Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

10 Φεβ. 2015 - 09:30 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Τρίτη 10 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Ο πολύς κόσμος και η παράλογη φασαρία είναι οι κύριες αιτίες για έναν ολοήμερο πονοκέφαλο. Αν στη δουλειά δεν μπορείς να το αποφύγεις, τουλάχιστον διάλεξε να περάσεις το απόγευμα σου με κάποιον/α που σε ηρεμεί η κουβέντα μαζί του/της.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Έχεις έναν εσωτερικό μηχανισμό σχεδόν ψυχαναγκαστικό: κατακρίνεις νυχθημερόν για ένα διάστημα τον εαυτό σου και αμέσως μετά ψάχνεις παρηγοριά γοητεύοντας κάποιον/α σε σημείο απόλυτης παράδοσης. Σήμερα είσαι σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που ψάχνεις ένα χάδι για να γιατρέψει τις πληγές σου που μόνος/η σου άνοιξες...

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, δεν είναι τόσο η σωματική κούραση που σε εξαντλεί σήμερα. Σωματικές αντοχές διαθέτεις. Είναι αυτό το πλάκωμα που αισθάνεσαι από την ρουτίνα σου. Αυτή η αίσθηση της πίεσης να βγάλεις την ημέρα. Πρόσεχε τα ξεσπάσματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

“All I need is love! All I need is love! All I need is love!” Αν το επαναλαμβάνεις σαν να είσαι αριστερός ψάλτης στην ενορία της γειτονιάς σου, δεν κερδίζεις τίποτα, εκτός από μελαγχολία. Η αγάπη δεν κάνει διανομές κατʼ οίκων. Βγες έξω να την αναζητήσεις. Και με χαμόγελο, ε! Όχι με θλίψη ή νεύρα.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, επιτρέπεται να καταφύγεις στα πιο επικά/ευρηματικά ψέματα που μπορείς να σκαρφιστείς για να αποφύγεις αναποφάσιστους/ες εραστές/ερωμένες ή τον/την προϊστάμενο σου που έχει κεφάκια για καυγά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Το έξτρα χρήμα μοιάζει τον τελευταίο καιρό με το Τέρας του Λόχνες. Πολλοί γύρω σου διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους πως υπάρχει αλλά εσύ δεν έχεις δει ούτε την άκρη της ουράς του. Και όλο ψάχνεις και ψάχνεις… Πάντως σήμερα είναι καλή μέρα για κυνήγι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα απορροφούσες όλους τους συναισθηματικούς σου κραδασμούς και θα σκεφτόσουν και μια πιπεράτη ιστορία για ποιο λόγο εξαφανίστηκες χθες βράδυ από όλους και όλα … Όμως δεν είναι φυσιολογικές οι συνθήκες και η παραδοχή πως έχεις κορεστεί από σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά μάλλον σε κρατάει στη κόψη του ξυραφιού και σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Για λόγους καθαρής αστρολογικής έρευνας βάλε κάποιον/α να σε βιντεοσκοπεί σήμερα στη δουλειά. Γιατί σήμερα μάλλον θα κυκλοφορείς με το ταμπελάκι «Μην αγγίζετε, μην ενοχλείτε!». Ναι, αυτό που τραβά σαν κόκκινο πανί κάθε μόριο χαζομάρας και νεύρων από τους γύρω σου και σε φέρνει στα όρια του φόνου... Χμ. Τώρα που το σκέφτομαι το βίντεο είναι και καλό πειστήριο αθώωσης σε ένα δικαστήριο. Δεν συμφωνείς;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

You got to fight, for your right, to party! Θυμάσαι αυτό το τραγούδι – ύμνο των Beastie Boys; Ταιριάζει γάντι στην περίπτωση σου σήμερα. Όχι, όταν λέω πάρτι δεν εννοώ να πάρεις σβάρνα κλαμπ και μπαρ και να γίνει σκνίπα. Εννοώ να ζήσεις το 24ώρο σου σαν έφηβος: τσαμπουκάς στη δουλειά, καλή παρέα και χαμόγελο το βραδάκι. Κουνήσου λέμε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, η επικοινωνία με τους/τις ανωτέρους και τους/τις συναδέλφους σου έχουν γνωρίσει και πιο θερμές μέρες. Αφού όλοι/ες είναι έτοιμοι/ες να αρπαχτούν με το παραμικρό, δεν θα ήταν ανόητο να δώσεις εσύ την αφορμή;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, ίσως παρατηρήσεις σήμερα πως δουλεύεις με την ίδια ένταση αλλά τα αποτελέσματα της δουλειάς σου είναι κάτω του μετρίου σε σχέση με το συνηθισμένο. Λέγεται πνευματική εξάντληση το φαινόμενο και δεν λύνεται με το να τιμωρείς τον εαυτό σου ή να σε βρίζεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, καταφέρνεις επιτέλους να εστιάσεις λίγο περισσότερο στα φωτεινά χρώματα της συναισθηματικής σου παλέτας και όχι στο γκρίζο των ανασφαλειών. Ποιος/α φταίει που σου άλλαξε έτσι η διάθεση;