Επικαιρότητα:

Τα 3 ζώδια των οποίων τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, σήμερα, 8 Μαΐου

08 Μαίου 2024 - 17:24 | Ζώδια
Τα 3 ζώδια των οποίων τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, σήμερα, 8 Μαΐου

Για τα τρία ζώδια που ξέρουν πόση προσπάθεια έχουν καταβάλει για να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό για τον εαυτό τους, θα δούμε πώς μια διέλευση όπως το τρίγωνο της Σελήνης ο Πλούτωνας αφαιρεί τα τελευταία εμπόδια και μας αφήνει να περπατήσουμε στην ονειρική μοίρα που δημιουργήσαμε για τον εαυτό μας.

Όταν μιλάμε για την πραγματοποίηση των ονείρων μας, συνήθως αναφερόμαστε στις ελπίδες και τις επιθυμίες μας και όχι στα πραγματικά όνειρα. Είναι περίεργο πώς συναντώνται αυτοί οι δύο κόσμοι και πώς θεωρούμε ότι οι ουσιαστικές ελπίδες μας είναι «όνειρα». Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει σε αυτόν τον μεγάλο εγκέφαλό μας θα είναι για πάντα ένα μυστήριο. Γνωρίζουμε ότι αν πάρουμε αυτό το όνειρο και κάνουμε την προσπάθεια να το ολοκληρώσουμε, οι πιθανότητές μας να εκδηλώσουμε αυτό το «όνειρο» είναι πραγματικές.

Οπότε, η «ουσία» του μηνύματος είναι η εξής: Αν καταβάλεις προσπάθεια, θα σε συναντήσει η χάρη του σύμπαντος. Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια και αυτά τα τρία ζώδια θα αναλάβουν την πανίσχυρη δύναμη του τριγωνικού σελήνης του Πλούτωνα σε μια προσπάθεια να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να τα αξιοποιήσουν στο έπακρο.

Τα 3 ζώδια των οποίων τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα στις 8 Μαΐου 2024

  • Ταύρος
  • Σκορπιός
  • Τοξότης

Ταύρος

Όχι μόνο είστε κάποιος που βάζει το βλέμμα του σε έναν στόχο και τον επιδιώκει, σαν τον ταύρο που αντιπροσωπεύει το ζώδιό σας, αλλά στις 8 Μαΐου, θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος να εκδηλώσετε τα εκπληκτικά σας όνειρα και αυτό γίνεται μέσω προσπάθειας. Η διέλευση, Σελήνη το τρίγωνο του Πλούτωνα, σας ενημερώνει ότι η εργασία που έχετε στο χέρι δεν θα γίνει μόνη της.

Έχετε απεριόριστο ενθουσιασμό όταν πιστεύετε σε κάτι και το όνειρο στο οποίο πιστεύετε είναι αυτό που δεν έχετε σκοπό να αφήσετε να σας ξεφύγει. Δεν είσαι εδώ, στη Γη, για να σπαταλάς τον χρόνο σου, ακόμα κι αν είσαι, περιστασιακά, λίγο πιο τεμπέλης από όσο θα ήθελες να είσαι. Ωστόσο, δεν αποθαρρύνεστε. Θα πετύχεις τον στόχο σου και θα το κάνεις εφαρμόζοντας όσα ξέρεις και σε αντιπροσωπεύουν ως άτομο.

Η ιδέα της αποτυχίας δεν είναι επιλογή για σένα, Ταύρε, γι’ αυτό θα φτάσεις την ανοδική φύση σου μέχρι την κορυφή. Δεν δέχεστε τίποτα λιγότερο από το όνειρό σας να γίνει πραγματικότητα, κάτι που μπορεί να σημαίνει ακόμη και μια νέα δουλειά ή μια όμορφη πινελιά σε μια ιστορία αγάπης που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Σκορπιός

Σου αρέσει να ελέγχεις τα πράγματα, και αν μπορούσες να ελέγξεις τη μελλοντική σου κατεύθυνση, σίγουρα θα πηδούσες σε αυτό το τρένο, Σκορπιέ. Το διασκεδαστικό μέρος είναι ότι, ως ένα βαθμό, ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ελέγξετε το μέλλον σας σχεδιάζοντας εκ των προτέρων το τώρα. Αυτό σημαίνει, ουσιαστικά, ότι μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα βγάζοντάς τα από το μυαλό σας και βάζοντάς τα να δουλέψουν στον πραγματικό κόσμο.

Την Τετάρτη, 8 Μαΐου, θα δείτε ότι είναι πολύ εύκολο να δείτε πώς το ένα πράγμα οδηγεί στο άλλο. κατά τη διάρκεια του τριγωνικού σελήνης του Πλούτωνα, θα έχετε την ευκαιρία να αρπάξετε μια ευκαιρία που…αν τα πράγματα πάνε όπως τα θέλετε, ίσως απλώς να είστε σε θέση να επαναπροσδιορίσετε το μέλλον σας. Βρίσκεστε στη διαδικασία να πραγματοποιήσετε τα δικά σας όνειρα και χρειάζεται προσπάθεια και φροντίδα.

Η 8η Μαΐου σας επιτρέπει να κατανοήσετε ότι είστε αυτός που μπορεί να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Επειδή τυχαίνει να πιστεύετε ότι τα όνειρά σας είναι πραγματικά ιδιαίτερα και εκπληκτικά, νιώθετε ότι έχετε τη δύναμη του σύμπαντος που σας υποστηρίζει.

Τοξότης

Είπε κάποιος, “κάντε τα όνειρα πραγματικότητα;”. Τα όνειρα είναι απλά σχέδια στο μυαλό σας, και με διελεύσεις όπως το τρίγωνο της Σελήνης ο Πλούτωνας να σας υποστηρίζει, θα δείτε ότι — στον κόσμο σας — τίποτα δεν είναι αδύνατο. Αν έχετε ένα όνειρο, σπάνια μένει στάσιμο.

Η 8η Μαΐου σε βάζει στην εξουσία και σου λέει ότι τίποτα δεν θα σε σταματήσει. Ακόμα κι αν κάτι στεκόταν εμπόδιο στο δρόμο σας, θα έβρισκες τρόπο να το χρησιμοποιήσεις. Την Τετάρτη θα καταλάβετε ότι τα πάντα στη ζωή σας αποτελούν το άθροισμα όλων, και έτσι μπορείτε να αντέξετε λίγο από αυτό και λίγο από αυτό, σαν να κάνετε ένα ξόρκι, για να φτιάξετε μαζί ένα μαγικό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Πηγή: enikos.gr