Επικαιρότητα:

Τα 3 ζώδια που πρέπει να αποφύγουν τις τοξικές σχέσεις στις 2 Μαΐου

02 Μαίου 2024 - 13:41 | Ζώδια
Τα 3 ζώδια που πρέπει να αποφύγουν τις τοξικές σχέσεις στις 2 Μαΐου

Σας έχει πει ποτέ κάποιος να βάλετε στην άκρη τα αισθήματα σας και να γίνετε ρεαλιστές; Παρόλο που μπορεί να νιώθουμε νευρικότητα συνεχίζουμε να μένουμε σε αυτή την σχέση.

Για κάποιο λόγο, υπάρχει πάντα κάποιος στη ζωή μας που αισθάνεται την ανάγκη να μας «βάλει στη θέση μας». Μπορεί να έχουμε τους δικούς μας στόχους και τα δικά μας όνειρα, αλλά συμπεριφερόμαστε στους άλλους με τον λάθος τρόπο.

Την Πέμπτη 2 Μαΐου, θα δούμε έναν μόνο από τους τρόπους με τους οποίους ο ανάδρομος Πλούτωνας εμφανίζεται στη ζωή μας και 3 ζώδια μπορεί να οδηγηθούν να αλλάξουν τον εαυτό τους.

Οι άνθρωποι επιθυμούν να μας αλλάξουν, και εμείς δεν θέλουμε. Με δεδομένο ότι ο Πλούτωνας έχει να κάνει με την αλλαγή και την κατεύθυνση, μπορεί να διαπιστώσουμε ότι τα πάμε μια χαρά χωρίς τις συμβουλές και τη βοήθεια των άλλων. Θέλουμε απλώς να είμαστε ο εαυτός μας.

Είτε πιστεύουμε στον τρόπο ζωής μας είτε όχι, μπορεί να αφήσουμε αυτά τα ανεπιθύμητα λόγια να μπουν στο μυαλό μας και να μας υπονομεύσουν. Η 2η Μαΐου θα δοκιμάσει την υπομονή μας και θα μας κάνει να νιώσουμε λίγο αμυντικοί. Μπορεί να πούμε πράγματα όπως: «Κοίτα τη δουλειά σου» ή «Σε ρώτησα;». Η πρώτη μέρα του ανάδρομου Πλούτωνα φέρνει πολλές συμβουλές που δεν ζητήθηκαν και αυτά τα ζώδια βάζουν τα όρια τους.

Τα 3 ζώδια που πρέπει να αποφύγουν τις τοξικές σχέσεις στις 2 Μαΐου

  • Δίδυμοι
  • Παρθένος
  • Αιγόκερως

Δίδυμοι

Έχετε δημιουργήσει μια ολόκληρη ζωή στον εσωτερικό σας κόσμο. Αν και αυτό φέρνει τεράστια ευχαρίστηση, μπορεί να προσελκύσετε τους αρνητές στον κόσμο σας.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κρατήσουν για τον εαυτό τους τις απόψεις που έχουν για την ζωή σας. Θα διαπιστώσετε ότι στις 2 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα, η δουλειά σας είναι δουλειά όλων και μπορεί να νιώθετε καταπιεσμένοι από αυτό.
Νιώθετε τόση καταπίεση που θα μπορούσατε να ξεσπάσετε σε κάποιον που θα σας χτυπήσει με τα λόγια του. Πιστεύετε ότι θα είστε πάντα ο διαφορετικός στο πλήθος, και αυτό σας αρέσει.

Είσαι περήφανος που είσαι πρωτότυπος και έχεις ήδη συνηθίσει στην ιδέα ότι οι άνθρωποι δεν σε καταλαβαίνουν. Αυτό δεν πειράζει. Το μόνο πρόβλημα με τη διέλευση της Πέμπτης είναι ότι όλοι συνεχίζουν να «μοιράζονται τη γνώμη τους» μαζί σου. Ωστόσο εσύ δεν την έχεις ζητήσει.

Όταν είστε τόσο μοναδικοί και ξεχωριστοί όσο εσείς θα έχετε συνηθίσετε τόσο πολύ να λαμβάνετε αυτές τις ανεπιθύμητες γνώμες. Θα αισθάνεστε ότι αυτά τα γεγονότα είναι μια ακόμα μέρα στη ζωή σας. Έχετε κάνει πολλά πράγματα και τώρα είστε έτοιμοι να δώσετε μια ομιλία TED για το πώς να αγνοείτε τις απόψεις των άλλων. Ένα κατώτερο άτομο δεν θα το χειριζόταν τόσο κομψά όσο εσύ, Δίδυμε.

