Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

26 Φεβ. 2015 - 09:11 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Πιθανές διέξοδοι για να εκτονώσεις την ψυχολογική ένταση της ημέρας: 1) γυμναστήριο μέχρι εξάντλησης, 2) σεξ μέχρι πρωίας ή 3) επιβίβαση στο πρώτο εύκαιρο πλοίο/αεροπλάνο/ΚΤΕΛ/ανεμόπτερο/ελικόπτερο και τα λέμε σε κανένα μήνα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Χρειάζεσαι πλέον ανθρώπους που είναι 100% σίγουροι πως θέλουν να είναι δίπλα σου, χωρίς να σκέφτονται αλλά ενδεχόμενα ή να προβληματίζονται. Πρέπει να καταλάβεις όμως και εσύ πως δεν έχει σημασία αν θα είναι για μια μέρα ή για μια ζωή. Αρκεί, για όσο είναι δίπλα σου, να θέλουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, συνέχισε να εκμεταλλεύεσαι την παρόρμηση για επικοινωνία που επικρατεί αυτές τις μέρες. Σήμερα δεν χρειάζονται τσαμπουκάδες. Η ηρεμία είναι που τρομάζει τους γύρω σου, όχι οι φωνές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, η κυκλοθυμία σήμερα έχει να κάνει με την κοινωνικότητα. Ή που θα αισθάνεσαι να πνίγεσαι μέσα στους τέσσερις τοίχους και δεν θα σε κρατάει το σπίτι, ή που ο κόσμος θα μοιάζει τόσο τρομακτικός που δεν θα βγάζεις άχνα.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Οι περισσότεροι/ες Λέοντες έχουν ήδη ετοιμάσει το έδαφος για την ολιγοήμερη φυγή τους. Είτε καλύψουν οδικά χιλιόμετρα, είτε ναυτικά μίλια, είτε απλά βρεθούν στην κοντινότερη ειδυλλιακή πόλη από το σπίτι τους, σίγουρα δεν θα τους βρεις μέσα στο σπίτι τις επόμενες μέρες… Αρχίζεις και απολαμβάνεις αργά και σταθερά τη ζωή ξανά και σου φαίνεται…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, αντί να ξεσπάς σε φίλους/ες ή τον/την σύντροφο σου, προτίμησε σήμερα τον/την προϊστάμενο/η σου ή κάποιον/α συνάδελφο. Τους τα έχεις μαζεμένα έτσι κι αλλιώς, όχι;

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, τι δεν πρέπει να κάνουμε αυτές τις μέρες είπαμε; Ναι, δεν θα είσαι εσύ αυτός/η που θα σπάει/θα υποχωρεί/θα κάνει το πρώτο βήμα για να αποκαθίσταται η επικοινωνία με συναδέλφους/συναδέλφους/φίλους. Κάτω τα χέρια από το κινητό, τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Πόσο ψέμα είναι πως δεν μπορείς να συγχωρέσεις. Φυσικά και μπορείς! Και θα το κάνεις για εκείνον/η που θα κατέβει από τον εγωιστικό του/της θρόνο και θα παραδεχτεί πως έσφαλε. Θα το κάνεις για τον συγγενή που θα αναγνωρίσει πως έχεις δικαίωμα να μορφώσεις την ιδιωτική σου ζωή όπως θες, κι όχι ακολουθώντας το οικογενειακό μοντέλο. Αλλιώς, θα προχωρήσεις χωρίς ενοχές στο δρόμο που έχεις επιλέξει. Όπως και να έχει, εσύ κερδίζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, την πρώτη φορά που θα ζητήσουν τη βοήθεια σου να την προσφέρεις. Τη δεύτερη να αρνηθείς ευγενικά. Από την τρίτη και μετά σύνδεση με Κάιρο! Σύμφωνοι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, σήμερα αποκλείεις με τον πιο δεικτικό και έντονο τρόπο τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες των συναδέλφων σου. Δουλεύεις μόνο για εσένα και για κανέναν άλλο! Εντάξει; Όχι θα ξαναρωτήσω τώρα! ΕΝΤΑΞΕΙ;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, σήμερα η επιμονή και η αντιδραστικότητα σου χτυπάνε κόκκινο! Και τι συμβαίνει όταν νιώθεις έτσι; Ναι, ελκύεις σαν μαγνήτης όλους/ες τους τσαντισμένους/ες συναδέλφους ή/και φίλους/ες σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Όπως δεν πρέπει να ανέχεσαι να γίνεσαι σάκος του μποξ για την ένταση των γονιών σου ή του/της συντρόφους σου, έτσι κι εσύ με τη σειρά σου πρέπει να δείξεις ωριμότητα και να μην κάνεις το ίδιο. Και μην παραπονεθείς τώρα πως πάντα εσύ γίνεσαι θυσία και τα ακούς όλα, γιατί η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα. Κανείς δεν σʼ αναγκάζει να υπομένεις τέτοια πράγματα.