Επικαιρότητα:

Ζώδια: Αυτά τα τέσσερα είναι τα πιο ευαίσθητα

03 Μαίου 2024 - 18:01 | Ζώδια
Ζώδια: Αυτά τα τέσσερα είναι τα πιο ευαίσθητα

Ορισμένα ζώδια έχουν δυνατές, ανθεκτικές καρδιές που μπορούν να επανέλθουν γρήγορα μετά από χωρισμούς. Ωστόσο άλλα ζώδια δυσκολεύονται να επουλώσουν τα τραύματα τους, επειδή οι καρδιές τους γίνονται κομμάτια μετά από κάθε απόρριψη και χωρισμό.

Τα 4 ζώδια που έχουν εύθραυστη καρδιά και είναι πολύ ευαίσθητα

Ταύρος
Είστε ένα σκεπτόμενο, ευαίσθητο ζώδιο, γι’ αυτό δεν θα σας είναι εύκολο να ξεπεράσετε τη στενοχώρια. Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να επουλώσετε τον πόνο που σας προκάλεσε ένας σύντροφος, αφού τον εμπιστευόσασταν και πιστεύατε ειλικρινά ότι δεν πρόκειται ποτέ να σας πληγώσει.

Η καρδιά σας είναι φτιαγμένη από γυαλί αλλά πρέπει να σταματήσετε να το βλέπετε αυτό ως κάτι κακό. Είναι όμορφο που αγαπάτε τόσο σκληρά και να νοιάζεστε τόσο βαθιά. Είναι όμορφο το γεγονός ότι είστε πρόθυμοι να εμπιστευτείτε τόσο πολύ το άτομο που έχει κατακτήσει την καρδιά σας.

Παρόλο που μπορεί να χρειαστείτε λίγο χρόνο για να προχωρήσετε με την ζωή σας μακριά του, αυτό δεν πειράζει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επισπεύσετε τη διαδικασία. Τελικά θα θεραπευτείτε. Απλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος.

Καρκίνος
Είναι δύσκολο για εσάς να αντιμετωπίσετε τις πληγές στην καρδιά σας, επειδή αγαπάτε με όλη σας την καρδιά. Μόλις δεθείτε με κάποιον, δυσκολεύεστε να φανταστείτε τον κόσμο σας χωρίς αυτόν. Τον θέλετε για πάντα στο πλευρό σας.

Γι’ αυτό είναι δύσκολο να δεχτείς όταν ξαφνικά φεύγουν. Είναι δύσκολο να συμφιλιωθείς με το γεγονός ότι δεν ήταν μόνιμοι στην ζωή σου. Παρόλο που η καρδιά σας θα γίνει εντελώς κομμάτια όταν κάποιος σας αφήνει, να θυμάστε ότι είναι πάντα δυνατό να ξαναφτιάξετε τα κομμάτια της.

Δεν θα είναι μια απλή διαδικασία και δεν θα συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά θα συμβεί. Ακόμη και οι πιο εύθραυστες καρδιές είναι φτιαγμένες για να αντέξουν. Η δική σας θα αγαπήσει ξανά.

Αιγόκερως
Οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν να έχετε μια σκληρή, ανθεκτική καρδιά, επειδή έχετε τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση που μοιάζει σαν να μη δίνετε δεκάρα για το τι έχουν να σκεφτούν οι άλλοι. Και τις περισσότερες φορές, αυτό είναι απολύτως αληθινό. Ωστόσο, όταν ερωτεύεστε, τα πάντα αλλάζουν.

Μόλις δεσμευτείς με κάποιον, υποθέτεις ότι θα είναι μαζί σου για μια ζωή. Πάντα αιφνιδιάζεστε όταν μια σχέση φτάνει στο τέλος της, επειδή σχεδιάζατε να είναι μόνιμη. Το να ανακαλύπτεις ότι έκανες λάθος δεν είναι κάτι εύκολο για να το χωνέψεις. Δεν είναι εύκολο για εσάς να προχωρήσετε την ζωή σας ή να βρείτε το κουράγιο να αγαπήσετε ξανά.

Για ένα διάστημα, θα θέλετε να αποκηρύξετε εντελώς τον έρωτα αλλά ο χρόνος θα επουλώσει τις πληγές σας. Ο χρόνος θα σας υπενθυμίσει ότι αξίζετε να αγαπάτε και ότι είστε αρκετά δυνατοί για να προσπαθήσετε ξανά.

Ιχθύες
Η καρδιά σας είναι εύθραυστη, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή τα δίνετε όλα στις σχέσεις. Δεν πρόκειται να αγαπήσετε κάποιον στα μισά. Δεν πρόκειται να συγκρατήσετε κομμάτια του εαυτού σας προκειμένου να προστατευτείτε από πιθανό πόνο.

Θα δώσεις στον σύντροφό σου τα πάντα, επειδή είστε αρκετά γενναοί για να είστε ευάλωτοι. Παρόλο που δεν είναι ποτέ εύκολο για εσάς να ανακάμψετε από τις πληγές της καρδιάς σας, θα πρέπει να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας.

Δίνετε μεγάλα κομμάτια του εαυτού σας στους άλλους κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να κάνουν. Το να είστε τόσο ανοιχτοί και ειλικρινείς μπορεί να σας έχει γυρίσει μπούμερανγκ στο παρελθόν, αλλά μόλις βρείτε το τέλειο άτομο, θα είναι πολύ πιο εύκολο να συνδεθείτε και να αγαπήσετε σωστά ο ένας τον άλλον.

πηγή: enikos.gr