Επικαιρότητα:

Έτσι δείχνεις σε κάθε ζώδιο ότι το αγαπάς

08 Μαίου 2024 - 18:00 | Ζώδια
Έτσι δείχνεις σε κάθε ζώδιο ότι το αγαπάς

Έτσι δείχνεις σε κάθε ζώδιο ότι το αγαπάς: Έχεις αισθήματα για τον άνθρωπό σου αλλά εκείνος παραπονιέται ότι δεν τον αγαπάς αρκετά;

Σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε στην στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσεις προκειμένου κάθε ζώδιο να νιώσει ότι πραγματικά το αγαπάς και είναι βασιλιάς στην καρδιά σου.

Κριός

Δείξε του πόσο θαυμάζεις την ανεξαρτησία του και άφησε του περιθώρια ελευθερίας και αυτονομίας. Διατήρησε την εμπιστοσύνη σου απέναντί του, κρατώντας κατά νου ότι είναι απίστευτα ειλικρινής μέχρι που γίνεται και αγενής. Ανέβασε την αυτοπεποίθησή του με πολλά κομπλιμέντα, ιδιαίτερα για το σώμα του!

Ταύρος

Δώσε του τον χώρο του και τον χρόνο του όταν το χρειάζεται, μην τον πιέζεις να κάνει κάτι που δεν θέλει ή που δεν το έχει αποφασίσει, ακόμα και αν οι ρυθμοί του είναι αρκετά αργοί σε σημείο που σε εκνευρίζει! Δείξε την αγάπη σου με ένα χάδι, με μία αγκαλιά, με έναν γλυκό λόγο είτε ακόμα και με ένα πλούσιο γεύμα!

Δίδυμοι

Άφησε τον να είναι ο εαυτός του χωρίς να προσπαθείς να τον αλλάξεις, μην του υποδεικνύεις τι είναι το σωστό και τι είναι το λάθος και άφησε τον ελεύθερο να αποφασίζει , χωρίς γκρίνιες και παράπονα! Θαύμασε τις απόψεις του, όμως διατήρησε την δική σου γνώμη έστω και αν είναι αντίθετη, αυτό θα το εκτιμήσει!

Καρκίνος

Να είσαι τρυφερός και σταθερός απέναντί του! Το βράδυ που πηγαίνετε για ύπνο, φρόντισε να έχει λυθεί μεταξύ σας κάθε παρεξήγηση εκφράζοντας την αγάπη σου! Βεβαίωσε τον πως ότι και να γίνει πάντα θα είσαι δίπλα του να τον νοιάζεσαι και να τον φροντίζεις!

Λέων

Έχει την ανάγκη να νιώθει από εσένα ότι είσαι μόνιμα δοσμένος, επικεντρωμένος και ερωτευμένος μαζί του! Δώσε του την επιβεβαίωση, ακόμα και αν δεν στο ζητήσει! Κάνε του μικρές όμορφες εκπλήξεις, δείχνοντας συνάμα και τον θαυμασμό σου!

Έτσι δείχνεις σε κάθε ζώδιο ότι το αγαπάς

Παρθένος

Οι απλές μικρές χειρονομίες, δείχνουν πολλά σε έναν Παρθένο ο οποίος προτιμά να του δείχνεις την αγάπη σου με πράξεις, παρά με λόγια. Άφησε του ένα μπιλιετάκι στην τσάντα του, πλύνε του τα ρούχα, φρόντισε για ένα απολαυστικό και υγιεινό γεύμα όταν ξέρεις ότι θα γυρίσει με κούραση από την δουλειά!

Ζυγός

Ο Ζυγός αυτό που επιθυμεί διακαώς είναι να του δείξεις με κάθε τρόπο την αγάπη σου, αλλά και το ενδιαφέρον σου σε ότι αρέσει στον ίδιο! Κάνε τον να νιώσει ότι είσαι ο άνθρωπός του, μόνιμα δίπλα του να νοιάζεσαι από τα πιο απλά καθημερινά πράγματα, μέχρι και τα πιο δύσκολα! Κάνε τον να νιώσει ότι η αγάπη σας είναι ξεχωριστή!

Σκορπιός

Λάτρεψε κάθε πτυχή του ακόμα και την αρνητική πλευρά του, η οποία σε δοκιμάζει, σε τεστάρει, σε αμφισβητεί ή σε καταπιέζει. Προσπάθησε να μην προσπαθήσεις να του επιβληθείς και απλά φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου και να λειτουργείς με ευθύτητα.

Τοξότης

Μην του μουτρώνεις και κρατάς αποστάσεις… Ο Τοξότης ακόμα και σε έναν καβγά θέλει εδώ και τώρα να αντιμετωπιστεί και να λυθεί η διαφωνία και μετά να ξεχαστεί και να πάτε παρακάτω! Επιπλέον δείξε του ότι γουστάρεις που είναι ένα επιπόλαιο παιδί, χωρίς να προσπαθείς μαμαδίστικα να τον δασκαλέψεις!

Αιγόκερως

Δείξε κατανόηση τις στιγμές που διατηρεί κάποιες αποστάσεις, ο Αιγόκερως δεν θέλει στο πλευρό του έναν άνθρωπο επικριτικό και που δεν τον πιστεύει! Απεναντίας θέλει θαυμασμό για τα φιλόδοξα μεγαλόπνοα σχέδιά του! Θα πρέπει να έχεις έναν υποστηρικτικό ρόλο απέναντί του!

Υδροχόος

Θα χρειαστεί να σπάσεις τους τοίχους που σου βάζει, αλλά με διακριτικότητα δείχνοντάς του πως ότι και να κάνει, ότι και να σου πει, εσύ θα είσαι πάντα εδώ! Αν δείχνεις πάντα το φιλικό σου ενδιαφέρον χωρίς να τον καταπιέζεις, θα είναι μόνιμα κολλημένος μαζί σου!

Ιχθύς

Μην τον αφήνεις να είναι μέσα στην αμφιβολία αλλά αφοπλίσου με όλο τον ρομαντισμό που διαθέτεις κάνοντας καθημερινά μικρές, απλές εκδηλώσεις αγάπης και προπάντων … όνειρα και σχέδια για το μέλλον σας!

Πηγή: tromaktiko.gr