και αποφασιστικότητα. Η οικοδόμηση της αυτοεκτίμησης σου έρχεται μέσω της αντιμετώπιση της πραγματικότητας, των προκλήσεων και της προσαρμογή του εαυτού σου στην πειθαρχία.

  
Παρθένος
Η δουλειά και οι ρουτίνες σου είναι στο επίκεντρο σου σήμερα. Οι πιέσεις για λήψη γρήγορων αποφάσεων νωρίς σήμερα είναι πιθανό να μην έχουν βάση και αν δεν έχεις κάνει την ανάλογη έρευνα, ίσως είναι καλύτερο να περιμένεις. Μην ασχολείσαι τόσο πολύ με τις διαφορές απόψεων. Η συγκέντρωση σου ενισχύεται, καθώς η μέρα προχωρά και ο κυβερνήτης σου Ερμής κατευθύνεται προς μια αρμονική όψη με τον πρακτικό Κρόνο. Έχεις την τάση να θέλεις να τακτοποιήσει τα πράγματα και κάνεις …λίστες.

Ζυγός
Σε ελκύουν περισσότερο οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες σήμερα. Ωστόσο το να αποτινάξεις πιο σοβαρές σκέψεις μπορεί να είναι πρόκληση. Ενώ ένα μέρος σου θέλει να κρατήσει τα πράγματα πιο χαλαρά και ελαφριά, ένα άλλο μέρος σου δεν μπορεί να αγνοήσει και να ξεφύγει από τα προβλήματα. Με διχασμένα συναισθήματα είναι καλύτερο να ξεπερνάς τα πράγματα παρά να τα πιέζεις. Ευτυχώς η εστίαση έρχεται πιο φυσικά, καθώς προχωρά η μέρα. Ίσως τώρα δεσμευτείς με κάποιον με τον οποίο μοιράζεται παρόμοιους στόχους και οράματα.

Σκορπιός
Αποζητάς την ασφάλεια της οικογένειας σήμερα. Ίσως πιεστείς να πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αλλά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να κερδίσεις χρόνο. Οι κοντινοί σου άνθρωποι σου προκαλούν μια σύγχυση σήμερα και οι συζητήσεις μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις ανάγκες σου να επηρεάσουν τη μέρα σου. Φρόντισε να βρεις λίγο χρόνο για να αποφορτιστείς και να πάρεις μια ανάσα.

Τοξότης
Σήμερα προτιμάς να είσαι απασχολημένη, σε ικανοποιεί περισσότερο. Μπορεί η ποικιλία να είναι ελκυστική, πρόσεξε όμως μήπως αναλάβεις περισσότερα από ότι αντέχει στο σύστημά σου. Η υπερφόρτωση μπορεί να ταλαιπωρήσει τα νεύρα σου και να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Έχεις πολλά στο μυαλό σου και πρέπει να φροντίσεις να αποφορτιστείς. Ένα άλυτο θέμα από το παρελθόν επανέρχεται. Ευτυχώς είναι πιο εύκολο να εστιάσεις σε αυτό που έχει σημασία, καθώς η μέρα προχωρά.

Αιγόκερος
Η σημερινή Σελήνη εστιάζει στις ανάγκες και τα θέλω σου, ενθαρρύνοντας σε να απολαύσεις ή να χτίσεις πάνω σε αυτά που ήδη έχεις, αντί να προωθήσεις νέες ιδέες ή έργα. Αν και προτιμάς να παραμένεις σε γνωστές, άνετες δραστηριότητες, ανθρώπους και καταστάσεις σήμερα, ένα άλλο μέρος σου θέλει περισσότερη αλληλεπίδραση. Πρόσεξε να μην μιλάς γρήγορα σήμερα ή άσκοπα για ένα θέμα. Ενώ η μέρα έχει κάποια μπερδεμένα συναισθήματα, στο τέλος της μπορεί να νιώθεις υπέροχα. Οι ρομαντικές σχέσεις ευνοούνται σήμερα.

Υδροχόος
Οι συναισθηματικές σου ανάγκες βρίσκονται στο επίκεντρο σήμερα. Αν και αυτές οι ανάγκες φαίνονται επείγουσες, είναι καλύτερα να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου. Ίσως πιεστείς με μια απόφαση που πρέπει να πάρεις σήμερα. Κάνε λίγο υπομονή, κέρδισε λίγο χρόνο, μιας και δεν έχεις ακόμα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Καθώς η μέρα προχωρά είσαι πιο συγκεντρωμένη και δεν σκορπίζεις άδικα την ενέργειά σου. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις ένα πρόβλημα.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και κάνεις ένα διάλειμμα από απαιτητικές καταστάσεις. Το παρελθόν απαιτεί την προσοχή σου σήμερα και ό,τι έχεις αφήσει ημιτελές ή άλυτο. Αν σου είναι δύσκολο να βρεις χρόνο για ξεκούραση, η λύση βρίσκεται στο να μειώσεις τους περιττούς περισπασμούς. Όταν βγεις από το ήσυχο διάλειμμα σου, θα είσαι σε καλύτερη θέση να κατανοήσεις τις ανάγκες σου. Αργότερα σήμερα οι συζητήσεις αποδεικνύονται πολύ δυνατές και χρήσιμες.