Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

24 Φεβ. 2015 - 09:07 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Τρίτη 24 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Όποιος/α μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σου απλά, γρήγορα και πρακτικά είναι ευπρόσδεκτος/η. Όποιος/α δεν μπορεί να εκπληρώσει αυτές τις 3 συνθήκες καλύτερα να μην μπει καν στον κόπο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ναι, ναι, ξέρω... Είσαι νεός/α, ελεύθερος/η κι ωραίος/α. Θες να περνάς καλά, δεν θες δεσμεύσεις αυτή την περίοδο και αν μπορείς να περνάς όλη τη μέρα εκτός σπιτιού θα το έκανες με αγαλλίαση. Έλα όμως πως δεν μπορείς να αποφύγεις την πραγματικότητα του εαυτού σου: είσαι πλασμένος/η για έρωτα και όχι για περιπέτειες της εβδομάδας. Κι είσαι πάντα πρόθυμος/η να πιστέψεις όποιον/α κάνει έστω νύξη πως μπορεί να σου τα προσφέρει...

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε ξέρεις καλύτερα από τον καθένα/την καθεμιά πως δεν υπάρχει καλύτερο αφροδισιακό από το χιούμορ. Άρα τα μυστικά που εγγυώνται την επιτυχία σήμερα είναι: αυτοσαρκασμός, αποκαλύψεις για το σεξουαλικό σου παρελθόν, πρόστυχα υπονοούμενα, βρώμικα ανέκδοτα. Το φόρτε σου δηλαδή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Δεν μπορείς να χαράξεις νέους δρόμους αν πρώτα δεν καταργήσεις μερικούς παλιούς. Αντίστοιχα δεν μπορείς να πεις ότι ανοίγεις έναν νέο κύκλο κοινωνικότητας (νέα πρόσωπα, παρέες, ερωτικά ενδιαφέροντα) αν πρώτα δεν έχει λήξει οριστικά ο προηγούμενος. Κλείνε κεφάλαια λέμε τώρα που έχεις διάθεση!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αν ψάχνεις για δουλειά αυτές τις μέρες κατέβαλε μια έξτρα προσπάθεια. Αν θες να συζητήσεις για τις οικονομικές σου απολαβές χτύπα σήμερα κιόλα την πόρτα του/της προϊσταμένου/ης σου. Αν θες να διαφημίσεις τη δουλειά σου στον κύκλο σου, αυτές τις μέρες το έχεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Πόσες φορές έχεις καταφέρει τους τελευταίους μήνες, μια μέρα που ξεκινούσε με καλή διάθεση και ενέργεια, να την καταστρέφεις με το πρώτο στραβό/αναπάντεχο/ανατρεπτικό γεγονός που εμφανιζόταν; Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, αρκεί να μην το κάνεις και σήμερα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, μερικές φορές πρέπει να κατεβάζεις ταχύτητα, να αφήνεις το πόδι από το γκάζι και να απολαμβάνεις μερικές ώρες χαλάρωσης. Μετά από μια ομολογουμένως υψηλής ταχύτητας ημέρα στη δουλειά, το μόνο που χρειάζεσαι τις υπόλοιπες ώρες είναι καλή παρέα, το κατάλληλο κρασί και μια χαρωπή μουσική υπόκρουση...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Τις τελευταίες μέρες ίσως νιώθεις πάλι να σε γραπώνουν από το λαιμό οι εσωτερικές σου φοβίες αλλά και οι κριτικές-ξυράφια που ασκείς στον εαυτό σου για τις επαγγγελματικές επιλογές σου. Ευχάριστα νέα για σήμερα τουλάχιστον: το μυαλό σου καταφέρνει να ξεφύγει από τη γωνία του ρινγκ και επιτελείς στο έπακρο όλες τις στάνταρ λειτουργίες και υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Μερικές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο απαραίτητος/η είσαι στην δουλειά που βρίσκεσαι. Με το γνωστό Τοξίτισιο αλτρουισμό (ομαδική δουλειά, συνολική προσπάθεια κτλ) να ρέει μαζί με το αίμα σου, καταλήγεις να γίνεσαι το παιδί λάστιχο κι υπόλοιποι/ες να καλοπερνούν εις βάρος σου... Ε σήμερα κανείς άλλος/η δεν θα καλοπερνά εκτός από εσένα. Και αυτό δεν είναι προτροπή από τον αστρολόγο σου, είναι εντολή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Όσες υποχρεώσεις ή δουλειές κι αν έχεις, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταματήσεις να φλερτάρεις, να γνωρίζεις ανθρώπους και να επιδιώκεις συναντήσεις που πλασάρονται σαν τυχαία συμβάντα αλλά είναι (κανονικά και με το νόμο) ραντεβού. Έχεις τη γοητεία με το μέρος σου αυτές τις μέρες, μην την κλωτσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Είναι απʼ αυτές τις μέρες που οι κοντινοί σου άνθρωποι πρέπει να επιδεικνύουν υπομονή μαζί σου γιατί θα επιθυμείς την επικοινωνία μαζί τους μόνο όταν θες εσύ και πιθανόν όταν το ζητήσουν εκείνοι να αντιμετωπίσουν μια παγωμένη απάθεια. Νομίζω πάντως πως δικαιολογείσαι σήμερα να είσαι λίγο περισσότερο εγωιστής/εγωίστρια…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Δεν αντέχεται σήμερα η πολύ βαβούρα. Αντίθετα μια ζεστή κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο με τον/την σύντροφο σου ή έναν καλό φίλο/καλή φίλη είναι βάλσαμο για την καρδιά σου. Επίσης είναι εξαιρετική μέρα να κλείσεις εκκρεμότητες αν η δουλειά σου περιλαμβάνει επικοινωνία με συνεργάτες/πελάτες/προμηθευτές.