Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, 15 έως 21 Απριλίου 2024

15 Απρ. 2024 - 12:13 | Ζώδια
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, 15 έως 21 Απριλίου 2024

Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός 
Θα καταβάλεις όλες τις προσπάθειες αυτή τη βδομάδα, αλλά οι επιδράσεις των πλανητών μπορεί να σε εμποδίσουν να επιταχύνεις τους ρυθμούς προόδου σου. Ίσως βρεις κάποιες ευκαιρίες πολύ δελεαστικές στα εργασιακά που θα θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο. Ωστόσο θα πρέπει να έχεις κάποιο έλεγχο πάνω στην παρόρμηση σου και να προσπαθήσεις να λάβεις αποφάσεις, έχοντας κατά νου τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Στα συναισθηματικά θα υπάρξουν κάποιες αναταραχές μαζί με κάποιες ένδοξες ρομαντικές στιγμές, αλλά με τη γενναιοδωρία και την αισιοδοξία σου, θα απολαύσεις τη γλυκύτητα της σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, αρκετές νέες γνωριμίες θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου, αλλά μη βιαστείς να δεσμευτείς.

 
Ταύρος

Ο Ερμής δείχνει ότι αυτή μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να προβάλεις τις δεξιότητες σου. Ωστόσο γύρω στα μέσα της εβδομάδας είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποια απροσδόκητα προβλήματα. Πρέπει λοιπόν να σταματήσεις να σκέφτεσαι πολύ μεγάλα και μακριά και να αρχίσεις να ασχολείσαι με κάποιες λεπτομέρειες ρουτίνας. Είναι μια καλή στιγμή για την επένδυση πλεονάζοντας κεφαλαίου στα πιο αξιόπιστα και κατανοητά εργαλεία. Η σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια σκαμπανεβάσματα κυρίως λόγω της επικοινωνίας. Γενικά είναι μια στιγμή που πρέπει να διατηρήσεις τη ψυχραιμία και την υπομονή σου. Τέλος θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή για τη σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Δίδυμοι

Ίσως αυτή η βδομάδα να είναι πολύ σημαντική για τα επαγγελματικά βήματα και θέματα σου. Ίσως χρειαστεί να κάνεις αποφασιστικά βήματα. Θα έχεις την ενέργεια και την πρακτικότητα για να κάνεις μεγάλα βήματα και λόγω της άφθονης υποστήριξης του Ερμή ο προγραμματισμός σου μπορεί να είναι εξίσου λαμπρός, ιδιαίτερα στις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες. Ωστόσο ίσως χρειαστεί να διατηρήσεις μια ισορροπία στον οικονομικό σου σχεδιασμό. Μπορεί να αναγκαστείς να αποδεχτείς κάποια γεγονότα και να επαναπροσδιορίσεις κάποιους από τους όρους που έχετε θέσει με τον ερωτικό σύντροφο σου για το μέλλον της σχέσης σας. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και μείνε ανοιχτή σε νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Η επικοινωνία λειτουργεί βοηθητικά στις υποθέσεις και υποχρεώσεις της εβδομάδας. Νοιάζεσαι περισσότερο για τις λεπτομέρειες, γίνεσαι πιο παραγωγική και οι πιο στενές σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες εξυπηρετούν τα σχέδια σου. Φρόντισε να απαλλαγείς από εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες προτάσεις που θα νοιώσεις να σε βγάζουν λίγο έξω απ’ τα νερά σου, όμως δε θα πρέπει να δειλιάσεις να τις αναλάβεις. Μη στερείς χρόνο απ’ τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου έστω κι αν χρειαστεί να καταπιεστείς λιγάκι. Είναι σημαντικές για σένα οι συναισθηματικές ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση ή μια προσέγγιση σε ένα νέο άτομο μπορείς να το κάνεις ευκολότερα, καθώς η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει.

