Επικαιρότητα:

Τα 3 τυχερά ζώδια της εβδομάδας (10-16 Ιουνίου 2024) – Αρπάξτε την ευκαιρία για να αλλάξετε τη μοίρα σας

10 Ιουν. 2024 - 15:48 | Ζώδια
Τα 3 τυχερά ζώδια της εβδομάδας (10-16 Ιουνίου 2024) – Αρπάξτε την ευκαιρία για να αλλάξετε τη μοίρα σας

Τρία θα είναι τα τυχερά ζώδια αυτής της εβδομάδας. Ενώ συχνά πιστεύουμε ότι υπάρχει μόνο μια μοίρα που μας περιμένει, στην πραγματικότητα πολλαπλές διαδρομές και προορισμοί εξαρτώνται από τις επιλογές μας. Αυτό που προορίζεται για εσάς δεν είναι απλά ένα γεγονός που συμβαίνει, αλλά αντίθετα, ενέργειες που επιλέγετε συνειδητά επειδή βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Όταν συνειδητοποιήσετε αυτή την ικανότητα να επιλέγετε τι θέλετε και τι ευθυγραμμίζεται με τον ανώτερο εαυτό σας, τότε η τύχη σάς ανήκει.

Η εβδομάδα της 10ης Ιουνίου ξεκινά με το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο και τον Ερμή Cazimi στους Διδύμους. Το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης αντιπροσωπεύει την ανάγκη να λάβετε μια σημαντική απόφαση για να δημιουργήσετε μεγαλύτερη ισορροπία και αισιοδοξία στη ζωή σας. Στην Παρθένο, αυτή η σελήνη σάς καθοδηγεί να εστιάσετε στην απόφαση που είναι πιο ευθυγραμμισμένη με την αποκατάσταση σας και τη δημιουργία των θεμελίων για μεγαλύτερη επιτυχία. Αυτή η ενέργεια εκπέμπει μια ενέργεια προβληματισμού και προσοχής για να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τη δύναμη των επιλογών σας.

Ο Ερμής Cazimi είναι μία από τις πιο τυχερές διελεύσεις καθώς ξεκινά έναν νέο κύκλο, όχι μόνο στον τρόπο που επικοινωνείτε τις αποφάσεις σας αλλά και στις προσφορές που θα μπορέσετε να λάβετε. Καθώς ο Ερμής κινείται στην καρδιά του Ήλιου, υπάρχει μια ανανεωμένη ελπίδα ότι μπορείτε να πετύχετε οτιδήποτε. Ο πλανήτης της επικοινωνίας μεγιστοποιεί την ευκαιρία σας να επιλέξετε τη μοίρα σας καθώς ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη στους Διδύμους στις 16 Ιουνίου, βοηθώντας σε θέματα αγάπης και πλούτου. Εστιάστε στη σημασία των επιλογών σας, χωρίς ποτέ να ξεχνάτε ότι έχετε τη δύναμη να επιλέξετε τη ζωή που προορίζεται για εσάς.

Τα 3 τυχερά ζώδια της εβδομάδας (10-16 Ιουνίου 2024) – «Αρπάξτε την ευκαιρία για να αλλάξετε τη μοίρα σας»

  • Αιγόκερως
  • Ζυγός
  • Υδροχόος

Αιγόκερως

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποχωριστείτε οτιδήποτε συνέβη πριν από αυτή τη στιγμή. Δείτε τη ζωή σαν να την βλέπετε για πρώτη φορά, επιτρέποντάς σας να προχωρήσετε με ελπίδα και την πίστη ότι μπορείτε να δημιουργήσετε όλα όσα επιθυμείτε. Ενώ η ενσωμάτωση των μαθημάτων του παρελθόντος σας εξακολουθεί να είναι σημαντική, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες που σας παρέχει το σύμπαν, πρέπει επίσης να είστε πρόθυμοι να πιστέψετε σε νέες αρχές και νέες δυνατότητες.

Το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο θα ανατείλει την Παρασκευή 14 Ιουνίου, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επιλέξετε τη μοίρα σας και ένα τυχερό μονοπάτι στη ζωή. Η Παρθένος κυβερνά το σπίτι της τύχης, της αφθονίας και των μακρινών ονείρων σας.

Ως ζώδιο της γης, πρέπει να χτίσετε ένα θεμέλιο, εστιάζοντας σε αυτό που χρειάζεστε και διασφαλίζοντας ότι ακούτε μόνο την εσωτερική σας φωνή στη διαδικασία. Εστιάστε την ενέργειά σας στο να επιλέξετε ελεύθερα από αμφιβολίες, ανησυχίες ή οποιεσδήποτε περιστάσεις του παρελθόντος. Αντίθετα, πιστέψτε ειλικρινά ότι μπορείτε να επιλέξετε τη μοίρα σας και όλα τα δώρα από το σύμπαν που θα ακολουθήσουν.

Φυσικά, τα Πρώτα Τέταρτα της Σελήνης είναι μια περίοδος μεγαλύτερης θετικότητας και πίστης, βοηθώντας σας να πάρετε μια απόφαση που ίσως νιώθατε ότι ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο στο παρελθόν. Η ενέργεια αυτής της Σελήνης θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή σε οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα, ταξιδιωτικά ενδιαφέροντα ή σε θέματα πνευματικής φύσης.  Όταν βλέπετε πώς κάθε απόφαση οδηγεί σε περισσότερες ευκαιρίες, μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να επιλέξετε το “τίποτα”.

