Τα 2 ζώδια που είναι πιο πιθανό να βιώσουν αφθονία τον Μάρτιο

29 Φεβ. 2024 - 11:21 | Ζώδια
Τα 2 ζώδια που είναι πιο πιθανό να βιώσουν αφθονία τον Μάρτιο

Ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας που μπορεί να βοηθήσει να πυροδοτήσει πολλή έμπνευση σε μεταβλητές τοποθετήσεις και ζώδια. Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό στις 9 Μαρτίου, φέρνοντας λίγη ενέργεια φωτιάς που χρειαζόμαστε για να μας αφυπνίσει και να νιώσουμε την ελευθερία, αλλά το πιο σημαντικό για να εκφραστούμε και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Η νέα σελήνη στους Ιχθείς στις 10 Μαρτίου θα αντιπροσωπεύει ένα προοίμιο. Η νέα σελήνη είναι επίσης μια περίοδος όπου όλοι θα πρέπει να βιώσουν τα συναισθηματικά κύματα που θα φέρει η εποχή των Ιχθύων που θα μας βοηθήσουν να θεραπευθούμε.

Στις 11 η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς και στις 22 ο Άρης ακολουθεί τα ίδια βήματα. Ο ήλιος μπαίνει στον Κριό στις 19, ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο για το συλλογικό. Η ισχυρή έκλειψη Σελήνης με πανσέληνο θα συμβεί στις 25, επιτρέποντάς μας να επιστρέψουμε στις βαθύτερες διαλέξεις που οι κόμβοι του Κριού και του Ζυγού θέλουν να μεταδώσουν στο συλλογικό σύνολο.

 
Τα 2 ζώδια που είναι πιο πιθανό να βιώσουν αφθονία τον Μάρτιο του 2024
Ιχθύες
Δίδυμοι

Ιχθύες
Μπαίνουμε αρκετά δυνατά στην εποχή των γενεθλίων σας. Ακόμη και με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, ο Μάρτιος αποδεικνύεται ότι είναι μια εποχή που μπορείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο, καθώς αυτές οι διελεύσεις συνεχίζουν να σας διδάσκουν πολύτιμα μαθήματα για τα επόμενα αρκετά χρόνια. Προς το παρόν, μπορείτε να περιμένετε να λάβετε περισσότερη υποστήριξη αυτόν τον μήνα, καθώς θα πυροδοτήσουν το πάθος σας για μάθηση και κατανόηση, κάτι που μπορεί επίσης να βοηθήσει στο σχολείο ή την καριέρα σας. Οι φιλοδοξίες σας θα υπερβούν τα δεδομένα όταν ο Άρης μπει στο ζώδιό σας, βοηθώντας σας να βρείτε το δρόμο σας στο μονοπάτι της νίκης.

 
Μια αξιοσημείωτη διέλευση είναι η νέα σελήνη στο ζώδιό σας στις 10, βοηθώντας σας να κλείσετε κεφάλαια και να ξεκινήσετε φρέσκα. Η ενέργεια τώρα θα συνεχιστεί για τους επόμενους έξι μήνες, οπότε ήρθε η ώρα να γράψετε την ιστορία σας.

Η είσοδος του Ερμή στον Κριό στις 9 Μαρτίου συνεχίζει να τονώνει την περιέργειά σας και να σας βοηθά να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μπορεί να ανταμείφθείτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και να δείτε πώς μπορείτε να προχωρήσετε στη δουλειά σας και με τον Δία ακόμα στον Ταύρο, έχετε την υπομονή, τις δεξιότητες και το διακριτικό για να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε.

Η πανσέληνος στον Ζυγό στις 25 θα είναι μια διέλευση που θα μπορούσε να σας κάνει να εστιάσετε περισσότερο στο σύστημα αξιών σας, ειδικά αν μοιράζεστε πόρους με έναν σύντροφο. Μια περίοδος ενδυνάμωσης που θα αναδείξει το θάρρος και την εσωτερική σας δύναμη.

