Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα, 4 Δεκεμβρίου: Δίδυμοι, μπορεί να έχετε μια δύσκολη μέρα

04 Δεκ. 2023 - 11:37 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα, 4 Δεκεμβρίου: Δίδυμοι, μπορεί να έχετε μια δύσκολη μέρα

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός
Είστε ευπροσάρμοστοι, αλλά υπάρχουν στιγμές που μια κατάσταση είναι καλύτερο να τελειώσει παρά να προσπαθήσετε να αλλάξετε τον εαυτό σας για να ταιριάζει με τo αφήγημα. Μπορεί να προσπαθήσετε να διορθώσετε κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα. Αυτή μπορεί να είναι μια σκληρή αλήθεια για να την αποδεχτείτε, αλλά όσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο καλύτερα θα είστε.

Ταύρος
Μπορεί να χρειαστεί να το δράσεις τελείως μόνος σου αυτή τη στιγμή. Οι φίλοι σας μπορεί να μην συμφωνούν με κάτι που θέλετε να κάνετε αυτή τη στιγμή. Μπορεί να πρόκειται για μια απόφαση να επιλέξετε το πάθος σας από τη φιλία. Ενώ αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολη, είναι σημαντικό για εσάς να έχετε πίστη στον εαυτό σας. Αν η χαρά σας σας οδηγεί σε ένα νέο μονοπάτι, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχετε σκοπό να κάνετε νέες σχέσεις και συνεργασίες και να ακολουθήσετε έναν διαφορετικό δρόμο.

Δίδυμοι
Είναι καλό να ακούτε τους ανθρώπους στη ζωή σας που ξέρουν περισσότερα από εσάς. Είναι υπέροχο που επιλέξατε να περιβάλλεστε από έξυπνους και ικανούς ανθρώπους. Αυτή η απόφαση θα σας εξυπηρετήσει στην πορεία. Σήμερα μπορεί να είναι μια δύσκολη μέρα, καθώς νιώθετε να σας τραβούν προς δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Η Σελήνη στην Παρθένο σας ενθαρρύνει να στηρίξετε τους ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι το αξίζουν.

Καρκίνος
Ήρθε η ώρα να οργανωθείτε, ειδικά αν σκοπεύετε να πάτε ένα ταξίδι σε άλλη πόλη ή χώρα. Η Σελήνη απέναντι από τον Κρόνο υπονοεί ότι μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να κάνεις τα πράγματα που χρειάζεται. Ο Ερμής βρίσκεται στη σκιώδη περίοδο του, άρα μπορεί να υπάρχoυν κάποια έγγραφα που χρειάζονται ανανέωση. Καλό είναι να μην αφήσετε τον προγραμματισμό σας για τελευταία στιγμή. Μάθετε πρώτα πού βρίσκονται όλα τα πράγματα και ταξινομήστε τα αργότερα.

Λέων
Μπορεί να λάβετε πολλά χρήματα ή να πάρετε ένα δώρο που θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε τάξη από οικονομικής άποψης. Μπορεί να είναι πολύ εύκολο να ξεχάσετε τις προτεραιότητές σας όταν λαμβάνετε ένα μεγάλο ποσό χρημάτων εφάπαξ, γι’ αυτό κρατήστε μια λίστα με τα κορυφαία πράγματα που θέλετε να πληρώσετε και που μπορεί να θέλετε να αγοράσετε. Αυτή είναι μια μέρα για να προγραμματίσετε τις δαπάνες σας πριν κάνετε αγορές με παρόρμηση.

Παρθένος
Είναι μια περίεργη κατάσταση όταν εσείς και ο συνεργάτης, το αφεντικό ή ο συνάδελφός σας δεν είστε στο ίδιο μήκος κύματος. Οι αποφάσεις μπορεί να μην είναι εύκολες αυτή τη στιγμή. Μπορεί να δυσκολευτείτε να συμφωνήσετε και να συνεννοηθείτε ώστε ένα έργο να ολοκληρωθεί χωρίς πρόβλημα. Μπορεί να βρεθείτε να εργάζεστε ενάντια σε μια ομάδα που θέλει τα πράγματα να γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο και αποκλείουν τις απόψεις σας. Μπορεί να υπάρχει μια έντονη αίσθηση απομόνωσης από την ομάδα σας σήμερα, αλλά και αυτό θα περάσει.

