Μύρωνας Στρατής: Ας το μάθει! Δεν θα συγκατοικήσουμε!

22 Ιουλ. 2014 - 19:19 | Show Biz

Μία διασκεδαστική και διαφορετική συνέντευξη από τις άλλες έδωσε ο Μύρωνας Στρατής, ο οποίος μιλάει για τον συνεργάτη του και επίσης τραγουδιστής, Ησαΐα Ματιάμπα. Οι δυο τους συνεργάζονται φέτος μαζί στην περιοδεία που «ταξιδεύει» σε όλη σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, «Crazy Summer Tour 2014».

Ποια είναι όμως τα πράγματα που ενοχλούν τον Μύρωνα Στρατή στον Ησαΐα Ματιάμπα; «Δεν έχει την καλύτερη σχέση με το ρολόι του. Όταν όλοι δίνουμε ραντεβού στις 12, σε εκείνον λέμε να έρθει 11:30. Είναι γλυκούλης αλλά ασυνεπής. Ωστόσο, θαυμάζω τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα του. Δεν τον νοιάζει τίποτα πέρα από την μουσική, είναι ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης. Μου αρέσει που δουλεύουμε μαζί, γίνομαι και εγώ καλύτερος. Ας το μάθει από τις εφημερίδες: «Δεν θα συγκατοικήσω μαζί του». Τον βλέπω τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια που δεν ξέρω αν θα επιβιώσω α μείνουμε μαζί», δήλωσε ο τραγουδιστής της μεγάλης επιτυχίας «Πάνω απ’ όλα» στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Για το ποια ήταν η καλύτερη συναυλία τους τόνισε: «Στον Άρδα. Είχαμε δεχτεί επιθέσεις από κουνούπια-κομάντα, μυρίζαμε αντικουνουπικό αλλά ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές», πρόσθεσε ο Μύρωνας Στρατής, δείχνοντας έτσι ότι η περιοδεία τους είναι όντως «Crazy».

Τέλος, για τις λίγο πιο «τολμηρές» θαυμάστριες που του ζητάνε να υπογράψει αυτόγραφο στο σώμα τους ανέφερε: «Από το βλέμμα μόνο ή το ύφος μια κοπέλας μπορώ να νιώσω αμήχανα. Το θέμα είναι πως το χειρίζεσαι εσύ».

Το διαβάσαμε στο peoplegreece.com