Επικαιρότητα:

Αυτά είναι τα 2 πιο μελαγχολικά ζώδια

11 Νοε 2023 - 18:48 | Ζώδια
Αυτά είναι τα 2 πιο μελαγχολικά ζώδια

Παντού ακούμε ότι πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να μην κάνουμε αρνητικές σκέψεις. Ωστόσο η επιθυμία να είμαστε χαρούμενοι και ευδιάθετοι όλη την ώρα δεν είναι και τόσο ρεαλιστική, τονίζουν οι ειδικοί.

Όλους μας παίρνει κάποια στιγμή από κάτω και δεν θέλουμε ούτε να βγούμε, ούτε να μιλήσουμε σε άνθρωπο κι αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, καθώς δεν γίνεται, να είμαστε μόνιμα μέσα στην τρελή χαρά. 

Στην αστρολογία υπάρχουν δύο ζώδια που είναι τα πιο μελαγχολικά απ΄ όλα και έχουν την τάση να τα βλέπουν απαισιόδοξα τα πράγματα. Σπάνια χαμογελούν και έχουν ένα μόνιμο παράπονο. Μπορείς να τα μαντέψεις;

Tα δύο πιο μελαγχολικά ζώδια -Δεν χαμογελούν συχνά, πάντα έχουν ένα παράπονο

Τα δύο ζώδια που είναι οι βασιλιάδες της μελαγχολίας είναι ο Καρκίνος και ο Ιχθύς.

Καρκίνος

Αν γνωρίζεις λίγο από αστρολογία, τότε σίγουρα θα ξέρεις πως ο καρκίνος είναι ο βασιλιάς της γκρίνιας και της μελαγχολίας. Ο Καρκίνος γκρινιάζει για τα πάντα, είναι ανασφαλής από την φύση του, πολύ ευαίσθητος και χρειάζεται διαρκώς μια επιβεβαίωση για το πόσο καλός και άξιος είναι. Αυτό το ζώδιο έχει την τάση να τα παίρνει όλα κατάκαρδα και να μεγαλοποιεί τις καταστάσεις στο μυαλό του.

Επίσης, βλέπει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και παραπονιέται διαρκώς, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή όλων. Είναι επιρρεπής στην κατάθλιψη καθώς έχει μια τάση να βλέπει πολλές φορές τα πράγματα απαισιόδοξα. Δεν ανοίγεται εύκολα σε άλλους ανθρώπους και κρατά πράγματα μέσα του.

Ιχθύς

Είναι το πιο ευάλωτο συναισθηματικά ζώδιο και ο ρομαντικός ποιητής του ζωδιακού κύκλου. Τα παίρνει όλα κατάκαρδα και πληγώνεται με το παραμικρό. Συχνά θεωρεί ότι έχει εχθρούς παντού, ότι δεν το καταλαβαίνει κανείς και ότι δεν παίρνει την αγάπη που δίνει στους γύρω του. Είναι εύθραυστος, ευάλωτος και είναι σε μια διαρκή αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

Πηγή: bovary.gr