Η πραγματική ηλικία των ζωδίων

21 Μαίου 2023 - 20:05 | Ζώδια
Η πραγματική ηλικία των ζωδίων

Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός, γι’ αυτό και πολλοί άνθρωποι νιώθουν μικρότεροι ή μεγαλύτεροι από όσο αναγράφει η ταυτότητά τους. Αναφορικά με τα άστρα, όμως, ποια είναι η αληθινή ηλικία κάθε ζωδίου;


Η Bella Popa ηθοποιός και αστρολόγος, σε ένα σύντομο βίντεο αναλύει πόσο ώριμοι, ευαίσθητοι ή επιρρεπείς σε υπερβολικές συμπεριφορές είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου. Με λίγα λόγια ποιοι είναι τα μωρά, ποιοι οι ενήλικες και ποιοι οι υπερήλικες.

Η πραγματική ηλικία των ζωδίων
Κριός

Οι Κριοί είναι τα βρέφη, επειδή δεν μπορούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους και ο μόνος τρόπος για επικοινωνήσουν είναι φωνάζοντας και κλαίγοντας.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι τα μωρά από τα 2 έως τα 4 έτη, επειδή νοιάζονται μόνο για τα υπάρχοντά τους και το μόνο που ξέρουν να λένε είναι «Δικό μου, δικό μου, δικό μου».

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι τα νήπια. Μαθαίνουν πώς να κάνουν μία συζήτηση και δεν σταματούν να μιλούν έκτοτε. Τις περισσότερες φορές φτιάχνουν ιστορίες με το μυαλό τους. Μιλούν τόσο πολύ που δεν ξέρεις καν αν λένε αλήθεια.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι τα παιδιά του Δημοτικού. Θέλουν να γίνουν λίγο πιο ανεξάρτητοι, αλλά παραμένουν στενά συνδεδεμένοι με την οικογένειά τους και γίνονται πολύ κακόκεφοι αν δεν τους αγκαλιάσεις.

Λέων

Οι Λέοντες είναι οι έφηβοι. Νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και την εξωτερική τους εμφάνιση και με διάφορα στολίδια προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τους πάντες.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι οι νεαροί ενήλικες που πανικοβάλλονται καθώς μαθαίνουν για τις πραγματικές ευθύνες πρώτη φορά.

Ζυγός
Οι Ζυγοί βρίσκονται τα τέλη της δεκαετίας των 20, αφού το μόνο που σκέφτονται είναι το πώς θα βρουν έναν καλό και σταθερό σύντροφο.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι οι ενήλικες, καθώς αρχίζουν να σκέφτονται τον θάνατο και να κάνουν βαθιές ερωτήσεις που δεν θα τους βγουν σε καλό. Παράλληλα, καταλαβαίνουν τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν στην κρεβατοκάμαρα.

Τοξότης

Οι Τοξότες ανήκουν στη μέση ηλικία. Παθαίνουν κρίσεις, διότι αντιλαμβάνονται πως μεγαλώνουν και κάνουν τα πάντα για να μείνουν νέοι.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι οι εξηντάρηδες. Έχουν δουλέψει σκληρά και ξέρουν τι θέλουν. Οπότε μην μπλέκετε μαζί τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι οι γηραιότεροι. Είναι οι πιο σοφοί από όλους, αδιαφορούν για το τι λένε οι άλλοι για εκείνους και θα κάνουν ό,τι θέλουν.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες έχουν περάσει στην επόμενη ζωή. Έχουν αποκοπεί από τη φυσική τους υπόσταση και είναι ψυχές που περιφέρονται, προσπαθώντας να είναι πνευματικοί.

Πηγή: marieclaire.gr