Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

16 Φεβ. 2015 - 09:06 | Ζώδια

 Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Από το να ξεσπάσεις πάνω σ' ένα/μια φίλο/ή ή τον/την σύντροφο σου την ένταση που θα κληρονομήσεις από την δουλειά, καλύτερα να σωπάσεις και να μην δεις κανέναν/καμία...

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ο μόνος/Η μόνη που μπορεί να σε σαμποτάρει στην προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες είσαι εσύ και οι έμφυτες ανασφάλειες σου. Μην τολμήσεις να μην τολμήσεις! Μην αναμένεις! Μην διστάζεις! Αν κάποιος/α σʼ αρέσει, δείξτο του/της!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Αν πρέπει να πάρεις μερικά μαθήματα αυτή την περίοδο, αυτά αφορούν: 1) να αποδέχεσαι πως δεν μπορείς να εξηγήσεις τη ζωή μόνο με θεωρίες και τη λογική και 2) να καταλάβεις πως έρωτας σημαίνει ότι θα στραπατσάρεσαι συναισθηματικά προσδοκώντας μερικά διαλείμματα απόλαυσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Μια μάχη λαμβάνει χώρα σήμερα μέσα στο κεφάλι σου: «Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσω εκείνον/η που θέλω να γνωρίσω;». Όχι, δεν είναι απαραίτητο να τον/την βλέπεις ερωτικά. Για την ώρα μπορεί απλά να έχει εξάψει την περιέργεια σου. Α κι αν δεν πάει το μυαλό σου, μήπως τον/την γνωρίσεις σήμερα πρώτη φορά;

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Το επόμενο χρονικό διάστημα μπορείς να περιμένεις: 1) να ξεκαθαρίσει λίγο η ομίχλη στο οικονομικό σου στάτους και να σταθεροποιηθούν επιτέλους μερικά έσοδα, 2) να επιστρέψει η αυτοεκτίμηση και η διάθεση να απολαύσεις ξανά τον έρωτα με όλες σου τις αισθήσεις, 3) να σου κουνήσει μαντίλι αυτή η αίσθηση πως δεν αξίζεις περισσότερα από αυτά που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα κλείνουν για πολλούς/ες Παρθένους σχέσεις (επαγγελματικές και προσωπικές) που κρέμονται σε τεντωμένο σχοινί. Με την εξασφάλιση της ψυχικής σου ισορροπίας να αποτελεί πυλώνα των αποφάσεων που θα παρθούν, ετοιμάσου να εκπλαγείς από την αποφασιστικότητα που θα επιδείξεις, ακόμη και όταν θα αφήνεις πίσω πράγματα που αληθινά αγάπησες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Όσο πιο σοβαρός/η και σιωπηλός/η δείχνεις εξωτερικά, τόσο περισσότερο τα μέσα σου λαχταρούν για περισσότερη προσοχή, μια ένδειξη πως εκεί έξω υπάρχει πράγματι αυτό που λέγεται "τρυφερότητα" και δεν είναι της φαντασίας σου. Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ Ζυγέ που πιστεύεις ακόμη στις Ανθρώπινες σχέσεις...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Η επιτυχία μιας προσπάθειας να φέρεις κάποιον/α εκτός εαυτού απαιτεί απόλυτη αφοσίωση, συγκέντρωση και κυρίως να έχεις δοκιμάσει από το κοκτέιλ της τρέλας και να έχεις βγει αλώβητος/η. Σαν Σκορπιός αυτό το έχεις κάνει ουκ ολίγες φορές. Άρα σήμερα μάλλον κάνεις πράξη προς κάποιους/ες συναδέλφους σου το «δεν θα με τρελάνετε εσείς, εγώ θα τρελάνω εσάς!».

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Ο κόσμος των συναισθημάτων δεν σε κάνει να αισθάνεσαι οικία. Κι αυτό όχι γιατί δεν τα κατανοείς ή τα σνομπάρεις. Απλά σε φοβίζουν γιατί μπορούν να θέσουν αναχώματα στην ζωντάνια, την διασκέδαση και την περιπέτεια – καταστάσεις που τις έχεις τόσο ανάγκη. Μερικές φορές όμως δεν μπορείς να αποφύγεις μια συναισθηματική κρίση ή έναν συμβιβασμό. Τις επόμενες μέρες, αν αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις, φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η και να μην το βάλεις στα πόδια (ξανά).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ίσως εκπλαγείς πόσο εύκολα θα σου βγαίνει σήμερα να υπερασπίσεις και να κολακέψεις τον εαυτό σου. Βλέπεις μέσα στο άγχος να τα κάνεις όλα σωστά και στην ώρα τους συνήθως ξεχνάς πως σχεδόν πάντα τα καταφέρνεις. Αυτό ήταν, είναι και θα παραμείνει το δυνατό σου χαρτί. Εκμεταλλεύσου το αντί να το κρατάς συνέχεια για μια ώρα ανάγκης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Οι επόμενες μέρες πιθανόν να φέρουν: 1) Κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων (είτε θετικά, είτε αρνητικά, πάντως τελειώνουν), 2) απεξάρτηση από την ανάμνηση μιας σχέσης που σε στοιχειώνει, 3) αυτοπεποίθηση και διάθεση για νέες γνωριμίες, 4) σεξ χωρίς ανασφάλειες. Σου ακούγεται τίποτα από αυτά κακό; Α, έλεγα...

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Υπάρχουν μερικές σπάνιες εκλάμψεις εκλογίκευσης στην κατά τα άλλα συναισθηματική ανταπόκριση που έχεις προς τον κόσμο. Αυτές τις μέρες που το μυαλό σου ξεκολλάει από τον βούρκο των συναισθηματικών αναγκών μπορείς να γίνεις πιο πανούργος/α από Σκορπιό και πιο συμφεροντολόγος/α από Ταύρο. Για να σε δούμε λοιπόν! Αποστόμωσέ μας!