Επικαιρότητα:

Τα 3 ζώδια που θα δουν τις επιθυμίες τους να πραγματοποιούνται μετά την Πανσέληνο της φράουλας

21 Ιουν. 2024 - 18:45 | Ζώδια
Τα 3 ζώδια που θα δουν τις επιθυμίες τους να πραγματοποιούνται μετά την Πανσέληνο της φράουλας

Αν είμαστε το είδος των ανθρώπων που εύχονται σε ένα αστέρι, τότε είμαστε σίγουρα το είδος που εύχεται σε μια Πανσέληνο. Εάν τολμήσουμε να το κάνουμε στην Πανσέληνο της φράουλας, ίσως διαπιστώσουμε ότι οι επιθυμίες μας θα πραγματοποιηθούν.

Η αστρολογία καθιστά σαφές ότι κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου της φράουλας στον Αιγόκερω (226/), μπορεί να είμαστε σε καλό δρόμο για να δούμε ένα όνειρο να γίνεται πραγματικότητα.

Αυτή η Παρασκευή δεν είναι απλώς ένα “πηγάδι ευχών” για εμάς. Τρία ζώδια θα μάθουν όταν η καρδιά μας είναι στο σωστό μέρος, μπορούμε να κατευθύνουμε την ενέργειά μας προς τη μεγάλη, όμορφη Πανσέληνο στον Αιγόκερω. Δεν ευχόμαστε χωρίς την ανάγκη οι ευχές μας να εκπληρωθούν. Αυτές οι επιθυμίες είναι γνήσιες και εννοούμε να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη του σύμπαντος για να τις εκδηλώσουμε.

Το μόνο που χρειάζεται είναι πίστη. Πιστεύουμε ότι τα πράγματα γίνονται πραγματικότητα. Σκεφτόμαστε άρα υπάρχουμε και για τρία ζώδια αυτό σημαίνει ότι ξεπερνούν τους περιορισμούς. Δεν βλέπουμε τα όνειρά μας ως αδύνατα ή φευγαλέα. Τα παίρνουμε στα σοβαρά και ενσωματώνουμε τις δυνάμεις της Πανσελήνου στον Αιγόκερω για να τα κάνουμε πραγματικότητα. Αυτή είναι μόνο η αρχή.

Οι ευχές γίνονται πραγματικότητα για αυτά τα τρία ζώδια μετά την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 21 Ιουνίου 2024

  • Παρθένος
  • Ζυγός
  • Τοξότης

Παρθένος

Αν θυμάστε, κάποτε πιστεύατε στη μαγεία και πιστεύατε ότι αν συγκεντρωθείτε αρκετά σε μια ευχή, θα μπορούσατε να την πραγματοποιήσετε. Όσο περνούσε ο καιρός, όμως, αρχίσατε να πιστεύετε ότι αυτό ήταν παιδαριώδες και ότι το μόνο πράγμα που θα μπορούσε ποτέ να κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα ήταν η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια.

Λοιπόν, κατά κάποιον τρόπο, έχετε δίκιο. Ωστόσο οι ευχές γίνονται πραγματικότητα, όπως μας δείχνει η αστρολογία.

Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στον Αιγόκερω, οι πιθανότητες να δούμε μια ευχή να πραγματοποιείται είναι πολύ μεγαλύτερες από οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι “εκεί έξω” κοιτάζουν αυτή τη μεγάλη, φωτεινή Πανσέληνο, βάζοντας όλη τους την ενέργεια σε αυτήν. Πιστεύουμε στην Πανσέληνο και αυξάνουμε τη φωτεινότητά της απλά και μόνο πιστεύοντας.

