Επικαιρότητα:

Τα 2 ζώδια που είναι τα αγαπημένα του σύμπαντος

07 Μαίου 2024 - 13:40 | Ζώδια
Τα 2 ζώδια που είναι τα αγαπημένα του σύμπαντος

Ενώ κάθε ζώδιο είναι τυχερό με τον δικό του τρόπο, αυτά τα δύο ζώδια τείνουν να ζουν πραγματικά γοητευτικές ζωές. Όλα τα ζώδια έχουν μοναδικές ιδιότητες που τα κάνουν τυχερά και ξεχωριστά από μόνα τους.

Ωστόσο, όσοι έχουν ευεγερτημένα ζώδια (ζώδια που διοικούνται από τον Δία ή την Αφροδίτη) μπορούν να θεωρηθούν ως επιπλέον τυχεροί ή ευλογημένοι – ή, όπως τους αποκαλεί η αστρολογία, είναι τα αγαπημένα του σύμπαντος γιατί αυτά τα οφέλη μπορούν να προσφέρουν μια επιπλέον ώθηση αυτοπεποίθησης και τύχης.

Τα 2 ζώδια που είναι τα «αγαπημένα του σύμπαντος»

  • Ιχθύες
  • Τοξότης

Ιχθύες

Μάγος και μάντης, οι Ιχθύες είναι «οι αγαπημένοι του σύμπαντος» επειδή έχουν προσαρμοστεί και στα 12 μαθήματα του ζωδιακού κύκλου. Αυτό κάνει τον Ιχθύ τον πιο ενημερωμένο, πιο έτοιμο και με χρυσή καρδιά.

Η Αφροδίτη είναι εξυψωμένη στους Ιχθύς για κάποιο λόγο αφού υπάρχει μαγεία σε αυτή την τοποθέτηση. Ξέρει πώς να δίνει αγάπη άνευ όρων στους άλλους, υποθέτοντας ότι έχουν εξελιχθεί και ωριμάσει. Η πιο αγνή εκδήλωση του πώς θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι η αγάπη ενσαρκώνεται συνήθως από την Αφροδίτη στους Ιχθείς.

Είναι μια αγάπη που είναι συγχωρητική, υπομονετική, ευγενική και πρόθυμη να θυσιαστεί. Αλλά ο Δίας κυβερνά αυτό το ζώδιο στην παραδοσιακή αστρολογία και συνδιοργανώνεται από τον Ποσειδώνα στη σύγχρονη αστρολογία. Ο Δίας χαρίζει στους Ιχθύες την τύχη που χρειάζονται για να ξεπεράσουν τα πάντα. Η πίστη συνδέεται με τον Δία και παρόμοια με τον Τοξότη, ο Ιχθύς θα είναι αρκετά αισιόδοξος όταν πρόκειται για την πλοήγηση στα εμπόδια που του παρουσιάζονται.

Οι Ιχθύες μπορούν να κάνουν σχέδια και να αναπτύξουν την υπομονή που απαιτείται για να παραμείνουν μπροστά και οργανωμένοι για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα πρωτοποριακό ζώδιο της φωτιάς που δεν φοβάται να σπάσει τα όρια. Αντικατοπτρίζουν τα ιδανικά του Δία, αναζητώντας συνεχώς την προσωπική ανάπτυξη. Είναι ένα ζώδιο που αντιπροσωπεύει την περιπέτεια, τα ταξίδια και τη φιλοσοφία για κάποιο λόγο γιατί στόχος αυτού του ζωδίου είναι η επέκταση, η απόκτηση γνώσης και η σύνδεση.

Μέρος αυτού που κάνει τον Τοξότη το αγαπημένο του σύμπαντος είναι ότι αυτό το ζώδιο δεν θα δεχτεί την ήττα. Άλλωστε, το ζώδιο που βρίσκεται μπροστά τους είναι ο Σκορπιός και το επόμενο είναι ο Αιγόκερως, δύο επίμονα και φιλόδοξα ζώδια που οδηγούνται από τα επιτεύγματα. Ο Σκορπιός είναι ο πολεμιστής ενώ ο Αιγόκερως ο επίμονος καπετάνιος.

Εν τω μεταξύ, ο Τοξότης έχει υιοθετήσει και τα δύο καλύτερα χαρακτηριστικά τους και η σύντηξη παράγει αυτό το μοναδικό ζώδιο. Ο Τοξότης θα κοιτάξει προς την ελπίδα την εποχή των δυσκολιών. Ξέρουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν τα πάντα γιατί έχουν μεγάλη πίστη στο σύμπαν ή στον εαυτό τους.

Πηγή: enikos.gr