Ζυγός

Βρίσκεστε στα πρόθυρα ενός απίστευτου πεπρωμένου. Όλα όσα έχετε κάνει και έχετε προσπαθήσει πρόκειται να αποδώσουν, αρκεί να θυμάστε ότι ενώ μπορεί να έχετε σημαντικές σχέσεις, η μοίρα σας είναι κάτι που σας ανήκει αποκλειστικά. Μπορείτε να διαμορφώσετε τη ζωή που θέλετε και να αγκαλιάσετε όλες τις εμπειρίες που επιφυλάσσει το σύμπαν για εσάς, αλλά πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να επιλέξει να ακούσει την καθοδήγηση που λαμβάνετε.

Ο Ερμής Cazimi θα κορυφωθεί στις 14 Ιουνίου, δημιουργώντας μια έκρηξη καινοτομίας στη ζωή σας και την ευκαιρία να ανοιχτείτε για να βιώσετε περισσότερα από όσα θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Ο Ερμής θα ταξιδέψει στην καρδιά του Ήλιου, ξεκινώντας έναν ολοκαίνουργιο κύκλο και βοηθώντας στην εκκίνηση μιας έντονης περιόδου ταξιδιών, επαγγελματικής επιτυχίας, νέων αρχών και ρομαντισμού.

Η μόνη προειδοποίηση είναι ότι πρέπει να αποδεχτείτε την αλλαγή γιατί αυτό που είναι προορισμένο για εσάς δεν θα βρεθεί στο σημείο που βρίσκεστε τώρα. Πιστέψτε στον εαυτό σας και στην πραγματικότητα ότι τίποτα από αυτά που προορίζονται για εσάς, δεν χάνεται. Έτσι, αν νιώθετε ότι υπάρχει μια θυσία, αυτή θα αντικατασταθεί από κάτι μεγαλύτερο.

Δώστε μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε επικοινωνία λαμβάνετε μέσω email, μηνυμάτων ή τηλεφωνημάτων. Ο Ερμής κυβερνά θέματα επικοινωνίας, και καθώς αυτός ο πλανήτης ξεκινά έναν νέο κύκλο, θα λάβετε πλήθος νέων προσφορών, ευκαιριών ή προσκλήσεων. Αυτό που θα φτάσει θα μοιάζει με όνειρο, αλλά μπορεί να είστε διχασμένοι ανάμεσα στο να αρπάξετε νέες ευκαιρίες και ορισμένες ευθύνες με τις οποίες εξακολουθείτε να νιώθετε δεσμευμένοι. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να πάρετε ένα ρίσκο για τον εαυτό σας και να αγκαλιάσετε τα νέα πράγματα που έρχονται στη ζωή σας.

Υδροχόος

Μπορείς να επιλέξεις τη χαρά. Μάθε από όσα έχεις περάσει και συνειδητοποίησε ότι αν δεν σε βοηθάνε να ερωτευτείς τη ζωή σου, τότε δεν είναι κάτι που πρέπει να συνεχίσεις. Δεν πρόκειται να είσαι χαρούμενος κάθε μέρα, αλλά να νιώθεις βαθιά ικανοποίηση και πληρότητα από όλα όσα επενδύεις την ενέργειά σου. Όταν μπορείς να επιλέξεις τη χαρά, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σημαίνει αυτό σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, τότε δηλώνεις και στο σύμπαν ακριβώς τι ξέρεις ότι αξίζεις.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη θα ενωθούν στους Διδύμους στις 16 Ιουνίου, φέρνοντας ευκαιρίες γύρω από τα ακίνητα, τον πλούτο, τον ρομαντισμό και τη χαρά από τη γνώση ότι ευθυγραμμίζεσαι με το πεπρωμένο σου. Ο Ερμής τείνει να φέρνει νέα και θετικές προσφορές, ενώ η Αφροδίτη θα το επιδώσει μέσα από την ερωτική σου ζωή ή ένα απρόσμενο οικονομικό μπόνους. Αυτό που θα λάβεις ως νέο αυτή την περίοδο δεν αφορά μόνο μια πιο βαθιά δέσμευση ή πλούτο, αλλά θα σε βοηθήσει να επιλέξεις συνειδητά τι θέλεις να συμβεί στη ζωή σου.

Καθώς οι ευκαιρίες από τον Ερμή και την Αφροδίτη αρχίζουν να εισρέουν στη ζωή σου, είναι σημαντικό να είστε σίγουροι τι θέλετε να ενσωματώσετε στην καθημερινότητά σας, σύμφωνα με τις αξίες σας.  Ενώ ονειρεύεσαι όλα όσα θέλεις να δημιουργήσεις, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι το να μπορείς να τις λάβεις είναι ζωτικής σημασίας. Επίλεξε αυτό που ξέρεις ότι θα σε οδηγήσει στην καλλιέργεια της βαθιάς γαλήνης που μπορεί να έρθει μόνο από το να είσαι πραγματικά ερωτευμένος με κάθε πτυχή της ζωής σου.

Πηγή: enikos.gr