Και, όπως συμβαίνει με τη φύση, ό,τι δεχόμαστε μέσα μας, μας επιστρέφεται. Γι’ αυτό ακριβώς τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα κατά τη διάρκεια των διελεύσεων της Πανσελήνου. Στις 21 Ιουνίου, αυτές οι “παιδικές” σας σκέψεις δεν θα σας φαίνονται και τόσο παιδικές. Στην πραγματικότητα, θα είστε τόσο σε επαφή με το εσωτερικό σας παιδί που θα επιτρέψετε στον εαυτό σας την τόλμη να ονειρευτεί ξανά, να ευχηθείτε να γίνουν οι ευχές πραγματικότητα και να δείτε τη μαγεία να λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια σας.

Ζυγός

Πάντα πιστεύατε πολύ στη δύναμη του μυαλού. Την Παρασκευή 21 Ιουνίου, θα κοιτάξετε τον ουρανό και θα δείτε μια Πανσέληνο, που αυτόματα θα σας εμπνεύσει να κάνετε μια ευχή. Δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Πάντα το κάνατε αυτό και πιθανότατα πάντα θα το κάνετε. Σου αρέσει να κοιτάς τη Σελήνη και, με την επιρροή της στον Αιγόκερω, να κοιτάς τη Σελήνη και να κάνεις μια ευχή που, παραδόξως, έχει νόημα για σένα.

Έτσι ακριβώς είσαι, Ζυγέ. Μπορεί να είσαι ρεαλιστής, αλλά αυτό δεν σε εμποδίζει να είσαι κάποιος που κάνει ευχές σε ένα ουράνιο σώμα. Τα αστέρια πάντα σε γοήτευαν. Πιστεύετε ότι όταν στέλνετε μια σκέψη στο σύμπαν, αυτό με τη σειρά του αντανακλά αυτή τη σκέψη και τη μεγεθύνει για εσάς.

Αυτή την Παρασκευή, ατενίζετε τη Σελήνη σαν να είναι ένας παλιός σας φίλος. Θα στείλετε μια ευχή για να αντηχήσει σε όλη την αιωνιότητα, επιτρέποντας στο σύμπαν να μπει στις προσωπικές σας σκέψεις. Αυτό που θα ευχηθείτε θα πραγματοποιηθεί, καθώς η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι εδώ για να σας κάνει να νιώσετε άνετα, γνωρίζοντας ότι οι ευχές όντως πραγματοποιούνται.

Τοξότης

Όταν εύχεσαι σε ένα αστέρι … νιώθεις σαν παιδί, πράγμα που σου κάνει καλό. Δεν αμφιβάλλεις πλέον για τον εαυτό σου, Τοξότη. Στην πραγματικότητα, είσαι έτοιμος να αφεθείς πλήρως σε τέτοιου είδους παιδικούς τρόπους. Η επαφή με το εσωτερικό σας παιδί σας έχει επιτρέψει να νιώσετε ξανά και να απελευθερωθείτε από τους αγώνες της ενήλικης ζωής. Η επιθυμία σας είναι να είστε ελεύθεροι και οι ευχές σας θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στον Αιγόκερω.

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να ασχοληθεί με αυτή την επιθυμία. Δεν στέκεστε πια εμπόδιο στο δρόμο σας, καθώς δεν βλέπετε το λόγο να εμποδίζετε τον εαυτό σας να βιώσει τη χαρά της ελευθερίας. Στην περίπτωσή σας, “ελευθερία” σημαίνει το απελευθερωτικό συναίσθημα ότι δεν χρειάζεται να ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες.

Είστε τόσο μοναδικοί και ξεχωριστοί και αυτό που επιθυμείτε κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στον Αιγόκερω είναι να ζήσετε τη ζωή σας με τους δικούς σας όρους, τώρα και για πάντα. Δεν είστε σαν τους άλλους και το ξέρετε και το αγαπάτε. Το να αποδέχεστε αυτό που είστε σας δίνει τη δύναμη να υποστηρίξετε την επιθυμία σας και να την κάνετε πραγματικότητα. Αυτή η Πανσέληνος περιμένει την επιθυμία σου, Τοξότη. Κάντε την πραγματικότητα με υπερηφάνεια.

Πηγή: enikos.gr