Επικαιρότητα:

Αυτοί είναι οι haters του Τοξότη

25 Νοε 2023 - 19:22 | Ζώδια
Αυτοί είναι οι haters του Τοξότη

Δεν θέλουν να τον βλέπουν στα μάτια τους, ούτε να ακούν για εκείνον. Και φυσικά υπάρχει λόγος που τον απεχθάνονται τόσο. Ο πρώτος και ο κυριότερος είναι ότι είναι τόσο αντίθετοι ως άνθρωποι. Άλλες συνήθειες, άλλη συμπεριφορά, άλλος τρόπος σκέψης και άλλη νοοτροπία. Δεν μπορούν να ταιριάζουν όλοι με όλους άλλωστε, αλλά ο Τοξότης  συγκεκριμένα "κάθεται" στο λαιμό τριών ζωδίων. 

Ποια είναι αυτά; Ας ξεκινήσουμε να σου μιλάμε για τον Ταύρο. Σίγουρα τον σκέφτηκες κι εσύ πρώτο. Είναι άλλωστε ένα από τα ζώδια που δεν τα πάνε καθόλου καλά με τον Τοξότη. Και πώς θα μπορούσαν άλλωστε;

Ο ένας είναι σπιτόγατος και ο άλλος «αλανιάρης» γάτος που γυρίζει όλο τον κόσμο. Ο ένας είναι κτητικός και ο άλλος γυρίζει από «κανάρα» σε «κανάρα». Ο ένας θέλει σταθερότητα, ηρεμία και ασφάλεια και ο άλλος είναι… όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Βαριέται ακόμα και την ανάσα του και θέλει μόνιμα εναλλαγές στην ζωή του.

Επόμενος hater του Τοξότη είναι ο Καρκίνος. Είναι τόσο αντίθετοι ως άνθρωποι. Είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα. Ο Τοξότης δεν μπορεί με τίποτα να αντέξει τον συναισθηματισμό του Καρκίνου και ο Καρκίνος δεν μπορεί να δεχτεί το πόσο αναίσθητος είναι ο Τοξότης. Ο Καρκίνος θέλει το «μαζί» και το «εμείς» και το όλη τη μέρα μαζί, ενώ ο Τοξότης ακούει το «μαζί» και τη δέσμευση και βγάζει σπυράκια, ενώ ανεβάζει και 40 πυρετό.

Last but not least, η Παρθένος. Βλέπει τον Τοξότη και θέλει να τον χαστουκίσει. Γιατί ο Τοξότης δεν έχει πρόγραμμα στη ζωή του. Αλλάζει εύκολα γνώμη, δεν έχει και τόση μπέσα στον λόγο του, δεν λειτουργεί με «κουτάκια» στη ζωή του. Ο Τοξότης θέλει να είναι ανεξάρτητος, βαριέται εύκολα και δεν τον νοιάζει η λεπτομέρεια, ενώ η Παρθένος τα «ψειρίζει» όλα.

Πηγή: astrology.gr