Επικαιρότητα:

Αυτά τα τρία ζώδια θα δουν τη ζωή τους να βελτιώνεται δραστικά με τον Ερμή στον Κριό

11 Απρ. 2024 - 10:10 | Ζώδια
Αυτά τα τρία ζώδια θα δουν τη ζωή τους να βελτιώνεται δραστικά με τον Ερμή στον Κριό

Την Πέμπτη 11 Απριλίου, ο Ερμής θα κινηθεί στην καρδιά του Ήλιου στον Κριό, σχηματίζοντας αυτό που είναι γνωστό ως cazimi. Ένα cazimi αντιπροσωπεύει όχι μόνο τις συνδυασμένες ενέργειες του Ερμή και του Ήλιου, αλλά και την αρχή ενός ολοκαίνουργιου κύκλου – αυτός που έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – και βελτιώνοντας δραστικά τη ζωή τριών ζωδίων.

Αυτή τη στιγμή, σας παροτρύνουν να αφήσετε τις προηγούμενες σκέψεις, αποφάσεις ή ακόμα και συμφωνίες, ώστε να μπορέσετε να αφήσετε χώρο για να αξιοποιήσετε τις αλλαγές που είναι στη διάθεσή σας. Αναγνωρίστε ότι με τον Ερμή στον Κριό, έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε τη ζωή που πραγματικά ονειρεύεστε.

Ο αριθμός 11 αντιπροσωπεύει την ευθυγράμμιση, τα νέα ξεκινήματα, τον θεϊκό συγχρονισμό και ότι καθοδηγείστε από έναν ανώτερο σκοπό. Αυτό τονίζει την ικανότητα να βελτιώνετε δραστικά τη ζωή σας και να εκδηλώνετε όλα όσα επιθυμείτε, ειδικά καθώς μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι το σύμπαν θα είναι πίσω σας σε κάθε βήμα της διαδρομής σας. Αναγνωρίστε πότε όλα συνωμοτούν για να σας φέρουν σε ένα νέο επίπεδο της ζωής σας, γιατί δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείτε να καταφέρετε.

3 ζώδια των οποίων η ζωή βελτιώνεται δραστικά κατά τη διάρκεια στις 11 Απριλίου

Ιχθύες
Ο Κριός είναι το ζώδιο που κυριαρχεί στον οίκο του πλούτου και της αναγνώρισης σας. Ενώ η πρόσφατη έκλειψη ηλίου τόνισε αυτά τα θέματα για εσάς, η πραγματική μαγεία ξεκινά με τον Ερμή  να ξεκινά έναν ολοκαίνουργιο κύκλο μέσα σε αυτό το ζώδιο της φωτιάς.

Η ενέργεια του Κριού μπορεί να διδάξει πολλά για το πώς να πετύχετε τα όνειρά σας με το να γίνετε πιο τολμηροί, πιο αφοσιωμένοι και να μην συμβιβάζεστε πραγματικά με λιγότερα από όλα όσα θέλατε ποτέ. Καθώς ο Ερμής κορυφώνεται στον Κριό, φέρνει μια συγκεντρωμένη ενέργεια στην ικανότητά σας να προσελκύετε και να εκδηλώνετε οικονομική αφθονία. Αν και αυτό μπορεί να προκύψει από ένα απροσδόκητο κέρδος, το πιο πιθανό είναι να έχει να κάνει με τις προηγούμενες προσπάθειες και τη δουλειά που έχετε κάνει για να χτίσετε τα όνειρά σας.

Από τότε που ο Κρόνος μετατοπίστηκε στο ζώδιο των Ιχθύων το 2023, έχετε γίνει πολύ πιο σοβαροί στο να κυνηγήσετε τα όνειρά σας με τα δύο πόδια στο έδαφος. Αυτό σας επέτρεψε να πάρετε την ονειρική και ευφάνταστη φύση σας και να αρχίσετε πραγματικά να ακολουθείτε, να κάνετε σχέδια και να κάνετε την απαραίτητη δουλειά για να πετύχετε. Τώρα που σχηματίζεται ο Ερμής cazimi, θα αρχίσετε να βλέπετε τις οικονομικές απολαβές όλης της δουλειάς σας καθώς ετοιμάζεστε να εκδηλώσετε τον πλούτο που πάντα ονειρευόσασταν.