Ζυγός
Έκανες το κομμάτι σου και τώρα είναι στο χέρι σου να χρησιμοποιήσεις τα όπλα σου. Μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις που πήρατε. Ήταν οι καλύτερες για σένα. Δεν θέλετε να εργάζεστε υπερωρίες ή να αισθάνεστε ότι χρειάζεστε υποστήριξη για να το κάνετε. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σας που να μην είναι τόσο εύκολες για εσάς.  Είναι καλύτερο να μοιραστείτε αυτό που πιστεύετε ότι μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητα σε μια δουλειά, παρά να κρατήσετε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας και να το μετανιώσετε αργότερα.

Σκορπιός
Έχετε κατηγοριοποιήσει τις φιλίες σας και τώρα είστε έτοιμοι να “ανακατέψετε” τους ανθρώπους που είχατε και έχετε στη ζωή σας. Το να τους συναντήσετε όλους μπορεί να είναι συναρπαστικό και προκλητικό. Κάποιοι μπορεί να μην θέλουν να μετακινηθούν, άλλοι μπορεί να αισθάνονται ότι δεν βρίσκονται στον σωστό χώρο. Η δουλειά σας είναι να τους δώσετε την ευκαιρία και να αφήσετε τους ανθρώπους να κάνουν τα υπόλοιπα.

Τοξότης
Παίρνετε τη δουλειά σας στα σοβαρά, οπότε όταν διαπιστώνετε ότι η ζωή είναι σε αταξία, μπορεί να φοβάστε ότι θα απογοητευτείτε ή θα υπολειτουργήσετε και δεν θα ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Η Σελήνη απέναντι από τον Κρόνο μπορεί να σας φέρει απέναντι σε ένα δυσαρεστημένο αφεντικό που μπορεί να μην κατανοεί την κατάστασή σας. Εάν αισθάνεστε ότι δεν έχετε υποστήριξη, χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να πείτε αυτό που χρειάζεστε και παραμείνετε ήρεμοι. Το άγχος μπορεί να κάνει το μυαλό σας να σας κάνει κόλπα και θα μπορούσατε να υποθέσετε κάτι που δεν είναι αλήθεια.

Αιγόκερως
Μπορεί να αισθάνεστε ότι θέλετε απλώς να ξεφύγετε από τα πάντα. Η Σελήνη απέναντι από τον Κρόνο μπορεί να σας δελεάσει να σαμποτάρετε τον εαυτό σας και να προκαλέσει τριβές σε μια κατά τα άλλα καλή και φιλική κατάσταση. Οι άνθρωποι στις δουλειές έρχονται και φεύγουν, αλλά υπάρχει μια χούφτα από αυτούς που παραμένουν. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το μυαλό σας χρειάζεται απλώς λίγο χώρο για να επεξεργαστεί τα συναισθήματά σας.

Υδροχόος
Μην βασίζεστε σε αυτό που πιστεύετε ότι θα συμβεί για εσάς, ακόμα κι αν συμβεί. Ανεξάρτητα από το αν είστε ελεύθεροι ή όχι, σήμερα θα είναι μια καλή μέρα όσον αφορά τον έρωτα. Σήμερα θα είναι και μια πολύ έντονη μέρα για εσάς, οπότε φροντίστε στο τέλος της ημέρας, να έχετε έναν τρόπο να χαλαρώσετε. Στα επαγγελματικά τίποτα δεν μπορεί να σας κρατήσει πίσω. Οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας θαυμάζουν την επιμονή σας και την υπομονή σας. Αναμένεται κάποιο μικρό οικονομικό κέρδος.

Ιχθύες
Μπορείτε να έχετε τον δικό σας τρόπο στον έρωτα,  γι’ αυτό κάντε ένα βήμα πίσω και τολμήστε να συμβιβαστείτε, καθώς έτσι αποκτάτε πραγματικά περισσότερη δύναμη και μπορείτε να κατευθύνετε την ερωτική σας ζωή με τρόπο που βοηθά την έκφραση και την ανάπτυξή σας. Μπορεί να νιώθετε έτοιμοι να μιλήσετε ελεύθερα μέσα από την καρδιά σας, ακόμη και για αρνητικά πράγματα. Στα επαγγελματικά σας να θυμάστε ότι δεν είναι πάντα η ταχύτητα το θέμα, αλλά το στυλ, επομένως μην αφήσετε την ανυπομονησία να σας κάνει να συμβιβαστείτε.