Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα 27 Μαΐου: Σκορπιοί, το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα

27 Μαίου 2023 - 09:48 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 27 Μαΐου: Σκορπιοί, το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα

Τα ζώδια σήμερα 27 Μαΐου: Σκορπιοί, το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στην Παρθένο, θα υπάρχει διάθεση για οργάνωση και τάξη, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να μπουν προτεραιότητες, για να τακτοποιηθούν οι οικονομικές υποθέσεις. Οι αναβλητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις καθυστερήσεις, έμφαση θα πρέπει να δώσουν στην οικονομική διαχείριση, θα υπάρχει άνοιγμα για διεκπεραιώσεις, για εξόφληση λογαριασμών, για συμφωνίες.

 Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει δυνατότητα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, οι κλειστοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν την απομόνωση, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν με άτομα εμπιστοσύνης και να περάσουν ευχάριστα. Στον αισθηματικό τομέα λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, τα τσακωμένα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν, θα υπάρξει ευκαιρία για επανένωση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή τον Δία και τον Ουρανό φέρνει αναπάντεχα και θετικά συμβάντα που θα βοηθήσουν στην τόνωση της ψυχολογίας. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες και αυθόρμητες, θα υπάρξουν ανανεωτικές επαφές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνική δικτύωση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες. Εφικτή θα είναι η συνεννόηση, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία και συγκαταβατική διάθεση.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Κρόνο ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια. Θα χρειαστεί προσπάθεια για να ισορροπήσουν οι καταστάσεις, απαραίτητο θα είναι να μείνει στην άκρη η απογοήτευση, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι δυναμικός και αισιόδοξος.
 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα καλεί επιτακτικά να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να εκφράσεις συναισθήματα και να μην εγκλωβιστείς στον εκνευρισμό που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που να σηματοδοτούν σημαντικές ολοκληρώσεις κύκλων που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο. Η επιθετική διάθεση καλό είναι να περιοριστεί για να μην οδηγήσει σε οριστικές ρήξεις.

Η ένταση δεν θα ωφελήσει τη σχέση σου καθώς ανατρεπτικά γεγονότα έρχονται για να δοκιμάσουν τις αντοχές της προσωπικής σου ζωής. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου κινεί το ενδιαφέρον, φρόντισε βέβαια να περιορίσεις τη νευρικότητα που νιώθεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά καθημερινότητα και πιθανές εκκρεμότητες που καλείσαι να τακτοποιήσεις. Προσοχή γιατί οι ανατροπές είναι πιθανές που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού και να δημιουργήσουν ένταση στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να καταφέρεις να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να ανταποκριθείς με ψυχραιμία σε πιθανά ανατρεπτικά γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν την επαγγελματική σου ζωή. Καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς ιδέες που μπορεί να έχεις καθώς θα είναι πρωτοποριακές και θα ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Οι πολλές υποχρεώσεις και η νευρικότητα που δημιουργούν μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου και να υπάρξουν συγκρούσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου αφού η κούραση και οι εμμονές δεν σου επιτρέπουν να δεις τι είναι καθαρά.

ΔΙΔΥΜΟΣ
 Δίδυμε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα στην προσωπική σου ζωή που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και σε καλούν να ανατρέψει την προσωπική σου κοσμοθεωρία και επιδιώξεις που μπορεί να είχες για το μέλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να επικεντρωθείς σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να είχες και να μην έχουν πάρει το δρόμο που πραγματικά ήθελες. Οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν σε βοηθούν να κλείσεις κεφάλαια δεν αφήνουν όμως ανεπηρέαστες τις σχέσεις με την ομάδα στην οποία συμμετείχες.

Άφησε τον εαυτό σου να περάσει όμορφα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κυριαρχήσει δημιουργώντας εντάσεις που θα κοστίσουν σημαντικά στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να σε αιφνιδιάσει με το ενδιαφέρον του πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον σου, κάτι που θα δημιουργήσει η νευρικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα στρέφει την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσεις. Οι δονήσεις είναι έντονες και μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και καχυποψία που θα ταλαιπωρήσουν την ψυχολογία και τις σχέσεις με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καριέρα σου έρχεται στο προσκήνιο και καλείται να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να σε επηρεάζουν άμεσα. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να εμπιστευτείς το έντονα ένστικτό σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει στο να πάρεις άκρως θετικές αποφάσεις ανατρέποντας τα μέχρι τώρα αρνητικά δεδομένα.

Μην αφήσεις τα απωθημένα να κατακλύσουν τη σχέση σου καθώς το πιθανότερο είναι αυτό να οδηγήσει στην απομάκρυνση του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο για εσένα να αποβάλεις τις ανασφάλειες και την κυκλοθυμία και αυτό δεν θα σε αφήσει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα με το κοντινό και ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Προσοχή γιατί οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές σε αιφνιδιάζουν και εκτοξεύουν τον εκνευρισμό στα ύψη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση είναι πιθανό να ταλανίσει τις συνεργασίες σου καθώς φαίνεται να υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που ανεβάζουν την διάθεση για συγκρούσεις και ανταγωνισμό. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να σκεφτεί ψύχραιμα καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις χωρίς να υπάρξουν ρήξεις.