Παρθένος

Είτε το κάνεις για να προστατεύσεις τον εαυτό σου είτε γιατί έτσι λειτουργείς, έχεις αυτή την ιδιωτική εσωτερική ζωή που αγγίζει τα όρια της φαντασίας και τη χρησιμοποιείς για να τα βγάλεις πέρα. Αυτό δεν είναι κάτι σπάνιο, αλλά για όσους από εμάς μπορούν να ξεφύγουν μέσω της φαντασίας μας δίνει περισσότερη δύναμη.

Μπορεί να μην είναι ένα πράγμα που το επικροτούν συνήθως, αλλά οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν πόσο υπέροχο είναι να ζεις μια φανταστική ζωή στο περιθώριο.

Στις 2 Μαΐου έρχεται η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα, που επιβραδύνει τα πάντα. Ξέρετε ότι αυτό που κάνετε είναι το σωστό. Το να πηγαίνεις με τους δικούς σου ρυθμούς σε κάνει ευτυχισμένο, και η ευτυχία σου φαίνεται να αναστατώνει μερικούς ανθρώπους αυτό το διάστημα.

Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή είτε ζηλεύουν που βρήκατε έναν τρόπο να τα βγάζετε πέρα είτε επειδή δεν μπορούν να αφήσουν έναν άνθρωπο απλά να είναι ο εαυτός του.

Αυτό που είναι πραγματικά αξιοσημείωτο σε σένα, Παρθένε, είναι ότι γνωρίζεις ότι όλη αυτή η αρνητικότητα υπάρχει. Ωστόσο, επιμένεις να βρίσκεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τον κόσμο σου.

Δεν πρόκειται να προσθέσετε στην αρνητικότητα, σίγουρα όχι αυτή την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας. Αυτό που έχετε μάθει σε αυτή τη ζωή είναι να δουλεύετε με τα εμπόδια σας, και αν αυτά τα εμπόδια αποδεικνύονται άνθρωποι, τότε κάνετε ό,τι μπορείτε για να χαμογελάσετε και να ακούσετε.

Αιγόκερως

Αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο νιώθεις ότι μπορείς να βασίζεσαι, αυτό είναι το μυαλό σου, Αιγόκερε. Αυτό το μεγάλο σου μυαλό έχει βρει μερικές εξωφρενικά καταπληκτικές ιδέες για την εποχή του.

Σκέφτεσαι συνεχώς έξω από τα πλαίσια και εξοργίζεις άλλους που ίσως έχουν λιγότερη φαντασία από εσένα. Αυτό δεν σε ενόχλησε ποτέ. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα έχεις κάθε δικαίωμα να στραβώσεις αλλά δεν το κάνεις.

Αυτή η μέρα προσπαθεί να σου σπάσει τα νεύρα, αλλά εσύ δεν θα το αφήσεις. Η Πέμπτη είναι μια καλή στιγμή για να ελέγξεις πώς αισθάνεσαι, καθώς θα υπάρξουν άνθρωποι στη ζωή σου που μπορεί να βρουν την κατάλληλη στιγμή είτε να σε κρίνουν είτε να σου πουν ότι απλά κάνεις λάθος σε ένα θέμα για το οποίο ξέρεις ότι δεν μπορεί να κάνεις λάθος.

Ξέρεις ποιος είσαι, και παρόλο που μπορεί να είναι ενοχλητικό να παρεμβαίνουν οι άλλοι, θα αντιμετωπίσεις τις απόψεις τους ως ελαφρές και ασήμαντες.

Το καλό με το να είσαι εσύ, Αιγόκερε, είναι ότι ξέρεις ότι έχεις δίκιο. Είσαι πολύ επιρρεπής στην έλξη του Πλούτωνα, και στην περίπτωσή σου, αυτή η έλξη λειτουργεί υπέρ σου. Θα προχωρήσετε με τους δικούς σας ρυθμούς και θα σκεφτείτε με τον τρόπο που θέλετε να σκέφτεστε, παρά την κρίση των άλλων. Θα μπορούσατε ακόμη και να προτείνετε σε αυτούς τους αρνητές να σταματήσουν και να σκεφτούν καλά πριν μιλήσουν, καθώς θα μπορούσαν και αυτοί να μάθουν κάτι από εσάς. Είστε ατάραχοι στις 2 Μαΐου.

Πηγή: enikos.gr