Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 7 Μαΐου 2024

07 Μαίου 2024 - 09:38 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ενώ η σημερινή Σελήνη σε βρίσκει να αναζητάς κάποια εξοικείωση, αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για ρομαντική έλξη, επιθυμίες, προσωπική έκφραση και δημιουργικές ιδέες. Ιδέες μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά και μπορεί να νιώσεις αναζωογονημένη από κάτι νέο. θέλεις να εκφράσεις τα ταλέντα, τις καλλιτεχνικές σου ικανότητες ή τα συναισθήματα σου για κάποιον. Νιώθεις μια έκρηξη θάρρους ή προθυμίας να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις να συμβεί. Μια απροσδόκητη συνάντηση ή ένα κύμα ενέργειας μπορεί να σε διαπεράσει τώρα και μια εμπνευσμένη δράση.

Ταύρος

Η επιθυμία σου να βελτιώσεις, να αλλάξεις ή να αναβαθμίσεις τη ζωή σου συχνά κυριαρχεί σήμερα. Είναι ιδιαίτερα εμφανές στην προσωπική σου ζωή σχετικά με οικογενειακά ή οικιακά θέματα και σχετίζεται με τις προσκολλήσεις σου. Το άνοιγμα, η περισσότερη επικοινωνία και η βελτίωση των οικιακών συνθηκών μπορεί να είναι μεταξύ των αλλαγών στην ατζέντα σου. Νέες μέθοδοι και οδηγίες για το χειρισμό παλιών προβλημάτων μπορούν να προκύψουν χωρίς φαινομενικά καμιά προειδοποίηση και είσαι εμπνευσμένη να ξεκινήσεις. Η εξάλειψη πραγμάτων που δεν χρειάζεσαι πλέον μπορεί να είναι μέρος τη εξίσωσης.

Δίδυμοι

Οι ξαφνικές επιθυμίες και μια βιασύνη θάρρους σήμερα μπορούν να σε εμπνεύσουν να προχωρήσεις σε μια νέα κατεύθυνση. Οι νέες συναρπαστικές εξελίξεις, ιδέες και ενδιαφέροντα εμφανίζονται έντονα. Αν και μπορεί να θέλεις να παρακολουθήσεις την πολύ γρήγορη επικοινωνία, σήμερα, μπορεί να είναι μια στιγμή για την ανακάλυψη νέων πραγμάτων ή νέων οδών για να εκφραστείς και να συνδεθείς. Οι πληροφορίες που έρχονται σε σένα σήμερα μπορεί να σε οδηγήσουν σε πολύτιμες αλλαγές. Οι προσπάθειες επικοινωνίας και μάθησης είναι πιθανό να ξεχωρίσουν και να ευημερούν αυτή τη στιγμή.

Καρκίνος

Νέες εξελίξεις ή ασυνήθιστα γεγονότα γύρω από επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα μπορούν να εμφανιστούν έντονα σήμερα. Καινοτόμες νέες ιδέες ή ξαφνικές αναλαμπές αναγνώρισης μπορούν να σε ενθουσιάσουν και να σε παρακινήσουν. Οι παρορμήσεις για ξόδεμα πιθανότατα θα ωφελούνταν από μια δεύτερη ματιά και είναι μια καλή στιγμή να εμπνευστείς από νέες μεθόδους ή τεχνολογίες. Οι ιδέες για προϊόντα ή επιχειρηματικές δραστηριότητες μπορεί να είναι χρυσές. Οι πληροφορίες που έρχονται σε σένα υποδεικνύουν μια νέα κατεύθυνση. Ακόμα κι αν κάποιες επιθυμίες δεν κολλάνε, το να εξερευνάς τις επιλογές σου είναι μια καλή άσκηση.

Λέων

Το πνεύμα σου για αλλαγή, βελτίωση και πρόοδο μπορεί συχνά να κυριαρχεί στην ημέρα. Υπάρχει πολύ ενέργεια μαζί σου και ενώ κάποια από αυτήν είναι στην παρορμητική πλευρά έχεις κίνητρο και ενθουσιασμό. Επιδίωξε το να δώσεις προσοχή στις λάμψεις της διορατικότητας, καθώς μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια αναζωογονητική νέα κατεύθυνση. Μπορεί να είναι μια περίοδος συγχρονισμού, εκπλήξεων και πιθανώς κάποιου συναισθηματικού ξεμπλοκαρίσματος καθώς βλέπεις τι ήταν στο δρόμο σου στην πορεία προς ένα στόχο. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τον εαυτό σου και τις θέσεις σου απέναντι σε κάποιον, κάτι που είναι καλό.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας σου και το βλέμμα σου είναι ψηλά. Θέλεις να νιώθεις ζωντανή και ζωτική χωρίς να δεσμεύεσαι στις παλιές ρουτίνες. Κάτι που στην επιφάνεια μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστο μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για να λύσεις κάτι από το παρελθόν. Οι παρορμήσεις είναι ισχυρές και οι επιθυμίες εμφανίζονται με μεγάλη δύναμη. Η ανάγκη να κλείσουμε την πόρτα σε ένα θέμα φαίνεται πιο κρίσιμη και αναγκαία από οτιδήποτε άλλο.