Οι κόντρες που εκδηλώνονται με το ταίρι σου σε επηρεάζουν έντονα και δεν σου επιτρέπουν να σκεφτείς ξεκάθαρα συντηρώντας έτσι ένα δυσάρεστο κλίμα στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να αιφνιδιαστείς από πρόσωπο που επικοινωνεί για να δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα, όμως μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα επιθετικός δυσκολεύοντας τις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα σε καλεί να αναλογιστείς τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πατάς σταθερά στα πόδια σου και να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Οι ανατροπές στον καθημερινό προγραμματισμό είναι αναμενόμενες και μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στην ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πραγματοποιήσεις αλλαγές λόγω αιφνιδιαστικών καταστάσεων που επηρεάζουν τη δουλειά σου. Καλά θα κάνεις να δείξεις ευελιξία καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Οι πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες σου μπορεί να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην εργασιακή σου πορεία.

Το πείσμα δεν θα βοηθήσει να διατηρήσεις ισορροπίες στη σχέση σου, καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να σκεφτείς διαλεκτικά για να βοηθήσεις στην ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. Ο αδέσμευτος οι φοβίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που έρχονται στην επιφάνεια δεν βοηθούν να αφεθείς σε νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η σημερινή μέρα δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις σχέσεις με το περιβάλλον σου και πως θέλεις να εξελιχθούν. Ο δυναμισμός κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που καλά θα κάνεις να περιορίσεις για να μην υπάρξουν μετωπικές συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για την ολοκλήρωση κύκλων που δεν μπορούν να προχωρήσουν περαιτέρω. Καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς τη δημιουργικότητα και τον δυναμισμό σου καθώς μπορεί να φέρει πρωτότυπες ιδέες που να ανοίξουν νέα επαγγελματικά μονοπάτια.

Είναι σημαντικό να περιορίσεις την ένταση στην προσωπική σου ζωή διαφορετικά οι κόντρες με το ταίρι σου θα πάρουν ανεξέλεγκτη τροπή. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να σε αιφνιδιαστείς από πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του και θα ανεβάσει κατακόρυφα το θερμόμετρο, η εριστική σου διάθεση μπορεί να σταθεί εμπόδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να εντείνουν τον συναισθηματισμό σου. Προσοχή σε αποφάσεις που μπορεί να παρθούν χωρίς ξεκάθαρη σκέψη καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε απογοήτευση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν στις συνεργασίες σου θα επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς φαίνεται να απομακρύνονται πρόσωπα που είχες επενδύσει. Είναι καθοριστικό να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να αξιοποιήσεις πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου στις φιλικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Η ένταση θα είναι κακός σύμβουλος για αυτό φρόντισε να την αποφύγεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανατροπές σε εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν δονούν για τα καλά την επαγγελματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ανατροπή της μέχρι τώρα πορείας σου. Σκέψου καλά τους στόχους που μπορεί να έχεις και ποιοι από αυτούς μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.

Οι έντονες τάσεις ανεξαρτησίας που εκδηλώνεις θα επηρεάσουν αρνητικά την πορεία της σχέσης σου, καλά θα κάνεις να σκεφτείς ώριμα και λογικά πριν προκληθούν εντάσεις. Ο αδέσμευτος, πρόσωπα μπορεί να επιδιώξουν να επικοινωνήσουν μαζί σου αιφνιδιάζοντας θετικά. Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό και δεν θα χάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που μπορεί να αγγίζουν τη δημόσια εικόνα σου. Οι ανασφάλειες κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να προτάξεις τη λογική.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να μην σε ικανοποιούν. Αξιοποίησε την καλή επικοινωνία και την αισιοδοξία που εκπέμπεις για να μπεις σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και συμφωνιών που θα σε ωφελήσουν σημαντικά σε τομείς όπως το εμπόριο και το διαδίκτυο.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες στη σχέση σου που με καλή επικοινωνία μπορεί να έρθουν και να ξεπεραστούν δημιουργώντας και πάλι αισιόδοξο κλίμα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον που ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η ένταση καλά κρατεί και δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα και με ψύχραιμη λογική πως θα πρέπει να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το να γίνεις σκληρός δεν θα βοηθήσει στο να σε καταλάβουν οι γύρω σου, αντίθετα θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές ευθύνες σε απασχολούν έντονα και σου δημιουργούν εκνευρισμό επηρεάζοντας σημαντικά την εξέλιξή τους. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις με τους ανωτέρους σου καθώς δεν θα σε βοηθήσουν να επιτυχείς αυτά που πραγματικά θέλεις, αντίθετα θα δημιουργήσουν επιπλέον εμπόδια.

Η συγκρουσιακή σου διάθεση επηρεάζει αρνητικά την σχέση σου και προκαλεί εντάσεις που θα δονήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα δείξεις ενδιαφέρον για την προσωπική σου ζωή και για το φλερτ καθώς οι πολλές υποχρεώσεις επηρεάζουν την διάθεσή σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, η σημερινή μέρα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα με πρόσωπα που έχουν παίξει ρόλο συναισθηματικά και έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σου. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται συνδυαστικά και πάλι μπροστά σου για να δώσεις οριστικές λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κλείσε οικονομικά θέματα σε σχέση με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς που μπορεί να έχεις καθώς διαισθητικά μπορείς να κινηθείς με άκρως επιτυχημένο τρόπο. Οι ανατροπές σε εμπορικές συμφωνίες σε απογοητεύουν και σε οδηγούν να κλειστείς στον εαυτό σου. Μην το επιτρέψεις και εμπιστεύσου πιθανές ιδέες που μπορεί να έχεις.

Ο συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία κατακλύζουν τη λογική και δεν αφήνουν περιθώριο για να σκεφτείς ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις που επηρεάζουν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να δείξεις ενδιαφέρον για ζητήματα του παρελθόντος που σε επηρεάζουν ακόμα και φρόντισε να κλείσεις κεφάλαια αφήνοντας χώρο για κάτι καινούργιο στη ζωή σου.