Λέων

Οι συνθήκες στην επικοινωνία της καθημερινότητας διευκολύνονται, οι ρυθμοί ανεβαίνουν και ευχάριστες επαφές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ανεβάζουν τη διάθεση σου. Η κοινωνικότητα σου ενισχύεται και δεν αποκλείεται να δεχτείς νέες προτάσεις στα εργασιακά. Νέες γνώσεις και νέα ταλέντα θα κάνουν ξεχωριστές τις μέρες που ακολουθούν. Οι συμφωνίες που θα πέσουν στο τραπέζι μπορεί να φαίνονται δελεαστικές, ωστόσο θα πρέπει να κάνεις τις σωστές επιλογές. Υποχρεώσεις καθημερινότητας μπορείς να τις μοιραστείς με τον ερωτικό σύντροφο σου, μιας και διατίθεται να σε ακολουθήσει και να σε στηρίξει. Κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία που ήδη έχει γίνει και πιθανά να σε έχει απογοητεύσει στην αρχή, επανέρχεται με εντελώς διαφορετικές προθέσεις.

Παρθένος

Η διάθεση σου ανεβαίνει, καθώς τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου επανέρχονται αυτή τη βδομάδα. Μπορείς να διαπραγματευτείς καλύτερους οικονομικούς όρους είτε σε νέες προτάσεις και συζητήσεις στα εργασιακά, είτε πρόκειται για ρυθμίσεις χρεών και υποχρεώσεων. Τις μέρες που ακολουθούν προσπάθησε να δεις τι σε ωφελεί και τι σε βαραίνει και κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου, αφήνοντας πίσω σου ότι πια δεν εξυπηρετεί τα σχέδια σου. Πάρε πρωτοβουλίες και κάλυψε τα κενά που δημιουργήθηκαν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου το προηγούμενο διάστημα. Πρόσθεσε χρώμα στην καθημερινότητα σας με νέες κοινωνικές δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει και μπορείς να καταστρώσεις τη στρατηγική σου, για το πως θα κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χωρίς να δείξεις τις αδυναμίες σου.

Ζυγός

Είναι σημαντική για τις υποθέσεις σου αυτή η εβδομάδα. Ξεκινά ένα διάστημα για σένα που καταφέρνεις με μεγαλύτερη ευκολία να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις, να σκεφτείς με περισσότερη διαύγεια τα συμφέροντα σου και ίσως να δεις και την άλλη πλευρά του νομίσματος. Οι συνθήκες που επικρατούν στον εργασιακό χώρο σου είναι ευνοϊκότερες και χάρη της προνοητικότητας σου καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, που δεν είναι και λίγες. Όσο κυλούν οι μέρες της εβδομάδας τόσο και πιο κοντά έρχεσαι με τον ερωτικό σύντροφο σου κι αν καταφέρεις να μετριάσεις τα προσωπικά άγχη σου και να εστιάσεις σ’ αυτόν, τόσο καλύτερα θα πάνε τα πράγματα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, υποστήριξε τις επιλογές σου και μη ρίχνεις τα στάνταρ σου επειδή σε έχει κουράσει η εργένικη ζωή.

Σκορπιός

Ευκαιρία αυτή τη βδομάδα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου, τόσο των επιλογών όσο κι των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Καιρός να κρατήσεις στη ζωή σου και δίπλα σου αυτά που πραγματικά αξίζουν τον κόπο. Έχεις αρχίσει να κατανοείς ότι μπαίνεις σε μια περίοδο κατά την οποία θα πρέπει οι χειρισμοί σου να είναι προσεκτικοί και λεπτοί. Ο τομέας της εργασίας γίνεται η προτεραιότητα σου και θα πρέπει να διαχειριστείς προσεκτικά νέες συμφωνίες και προτάσεις που φαίνεται να έχουν καθοριστικό χαρακτήρα. Οι συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου φέρουν τα αποτελέσματα και τη βελτίωση στη σχέση σας, αρκεί αν είστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον και κυρίως με τον ίδιο σας τον εαυτό. Εσύ που είσαι μόνη, μη βιαστείς να χαρίσεις την καρδιά σου και κυρίως μην επηρεάζεσαι από τρίτα πρόσωπα.