Οι σχέσεις γίνονται πολύ πιο εύκολες τώρα με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σας στις 11, δίνοντάς σας την υπομονή να επιλύσετε τα πράγματα με έναν ρομαντικό σύντροφο. Αυτό που κάνει αυτή τη διέλευση πιο ουσιαστική είναι ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στην έξαρσή της, ενισχύει την ερωτική σας ζωή και σας βοηθά να εκτιμάτε περισσότερο τον εαυτό σας τώρα που ο Κρόνος είναι επίσης στο ίδιο ζώδιο, υποδηλώνοντας μια περίοδο όπου θα αισθάνεστε πιο άνετα όταν αφοσιωθείτε σε μια τρέχουσα σχέση. Για όσους είναι ελεύθεροι, θα ρίξετε το βλέμμα σας σε πιο ώριμα και αξιόπιστα άτομα που είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να μεγαλώσετε και να αγαπήσετε άνευ όρων.

Δίδυμοι
Ο Μάρτιος υπόσχεται να είναι ένας θριαμβευτικός μήνας για εσάς, όπου μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο των ονείρων σας, αρκεί να συνεχίσετε να είστε υπομονετικοί και μεθοδικοί. Ο Κρόνος αναδιαρθρώνει το υψηλότερο σημείο του χάρτη σας, επιτρέποντάς σας να κατανοήσετε ποιους επαγγελματικούς στόχους θέλετε πραγματικά να επιδιώξετε. Το ταξίδι συνεχίζεται για τα επόμενα χρόνια. Το επάγγελμά σας βρίσκεται στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης στους Ιχθύς στις 10 Μαρτίου, επιτρέποντάς σας να κατανοήσετε ότι για να φτάσετε εκεί που θέλετε να είστε ή να διατηρήσετε αυτή τη θέση, πρέπει να τα δώσετε όλα.

Η εποχή των Ιχθύων θα φέρει παρόμοια μαθήματα, αλλά μπορείτε να λάβετε αναγνώριση με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σας, ενισχύοντας την υπομονή και τη γοητεία σας ενώ κυριαρχείτε στα φώτα της δημοσιότητας. Ένα αποκορύφωμα αυτής της διέλευσης της Αφροδίτης είναι ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στην έξαρσή της, δίνοντας μερικά δώρα ενώ συνεχίζετε να χτίζετε τους στόχους σας.

Στις 22 Μαρτίου, ο Άρης θα ενωθεί επίσης με τον Κρόνο και την Αφροδίτη. Ενώ η Αφροδίτη σας βοηθά να επιδιορθώσετε σημαντικές σχέσεις, ο Κρόνος μπορεί να θέσει κάποιες προκλήσεις. Η διατήρηση μιας διπλωματικής στάσης θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, ο Άρης στον 10ο οίκο σας θα σας βοηθήσει να φουντώσετε το πάθος και τις φιλοδοξίες σας. Εάν χρειάζεστε αυτή την επιπλέον ώθηση, θα βιώσετε πολύ περισσότερη ενέργεια για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας για τις επόμενες εβδομάδες.

Θυμηθείτε να μην βιάζεστε. Επικεντρωθείτε στον προσεκτικό σχεδιασμό και την επεξεργασία της δουλειάς σας προτού ξεκινήσει ο ανάδρομος Ερμής .Όταν ο Ήλιος μπει στον Κριό στις 19 Μαρτίου, μπορείτε να προετοιμαστείτε για έναν μήνα όπου θα μπορέσετε να γνωρίσετε νέα άτομα ή να επανασυνδεθείτε με παλιά ρομαντικά ενδιαφέροντα. Η έκλειψη πανσελήνου στο ζώδιο του Ζυγού στις 25 Μαρτίου θα φέρει νέες ευκαιρίες θεραπείας καθώς οι κόμβοι συνεχίζουν να μεταμορφώνονται και να επηρεάζουν τις σχέσεις σας. Μπορεί να νιώσετε ότι είναι μια συναρπαστική περίοδος όπου μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα σας για τα επόμενα αρκετά χρόνια.

enikos