Ζυγός

Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις ή συναρπαστικές ανακαλύψεις σήμερα και η ανάγκη για αλλαγές γίνονται εμφανής. Οι φιλίες, οι ελπίδες και οι ευχές για το μέλλον είναι ενθαρρυντικές. Οι σημερινές επιρροές μπορούν να ενθαρρύνουν μια νέα ιδέα ή σχέδιο για το μέλλον και πιθανά μια αποκάλυψη σε μια σχέση. Μπορεί να εμφανιστεί μια ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τον εαυτό σου και να δεις μια κατάσταση πολύ πιο ξεκάθαρα. Μπορεί επίσης να βιώσει μια έκρηξη κινήτρων ή θάρρους για να κάνεις μια αλλαγή στην κοινωνική σου ζωή. Οι επικοινωνίες σου πάνε καλά επειδή οι πεποιθήσεις σου είναι ισχυρές.

Σκορπιός

Οι σημερινές ενέργειες μπορούν να φέρουν κάποια εκπληκτικά γεγονότα ή να προκαλέσουν ξαφνικά συναισθήματα σήμερα. Οι απροσδόκητες παρορμήσεις να απεγκλωβιστείς από μια περιοριστική κατάσταση μπορεί να είναι θετικές, εάν σε ενθαρρύνουν να κάνεις εποικοδομητικές αλλαγές. Μπορεί να προκύψουν αλλαγές σταδιοδρομίας ή να απομακρυνθείς προς μια ελαφρώς νέα κατεύθυνση που βασίζεται στην ισχυρή διαίσθηση. Αν σου έρθουν τώρα ιδέες για μια επιχείρηση ή μια καριέρα ή μια πορεία ζωής τείνουν να είναι ασυνήθιστες, προοδευτικές και καινοτόμες.

Τοξότης

Μπορεί να νιώσεις μια ανησυχία για να κάνεις κάτι διαφορετικό , νέο και πιθανώς περιπετειώδες ή έξω από τη ρουτίνα. Ευτυχώς οι ενέργειες του σήμερα μπορεί να σε ωθήσουν προς μια ζωτική ανακάλυψη ή ένα συναρπαστικό νέο ενδιαφέρον. Η επιθυμία να γράψεις ή να μάθεις ένα νέο θέμα μπορεί να σε ξεπεράσει και το να ακολουθείς μια προαίσθηση μπορεί τώρα να είναι διασκεδαστικό. Η εξέταση διαφορετικών γωνιών είναι η τάση και μπορεί να είναι καθοριστική. Ταυτόχρονα η διαισθητική αίσθηση ευκαιριών είναι έντονη. Οι δικές σου σκέψεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε συναρπαστικά μέρη.

Αιγόκερως

Αξιοποιείς ένα πνεύμα για καινοτομία σήμερα και ένα προαίσθημα μπορεί να σε ξεπεράσει, διεγείροντας τις αισθήσεις σου. Ένα στοιχείο έκπληξης είναι μέρος της μέρας. Οι ερωτικές σχέσεις σου ή ένα έργο πάθους μπορεί να είναι μέρος του ενθουσιασμού. Μπορεί να θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάτι ή να χειριστείς ένα θέμα μια για πάντα. Μπορεί να εμφανιστούν παρορμήσεις, επιθυμίες και ξαφνικά συναισθήματα που μπορεί αρχικά να σε μπερδέψουν. Ωστόσο η επιθυμία να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αφήσεις πίσω σου ορισμένες περιοριστικές προϋποθέσεις μπορεί να σε ενδυναμώσει.

Υδροχόος

Είσαι λίγο πιο παρορμητική σήμερα και το πλανητικό σκηνικό ξυπνά τις αισθήσεις σου. Οι άλλοι έλκονται από εσένα και ο προσωπικός μαγνητισμός είναι ισχυρός. Ξαφνικές ανάγκες και επιθυμίες μπορεί να σε κατακλύσουν και μια στενή σχέση μπορεί να σου προκαλέσει εκπλήξεις. Αυτά μπορεί να σε παρακινήσουν να κάνεις αλλαγές, αλλά η εργασία από αληθινά ένστικτα και όχι από ξαφνικές παρορμήσεις ή αντιδράσεις είναι απαραίτητη. Καλωσόρισε το κουράγιο που έχεις τώρα. Μια νέα εξέλιξη με ένα ιδιαίτερο άτομο στη ζωή σου μπορεί να προκαλέσει μια παράκαμψη ή μια αλλαγή, αλλά μπορεί επίσης να είναι αρκετά ευπρόσδεκτη.

Ιχθύες

Η επιθυμία να κάνεις σαρωτικές αλλαγές μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά σήμερα. Σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να βελτιώσεις ή να προωθήσεις τις καθημερινές υποθέσεις και ρουτίνες, τις σπουδές ή τα έργα σου. Η υγεία ή η ευεξία είναι επίσης ένα ισχυρό σημείο εστίασης αυτές τις μέρες. Αν και δεν είναι πιθανό όλα να κυλήσουν όπως έχεις προγραμματίσει, όμως είναι μια καλή μέρα για να αναγνωρίσεις την ανάγκη για νέες μεθόδους. Απροσδόκητα γεγονότα ή ξαφνικές παρορμήσεις μπορεί να οδηγήσουν στην αναδιάταξη του προγράμματος σου ή στην ανάληψη ενός θέματος εργασίας ή υγείας.

.tlife.