Τοξότης

Η επικοινωνία βελτιώνεται και το τοπίο γύρω σου αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Η εκφραστικότητα, η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η επιθυμία σου να αποκαταστήσεις τις φιλικές, αλλά και επαγγελματικές σχέσεις σου θα είναι στο απόλυτο επίκεντρο σου. Είναι σημαντικό να δουλέψεις λιγάκι τις σχέσεις σου με συναδέλφους μιας και η βοήθεια, η ανταλλαγή ιδεών και υποχρεώσεων θα σε διευκολύνει να ανταπεξέλθεις σε ένα ομολογουμένως βαρύ εργασιακό πρόγραμμα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις με τον αγαπημένο σου είναι τις συζητήσεις που αφορούν το πιθανά κοινό πορτοφόλι σας. Οι συνθήκες γενικότερα που αφορούν τα οικονομικά απαιτούν προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που θα προκύψει μέσα απ’ το οικείο σου περιβάλλον σε κάνει να αισιοδοξείς και σε γεμίζει ενέργεια.

Αιγόκερος

Αισιόδοξα παρά τις συνθήκες που γενικότερα επικρατούν ξεκινάς τη νέα εβδομάδα σου. Έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις υποθέσεις σου που βρίσκονταν σε στασιμότητα, να ολοκληρώσεις συζητήσεις και να προχωρήσεις ανεμπόδιστα σε νέες συμφωνίες. Επαφές, συναντήσεις, αλλά και διαπραγματεύσεις θα ανοίξουν ένα νέο κύκλο στην εργασία σου, που αυτό το διάστημα έχει καλύτερες προοπτικές. Θέσε σε εφαρμογή τις στρατηγικές σου και αποκατέστησε τις σχέσεις με συναδέλφους προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα ομαλό και ήρεμο κλίμα στην καθημερινότητα σου. Επινόησε νέες δραστηριότητες και πρόσθεσε τες στο πρόγραμμα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα πρόσωπο που πιθανά έχεις ήδη γνωρίσει, αρχίζει να εκδηλώνει το ερωτικό ενδιαφέρον του και κάνει την καρδιά σου να χτυπά λίγο πιο δυνατά.

Υδροχόος

Αυτή τη βδομάδα έχεις τη δυνατότητα και την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους, κυρίως αυτούς που προέρχονται μέσα απ’ το φιλικό σου περιβάλλον. Επαφές που πιθανά προέρχονται από το εξωτερικό, το να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες φαίνεται να σε συναρπάζουν. Τα επαγγελματικά και οι στόχοι σου αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου, καθώς έχεις την ανάγκη να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον ή μια σιγουριά στον εαυτό σου. Η στήριξη που λαμβάνεις από ανώτερους σου, αλλά και η αναγνώριση των προσπαθειών σου σε γεμίζει ενέργεια. Ο ερωτικός σύντροφος σου χρειάζεται το ενδιαφέρον σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να εξασφαλίσεις ουσιαστικό χρόνο γι’ αυτόν. Να τον ακούσεις και να τον πείσεις για τα βαθιά συναισθήματα που νιώθεις γι’ αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το ευρύτερο περιβάλλον σου προβλέπονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ιχθύες

Έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες των υποθέσεων σου και αυτό λειτουργεί βοηθητικά για τις επιδιώξεις σου. Η νέα εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και υπόσχεται πολλά. Διαπραγματεύσου έξυπνα νέες εργασιακές προτάσεις ή προκλήσεις και δράσε δυναμικά. Μπορείς να εκφράσεις τις ιδέες σου αφού πρώτα πιστέψεις εσύ η ίδια σ’ αυτές. Το γενικότερο κλίμα που επικρατεί γύρω σου δίνει νέα ερεθίσματα. Ευκαιρία να βελτιώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και να μοιραστείτε σκέψεις, επιθυμίες αλλά και υποχρεώσεις. Έτσι θα νοιώσετε ξανά κοντά και ενωμένοι σαν μια γροθιά. Εσύ που είσαι μόνη, οι προθέσεις ενός παρελθοντικού ή πλατωνικού έρωτα ξεκαθαρίζουν κι έτσι μπορείς ευκολότερα να πάρεις τις αποφάσεις σου.

https://www.tlife.gr/zodia/zodia-oi-astrologikes-provlepseis-tis-evdomadas-15-eos-21-apriliou-2024/1507648/