Επικαιρότητα:

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου σήμερα Δευτέρα 20 Μαϊου

20 Μαίου 2024 - 10:11 | Ζώδια
Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου σήμερα Δευτέρα 20 Μαϊου

Η Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 20 Μαΐου.

 Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ζυγό σε φάση κενής πορείας χωρίς δηλαδή να σχηματίζει όψεις μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης που θα περάσει στον Σκορπιό. Αυτό δίνει στη μέρα μια ασταθή ποιότητα με εξελίξεις που μπορεί να έρχονται χωρίς να τις περιμένουμε. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους στις 15:59 το απόγευμακαι ξεκινούν τα γενέθλια των Διδύμων. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα μας ανεβαίνουν, το μυαλό μας γίνεται πιο ανήσυχο, οι συζητήσεις ανάβουν για τα καλά και ξεκινά μεγαλύτερη ρευστότητα και πιο ευμετάβλητες συνθήκε


ΚΡΙΟΣ
Η μέρα ξεκινά με περισσότερο άγχος, ενδεχομένως να βγαίνει τώρα η συσσωρευμένη κούραση των τελευταίων ημερών. Αν είστε γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε ίσως περισσότερη ένταση. Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους σε μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Είναι μια καλή θέση για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα επικοινωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
Η Δευτέρα έρχεται με αρκετό άγχος καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας σε φάση όμως κενής πορείας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να μην πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους φεύγοντας από το ζώδιο σας, κάνοντας προτεραιότητα από τώρα και για ένα μήνα τα οικονομικά σας ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χρόνια πολλά Δίδυμοι! Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας σήμερα στις 15:59 και ξεκινούν τα γενέθλιά σας. Φέτος τα γενέθλιά σας κοσμούνται τόσο από την Αφροδίτη όσο και από τον Δία που θα περάσουν στο ζώδιο σας μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Αυτή η συγκυρία είναι σπάνια οπότε καιρός να αισιοδοξείτε και να δείτε επιτέλους πιο θετικά την εξέλιξη της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη σε φάση κενής πορείας σε όλη τη διάρκεια της μέρας από το ζώδιο του Ζυγού και με κάποιο εκνευρισμό αν είστε γεννημένοι αρχές Ιουλίου. Προσέξτε περισσότερο στις οικογενειακές σχέσεις και στα θέματα σπιτιού. Αν υπάρχουν θέματα υγείας που έχετε παραμελήσει την περίοδο που θα βρίσκεται ο Ήλιος στους Διδύμους μπορείτε να τα βελτιώσετε.

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη ενώ θα βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας δεν θα σχηματίσει καθόλου όψεις κάτι που στην αστρολογία ονομάζετε κενόδρομη Σελήνη. Έτσι δεν μπορείτε να ελέγξετε πολλά πράγματα, ενώ μπορεί να υπάρχουν αστάθειες. Η μέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη σε φάση κενής πορείας σε όλη τη διάρκεια της, κάτι που την καθιστά απαιτητική, καθώς μπορεί να προκύπτουν απρόοπτα και να μην έχετε ακριβώς τον έλεγχο των καταστάσεων. Σίγουρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα και πολύ σοβαρές αποφάσεις. Στον τομέα της καριέρας ο Ήλιος στους Διδύμους, στρέφει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σας.

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα ξεκινά με απαιτήσεις σε πρακτικό επίπεδο και μεγαλύτερη πίεση από συνεργάτες προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Τη Δευτέρα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και σε φάση κενής πορείας φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε κι αυτό σημαίνει κάποιες ώρες δουλειάς παραπάνω. Από την άλλη θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Δευτέρα είναι πραγματικά «τσαγκαροδευτέρα» καθώς με τη Σελήνη σε φάση κενής πορείας χωρίς να σχηματίζει καθόλου όψεις δηλαδή είναι λίγα αυτά τα οποία μπορείτε να ελέγξετε. Προσπαθήστε να κερδίσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, να ξεκουραστείτε περισσότερο και μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους για ένα περίπου μήνα, δίνει έμφαση στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Δευτέρα είναι μια απαιτητική μέρα καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται μεν στον φιλικό σας Ζυγό, όμως δεν θα σχηματίσει καθόλου όψεις σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε. Ίσως από την άλλη να υπάρχει ένα κρίσιμο πρόβλημα στη δουλειά και μπορεί να σας πιάνει άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Δευτέρα είναι μια αρκετά περίεργη μέρα, καθώς σε όλη τη διάρκεια της, η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο προσέξτε περισσότερο αντιπαραθέσεις και εντάσεις μέσα στον χώρο της δουλειάς, κυρίως με ανωτέρους και όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Σήμερα το απόγευμα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και ξεκινά για σας ένα πιο απαιτητικό διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα ξεκινά κάπως πιεστικά σε θέματα πρακτικών υποχρεώσεων και θα είστε αρκετά ανήσυχοι, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Βλέπετε η Σελήνη μπορεί να είναι σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, αλλά δεν θα σχηματίσει καθόλου όψεις, δημιουργώντας ρευστότητα και απρόοπτα στη μέρα. Σήμερα ακόμη τις απογευματινές ώρες ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και για τον επόμενο μήνα θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα προσωπικών σχέσεων.

ΙΧΘΥΕΣ
Η μέρα ξεκινά με κάποια πίεση. Προσπαθήστε με διάλογο να επιλύσετε όποιο θέμα παρουσιάζεται και ακόμη γίνετε όσο πιο διπλωμάτες και ευγενικοί μπορείτε. Ξεκινήστε καταρχάς δίνοντας βήμα στην άλλη πλευρά να μιλήσει πρώτα και ακούστε. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους σε ένα πιο κλειστό, πιο συναισθηματικό τομέα που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή αλλά και τα οικογενειακά σας.

.ladylike