Λέων
Η ζωή έχει πολλά περισσότερα από όσα μπορείς να φανταστείς, αρκεί να δεις κάθε γεγονός μέσα από ένα φακό πιθανοτήτων. Η ενέργεια του Κριού τονίζει θέματα γύρω από την τύχη, την αφθονία, τα ταξίδια, τα νέα ξεκινήματα και τις ευκαιρίες στις εκπαιδευτικές ή πνευματικές σας αναζητήσεις. Με την πρόσφατη έκλειψη ηλίου στον Κριό μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε πραγματικά σε μια σημαντική καμπή στη ζωή σας.

Ενώ ο Ερμής κυριαρχεί σε όλα τα θέματα επικοινωνίας, ο ήλιος κυβερνά τις ενέργειες που κάνετε, πράγμα που αποτελεί την επιτομή της ικανότητας να περπατάτε την ομιλία σας. Όχι μόνο λειτουργείτε με την πλήρη υποστήριξη του σύμπαντος, αλλά μπορείτε επίσης να περπατήσετε σε μια από τις πιο συναρπαστικές και περιπετειώδεις φάσεις της ζωής σας.

Σε αυτόν τον χώρο, το μόνο πράγμα που είναι εγγυημένο είναι ότι θα σας ζητηθεί να φύγετε από τη ζώνη άνεσής σας. Από κει και πέρα, όσο περισσότερο μπορείτε να σκεφτείτε, τόσο καλύτερα θα πάνε όλα. Εκτός από το να φέρνει μια ολόκληρη σειρά από τυχερές και άφθονες ευκαιρίες, η ενέργεια του Κριού επιδιώκει να επεκτείνει τη ζωή σας.

Καρκίνος
Σε αυτή τη νέα φάση της ζωής σας, πρέπει να θυμάστε πόσο ισχυροί είστε και ότι γεννηθήκατε με έναν σκοπό σε αυτή τη ζωή. Τους πρώτους μήνες του χρόνου ανακτάτε τον προσανατολισμό σας και αρχίζετε σιγά σιγά να φυτεύετε νέους σπόρους για τη ζωή που θέλετε να ζήσετε. Αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό και θεραπευτικό για εσάς, καθώς με τον Πλούτωνα να βγαίνει από τον Αιγόκερω και να περνά στον Υδροχόο, βρίσκεστε σε μια απίστευτα μεταμορφωτική περίοδο. Αλλά τώρα που η σκόνη έχει καταλαγιάσει, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να θυμάστε ποιος είστε και ότι αυτό που σας φωτίζει δεν είναι τυχαίο, αλλά συνδέεται με τον σκοπό της ψυχής σας.

Καθώς ο Ερμής κινείται στην καρδιά του ήλιου στον Κριό, αντιπροσωπεύει επίσης την αρχή ενός ολοκαίνουργιου κύκλου. Ως Καρκίνος, το ζώδιο Κριός αντιπροσωπεύει θέματα που συνδέονται με την επαγγελματική σας ζωή, τη φήμη και τα οικονομικά που κερδίζετε από μια καριέρα. Με την έκλειψη ηλίου που συνέβη στον Κριό μόλις πριν από λίγες ημέρες, αυτός είναι ένας τομέας της ζωής στον οποίο έχετε δει τεράστια ανάπτυξη και δυνατότητες, αλλά για να εκμεταλλευτείτε το μέγιστο όφελος, πρέπει να θυμάστε ότι είστε μόνο στην αρχή της εκδήλωσης μεγαλύτερης επιτυχίας και αφθονία.

πηγή: enikos.gr